![]() |
#481 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Co robisz z czupryną?
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
A ja właściwie z każdym byłym chłopakiem mam dobry kontakt. Nigdy nie ochodziłam nagle i bez słowa, więc kiedy następował koniec moi partnerzy wiedzieli dlaczego i nie było pretensji (na pewno był smutek). Zawsze starałam się podtrzymywać znajomość, zapytać co słychać, w razie potrzeby wysłuchać, pomóc. Mam świetny kontakt z 3 EXami (najkrótszy związek trwał rok, najdłuższy 3 lata), czasami umawiamy się na kawę, często gadamy na fb. Nawet z tym ostatnim, z którym mieszkałam jeszcze w maju mogę normalnie pogadać, byliśmy parę razy na spacerze z psem.
M. będzie pierwszym EXem, z którym nie mam żadnego kontakt i to dlatego, że on nie chce. Takie życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jak zwykle cytat cioci Anośki ku pokrzepieniu serc: "Szczęście przychodzi wtedy gdy przestajesz narzekać na problemy, które masz i zaczynasz doceniać to jak wiele innych masz już za sobą."
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że istnieja ludzie, którzy potrafia sie dogadac po rozstaniu ![]() Ja bym nie mogła, czuje sie zeszmacona przez mojego ex, wiec kumplowanie sie z nim byloby ujma ![]() Dzisiaj w autobusie jakis koles przez cale 20minut patrzył sie na mnie , przez co nie moglam skupic sie na nauce na kolosa ![]() ![]() Kurde, ale mialam dzis smieszny sen, tzn snilo mi sie, że ex prosil mnie o kolejna szanse i dałam mu i w tym śnie bylam niesamowicie wsciekla na siebie o to co robie, że nie zasłużył na te szanse itp ![]() ![]() Dzisiaj olałam matme dla biegania ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Cobry bajer nie jest zły, a Ty naiwna? Co planujesz?? ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
WOW SZACUN!! Szkoda, że nie mieszkasz bliżej mnie ![]() Gratuluję i 3mam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Rozeznanie
|
Podczytuję Was ostatnio ... i niedługo do Was dołączę....
![]()
#488 |
Wtajemniczenie
|
Jak mnie rodzice wkurzyli ... Przyjechałam do domu skoro mam wolne, załatwiam swoje sprawy, itp. Rodzice mają dziś gości i oni co tam u mnie, jak sprawy sercowe, itp. Odpowiedziałam i powiedziałam, że wolna jestem, a mama jak to, to już? Dokładnie wie, że się nie widzieliśmy już od X czasu, nie spotykamy się ciągle Jej powtarzam, że nie mamy kontaktu, a ta swoje, a tatuś co żal, pewnie i łzy się pojawiają, no qr!@#$%^ !!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zadomowienie
|
a ja dziś poćwiczyłam i jakoś TROCHĘ lepszy mam humor
![]()
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
Przed chwilą byłam taaak blisko od skomentowania jego statusu na FB (temat niezwiązany z nami) ale pomyślałam o was i stwierdziłam, że pewnie dostałabym lanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zadomowienie
|
del
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-11-20 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zadomowienie
|
u mnie najgorsze są wieczory
![]()
![]() |
#494 | |
Raczkowanie
|
Ja znowu tak piszę znienacka, ale podczytuję Was regularnie
![]() Cytat:
-------- Kornelciaczek - dobrze powiedziałaś rodzicom ![]() Tindomerel mam tka samo z portalami (a właściwie jednym ![]() ![]() Teraz doczytałam co napisałaś, że cierpisz i tęsknisz za nim- to normalne, ale zastanow się czy ta tęsknota to na pewno za eksem, konkretną osobą, czy po prostu za kimś, jakąś drugą osobą, lęk przed byciem samą? Czy w związku byłaś cały czas albo zwykle szczęśliwa? Widocznie minęło jeszcze za mało czasu od Twojego rozstania ale będzie tylko lepiej i takie złe dni będą zdarzać się coraz rzadziej. Ściskam wirtualnie! Co do kontaktów z exami (tylko dwóch ich było ![]() Mam trochę jak charlie charlie , że sama nie chcę pisać, ale część mnie bardzo chce żeby to on się odezwał. No ale nie robię sobie nadziei, bo wiem jaki on jest i wiem, jak byłoby między nami- przeciaganie agonii. W ogóle muszę podziękować tyene za bardzo mądre słowa o kierowaniu się rozumem, nie emocjami. Dokładnie to staram się wprowadzić w życie i myślę, że mi się udaje ![]() Podziwiam Was, że chce się Wam biegać- ja jestem totalnie asportowa i z zerową kondycją ;/ Może chociaż wrócę do pilatesu, żeby zupełnie się nie zapuścić. Życzę Wam miłego wieczoru, bez "smutania"i rozpamiętywania przeszłości ![]() Edytowane przez Nuria147 Czas edycji: 2012-11-20 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#496 | |
Zadomowienie
|
tak, ten. Zapytał co u mnie słychać....
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze nasuwa mi się jedna rzecz- czy on jest taki jak chcesz, bo go prosisz, np. żeby się zmienił czy to przychodzi mu naturalnie? Bo np. u mnie dużym problemem było to że mój ex mocno się "naginał" do moich wymagań (zresztą to nie było jednostronne- byliśmy totalnie różnymi osobami, więc wydawało nam się, że zmiany z obu stron są konieczne), ale w końcu tego nie wytrzymał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziekuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mam powera, tylko kurde glupie studia mnie hamuja ![]() ![]() Kurde nie moge sie doczekac tych zajec ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zadomowienie
|
Ojj prawda boli... W dodatku gdy myslisz, ze prawda jest jeszcze gorsza, niz ta ktora ty znasz...
"nie chce byc sam" "troche tesknie" . to chyba tylko ja tak bardzo tesknie, a inny lapia zwyczajny dystans. Pora na mnie bym i ja miala dystans
#502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jezu, nie wyrobie, dzien w dzien od 5-6 na nogach do późnej nocy... dobra spadam sie uczyc, bo o 16 kolos czeka na mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
Mogę dołączyć?
![]() Spieprzyłam wszystko... Wiem, że nie zasługuję na tego faceta, że powinnam dać sobie spokój, nie żyć złudzeniami, że jeszcze się pogodzimy.... Ale tak strasznie go kocham, że nie potrafię wyobrazić sobie życia bez niego... Dziś spotkamy się po raz ostatni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Raczkowanie
|
Nie powiedziałam mu o moich kłopotach finansowych. Po prostu się tego wstydziłam. Dowiedział się w nieciekawych okolicznościach... Długa historia. Jeżeli okaże się dziś, że jest w stanie dać nam jeszcze jedną szansę, to w to po prostu nie uwierzę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nauczyłam się w związku wielu rzeczy, miedzy innymi tego, że nie warto, nie należy i nie wolno kłamać, oszukiwać, kręcić itp. Związek opiera ( a właściwie powinien opierać) się na szczerości i zaufaniu z obu stron. Wytłumaczcie sobie wszystko, pogadaj z nim szczerze. Powiedź dlaczego mu nie powiedziałaś, jakie były ku temu powody itp. -być może zrozumie (o ile to nie jest :enty" raz...) Daj znać jak poszło... ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- [/COLOR] Nie przejmuj się, większość rodziców tak smęci ![]() ![]() U mnie cała rodzina tak smęci, nie tylko rodzice. Nawet na 1 listopada słyszałam "no to kiedy ślub"... a zaraz po powrocie się rozstaliśmy...ironia losu ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Raczkowanie
|
Nie, to jest pierwszy raz, ale odwrotu już chyba nie ma. Sama się sobą brzydzę i nie jestem w stanie prosić o jedną szansę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Rozeznanie
|
No ale wyjaśnić zawsze można...a przynajmniej spróbować wytłumaczyć co i jak.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.