Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-12, 12:57   #481
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
przepraszam ale nie dwiedziałam że tam zabijają dziecko, myślałam że jakaś komedia po prostu... Bo tak śmiesznie reklamują a recenzji żadnej nie czytałam,

Hej dziewczyny , która w najbliższym czasie testuje? Cos mi po głowie chodzi, że w sobotę czy niedzielę ktoś mówił
No chyba każdy tak myśli :p nie szkodzi, ja też jeszcze kilka dni temu nie wiedziałam. Ogólnie to matka po prostu idzie na impreze i chowa dziecko do schowka i ono umiera. ale nie będę opisywać dalej bo moze któras chciałąby obejrzeć ;D

Ja miałam testować w sobotę, ale nie testuję bo @ , i chyba dzokero
Stary 2013-01-12, 15:54   #482
PPPatinka
Rozeznanie

hej dziewczyny nie bylo mnie tydzien ale tak mam jak mam 2 zmiane w pracy wogole nie mam czasu ale watek juz nadrobilam liczylam ze beda II kreski ja testuje 15.01 narazie zadnych obiawow na @ owu mialam 13dc potwierdzone testami owu z allegro w 16 i 17dc bolal mnie brzuch persi mi sie powiekszyly ( ale tak mam tez przed @) no i czasem mnie mdli ( ale tak tez mam przd @) staram sie nie nazkrecac ale moj TZ bardziej sie na kreca niz ja mam jeszcze bialy sluz ale szczerze nie wiem czy taki kiedys mialam przed @ nie zwrocilam uwagi. Poraz chyba pierwszy w zyciu chcialabym zeby juz weekend minal bostrasznie nie lubie czekac.

Witam wszystkie nowe staraczki i trzymam za wszystkie kciuki)
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 17:39   #483
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
..Poraz chyba pierwszy w zyciu chcialabym zeby juz weekend minal bostrasznie nie lubie czekac.

no to czekanie zawsze jest najgorsze
Stary 2013-01-12, 17:51   #484
arenika
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny nie bylo mnie tydzien ale tak mam jak mam 2 zmiane w pracy wogole nie mam czasu ale watek juz nadrobilam liczylam ze beda II kreski ja testuje 15.01 narazie zadnych obiawow na @ owu mialam 13dc potwierdzone testami owu z allegro w 16 i 17dc bolal mnie brzuch persi mi sie powiekszyly ( ale tak mam tez przed @) no i czasem mnie mdli ( ale tak tez mam przd @) staram sie nie nazkrecac ale moj TZ bardziej sie na kreca niz ja mam jeszcze bialy sluz ale szczerze nie wiem czy taki kiedys mialam przed @ nie zwrocilam uwagi. Poraz chyba pierwszy w zyciu chcialabym zeby juz weekend minal bostrasznie nie lubie czekac.

Jak u mnie @ się nie pojawi to tez 15 testować będę. To czekanie jest najgorsze, niby objawów żadnych nie mam ale każde zakłucie, zgaga czy co tam jeszcze podświadomie sobie analizuję jako objaw a takie nakręcanie się jest niedobre.
arenika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:11   #485
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

ja nie wiem kiedy będę testować, ostatni cykl 28 dni, a jeszcze dwa wcześniejsze 32. Jak myślicie kiedy się spodziewać wyników starań??

Muszę dziś się postarać, jakieś wino świeczki....
lubicie takie dodatki do starań??

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 20:21   #486
dzoker007
Raczkowanie

Eleo765, justiii87
Dzięki za rady przeciw chrapaniu hehe. Gąbki do uszu nie wchodzą w grę bo by mnie wkurzały… justiii87 widzę że masz wesołego męża – zawsze w pełnej gotowości
Patrycja- zapytam o te paski szczerze to nawet nie słyszałam że coś takiego jest.
Pinsleepee, Pradip też znacie ten ból z tym nieszczęsnym chrapaniem….
Justii87 fajne linki, czytam i czytam bo muszę powiedzieć że temat owulacji to dla mojego organizmu niezła zagadka i jedna wielka niewiadoma
Jeśli chodzi o tą epidemie grypy i zachorować to rzeczywiście u mnie wokoło też szaleje. Dziewczyny noszą L4 i ciężko ogarnąć wszystko w takim okrojonym składzie…. Odpukać my jesteśmy zdrowi ale to też chyba zasługa tego że regularnie jedliśmy np. rutinoscorbin albo jakiś plus z Wit C …Kupiłam dziś rutinacea max dla odmiany.
Co do badań to moje podejście jest takie że nie będę przesadzać. Planując ciążę odwiedziłam dentystę, zbadałam krew( u mnie te długie cykle mnie niepokoiły ale podstawowe badania w tym kierunku nic nie pokazały- wszystko ok.). Na pewno jak już się uda zrobię badanie na tokso, krew i co tam gin będzie kazał.
A z tym plamieniem implantacyjnym- to powiem wam że kilka koleżanek które zaszły ( szczęściary za 1 razem) nie miało takiego plamienia.
• Madziusia 222
Brak pracy jest stresujący ale praca na etacie tak samo! Wiadomo że trzeba jakoś żyć, potrzeby codziennego życia niestety wiążą się z wydatkami ( u nas np. coś wyskakuje niespodziewanego i tak w sumie co miesiąc jesteśmy” na styk”.
Jak to mówią… „wszędzie dobrze gdzie cię nie ma”
Tak poza tym to na pewno twój stan ( bez pracy) nie potrwa wiecznie. Też myślałam że nie znajdę pracy po studiach ale się w końcu udało. Na razie od pół roku pracuję ale nie wiem jak długo bo sytuacja u mnie w robocie ciągle się zmienia- generalnie nie jest ciekawie i byłoby to dla mnie też idealny moment na ciążę. W trakcie studiów też pracowałam ( w kinie) super wspominam tamtem czas ale praca typowo dla studentów.
Co do filmu Baby Blues- to siostra była na nim w kinie i mówi że warty obejrzenia. Jest kontrowersyjny ale scen drastycznych nie ma. Film o niedojrzałym macierzyństwie… Można z niego jakieś wnioski wyciągnąć. Jak powiedziała siora” film pokazuje współczesną”patologię”nie dojrzałych mam!!
A teraz przechodzę do sedna i tematu. Dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieje ale test zrobiłam w piątek rano i kurcze I kreska. Wiem że miał być w sobotę ale nie wytrzymałam. :/ Mam jeszcze 1 test poczekam do piątku…. Chyba że @ przyjdzie albo znów zabraknie cierpliwości na to czekanie….

Eleo765 – oczywiście zaktualizuję  … powodzenia!
Stary 2013-01-12, 20:27   #487
arenika
Zadomowienie

Cytat:
ja nie wiem kiedy będę testować, ostatni cykl 28 dni, a jeszcze dwa wcześniejsze 32. Jak myślicie kiedy się spodziewać wyników starań??

Muszę dziś się postarać, jakieś wino świeczki....
lubicie takie dodatki do starań??
Najlepiej 14 dni po ostatnim stosunku, który wpasował się w owulację, trzymam kciuki

Ja świeczki lubię, ale u nas palą się też na co dzień, chociaż męża czasami wkurzają i na takie dodatki nie zwraca uwagi. Ważniejsza jest dla niego oprawa wizualna

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-12, 21:00   #488
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość

• Madziusia 222
Brak pracy jest stresujący ale praca na etacie tak samo! Wiadomo że trzeba jakoś żyć, potrzeby codziennego życia niestety wiążą się z wydatkami ( u nas np. coś wyskakuje niespodziewanego i tak w sumie co miesiąc jesteśmy” na styk”.
Jak to mówią… „wszędzie dobrze gdzie cię nie ma”
Tak poza tym to na pewno twój stan ( bez pracy) nie potrwa wiecznie. Też myślałam że nie znajdę pracy po studiach ale się w końcu udało. Na razie od pół roku pracuję ale nie wiem jak długo bo sytuacja u mnie w robocie ciągle się zmienia- generalnie nie jest ciekawie i byłoby to dla mnie też idealny moment na ciążę. W trakcie studiów też pracowałam ( w kinie) super wspominam tamtem czas ale praca typowo dla studentów.
Co do filmu Baby Blues- to siostra była na nim w kinie i mówi że warty obejrzenia. Jest kontrowersyjny ale scen drastycznych nie ma. Film o niedojrzałym macierzyństwie… Można z niego jakieś wnioski wyciągnąć. Jak powiedziała siora” film pokazuje współczesną”patologię”nie dojrzałych mam!!
A teraz przechodzę do sedna i tematu. Dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieje ale test zrobiłam w piątek rano i kurcze I kreska. Wiem że miał być w sobotę ale nie wytrzymałam. :/ Mam jeszcze 1 test poczekam do piątku…. Chyba że @ przyjdzie albo znów zabraknie cierpliwości na to czekanie….
kurczę jak ja wspominam miło czas jak licencjat robiłam dziennie i do tego po szkole pracowałam w mc donalds!! to były wspaniałe czasy, na nic nie miało się czasu ale było tak fajnie inaczej, młodo

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-01-12, 21:08   #489
dzoker007
Raczkowanie

Cytat:
kurczę jak ja wspominam miło czas jak licencjat robiłam dziennie i do tego po szkole pracowałam w mc donalds!! to były wspaniałe czasy, na nic nie miało się czasu ale było tak fajnie inaczej, młodo
Dokładzie madziusia!!młodo - dobrze to ujęłaś. Moich paru znajomych też pracowało w mc donaldzie fajnie że była możliwość na zarobienie takiego "większego kieszonkowego"czy to w kinie czy mc donaldzie ja byłam wtedy mega zadowolona, nie marwiłam się właściwie niczym ( no może czasem koniecznością poprawki:p i był to dla mnie też czas przygotowania do ślubu także baardzo fajnie wspominam tamten czas,
Stary 2013-01-12, 21:51   #490
patrycjja
Zadomowienie

dzoker007 http://www.cefarm24.pl/9539,paski-na-nos-przeciw-chrapaniu-breathe-right-regular-x-10-szt.html proszę bardzo, paski cena tez przystępna, nawet jak na spróbowanie (ciekawe czy działają)

co do bejbi blusa - ja jako fanka galerianek i sali samobójców chętnie obejrzę. kilka dni temu nawet zarezerwowałam bilety na następną środę, więc chętnie podzielę się wrażeniami po powrocie

teraz trochę rzadziej mogę się odzywać- nowy rok przyniósł nam tyle zmian, że hoho. właśnie z tż zabieramy się za pakowanie i przeprowadzkę z mojej ukochanej starej kamienicy do domku na obrzeżach miasta zawsze o tym marzyliśmy, ale nie mieliśmy śmiałości zapytać dziadka do którego ten dom należy, a który mieszka gdzie indziej. a teraz lekko wykończyć- i nasze marzenia spełnione dzisiaj mężuś stwierdził że do pełni szczęścia teraz brakuje nam tylko dziecka
przepraszam za to odskoczenie od tematu, ale musiałam się pochwalić (chwalipięta! )- a znajomym na razie nie chcemy nic mówić. ot, żeby nie zapeszać, bo a nuż coś się zmieni ( chociaż to już raczej 100% decyzja )
Stary 2013-01-12, 22:30   #491
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
dzoker007 http://www.cefarm24.pl/9539,paski-na-nos-przeciw-chrapaniu-breathe-right-regular-x-10-szt.html proszę bardzo, paski cena tez przystępna, nawet jak na spróbowanie (ciekawe czy działają)

co do bejbi blusa - ja jako fanka galerianek i sali samobójców chętnie obejrzę. kilka dni temu nawet zarezerwowałam bilety na następną środę, więc chętnie podzielę się wrażeniami po powrocie

teraz trochę rzadziej mogę się odzywać- nowy rok przyniósł nam tyle zmian, że hoho. właśnie z tż zabieramy się za pakowanie i przeprowadzkę z mojej ukochanej starej kamienicy do domku na obrzeżach miasta zawsze o tym marzyliśmy, ale nie mieliśmy śmiałości zapytać dziadka do którego ten dom należy, a który mieszka gdzie indziej. a teraz lekko wykończyć- i nasze marzenia spełnione dzisiaj mężuś stwierdził że do pełni szczęścia teraz brakuje nam tylko dziecka
przepraszam za to odskoczenie od tematu, ale musiałam się pochwalić (chwalipięta! )- a znajomym na razie nie chcemy nic mówić. ot, żeby nie zapeszać, bo a nuż coś się zmieni ( chociaż to już raczej 100% decyzja )
no to super jedno marzenie już spełnione

a ja jestem zdania że dobrze że piszemy o takich naszych codziennych przyziemnych sprawach, codzienym życiu co u nas nowego itp, gdybyśmy pisały tylko o pragnieniu dziecka to naprawdę byśmy chyba oszalały

dobrej nocki i upojnej uciekam do mężusia, od dziś gdzieś mamy dni starań wzmożonych

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-01-13, 08:50   #492
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Pradip Ja ściągałam z www.tnttorrent.info ale na innej stronce pewnie też znajdziesz
dzięki
Cytat:
Co do wiesiołka to właśnie ZNALAZŁAM NA ALLEGRO I TAM JEST TAKIE DAWKOWANIE
Dawkowanie:
1-2 kapsułki 3 razy dziennie podczas posiłku. WIEC TO CO JA BIORĘ TO NIE JEST JESZCZE MAXIMUM.

a MOŻE ZAINWESTUJ W TESTY OWULACYJNE? NA ALLEGRO SĄ TANIE, MI POKAZAŁY WŁAŚNIE WTEDY GDY ODCZUWAŁAM BÓL OWULACYJNY. NIE WIEM CZY DO 14 DC, ZALEŻY TEŻ JAKIEJ DŁUGOŚCI MASZ CYKLE.

A CO TO JEST TEN SELEZIN?
reklamują ciągle coś w "naszym temacie" BEJBI BLUES
A lepiej ten wiesiołek kupić w aptece czy na allegro?
Paski owulacyjne kupiłam ale jeszcze ani razu nie urzywałam.
Chodziło mi o salfazin dla męża i z tego co dziewczyny pisały to pobudza on plemniki.
Też czekam aż Bejbi blus będzie w necie
Cytat:
)
trzymam mocno kciuki za II kreseczki
Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość
cierpliwości
Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
super gratulacje sama z bloku przeniosłam się do domku i radość jest wielka
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 09:34   #493
ryba91
Zakorzenienie

heh, dziewczyny nie chodziło mi że film jest brutalny czy coś 'jeden lubi to drugi tamto, kwestia gustu..' Nie chodzi o to że polecam, czy też nie, każdy ogląda to co lubi

dzoker007 możesz wpisać mi że niespodziewana następna @ 08.02.2013
Stary 2013-01-13, 09:47   #494
arenika
Zadomowienie

Witam
Mój mąż łyka Salfazin, ale to w celach poprawy cery a tu czytam, że na plemniczki tez dobrze działa dobrze wiedzieć
Moim zdaniem wszelki leki i to co mamy zamiar połykać lepiej kupić w aptece lub normalnym sklepie, bo nigdy nie wiemy jak taki specyfik był przechowywany. Np. olej lniany musi być trzymany w lodówce aptece widać skąd go nam przynoszą a na odległość nie da rady.

Widzę, że jestem dopisana do listy to proszę o uzupełnienie: niechciana @ 16 styczeń, 2 cykl starań.

Edytowane przez arenika
Czas edycji: 2013-01-13 o 09:52
Stary 2013-01-13, 15:20   #495
maomami
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, nie było mnie cały weekend bo miałam ostry zapiernicz na uczelni, od rana do wieczora, przyjezdzałam do domu padnięta.
U mnie dzoker007 możesz wpisać niespodziewana @ 06.02
Ja wpadłam tylko na chwilkę, nadrobiłam co naskrobałyście i zmykam do męża, bo przyjechał na weekend z pracy ( a ja na uczelni całe dnie) i jutro znowu wyjezdza więc zmykam chociaż trochę poprzytulać męzusia.
maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 19:52   #496
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
dzięki

A lepiej ten wiesiołek kupić w aptece czy na allegro?
Paski owulacyjne kupiłam ale jeszcze ani razu nie urzywałam.
Chodziło mi o salfazin dla męża i z tego co dziewczyny pisały to pobudza on plemniki.
Też czekam aż Bejbi blus będzie w necie
hej dziewczy ny ale tu dziś cisza
weekend nam powoli mija.

kupowałam kilka razy różne suplementy na allegro np capivit piekne włosy i różnicy nie widziałam, działało tak samo. Ale to prawda co do leków które trzeba trzyma w lodówce. Wiesiołek kupiłam w aptece około 16 zł. Na allegro to samo a czsami z przesyłką nawet drożej.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie było mnie cały weekend bo miałam ostry zapiernicz na uczelni, od rana do wieczora, przyjezdzałam do domu padnięta.
U mnie dzoker007 możesz wpisać niespodziewana @ 06.02
Ja wpadłam tylko na chwilkę, nadrobiłam co naskrobałyście i zmykam do męża, bo przyjechał na weekend z pracy ( a ja na uczelni całe dnie) i jutro znowu wyjezdza więc zmykam chociaż trochę poprzytulać męzusia.
Współczuję Ci że masz męża tylko na weekendy

ja bym oszalała bez swojego

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-01-13, 20:05   #497
maomami
Wtajemniczenie

Na szczęście to chwilowa sytuacja, chociaż nie powiem trochę się już zdążyłam przyzwyczaić, po zaręczynach wyjechał w delegacje na ponad pół roku i przyjeżdzął na weekendy tylko i to nie na każdy. Ale teraz zdarza się to sporadycznie.
Co nie zmienia faktu że mi smutno i pusto bez Niego
Stary 2013-01-13, 20:19   #498
arenika
Zadomowienie

Cytat:
Na szczęście to chwilowa sytuacja, chociaż nie powiem trochę się już zdążyłam przyzwyczaić, po zaręczynach wyjechał w delegacje na ponad pół roku i przyjeżdzął na weekendy tylko i to nie na każdy. Ale teraz zdarza się to sporadycznie.
Współczuję rozłąki z mężem, prawie rok też byliśmy tylko weekendową parą, na szczęście udało się zmienić pracę.
Za to jest plus taki, że można za sobą zatęsknić
Stary 2013-01-13, 21:05   #499
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
podziwiam Cię. u mnie wystarczy, że mąż na noc idzie i wariuje. ale to też trochę dla tego, że nie cierpię być sama w domu. muszę mieć się do kogo odezwać, bo wariuję. no i mam wyobraźnię, że hoho więc jak się robi ciemno staram się nosa nie wychylać z pokoju
i zawsze jak właśnie zdarzają się nocki ściągam do siebie albo siostrę albo szwagierkę

pół roku to naprawdę bardzo długo. my już od szkoły średniej (chociaż chodziliśmy do jednej a mieszkaliśmy od siebie 15 minut ) wszystkie weekendy 24 na dobę razem, a teraz to już w ogóle.

jak znajdziecie dla siebie tą chwilę to życzę Wam wszystkim samych uciech owocnych uciech najlepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-14, 07:37   #500
kOmorowska
Rozeznanie

Witam, witam po długiej nieobecności. Niestety pisanie pracy mgr mnie wykańcza no i jeszcze praca i sesja za pasem Ja w oczekiwaniu na @ w nadziei, że nie przyjdzie
Hmm, w sobotę był u mnie ksiądz po kolędzie i jego pytania brzmiały tak: macie dzieci, chcecie mieć dzieci a może jest już pani w ciąży? Heh...chciałabym ale uśmiechnęłam się i powiedziałam, że się staramy
kOmorowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 08:13   #501
ana985
Raczkowanie

Witam dziewczyny po weekendzie, chorobowo już prawie wróciłam do żywych, wczoraj miała przyjść @ ale nie przyszła, dziś jej nie ma (i dobrze bo mam urodziny i plany okołomężowe :P) ale narazie nie testuje, daje sobie czas do konca tygodnia.
Dziewczyny piekne macie domy- gratuluje, wiem co to znaczy na swoim- my tez wybudowalismy dom wg projektu oliwka (jesli chcecie moge wrzucic linkz moja galerią)i już rok mieszkamy- nie zamienila bym go na inny

a tymczasem urodzinowa kawka i rafaello
ana985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 08:37   #502
arenika
Zadomowienie

Witam

Cytat:
Napisane przez kOmorowska Pokaż wiadomość
Witam, witam po długiej nieobecności. Niestety pisanie pracy mgr mnie wykańcza no i jeszcze praca i sesja za pasem Ja w oczekiwaniu na @ w nadziei, że nie przyjdzie
Hmm, w sobotę był u mnie ksiądz po kolędzie i jego pytania brzmiały tak: macie dzieci, chcecie mieć dzieci a może jest już pani w ciąży? Heh...chciałabym ale uśmiechnęłam się i powiedziałam, że się staramy
U nas też niedawno był ksiądz i były pytania o dziecko, ale ja nie lubię jak obcy wtykają nos w moje osobiste sprawy

Cytat:
Napisane przez ana985 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny po weekendzie, chorobowo już prawie wróciłam do żywych, wczoraj miała przyjść @ ale nie przyszła, dziś jej nie ma (i dobrze bo mam urodziny i plany okołomężowe :P) ale narazie nie testuje, daje sobie czas do konca tygodnia.
Dziewczyny piekne macie domy- gratuluje, wiem co to znaczy na swoim- my tez wybudowalismy dom wg projektu oliwka (jesli chcecie moge wrzucic linkz moja galerią)i już rok mieszkamy- nie zamienila bym go na inny

Wszystkiego najlepszego Może będziesz miała najwspanialszy prezent urodzinowy na świecie

Trochę wam zazdroszczę nowych domów i mieszkań. My mamy domek z lat 70 po dziadkach a potem po rodzicach i chociaż zrobiliśmy remont pod siebie to i tak np. układu pomieszczeń zmienić się nie da. Ale i tak się cieszymy że możemy mieszkać na swoim
Stary 2013-01-14, 09:03   #503
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego i spełnienia WSZYSTKICH marzeń i życzę cudownego prezentu urodzinowego
Ja dzisiaj jestem padnięta, ten weekend na uczelni tak mnie wykończył, że dzisiaj rano zaspałam i to tak porządnie, miałam nastawiony budzik i nie mam pojęcia kiedy i jak go wyłączyła, kompletnie nie pamiętam i na szczęście się przebudziłam. Ale jak zobaczyłam która jest godzina to takie tempo narzuciłam żeby się wyzbierać, że się tylko kurzyło za mną
Niestety ten weekend też spędzę na uczelni i nie zapowiada się żeby miało być lżej, dobrze że to końcówka bo zaczynam mieć serdecznie dość uczelni.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Ja w oczekiwaniu na @ w nadziei, że nie przyjdzie
z całego serca Ci tego życzę, w końcu pora zacząć ogłaszać dobre wieści, może jak jednej się uda to pójdzie łańcuchowo na wszystkie

Stary 2013-01-14, 10:00   #504
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
trzymam kciuki aby @ nie przyszła a na kiedy masz mieć??

U nas też w zeszłym tygodniu był ksiądz i ten sam temat tylko się uśmiechał życzył nam dzidziusia, żeby jak następnym razem nas odwiedzi był syn

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:

No to super że @ jej nie ma
byłby super prezent urodzinowy
a zresztą mówisz o innych prezentach urodzinowych : love:

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-01-14, 10:04   #505
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:

Spełnienia najskrytszych marzeń i oby spełniło się Twoje tzn Wasze marzenie życzę Ci z całego serca fasolki w prezencie !
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 10:11   #506
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez arenika Pokaż wiadomość
Witam

U nas też niedawno był ksiądz i były pytania o dziecko, ale ja nie lubię jak obcy wtykają nos w moje osobiste sprawy
A my mamy takiego kontaktowego księdza, że mnie jako nowej parafianki wypytał sie o wszytsko mamę babcię rodzeństwo prace, o dziecko, pytał się ile mamy pokoi, wparadował zobaczyć jak mamy w kuchni normalnie jaja
i wogóle nam walił jakieś dowcipy że cały czas się śmialiśmy

Ważne że na swoim , zrobiliście remont i napewno macie fajnie, własny kąt to podstawa, nie ważne czy lata 70 czy2012 rok. Prawdą jest że wtedy robisz wszytsko jak chcesz a w starszym domku jesteś ograniczona.
Ale najważniejsze jest żeby być szczęśliwym i zdrowym a reszta jakoś przyjdzie. No i nam TU jeszcze dzidziuś

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-01-14, 12:40   #507
Trele_Morele
Zakorzenienie

Tak , wszystkiego Najlepszego spelnieni marzen , i Twoich i Naszych ( a co , skorzystam jak jest okazja )
U mnie tymczasem wszystko wskazuje na @ tuz tuz .. Dzis rano bardzo bolal brzuch , i niech boli jesli to ma przyspieszyc ta france @
Tymczasem lece do pracy , ojejciu zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 15:01   #508
PPPatinka
Rozeznanie

Witam wszystkich po pracy)

Ana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

dziewczyny trzymajcie kciucki za jutrzejsze testowanie)
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 16:36   #509
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkich po pracy)

Ana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

dziewczyny trzymajcie kciucki za jutrzejsze testowanie)
: kciuki:
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:58   #510
arenika
Zadomowienie

Masakra z tą pogodą i śniegiem. Auto z naprzeciwka jechało środkiem drogi tak, że się zakopałam w rowie pół godziny się męczyłam żeby wyjechać i nic. Miałam szczęście, że nadjechały inne auta i mnie mili panowie podnieśli i wypchnęli bo bym tam chyba zamarzła.
Już mam dość tej zimy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości