|
|
#481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
zdjęcia piękne!zazdraszczam ![]() zaraz wrzuce do k
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
Zostały mi jeszcze http://baza.atmedis.pl/lek/1099/fanipos http://www.cefarm24.pl/927,cromohexa...osa-30-ml.html Faszerwali mnie rok lekami na alergie, po czym okazało się, że alergii nie mam dla lekarzy A niestety zapas miałam wykupiony. Jezlei chodzi o pranie to ja wsypuje proszek do jednej przegródki, płyn do drugiej a pralka pobiera w odpowiednim momencie. Mam jeszcse przegródkę na druga porcje proszku, w przypadku programu ze wstepnym płukaniem
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia ja nabyłam takie, uroczo wyglądają na żywo i tak jakoś mnie urzekły
![]() ogólnie się wkurzyłam, bo chciałam zamówić na zalando buty, ale przez to, że już mi sie ich tyle kupiło postanowiłam się wstrzymać i tak czaiłam się dwa dni, az w koncu dziś mówię sobie: zamawiam! i co? od wczoraj cena skoczyła o 40zł, no i teraz już ich nie kupie, choć są piękne http://www.zalando.pl/jonak-arys-szp...0.html?size=39 i jeszcze te mi się podobają http://www.zalando.pl/even-odd-czole...8.html?size=38 może chociaz na otarcie łez
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
buty wszystkie piękne
te lakierowane to nie wygodne dla mnie są te paski na piętach :/ spadają mi takie buty :/ wyprzedaż a cena wzrosła
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńka ja też nigdy nie miałam przekonania do takiego medlu, ale te trzymają się idealnie
![]() bzyczka bawcie się dobrze, zazdroszę
|
#486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmmm i co lecisz na sabat czy jakas dluzsza przerwa ![]() Cytat:
super ! Jestem PO! mówcie mi od dzis nauczyciel kontraktowy ![]() rozmowa mimo ze formalna to przyjemna, dluga, stresujaca ale przezylam! teraz moge robic NIC! koniec wieczorow o nocy z papierami ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia no to gratulacje
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem na sabacie ![]() gratuluje pani kontraktowa ![]() ![]() odpoczywaj nalezy ci sie ![]() India tak z ciekawosci ile masz par butów ![]() a nosisz je jakos sprawiedliwie czy sa takie ktore zamówilaś i nie ubrałaś czy założyłaś max 2 razy ![]() mlody wstał o 6 ale dzismu za to dziekuje.. bo o 16 ruszam a mam tyleeeee do zrobienia za awaria.. co nie przeszkadza mi zjeść z wami śniadanie
|
|
|
#489 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To czy jak dam mniej proszku, to nie będzie go za mało na taką ilość wody? ![]() Cytat:
Moja mama uwielbia takie. Zresztą ona wszystkie szpilki kocha miłością wielką , muszą mieć tylko palce zabudowane. A takie jak Ty kupiła całkiem niedawno tylko całe skórkowe.A te mają coś w sobie! ![]() Cytat:
Tak jak pisałam, wyżej moja mama ma kilka par i jej się wszystko nogi trzyma. Jak pasek nie jest na gumce, tylko ma regulacje to zazwyczaj jest ok. Ja mam koturny, które mi spadają. Miałam je 2 razy w życiu na nogach, później zaniosłam do szewca żeby coś z nimi zrobił, tak skrócił pasek, że nie mogłam nogi włożyć, ale jakoś jeszcze je wcisnęłam. oczywiście o spacerach w nich nie ma mowy. Tylko siedzieć i wyglądać. Dzisiaj mam je oficjalnie ostatni raz na nogach. Pasek znowu się rozciągnął i już nie mogłam dojść z parkingu do pracy... wywale je dzisiaj z hukiem. A takie ładne cho.le.ry! Ale wnerwiły mnie od rana! Cytat:
Cytat:
I udanego weekendu! ![]() India podpinam się pod pytanie Marty. Ale uwielbiam Cię za to!!! ![]() Dzień dobry ![]() kolejny dzień zakupów bez zakupów. Zaczynam być tym faktem podłamana... Mówiłam Wam, że moja przyjaciółka wyjechała do Pragi i teraz tam pracuje? Właśnie mi zrobiła niespodziankę i stanęła w drzwiach w mojej firmie ![]() Przyszła się uściskać i powiedzieć, że jest na weekend. ![]()
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
India jesteś niesamowita z tymi butami
![]() Katuniu gratuluje!!! jakie miałaś pytania? ![]() Cześć! Dzwonił właśnie jakiś facet na domowy, ja odbieram a on do mnie "kto mówi?" |
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Katunia gratulacje
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia serdeczne gratulacje!
Marta miłego wyjazdu Czy wypatrywać Twoich majtek na pałacu kultury tak jak ostatnio? ![]() ![]() ![]() Dzień dobry! |
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
gucia nie bedzie za malo
Co do sukienek, w Mohito u mnie pelno malych czarnych i wszytskie przecenmione
|
|
|
|
#494 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedne są z mega grubego materiału, a inne leżą na mnie delikatnie mówiąc - nie najlepiej Ale już sie z przyjaciółką zgadałam. Otworzy przede mną swoją szafę ![]() W czymś pójdę na pewno! A u niej na pewno coś wybiorę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
gucia hahahahah
![]() ![]() ![]() ![]() marta ja z ciekawosci policzylam swoje buty: sportowe sandały eleganckie sandały eleganckie sandaly na obcasie sandaly na koturnie japonki sandaly kolorowe - kupione w niedawno, adidasy adidasy baleriny baleriny espadryle kozaki kozaki polkozacki na wysokiem obcasie trampki - ale do wywalenia polbuty -trzewiki buty na obcasie z zakryta pieta i palcami kalosze szpilki rozowe - jeszcze nigdzie nie mialam buty na obcasie zamszowe wkladane jesienne niewiemco to nawet za kostke wsuwane ![]() szpilki na paseczkach - chodzilm w nich na nauke tanca a i tak nie mam w czym chodzic
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-07-04 o 11:37 |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
No nic, czas iść na ogródek i leżak, aby powtarzać materiał na obronę
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
gucia ja kiedys kupilam mala czarna ale w stylu biznesowym w tesco z FF
teraz mis ie przypomnialo ana ale CI dobrze ucz sie ucz. tu gdzie pracuje, jedna osoba niezdala z obrony, na zadne pytanie z pracy nie odpowiedziala chyba wiec sama tego nie pisala, ma drugi termin we wrzesniu No i to pierwszy przypadek od dawna
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia majtki beda
![]() ![]() ![]() spakowana, jeszcze prysznic obiad i w droge
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Yeah!!!!!! Będę wypatrywać
![]() ![]() ![]() Baw się dobrze |
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolałabym ten czas na leżaku spędzać bezstresowo ![]() właśnie przyszłam się ochłodzić
|
|
|
|
|
#503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopasowuje pralka ilość wody do wagi prania Cytat:
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie żegnam
![]() nie szalejcie za bardzo cobym nie musiala wiele nadrabiac.. tzn i tak was bede czytac w telefonie w wolnej chwili ale spimy u mojego fryzjera wiec nie wiem jak to bedzie wygladac
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
udanej podróży!
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka zapomnialam jeszcze o butach do "pracy" czyli szarych polbutach z lakierkowanym czarnym czubkiem
|
|
|
|
#507 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
Ja mam weekend!!!! Dzisiaj byl fajny dzień w pracy, kolega miał 50 urodziny, rano zanim przyszedł udekorowaliśmy jego biurko w balony, cyfry 50, na sznurku rozwiesiliśmy ksero banknotów 50 Eurowych. Potem dostał kwiaty, zaśpiewaliśmy "Sto lat", zjedliśmy ciasto. A wysłałaś kotu oficjalną informację ? dałaś czas na przestawienie się? ![]() Mnie się kapsułki nie opłacają, sypię łyżkę proszku na pranie, płynu nie używam bo nie lubię, Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() do dentysty marsz! Cytat:
matko, żeby pracy nie przeczytać ![]() Miłego weekendu! India - jak aparat? Robisz zdjecia wszystkiego???
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-07-04 o 20:00 |
||||
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
siemka
![]() upału ciąg dlaszy ![]() wieści z mojego targu ![]() -truskawki 5zł -fasolka 10zł -kalafior 3,5 zł -pomidory 3,5-5 zł -jagody 14zł/litr -czereśnie 7zł ![]() ale jaką pyszniastą fasolkę kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę sobie jadę i znowu w polskim busie nie ma klimatyzacji. 5raz jadę a 2raz z rzędu bez klimy. Do dupy. Dobrze ze chociaż mam iwi bo juz cala książkę przeczytałam
|
|
#510 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

i non stop mnie glow aboli ostatnio
dla lekarzy
A niestety zapas miałam wykupiony. 
No i co teraz?