Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-02, 12:31   #481
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
ja to nawet jeszcze nie wstalam tak fatalnie sie czuje, tak mnie brzuch boli, ze nawet TZ sie zlitowal i mi jedzenie do lozka nosi
Co ci mezczyzni musza znosic Widzisz jaki kochany

Cytat:
Aaliyah ja bym chetnie przejela ta Twoja nadwyzke w wadze
Dzieki, kochana jestes. Szkoda, ze to niemozliwe

Cytat:
Wlasnie zabukowalam sobie lot na 10marca do PL .15 wracam, wiec na spotkanko sie wybieram to pouzalamy sie nad soba razem
I teraz mam nowy klopot. Nie kosmetyczny ale ubraniowy. Zrobilam wczoraj porzadek w szafie i musze uzupelnic garderobe, mam kolejny problem z gatunku babskich: nie mam sie w co ubrac same problemy!

albo to trudnodniowa depresja, albo mi sie juz miesza w glowie, albo jestem typowa baba
Mysle, ze to wlasnie trudnodniowa depresja Ja mam szafy pelne, a i tak nie mam sie w co ubrac... Mam nadzieje, ze do konca marca juz nastroje nam sie zmienia na lepsze
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 14:21   #482
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Takie zycie. Najpierw walka z tradzikiem a potem ze zmarszczkami, nastepnie z obwisajaca skora i przebarwieniami...
Dokladnie, jakby nie moglo byc zawsze pieknie i bezproblemowo... [marzy]

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
A ja dodatkowo jeszcze stanelam rano na wadze i nie moglam uwierzyc... i stanelam jeszcze raz i jeszcze raz... No i na diete
To tak jak ja, bylam w lekkim szoku, stwiedzilam, ze musze jakos zrzucic nadwyzke zimowa. Nawet sie zawloklam na silownie wczoraj (mialam resztki silnej woli), ale z moja przecietna frekwencja 1,2 razy na tydzien to bede ta nadwyzke zrzucac z 10 lat .
Ania, moze chcesz tez troche moich kilogramow?

Cytat:
ja to nawet jeszcze nie wstalam tak fatalnie sie czuje, tak mnie brzuch boli, ze nawet TZ sie zlitowal i mi jedzenie do lozka nosi Aaliyah ja bym chetnie przejela ta Twoja nadwyzke w wadze
Wlasnie zabukowalam sobie lot na 10marca do PL .15 wracam, wiec na spotkanko sie wybieram to pouzalamy sie nad soba razem
I teraz mam nowy klopot. Nie kosmetyczny ale ubraniowy. Zrobilam wczoraj porzadek w szafie i musze uzupelnic garderobe, mam kolejny problem z gatunku babskich: nie mam sie w co ubrac same problemy!

albo to trudnodniowa depresja, albo mi sie juz miesza w glowie, albo jestem typowa baba
Ania, zrob sobie dzien dobroci dla siebie, mamy do tego prawo w tych trudnodniowych momentach.

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 15:27   #483
AfroJAzz
Rozeznanie

AniaWila, help!
mam na liscie - mydelko, tonik, maseczke 15min, a takze ten Turnaround Concentrate...ale zastanawiam sie co z repairwear Intensive Night Lotion, boz tego co widze na Clinique.com to jest dla skor typu III i IV a ja mam zdaje sie II...
powinnam miec kremik czy ten lotion??
Stary 2007-03-02, 15:35   #484
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Ania wez tez moje kilogramy

A co do trudniodniowych spraw to wyobrazcie sobie jaki ja szok przezylam jak w poniedzialek zobaczylam, ze mi @ wrocil A juz sie odzwyczailam i w ogole, to nie fair Ehhh zycie....

Co do zmarszczek, no dziewczyny na biochemii polecaja retinoidy. (zdaje sie ze sa w kremach RoC, ale tak naprawde to ja sie tym jeszcze tak powaznie nie zajmowalam)
Raz sie skusilam na Garniera ultra-lift czy tak jakos (taki zielony sloiczek to byl) ale byl beznadziejny i sie tak wkurzylam ze zuzylam go do smarowania sobie piet Wiem... nie bijcie mnie. Mam czasem takie odchyly.

Ale za to pogoda jest piekna

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me
Ejva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 15:43   #485
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Ania, moze chcesz tez troche moich kilogramow?
Cytat:
Napisane przez Ejva Pokaż wiadomość
Ania wez tez moje kilogramy
Ania, wezmiesz tyle na siebie? Nie zapominaj, ze moje na poczatku obiecalas przejac

Cytat:
Co do zmarszczek, no dziewczyny na biochemii polecaja retinoidy. (zdaje sie ze sa w kremach RoC, ale tak naprawde to ja sie tym jeszcze tak powaznie nie zajmowalam)
Trzeba sie przyjrzec tym kremom RoC.

Cytat:
Ale za to pogoda jest piekna
Tak, a ja nie iwedziec czemu caly dzien siedze w domu
Stary 2007-03-02, 15:50   #486
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Acha no i jeszcze Avene ma kremy z jakimis pochodnymi wit. A
Ystheal, Eluage, Diroseal albo Diacneal jeśli nie ma sie problemów z naczynkami.

Tylko ja nie moge, bo karmie piersia No coz moje zmarchy musza poczekac jeszcze troche.

Stary 2007-03-02, 16:12   #487
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Acha no i jeszcze Avene ma kremy z jakimis pochodnymi wit. A Ystheal, Eluage, Diroseal albo Diacneal jeśli nie ma sie problemów z naczynkami.
Dzieki Evja , i co tu teraz wybrac?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 16:58   #488
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AfroJAzz Pokaż wiadomość
zastanawiam sie co z repairwear Intensive Night Lotion, boz tego co widze na Clinique.com to jest dla skor typu III i IV a ja mam zdaje sie II...
powinnam miec kremik czy ten lotion??
mysle, ze te typy cery sa w clinique troche zawyzone. Wiec mysle, ze dla Ciebie bardziej odpowiedni bedzie lotion, krem moze okazac sie za ciezki. A lotion ma swietna konsystencje, jest lekki, nie ''zakleja'' buzi a wlasciwosc ma takie jak krem. Co do reszty - bardzo dobry wybor. Powinnas byc zadowolona

Aaliyah i Ejvo - nie piszcie ze jestem kochana itp,itd...ze przyjme te Wasze kilogramy, bo sie zle z tym czuje. Ja bym to zrobila z czystego egoizmu, bowiem mi tych kilogramow po prostu brakuje ;p ;p ;p ;p ;p

Krem z Roc-a jeden mam, ale pod oczy. Retin-OX multi-correxion. Wlasnie go odkopalam, tak sobie lezy nieuzywany za kare, bo szczypal Ale moze jak bym sobie go aplikowala tylko w to miejsce nad nosem to by cos dalo?
Skoro Ejva uzywa kremu na twarz do piet, to ja nie bede az tak skrajna jak bede uzywac na dwie zmarchy nosowe, mimo, ze jest pod oczy
Bo w sumie narazie nie chce mi sie myslec o kremie na zmarszczki, dopoki nie skoncze kurowac sie kwasami. Nie chce kolejnych mazi ladowac na twarz.

Camomile!!!!!!! jak Twoja frekwencja jest przecietna to moja jest zadna

pogoda super, a ja tez siedze caly dzien w domu. Ze wzgledu na samopoczucie czasami tylko wylaniam sie do ogrodka A w ogole to wole niczego nie dotykac, bo robilam obiad, pieklam mieso w piekarniku - i przy wyjmowaniu cala blacha runela mi na ziemie :/ cala podloga w tluszczu ale juz po wszystkim ....ehh te trudne dni sa naprawde trudne
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 18:46   #489
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
Camomile!!!!!!! jak Twoja frekwencja jest przecietna to moja jest zadna
No wiesz, ale Ty nie musisz nic robic .

Wspolczuje Ci z tymi trudnymi dniami. Ale wydaje mi sie, ze dolacze niedlugo (moze bedzie Ci razniej), bo dzisiaj mi tez nic nie wychodzi, m.in. zgubilam rekawiczke z mojej ulubionej pary. Ale jestem sierota...

Z bardziej przyjemnych spraw, uzywam od niedawna Ystheal Avenki na buzie i pod oczy. Ten pierwszy ok, chociaz jak dla mnie troche mocny, wiec nakladam co druga noc, no i na efekty trzeba podobno troche poczekac, wiec czekam ... Po stosowaniu tego pod oczy mialam wrazenie, jakby mi sie zmarchy powiekszyly (nie wiem, jak to mozliwe) i tez troche podraznil, wiec na razie odstawilam. Moze pozniej zrobie drugie podejscie.

A w temacie uzywania kremow do innych celow niz pierwotnie zamierzone, to ja uzywam Diacneala na kolana (na przebarwienia). I w ogole rozne nieudane kremy stosuje na dlonie, ale to chyba normalne.

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 19:25   #490
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper

Aniu, ja czekam na recenzję Soap&Glory, bo te opakowania tak kuuuuuuuszą
Aha, i powiedz, jak to jest z tymi zakupami na promie? Bo za miesiąc będe właśnie nim wracała do Polski.

Aaliyah, co do wspominanych przez Ciebie perfum MW http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1172589291 kojarzysz, gdzie mozna by było je spotkać? Bo ja uwielbiam wszystkie Escady (przede wszystkim Island Kiss, Pacific Paradise, Rock in Rio, teraz Sunset Heat...) i tak sobie myślę, że te Twoje też by mi się spodobały Tylko, ze w ogóle ich nie kojrzę. Myslisz, ze sa w Bootsie?
Stary 2007-03-02, 21:10   #491
AniaWila
BAN stały

Beekeeper nie chceM ale muszeM to powiedziec ten plyn Soap&Glory to zadna rewelka. O wiele lepsze ma Radox i Dove nie wspominajac o Body Shopie
Pachnie ladnie w butelce, potem ten zapach znika, pozostaja tylko strzepy piany i delikatna won apteczno-basenowo-cytrynowo-jakastam. Moja ocena od 1 do 5 to 2,5. Sredniak jednym slowem, a szkoda bo butelka fajnie mi sie komponuje z turkusowymi kafelkami w lazience skoncze go ale wiecej nie kupie.

I widze, ze preferencje zapachowe mamy podobne A znasz moze DKNY Woman? to moj hit hitow...obojetnie co innego przelazi przez moje lapki te perfumy sa dyzurne http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1033316

A co do promu to roznie bywa...dobre zakupy udalo mi sie moze z dwa razy zrobic. To zalezy jakimi liniami plyniesz. Ja polecam P&O-jezeli chodzi o sklep oczywiscie hihihihihi. Norfolkline - totalna kicha, ceny wyzsze niz w sklepach Seafrance nie pamietam, bo dawno nie plynelam. Ogolnie - zadna rewela. Z pamietnych super okazji i zdobyczy ''promowych'' to tylko CK Euphoria 50ml za 26f i Escada Rock in Rio 30ml za 12f . Znacznie bardziej podniecaja mnie zakupy na lotnisku a, ze lece do PL 10 marca............. <marzyciel>
teraz troche bede polowac na cacharel -amore amore i ta nowa nine rici w rozowym flakoniku. I koniecznie podklad Adaptive lancoma i tusz do rzes L'extremale

Dziewczyny ja to Wam tu nie za dluuuuuuuuugie referaty wrzucam?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 21:52   #492
Beekeeper
Zakorzenienie

Co do S&G to sie nawet cieszę, jedno mniej na pokuszenie

Co do DKNY Woman to teraz nie kojarzę, jutro skocze do Bootsa wąchnąć . Sama namiętnie uzywam Be Delicous

Amor Amor i chyba wszystkie Cacharel sa teraz przecenione w Bootsie, z okazji dnia matki zapewne. Echo zresztą też, niach niach

Coz, moim najwiekszym osiągnięciem był zakup zestawu Be Delicious 50ml+ balsam 100ml za 20 Ł Albo 50ml Halloween za 15Ł. Albo Escadę Pacific Paradise 30ml za 11Ł. I wszystko to w zwykłych naziemnych sklepach.
Stary 2007-03-02, 21:55   #493
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
Aaliyah, co do wspominanych przez Ciebie perfum MWhttp://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1172589291 kojarzysz, gdzie mozna by było je spotkać? Bo ja uwielbiam wszystkie Escady (przede wszystkim Island Kiss, Pacific Paradise, Rock in Rio, teraz Sunset Heat...) i tak sobie myślę, że te Twoje też by mi się spodobały Tylko, ze w ogóle ich nie kojrzę. Myslisz, ze sa w Bootsie?
Mysle, ze ci sie spodobaja Beekeeper. Wedlug mnie sa o wiele ladniejsze niz sezonowki Escady , w podobnym stylu ale bardziej wysmakowane, cos pomiedzy DKNY i wymienionymi Escadami wlasnie W Bootsie nie widzialam, ale za to na pewno sa w Debenhamsie.

Cytat:
Beekeeper nie chceM ale muszeM to powiedziec ten plyn Soap&Glory to zadna rewelka. O wiele lepsze ma Radox i Dove nie wspominajac o Body Shopie
Pachnie ladnie w butelce, potem ten zapach znika, pozostaja tylko strzepy piany i delikatna won apteczno-basenowo-cytrynowo-jakastam. Moja ocena od 1 do 5 to 2,5. Sredniak jednym slowem, a szkoda bo butelka fajnie mi sie komponuje z turkusowymi kafelkami w lazience skoncze go ale wiecej nie kupie.
Tak wlasnie myslalam, ze to podrobka BeneFitu Co jakis czas czlowiek sie natnie (my tez Siostro ).

Cytat:
Dziewczyny ja to Wam tu nie za dluuuuuuuuugie referaty wrzucam?
Ja tam lubie twoje "referaty"
Stary 2007-03-03, 18:58   #494
AniaWila
BAN stały

mialam dzisiaj jechac TYLKO na poczte, kupic tax. No i mi sie zostalo troche dluzeeeeeeeej :/ Ta nowa Escada to juz przesada, tak slodka i tak tropikalno-nieznosna, ze na wymioty zbiera
Kupilam sobie probke cacharel - amore, zeby sprawdzic czy mnie glowa nie bedzie od nich bolala. Bo juz nie chce sie wkopywac w duze pojemnosci bez sprawdzenia tego No i kupilam tego Waszego Palmersa, polecanego Ten balsamik z kwasami....
Aaliyah tych perfum o ktorych mowilas nie znalazlam ale bede szukac dalej
Stary 2007-03-03, 23:49   #495
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Kupilam sobie probke cacharel - amore, zeby sprawdzic czy mnie glowa nie bedzie od nich bolala. Bo juz nie chce sie wkopywac w duze pojemnosci bez sprawdzenia tego No i kupilam tego Waszego Palmersa, polecanego Ten balsamik z kwasami....
Racja, zawsze dobrze zapoznac sie z zapachem zanim sie kupi caly flakon Ja ostatnio kupilam sobie Casmir i jestem bardzo szczesliwa. Marzylam o tym zapachu od kiedy sie pojawil czyli od '92 roku!

A z balsamu na pewno bedziesz zadowolona, mam tylko nadzieje, ze przed uzywaniem nie zniecheci cie zapach.
Cytat:
Aaliyah tych perfum o ktorych mowilas nie znalazlam ale bede szukac dalej
Moim zdaniem warto Mam przeczucie, ze ci sie spodobaja.
Stary 2007-03-04, 12:41   #496
lilithin
Wtajemniczenie

a ja sie zawiodlam eternity calvina kleina. kupilam na wyprzedazy zestaw edt 30 ml i zel pod prysznic za 11 funtow, wiec wiele nie stracilam, ale jednak spodziewalam sie czegos lepszego po takiej marce. po pierwsze: trwalosc zadna! 2 godziny i nic nie czuje to juz wole avon poza tym po tym zakupie stalam sie goraca zwolenniczka sprawdzania zapachu na wlasnej skorze, a nie na papierku (bloter sie to nazywa?). otoz eternity na papierku pachnialo C U D O W N I E, swiezo, kwiatowo, troche slodko, po prostu cudnie. ale jak sie nim popskima to juz mdli mnie od tego.

teraz sie zastanawiam nad lacoste pour femme, znalazlam na stronce z perfumami 90ml za 25 funtow. tylko boje sie, ze na mojej skorze nie ebdzie to juz etn sam zapach. mialam jechac do bootsa wyprobowac, ale pogoda taka, ze tylko siedzialabym pod kocykiem i przegladala wizaz i inne stronki
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-05, 09:41   #497
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Eteernity nigdy nie byl moim zapachem, wydawal mi sie za ciezki, no ale dostalam od TZa wiec nie wypadalo narzekac. I w koncu moj mlody brat zrobil mi przysluge i rozbil flakon

Absolutnie nie jestem ekspertka, podczytuje z biochemii tylko watek o cerze naczynkowej i tam chyba wyczytalam ze kremy z retinoidami moga na poczatek wysuszac.

Stary 2007-03-05, 10:03   #498
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilithin Pokaż wiadomość
a ja sie zawiodlam eternity calvina kleina. kupilam na wyprzedazy zestaw edt 30 ml i zel pod prysznic za 11 funtow, wiec wiele nie stracilam, ale jednak spodziewalam sie czegos lepszego po takiej marce. po pierwsze: trwalosc zadna! 2 godziny i nic nie czuje to juz wole avon poza tym po tym zakupie stalam sie goraca zwolenniczka sprawdzania zapachu na wlasnej skorze, a nie na papierku (bloter sie to nazywa?). otoz eternity na papierku pachnialo C U D O W N I E, swiezo, kwiatowo, troche slodko, po prostu cudnie. ale jak sie nim popskima to juz mdli mnie od tego.
Fakt - trwalosc niektorych perfum rozczarowuje Zapach czasami zupelnie nieprzewidywalnie sie rozwija na skorze. Kiedys mi sie w glowie nie moglo pomiescic, ze na kazdym ten sam zapach moze byc zupelnie inny... Dlatego testowanie na wlasnej skorze przed zakupem to koniecznosc. Kazda skora ma wlasna chemie i perfum, ktory pieknie rozwija sie na kolezance moze byc w moim przypadku katastrofa... A bloter to tylko kawalek papierka, nie umie nosic zapachu Cale szczescie, ze nie kupilas 100ml!

Cytat:
Napisane przez lilithin Pokaż wiadomość
teraz sie zastanawiam nad lacoste pour femme, znalazlam na stronce z perfumami 90ml za 25 funtow. tylko boje sie, ze na mojej skorze nie ebdzie to juz etn sam zapach. mialam jechac do bootsa wyprobowac, ale pogoda taka, ze tylko siedzialabym pod kocykiem i przegladala wizaz i inne stronki
Radze poprosic o probke w perfumerii, mnie w Bootsie pare razy obdarzono probkami (ale to moze miec zwiazek z iloscia kasy, jaka w nim zostawiam - juz mnie tam rozpoznaja). W najgorszym wypadku mozesz pojsc do perfumerii i popsikac sie testerem... A jezeli te dwie opcje nie wchodza w gre, to raczej radze kupic mniejszy flakonik zaby uniknac rozczarowan

Cytat:
Eteernity nigdy nie byl moim zapachem, wydawal mi sie za ciezki, no ale dostalam od TZa wiec nie wypadalo narzekac. I w koncu moj mlody brat zrobil mi przysluge i rozbil flakon
TZ mial na pewno dobre intencje A to ci brat wyswiadczyl przysluge...
Stary 2007-03-05, 12:23   #499
Beekeeper
Zakorzenienie

Dziewczyny, a czy u Was mozna dostac kosmetyki Pop Beauty? U mnie w Bootsie nie ma niestety (kiedys dorwałam tylko błyszczyk/dżemik do ust...mniam...) a kusi mnie kilka ich produktów...ojjj, bardzo kusi....
http://www.sephora.com/browse/brand_...l?brandId=5682

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-05, 12:42   #500
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a czy u Was mozna dostac kosmetyki Pop Beauty? U mnie w Bootsie nie ma niestety (kiedys dorwałam tylko błyszczyk/dżemik do ust...mniam...) a kusi mnie kilka ich produktów...ojjj, bardzo kusi....

Jakos nie rzucily mi sie w oczy...
Stary 2007-03-05, 20:28   #501
AniaWila
BAN stały

Cytat:
a mozna,a mozna na Oxford Str w tym duuuuuuuzym TopShopie zaraz za Nike Town. Fajne maja te paletki z cieniami do kazdego koloru oczu. Chyba po 20f. Mnie nic nie kusie bo nie moze - zabronilam sobie
Stary 2007-03-05, 20:42   #502
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
a mozna,a mozna na Oxford Str w tym duuuuuuuzym TopShopie zaraz za Nike Town. Fajne maja te paletki z cieniami do kazdego koloru oczu. Chyba po 20f. Mnie nic nie kusie bo nie moze - zabronilam sobie
Ania i cos ty najlepszego narobila, przeciez ja bede tam w srode Kolejna pokusa
Stary 2007-03-05, 20:44   #503
AniaWila
BAN stały

hahahahaha ja jestem twarda. Dzisiaj nie kupilam NIC! weszlam do BS, ale szybko wyszlam w Beals'ie juz sie zatrzymalam na L'occitane ale odeszlam, zauwazylam Bonus Time w Clinique < nawet kuszaca kosmetyczka z jeszcze bardziej kuszacymi mini produktami>, ale ucieklam Lancome tez rozdaje prezety, ale odwrocilam glowe

btw: mam problem z serwerem gg, laczyc sie nie chce :/
Stary 2007-03-05, 20:52   #504
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahaha ja jestem twarda. Dzisiaj nie kupilam NIC! weszlam do BS, ale szybko wyszlam w Beals'ie juz sie zatrzymalam na L'occitane ale odeszlam, zauwazylam Bonus Time w Clinique < nawet kuszaca kosmetyczka z jeszcze bardziej kuszacymi mini produktami>, ale ucieklam Lancome tez rozdaje prezety, ale odwrocilam glowe

btw: mam problem z serwerem gg, laczyc sie nie chce :/

O Clinique to wiedzialam, ale reszta Ja tez dzis nic nie kupilam

A co rozdaje Lancome?

U mnie gg smiga
Stary 2007-03-05, 20:52   #505
AniaWila
BAN stały

no wlasnie nie wiem, wolalam nie patrzec. A na clinique to juz sie prawie skusilam...juz myslalam jakie dwa produkty wybrac, zeby dostac bonus
Stary 2007-03-05, 20:59   #506
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie nie wiem, wolalam nie patrzec. A na clinique to juz sie prawie skusilam...juz myslalam jakie dwa produkty wybrac, zeby dostac bonus
To w Debenhamsie byla ta sama promocja chyba, a jak sie kupilo 3 produkty to sie 2 ekstra jeszcze bajery dostawalo.
Stary 2007-03-05, 23:24   #507
Beekeeper
Zakorzenienie

Cytat:
w Top Shopie?! Kurcze, to gdzie ja to spotkam u siebie?! U mnie nie ma w nim zadnych kosmetyków, chyba żebym cale Leeds przeszła w poszukiwaniu, to moze by sie jakis znalazł lepiej zaopatrzony :/
Mi własnie ślinka cieknie na te boskie cienie ( w tym wypadku zestaw do oczu brązowych ) w tym słodkim opakowaniu na guziczek, niach niach. I nową, limitowaną wersję do makijażu oczu smoky, poza tym ciekawa jestem różu w sztyfcie nio i tej palety brązująco-rozświetlającej...

Nie no wybaczcie ale ja sie podniecam na sama myśl o nich...
po prostu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P93909_hero.jpg (9,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P122502_hero.jpg (19,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P154940_hero.jpg (16,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P175202_hero.jpg (16,1 KB, 11 załadowań)
Stary 2007-03-06, 00:26   #508
AniaWila
BAN stały

Beekeeper - poza tym w kazdym Top Shopie to na bank nie znajdziesz tych kosmetykow. Tylko na Oxford jest taki wielki (i chyba tam jest jakas mieszanka firm) i wyjatkowy. Mozna tam nawet kupic zelki na wage
a te paletki fajne...... opakowania tez ciekawe, takie teraz trendy hehe.

ps: kurcze, ale tu u mnie leje....wali po oknach niesamowicie...i taki wiatr porwisty..brrrrrrrr
Stary 2007-03-06, 01:51   #509
Beekeeper
Zakorzenienie

Cytat:
Beekeeper - poza tym w kazdym Top Shopie to na bank nie znajdziesz tych kosmetykow. Tylko na Oxford jest taki wielki (i chyba tam jest jakas mieszanka firm) i wyjatkowy. Mozna tam nawet kupic zelki na wage
a te paletki fajne...... opakowania tez ciekawe, takie teraz trendy hehe.

ps: kurcze, ale tu u mnie leje....wali po oknach niesamowicie...i taki wiatr porwisty..brrrrrrrr
Nio wiem, wiem Znalazłam najbliższy Soda Bar (bo tak sie poprawnie nazywają sklepy pop beauty ) w Manchesterze... No cóż, zawsze to lepiej niż Londyn

edit: stop, stop! chyba jest też w Leeds jakiś, ale nie jarzę czy to tylko sklep Top Shopa (taka reklama u nich na stronie http://www.popbeauty.co.uk/stockists...pshop_uk_2.htm) czy tez od razu stoisko z kosmetykami... Nio, ale chyba kosmetyki tez musza być!!! Sialala th_banan.gif
Stary 2007-03-06, 20:05   #510
lilithin
Wtajemniczenie

cicho mi tu o tych paletkach! nie kuscie, nie kuscie wy kusicielki wstretne! na szczescie jutro wyjezdzam i zapomne o paletkach :P
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości