|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Widzisz jaki kochany Dzieki, kochana jestes. Szkoda, ze to niemozliwe ![]() Cytat:
Ja mam szafy pelne, a i tak nie mam sie w co ubrac... Mam nadzieje, ze do konca marca juz nastroje nam sie zmienia na lepsze |
||
|
|
|
#482 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, jakby nie moglo byc zawsze pieknie i bezproblemowo... [marzy]Cytat:
To tak jak ja, bylam w lekkim szoku, stwiedzilam, ze musze jakos zrzucic nadwyzke zimowa. Nawet sie zawloklam na silownie wczoraj (mialam resztki silnej woli), ale z moja przecietna frekwencja 1,2 razy na tydzien to bede ta nadwyzke zrzucac z 10 lat Ania, moze chcesz tez troche moich kilogramow? ![]() Cytat:
, mamy do tego prawo w tych trudnodniowych momentach.
|
|||
|
|
|
#483 |
|
Rozeznanie
|
AniaWila, help!
mam na liscie - mydelko, tonik, maseczke 15min, a takze ten Turnaround Concentrate...ale zastanawiam sie co z repairwear Intensive Night Lotion, boz tego co widze na Clinique.com to jest dla skor typu III i IV a ja mam zdaje sie II... powinnam miec kremik czy ten lotion??
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
![]() A co do trudniodniowych spraw to wyobrazcie sobie jaki ja szok przezylam jak w poniedzialek zobaczylam, ze mi @ wrocil A juz sie odzwyczailam i w ogole, to nie fair Co do zmarszczek, no dziewczyny na biochemii polecaja retinoidy. (zdaje sie ze sa w kremach RoC, ale tak naprawde to ja sie tym jeszcze tak powaznie nie zajmowalam) Raz sie skusilam na Garniera ultra-lift czy tak jakos (taki zielony sloiczek to byl) ale byl beznadziejny i sie tak wkurzylam ze zuzylam go do smarowania sobie piet Wiem... nie bijcie mnie. Mam czasem takie odchyly.Ale za to pogoda jest piekna
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Ania, wezmiesz tyle na siebie?
Nie zapominaj, ze moje na poczatku obiecalas przejac Cytat:
Tak, a ja nie iwedziec czemu caly dzien siedze w domu
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
Acha no i jeszcze Avene ma kremy z jakimis pochodnymi wit. A
Ystheal, Eluage, Diroseal albo Diacneal jeśli nie ma sie problemów z naczynkami. Tylko ja nie moge, bo karmie piersia No coz moje zmarchy musza poczekac jeszcze troche.
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#488 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aaliyah i Ejvo - nie piszcie ze jestem kochana itp,itd...ze przyjme te Wasze kilogramy, bo sie zle z tym czuje. Ja bym to zrobila z czystego egoizmu, bowiem mi tych kilogramow po prostu brakuje ;p ;p ;p ;p ;p Krem z Roc-a jeden mam, ale pod oczy. Retin-OX multi-correxion. Wlasnie go odkopalam, tak sobie lezy nieuzywany za kare, bo szczypal Ale moze jak bym sobie go aplikowala tylko w to miejsce nad nosem to by cos dalo? Skoro Ejva uzywa kremu na twarz do piet, to ja nie bede az tak skrajna jak bede uzywac na dwie zmarchy nosowe, mimo, ze jest pod oczy Bo w sumie narazie nie chce mi sie myslec o kremie na zmarszczki, dopoki nie skoncze kurowac sie kwasami. Nie chce kolejnych mazi ladowac na twarz. Camomile!!!!!!! jak Twoja frekwencja jest przecietna to moja jest zadna pogoda super, a ja tez siedze caly dzien w domu. Ze wzgledu na samopoczucie czasami tylko wylaniam sie do ogrodka A w ogole to wole niczego nie dotykac, bo robilam obiad, pieklam mieso w piekarniku - i przy wyjmowaniu cala blacha runela mi na ziemie :/ cala podloga w tluszczu ale juz po wszystkim ....ehh te trudne dni sa naprawde trudne
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Wspolczuje Ci z tymi trudnymi dniami. Ale wydaje mi sie, ze dolacze niedlugo (moze bedzie Ci razniej ), bo dzisiaj mi tez nic nie wychodzi, m.in. zgubilam rekawiczke z mojej ulubionej pary . Ale jestem sierota...Z bardziej przyjemnych spraw, uzywam od niedawna Ystheal Avenki na buzie i pod oczy. Ten pierwszy ok, chociaz jak dla mnie troche mocny, wiec nakladam co druga noc, no i na efekty trzeba podobno troche poczekac, wiec czekam ... Po stosowaniu tego pod oczy mialam wrazenie, jakby mi sie zmarchy powiekszyly (nie wiem, jak to mozliwe) i tez troche podraznil, wiec na razie odstawilam. Moze pozniej zrobie drugie podejscie.A w temacie uzywania kremow do innych celow niz pierwotnie zamierzone, to ja uzywam Diacneala na kolana (na przebarwienia) . I w ogole rozne nieudane kremy stosuje na dlonie, ale to chyba normalne .
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, ja czekam na recenzję Soap&Glory, bo te opakowania tak kuuuuuuuszą
![]() Aha, i powiedz, jak to jest z tymi zakupami na promie? Bo za miesiąc będe właśnie nim wracała do Polski. Aaliyah, co do wspominanych przez Ciebie perfum MW http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1172589291 kojarzysz, gdzie mozna by było je spotkać? Bo ja uwielbiam wszystkie Escady (przede wszystkim Island Kiss, Pacific Paradise, Rock in Rio, teraz Sunset Heat...) i tak sobie myślę, że te Twoje też by mi się spodobały Tylko, ze w ogóle ich nie kojrzę. Myslisz, ze sa w Bootsie?
|
#491 |
|
BAN stały
|
Beekeeper nie chceM ale muszeM to powiedziec
ten plyn Soap&Glory to zadna rewelka. O wiele lepsze ma Radox i Dove nie wspominajac o Body Shopie Pachnie ladnie w butelce, potem ten zapach znika, pozostaja tylko strzepy piany i delikatna won apteczno-basenowo-cytrynowo-jakastam. Moja ocena od 1 do 5 to 2,5. Sredniak jednym slowem, a szkoda bo butelka fajnie mi sie komponuje z turkusowymi kafelkami w lazience skoncze go ale wiecej nie kupie.I widze, ze preferencje zapachowe mamy podobne http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1033316A co do promu to roznie bywa...dobre zakupy udalo mi sie moze z dwa razy zrobic. To zalezy jakimi liniami plyniesz. Ja polecam P&O-jezeli chodzi o sklep oczywiscie hihihihihi. Norfolkline - totalna kicha, ceny wyzsze niz w sklepach Seafrance nie pamietam, bo dawno nie plynelam. Ogolnie - zadna rewela. Z pamietnych super okazji i zdobyczy ''promowych'' to tylko CK Euphoria 50ml za 26f i Escada Rock in Rio 30ml za 12f . Znacznie bardziej podniecaja mnie zakupy na lotnisku a, ze lece do PL 10 marca............. <marzyciel> teraz troche bede polowac na cacharel -amore amore i ta nowa nine rici w rozowym flakoniku. I koniecznie podklad Adaptive lancoma i tusz do rzes L'extremale Dziewczyny ja to Wam tu nie za dluuuuuuuuugie referaty wrzucam?
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Co do S&G to sie nawet cieszę, jedno mniej na pokuszenie
![]() Co do DKNY Woman to teraz nie kojarzę, jutro skocze do Bootsa wąchnąć . Sama namiętnie uzywam Be Delicous ![]() Amor Amor i chyba wszystkie Cacharel sa teraz przecenione w Bootsie, z okazji dnia matki zapewne. Echo zresztą też, niach niach ![]() Coz, moim najwiekszym osiągnięciem był zakup zestawu Be Delicious 50ml+ balsam 100ml za 20 Ł Albo 50ml Halloween za 15Ł. Albo Escadę Pacific Paradise 30ml za 11Ł. I wszystko to w zwykłych naziemnych sklepach.
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Bootsie nie widzialam, ale za to na pewno sa w Debenhamsie. Cytat:
Co jakis czas czlowiek sie natnie (my tez Siostro ). Ja tam lubie twoje "referaty"
|
||
|
|
|
#494 |
|
BAN stały
|
mialam dzisiaj jechac TYLKO na poczte, kupic tax. No i mi sie zostalo troche dluzeeeeeeeej :/ Ta nowa Escada to juz przesada, tak slodka i tak tropikalno-nieznosna, ze na wymioty zbiera
Kupilam sobie probke cacharel - amore, zeby sprawdzic czy mnie glowa nie bedzie od nich bolala. Bo juz nie chce sie wkopywac w duze pojemnosci bez sprawdzenia tego No i kupilam tego Waszego Palmersa, polecanego Ten balsamik z kwasami....Aaliyah tych perfum o ktorych mowilas nie znalazlam ale bede szukac dalej
|
|
|
|
#495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z balsamu na pewno bedziesz zadowolona, mam tylko nadzieje, ze przed uzywaniem nie zniecheci cie zapach. Cytat:
|
||
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sie zawiodlam eternity calvina kleina. kupilam na wyprzedazy zestaw edt 30 ml i zel pod prysznic za 11 funtow, wiec wiele nie stracilam, ale jednak spodziewalam sie czegos lepszego po takiej marce. po pierwsze: trwalosc zadna! 2 godziny i nic nie czuje
to juz wole avon poza tym po tym zakupie stalam sie goraca zwolenniczka sprawdzania zapachu na wlasnej skorze, a nie na papierku (bloter sie to nazywa?). otoz eternity na papierku pachnialo C U D O W N I E, swiezo, kwiatowo, troche slodko, po prostu cudnie. ale jak sie nim popskima to juz mdli mnie od tego.teraz sie zastanawiam nad lacoste pour femme, znalazlam na stronce z perfumami 90ml za 25 funtow. tylko boje sie, ze na mojej skorze nie ebdzie to juz etn sam zapach. mialam jechac do bootsa wyprobowac, ale pogoda taka, ze tylko siedzialabym pod kocykiem i przegladala wizaz i inne stronki
|
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
Eteernity nigdy nie byl moim zapachem, wydawal mi sie za ciezki, no ale dostalam od TZa wiec nie wypadalo narzekac. I w koncu moj mlody brat zrobil mi przysluge i rozbil flakon
![]() Absolutnie nie jestem ekspertka, podczytuje z biochemii tylko watek o cerze naczynkowej i tam chyba wyczytalam ze kremy z retinoidami moga na poczatek wysuszac.
|
#498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapach czasami zupelnie nieprzewidywalnie sie rozwija na skorze. Kiedys mi sie w glowie nie moglo pomiescic, ze na kazdym ten sam zapach moze byc zupelnie inny... Dlatego testowanie na wlasnej skorze przed zakupem to koniecznosc. Kazda skora ma wlasna chemie i perfum, ktory pieknie rozwija sie na kolezance moze byc w moim przypadku katastrofa... A bloter to tylko kawalek papierka, nie umie nosic zapachu Cale szczescie, ze nie kupilas 100ml!Cytat:
- juz mnie tam rozpoznaja). W najgorszym wypadku mozesz pojsc do perfumerii i popsikac sie testerem... A jezeli te dwie opcje nie wchodza w gre, to raczej radze kupic mniejszy flakonik zaby uniknac rozczarowan Cytat:
|
|||
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy u Was mozna dostac kosmetyki Pop Beauty? U mnie w Bootsie nie ma niestety (kiedys dorwałam tylko błyszczyk/dżemik do ust...mniam...) a kusi mnie kilka ich produktów...ojjj, bardzo kusi....
![]() http://www.sephora.com/browse/brand_...l?brandId=5682
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakos nie rzucily mi sie w oczy...
|
|
|
|
|
#501 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna pokusa
|
|
|
|
|
#503 |
|
BAN stały
|
hahahahaha ja jestem twarda. Dzisiaj nie kupilam NIC!
weszlam do BS, ale szybko wyszlam w Beals'ie juz sie zatrzymalam na L'occitane ale odeszlam, zauwazylam Bonus Time w Clinique < nawet kuszaca kosmetyczka z jeszcze bardziej kuszacymi mini produktami>, ale ucieklam Lancome tez rozdaje prezety, ale odwrocilam glowe ![]() btw: mam problem z serwerem gg, laczyc sie nie chce :/ |
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Clinique to wiedzialam, ale reszta Ja tez dzis nic nie kupilam A co rozdaje Lancome? U mnie gg smiga |
|
|
|
|
#505 |
|
BAN stały
|
no wlasnie nie wiem, wolalam nie patrzec. A na clinique to juz sie prawie skusilam...juz myslalam jakie dwa produkty wybrac, zeby dostac bonus
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi własnie ślinka cieknie na te boskie cienie ( w tym wypadku zestaw do oczu brązowych ) w tym słodkim opakowaniu na guziczek, niach niach. I nową, limitowaną wersję do makijażu oczu smoky, poza tym ciekawa jestem różu w sztyfcie nio i tej palety brązująco-rozświetlającej...Nie no wybaczcie ale ja sie podniecam na sama myśl o nich... po prostu
|
|
#508 |
|
BAN stały
|
Beekeeper - poza tym w kazdym Top Shopie to na bank nie znajdziesz tych kosmetykow. Tylko na Oxford jest taki wielki (i chyba tam jest jakas mieszanka firm) i wyjatkowy. Mozna tam nawet kupic zelki na wage
a te paletki fajne...... opakowania tez ciekawe, takie teraz trendy hehe.ps: kurcze, ale tu u mnie leje....wali po oknach niesamowicie...i taki wiatr porwisty..brrrrrrrr
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) w Manchesterze... No cóż, zawsze to lepiej niż Londyn ![]() edit: stop, stop! chyba jest też w Leeds jakiś, ale nie jarzę czy to tylko sklep Top Shopa (taka reklama u nich na stronie http://www.popbeauty.co.uk/stockists...pshop_uk_2.htm) czy tez od razu stoisko z kosmetykami... Nio, ale chyba kosmetyki tez musza być!!! Sialala th_banan.gif
|
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
cicho mi tu o tych paletkach! nie kuscie, nie kuscie wy kusicielki wstretne! na szczescie jutro wyjezdzam i zapomne o paletkach :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

tak fatalnie sie czuje, tak mnie brzuch boli, ze nawet TZ sie zlitowal i mi jedzenie do lozka nosi
Widzisz jaki kochany

Ja mam szafy pelne, a i tak nie mam sie w co ubrac... Mam nadzieje, ze do konca marca juz nastroje nam sie zmienia na lepsze 
, jakby nie moglo byc zawsze pieknie i bezproblemowo...
No i na diete 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)