Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-09, 13:17   #481
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
Kate a ja tam jestem zadowolona z promocji w tesco to fakt większosc zabawek z zeszłego roku ale koleżanka tam pracująca mówi że już zadnej innej wyprzedazy przed swietami nie planują poza zwykłymi cenami promocyjnymi na zabawki wiec pojechalismy i kupilismy dzieciakom co było
no i bony za zakupy się przydadzą
dla mojej małej upolowałam drewniany domek dla lalek
cena pierwotna 289 zł!!!!! potem jakaś promocja i tak naprawdę zapłaciłam za niego 36 zł!!!! a jest cudny [COLOR=Silver]
To dobrze, że przynajmniej Wam się udało coś wybrać

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
Hej,
Wpadłam się tylko przywitać weekendowo Dzisiaj mam ślub więc 3majcie kciuki żebym o niczym nie zapomniała I jak tu się w takim dniu nie stresować?
Kochana nie stresuj się będzie super i wielkie gratulacje

Hurtownia była otwarta
Zamówiliśmy wózek będzie w przyszłym tygodniu i zostawiliśmy tam 200zł ,a kupiliśmy takie głupoty jak smoczek pieluchy tetrowe, flanelowe, kocyk itp. maskakra siadam przed tym excelem muszę wszystko sobie policzyć bo kasa się dosłownie rozpływa

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 13:36   #482
justine_87
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, nie mogę przestać myśleć o Cobrze

Tragedia po prostu...

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 13:57   #483
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, nie mogę przestać myśleć o Cobrze

Tragedia po prostu...
ja też....

agunia wszystkiego najpiękniejszego dla WAS na nowej drodze życia!!!!

Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 14:02   #484
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Hej,
Wpadłam się tylko przywitać weekendowo Dzisiaj mam ślub więc 3majcie kciuki żebym o niczym nie zapomniała I jak tu się w takim dniu nie stresować?
o mamuniu! nieźle w tak zaawasowanej ciąży GRATULACJE! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia (nie każdemu dziecię może towarzyszyć w takim momencie )

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Hurtownia była otwarta
Zamówiliśmy wózek będzie w przyszłym tygodniu i zostawiliśmy tam 200zł ,a kupiliśmy takie głupoty jak smoczek pieluchy tetrowe, flanelowe, kocyk itp. maskakra siadam przed tym excelem muszę wszystko sobie policzyć bo kasa się dosłownie rozpływa
uuu ładnnie Jaki wózek kupiliście?
A swoją drogą dziecko to podobno marcedes S klasa gdyby wszystko co się na nie wydaje składać na kupkę
Stary 2013-11-09, 14:45   #485
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
o mamuniu! nieźle w tak zaawasowanej ciąży GRATULACJE! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia (nie każdemu dziecię może towarzyszyć w takim momencie )

uuu ładnnie Jaki wózek kupiliście?
A swoją drogą dziecko to podobno marcedes S klasa gdyby wszystko co się na nie wydaje składać na kupkę
Link o ten to jest Delti Amelis ( ta sama fabryka co X-lander) bardzo mi się spodobał

Maja

Czytam
Stary 2013-11-09, 14:57   #486
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Miałam Wam wczoraj powiedziec, ale nie miałam odwagi

Dzieciatko zatrzymało się w rozwoju na 17 tyg... Cobra nie poddała sie terminacji, czekała aż samo odejdzie urodziła 06.11....
prosiła o przeniesienie do AM
cholernie mi przykro, a jednocześnie chylę czoła przed taką decyzją.
Cobra, ściskam mocno!

Cytat:
Hej,
wszystkiego naj!

zrobiliśmy dziś zakupy spożywcze na dużą kwotę, a przy kasie okazało się, że pko ma dziś problemy i nie możemy zapłacić kartą ani wyjąć gotówki z bankomatu. małż miał przy sobie 220zł, więc anulowaliśmy całe zakupy i jeszcze raz nas babka kasowała, a my odrzucaliśmy mniej potrzebne rzeczy, żeby starczyło kasy. spojrzenia ludzi stojących za nami w kolejce do kasy - bezcenne.

mam tylko nadzieję, że usuną ten problem, bo wybieram się jeszcze dziś z przyjaciółką na zakupy ciuchowe. może wyhaczę jakieś ciążowe gacie, bo nie mam w czym śmigać po okolicy.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 15:01   #487
amelka2006
Raczkowanie

Cytat:
Miałam Wam wczoraj powiedziec, ale nie miałam odwagi

Dzieciatko zatrzymało się w rozwoju na 17 tyg... Cobra nie poddała sie terminacji, czekała aż samo odejdzie urodziła 06.11....
prosiła o przeniesienie do AM
Boże, to straszne. Ogromne wyrazy współczucia. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co Cobra teraz czuje
To niesprawiedliwe, że takie rzeczy się dzieją. Smutno mi.
amelka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 15:15   #488
virginia
Zakorzenienie

Witajcie ponownie
Nie poznałam wprawdzie Cobry (wirtualnie) ale nie jestem nawet w stanie wyobrazić sobie co teraz musi przeżywać. Takie rzeczy w ogóle nie powinny się zdarzać. A już na pewno nie na tym etapie ciąży.... Swoją drogą myślałam, że w 2gim trymestrze jesteśmy już względnie bezpieczne, że pierwszy jest najgorszy.... \
A Cobra jest niesamowicie dzielną kobietą, mam nadzieję, że teraz będzie równie silna, że ma oparcie w najbliższych, że znajdzie ukojenie w bólu...

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Dziewczyny w III trymestrze tyje się jeszcze szybciej czy już mniej? Bo nie wiem jak się nastawiać
Chyba szybciej, choć to pewnie b.indywidualna sprawa.

Piszecie o tym, jak znosicie ciążę. Ja, jak na razie, znoszę ją wyjątkowo dobrze. Mdłości prawie w ogóle nie miałam, nie wymiotowałam ani razu (choć miałam kilka sytuacji 'podbramkowych'). Martwiłam się też o swój kręgosłup, bo jestem po dwóch operacjach ale póki co (odpukać), też jest OK. Chodżę dwa razy na basen i ogólnie czuję się dobrze.
Do niedawna też wolno przybierałam na wadze, ale to już niestety należy do przeszłości. Od jakiegoś 17tc ruszyłam z kopyta i aż strach pomyśleć, co to będzie dalej. Nie dlatego, że mam jakąś obsesję na punkcie wagi, ale jak już kiedyś wspominałam, już przed ciążą nie byłam szczupła, dodatkowo problemy z kręgosłupem, mam więc nadzieję, że nie przytyję dużo.
Jak do tej pory więc nie jest źle, gdyby było tak dalej to mogłabym śmiało chodzić w ciąży, choć czasem chciałabym móc już przytulić maluszka. Choć z drugiej strony jak pomyślę, z iloma rzeczami będę musiała się zmierzyć, sama, to zaczynam wątpić w swoje siły i możliwości...

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Chyba będzie Aleksandra
B.ładnie. Ja chyba też tak nazwę córcię, jeśli to córcia oczywiście .

Właśnie dostałam zaproszenie na frytki (chodzą za mną od jakiegoś czasu. Masakra....
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 15:28   #489
mona1
Zadomowienie

Dziewczyny jest mi tak bardzo przykro z powodu Cobry, że nawet nie mam siły dziś odpisywać, wybaczcie. Nawet sobie nie wyobrażam co ona biedna teraz przeżywa
Stary 2013-11-09, 15:29   #490
teklaaa
Raczkowanie

Cytat:
My sie tak bawiłyśmy z koleżankami na studiach przed ciąża dłuuuuuuuugo i mi wyszedł chłopiec
jezeli chodzi o wrozbe to ja kompletnie nie wierzylam w takie cudawianki moja ciocia na moich oczach pokazala mi wlasnie z igłą i nitką taką wróżbę o płci i ilosci dzieci, ze moment uwierzylam tylko to bylo akurat z dlonia a nie nad brzuchem pokazala mi na kilku osobach wielodzietnych i od tamtego momentu uwierzylam mi wyszlo, że bede mieć tylko dziewczynkę wiec czekam do srody na USG
teklaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 15:32   #491
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Link o ten to jest Delti Amelis ( ta sama fabryka co X-lander) bardzo mi się spodobał
bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
zrobiliśmy dziś zakupy spożywcze na dużą kwotę, a przy kasie okazało się, że pko ma dziś problemy i nie możemy zapłacić kartą ani wyjąć gotówki z bankomatu. małż miał przy sobie 220zł, więc anulowaliśmy całe zakupy i jeszcze raz nas babka kasowała, a my odrzucaliśmy mniej potrzebne rzeczy, żeby starczyło kasy. spojrzenia ludzi stojących za nami w kolejce do kasy - bezcenne.
też jak głupia chodziłam dziś od bankomatu do bankomatu i tylko firmowy Pekao wypłacił mi kasę...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 15:43   #492
amelka2006
Raczkowanie

Dziewczyny, a co myślicie o wózku X-lander Xmove? Opinie w rankingach są bardzo różne, ale mnie się bardzo podoba. Bardzo ładną ma kolorystykę, a i funkcjonalność ponoć niezłą.

http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-m...658088001.html
Stary 2013-11-09, 15:46   #493
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co myślicie o wózku X-lander Xmove? Opinie w rankingach są bardzo różne, ale mnie się bardzo podoba. Bardzo ładną ma kolorystykę, a i funkcjonalność ponoć niezłą.

Jest śliczny, ale są ciężkie (dzisiaj porównywałam) i podobno wersja starsza bodajże XA jest lepsza

Maja

Czytam
Stary 2013-11-09, 15:59   #494
amelka2006
Raczkowanie

Cytat:
Jest śliczny, ale są ciężkie (dzisiaj porównywałam) i podobno wersja starsza bodajże XA jest lepsza
Sam ciężar i wielkość wózka to nie problem. Mam domek i nie muszę go wnosić, a samochód to Van, więc też się zmieści. Ciekawa jestem dlaczego XA jest lepsza. Ale znalazłam jeszcze jeden wózek w miarę ciekawy, pomijając fotelik samochodowy. Ładny jest, bo można wybrać cały biały bez obawy, że się pobrudzi

http://allegro.pl/tutek-wozek-tamber...673660394.html
Stary 2013-11-09, 16:25   #495
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Sam ciężar i wielkość wózka to nie problem. Mam domek i nie muszę go wnosić, a samochód to Van, więc też się zmieści. Ciekawa jestem dlaczego XA jest lepsza. Ale znalazłam jeszcze jeden wózek w miarę ciekawy, pomijając fotelik samochodowy. Ładny jest, bo można wybrać cały biały bez obawy, że się pobrudzi

http://allegro.pl/tutek-wozek-tamber...673660394.html
Koleżanka ma Tutka i sobie chwali radzę Ci jednak wybrać się do jakiegoś sklepu lub hurtowni i pomacać na żywo, który Ci najbardziej podpasuje

Maja

Czytam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 16:35   #496
teQiba
Moderator

Ja tak na szybko - Kate gratuluje zakupu
Agunia - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

A powiem Wam ze my dzisiaj tez sobie zrobilismy rajd po wozkach i spodobal mi sie jeszcze Bebetto Pascal Tylko razem z fotelikiem MC 1700zl Juz sama nie wiem co robic - Pani w sklepie odradzala mi ten Passo bo to jakas nieznana marka i moga byc klopoty z serwisem... Jak zyc?
Stary 2013-11-09, 17:20   #497
bebe97
Wtajemniczenie

Modliłam się, by dzieciątko Cobry spokojnie odeszło, i aby nie musiała czekać do terminu porodu wiedząc, że i tak odejdzie.
Teraz przeczytałam, że to już...

-----

agunia4ever wszystkiego najlepszego

Uparta nie wyśmiało tylko pożartowało, myślisz, że sama nie robiłam tej wróżby?

teQiba ooo bebetto, lubię
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 17:38   #498
frogutka
Zadomowienie

miałam cytować i odpisywać, ale po inf. o Cobrze jakoś nie mam ochoty
Mało ją kojarzę i nie czytałam jej postów, nie bardzo wiem co to terminacja-ale brzmi strasznie i chyba się domyślam. Nie będę czytac i wnikać, bo zwyczajnie boję się i smutno mi

Mam nadzieję, że Cobra ma oparcie w rodzinie i Tż. Teraz na pewno czuje się strasznie, ale wierzę, że złe szybko minie i będzie wkrótce szczęśliwą mamą!
Bardzo jej współczuje...
Stary 2013-11-09, 18:03   #499
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teklaaa Pokaż wiadomość
jezeli chodzi o wrozbe to ja kompletnie nie wierzylam w takie cudawianki moja ciocia na moich oczach pokazala mi wlasnie z igłą i nitką taką wróżbę o płci i ilosci dzieci, ze moment uwierzylam tylko to bylo akurat z dlonia a nie nad brzuchem pokazala mi na kilku osobach wielodzietnych i od tamtego momentu uwierzylam mi wyszlo, że bede mieć tylko dziewczynkę wiec czekam do srody na USG
No to ciekawe czemu u mnie wyszła dziewczynka, a trzy usg pokazały chłopca?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Dziewczyny, u nas trzecia urodziła mocno przed czasem, taki wątek Dorotka jest zdrowa )

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 18:04   #500
justine_87
Raczkowanie

Ech... Nie mam dziś weny do pisania...
Cytat:
Chyba będzie Aleksandra
Ślicznie - mam siostrę Aleksandrę i siostrzeńca Aleksandra i bardzo podoba mi się te imię.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
owszem nauczyciele to specyficzna grupa, ale nie generalizujmy, nie wszyscy są pyskaci i trudni
Pyskaci i trudni - to nie to
Ale co ja narzekam - moja najlepsza przyjaciółka jest polonistką

Cytat:
Też podoba mi się Amelis - szczególnie kolor mint.

Cytat:

Na początku podobał mi się, ale na bangla nie ma świetnych recenzji + jeszcze historia ze złamaną rączką... Gdzieś nawet widziałam zdjęcie, jak przy przechylaniu wózka podczas podjechania przez krawężnik rączka po prostu się złamała.

Agusia, wszystkiego, co najpiękniejsze na Nowej Drodze Życia, niech Wasza miłość będzie 4ever

Amelka, co do Tutka - widziałam ten wózek na żywo. Wygląda na bardzo porządny i co mnie uderzyło w pierwszym momencie - duuuży

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 18:06   #501
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to zazdroszczę każdej mamusi z osobna i wszystkim razem poznania płci - jakby ktoś mi tego bronił, nie? I gdy czytam, że będzie synek, jak dzisiaj u Lewek, to sobie myślę, ale fajnie, tez bym chciała drugiego synka, a potem czytam, że Magduś ma dziewczynkę i myślę, o nie, dziewczynka, ja też chcę. Nie czaję co się ze mną dzieje

A jeszcze za ścianą mam dwutygodniowego noworodka Jak słyszę, że płacze, to samej mi się chce ryczeć, bo tak zazdroszczę sąsiadce że ma już swoje dziecko przy sobie, a ja muszę czekać ponad 5 miesięcy Z drugiej strony pasuje mi stan bycia w ciąży, uwielbiam czuć ruchy maleństwa. I weź tu zrozum ciężarną
Stawiasz wysoko poprzeczkę
Cytat:

Ooooo już po północy czyli oficjalnie zaczełam III trymestr i 7 miesiąc
O, już? Brawo

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość

to samo powiedział mój gin niech sie pani nie martwi za 3 razem bedzie syn

Moja chrzestna tym sposobem ma 3 synów

Cytat:

Ja dzisiaj zaczynam 25 tydzień

I dla Trisdom
I dla mnie, bo ja też zaczynam 25 tydz
tylko kurcze, ja mam 24t1d, a Ty chyba 24t0d? Wiec jak to liczyć w końcu?
Cytat:
Chyba będzie Aleksandra
Ładnie

Cytat:

A ja lubię być w ciąży. Jak mi się nic nie chce to zganiam na ciążę i mogę leżeć czy siedzieć na wizażu Mogę jeść co chcę i ile chcę
Ja też maż mi buty zakłada, odkurza jak tylko szepnę słówko
mógłby kręgosłup mniej boleć, mogłoby być łatwiej zakładać skarpety, ale nie jest źle.

Cytat:
Hej,
Wszystkiego najpiękniejszego
Powodzenia
Cytat:

Hurtownia była otwarta
Gratuluję kolejnych zakupów. Coraz więcej z głowy
wózek mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
A powiem Wam ze my dzisiaj tez sobie zrobilismy rajd po wozkach i spodobal mi sie jeszcze Bebetto Pascal Tylko razem z fotelikiem MC 1700zl Juz sama nie wiem co robic - Pani w sklepie odradzala mi ten Passo bo to jakas nieznana marka i moga byc klopoty z serwisem... Jak zyc?
Oj, kotku, masz Ty teraz zamieszanie w głowie... mnie osobiście cieżko Ci doradzić... 1.700 zł to sporo jak dla mnie.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 18:08   #502
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość

Dziewczyny, u nas trzecia urodziła mocno przed czasem, taki wątek Dorotka jest zdrowa )

O kurde! trochę mnie to przeraża, to 2 m-ce przed czasem ja bym chciała dotrwać do 2014

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-11-09, 18:11   #503
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:

Następna
W którym tygodniu?
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 18:17   #504
cayenneOna
Zadomowienie

Termin miała na koniec grudnia, ale już od ponad 2 tyg w szpitalu, dwa tygodnie udalo się przeciągnąć, a każdy tydzień ważny... O mamo, to ja się muszę ogarnąć z wyprawka i powoli torbę szykować

Stary 2013-11-09, 18:20   #505
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
I dla Trisdom
I dla mnie, bo ja też zaczynam 25 tydz
tylko kurcze, ja mam 24t1d, a Ty chyba 24t0d? Wiec jak to liczyć w końcu?
Ja liczę następny tydzień w każdą sobotę. Czyli np 24t0d W końcu to już 24 z przodu

Pod wpływem tego, że następna już urodziła stwierdziliśmy z tż, że nie czekamy z zamówieniem łóżeczka do stycznia, a kupimy jakoś na dniach. Lepiej niech stoi do marca niż dziecko urodzi się szybciej i nie ma gdzie spać.
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 18:30   #506
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
O kurde! trochę mnie to przeraża, to 2 m-ce przed czasem ja bym chciała dotrwać do 2014
Jestem przerażona mam nadzieję, że Ja nie rozpakuję się w tym roku

cayenne trochę podczytywałam wątek i rozumiem że chodzi o Emme? Mam nadzieję, że u nich wszystko w porzadku

Maja

Czytam
Stary 2013-11-09, 18:36   #507
cayenneOna
Zadomowienie

Emma jako jedna z kilku nie ma komórki, w której moze czytać np wizaż i zaproponowała, żebyśmy w klubie zostawimy numery którą moze i chce, w razie czego. I tylko dlatego wiedzialysmy co się z nią dzieje...fajne ze telefony i dyżury. Dyżury mają inne wątki, jak widać przydaje się.
Nie wiemy co z Em ma, wiemy tylko, ze z Dorotka ok, jak dobrze pójdzie jutro ja odlacza... Ale wnioskuję, ze nienajgorzej, skoro sms wysłała..oby

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Jestem przerażona mam nadzieję, że Ja nie rozpakuję się w tym roku

A ja właśnie o Tobie pomyślałam, ze trzeba by Cię jakoś zmobilizować, żebyś zwarta i gotowa była

Stary 2013-11-09, 18:40   #508
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Emma jako jedna z kilku nie ma komórki, w której moze czytać np wizaż i zaproponowała, żebyśmy w klubie zostawimy numery którą moze i chce, w razie czego. I tylko dlatego wiedzialysmy co się z nią dzieje...fajne ze telefony i dyżury. Dyżury mają inne wątki, jak widać przydaje się.
Nie wiemy co z Em ma, wiemy tylko, ze z Dorotka ok, jak dobrze pójdzie jutro ja odlacza... Ale wnioskuję, ze nienajgorzej, skoro sms wysłała..oby

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

A ja właśnie o Tobie pomyślałam, ze trzeba by Cię jakoś zmobilizować, żebyś zwarta i gotowa była

Nie strasz mnie już mam ogarniętą listę wyprawkową i właśnie postanowiłam przyśpieszyć jej kompletowanie Tobie też radzę
Lepiej mieć wszystko w grudniu i czekać do lutego niż sama wiesz

Maja

Czytam
Stary 2013-11-09, 18:43   #509
cayenneOna
Zadomowienie

Ja już parę dni temu zaczęłam moja liste tłumaczyć na niemiecki, bo sponsora znalazłam ustalone, ze do grudnia wszystko będzie, łącznie z kolyska kiedy powiedziałam, ze takie mam marzenie, choć wiem, ze to tylko na parę miesięcy...

Stary 2013-11-09, 18:45   #510
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

A czemu akurat o Kate pomyślałaś?
Nie strasz nam tu dziewczyny

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości