![]() |
#481 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hurtownia była otwarta ![]() Zamówiliśmy wózek będzie w przyszłym tygodniu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny, nie mogę przestać myśleć o Cobrze
![]() ![]() ![]() ![]() Tragedia po prostu... |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() agunia wszystkiego najpiękniejszego dla WAS na nowej drodze życia!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A swoją drogą dziecko to podobno marcedes S klasa gdyby wszystko co się na nie wydaje składać na kupkę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cobra, ściskam mocno! Cytat:
zrobiliśmy dziś zakupy spożywcze na dużą kwotę, a przy kasie okazało się, że pko ma dziś problemy i nie możemy zapłacić kartą ani wyjąć gotówki z bankomatu. małż miał przy sobie 220zł, więc anulowaliśmy całe zakupy i jeszcze raz nas babka kasowała, a my odrzucaliśmy mniej potrzebne rzeczy, żeby starczyło kasy. spojrzenia ludzi stojących za nami w kolejce do kasy - bezcenne. mam tylko nadzieję, że usuną ten problem, bo wybieram się jeszcze dziś z przyjaciółką na zakupy ciuchowe. może wyhaczę jakieś ciążowe gacie, bo nie mam w czym śmigać po okolicy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() To niesprawiedliwe, że takie rzeczy się dzieją. Smutno mi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie ponownie
Nie poznałam wprawdzie Cobry (wirtualnie) ale nie jestem nawet w stanie wyobrazić sobie co teraz musi przeżywać. Takie rzeczy w ogóle nie powinny się zdarzać. A już na pewno nie na tym etapie ciąży.... ![]() A Cobra jest niesamowicie dzielną kobietą, mam nadzieję, że teraz będzie równie silna, że ma oparcie w najbliższych, że znajdzie ukojenie w bólu... Cytat:
Piszecie o tym, jak znosicie ciążę. Ja, jak na razie, znoszę ją wyjątkowo dobrze. Mdłości prawie w ogóle nie miałam, nie wymiotowałam ani razu (choć miałam kilka sytuacji 'podbramkowych'). Martwiłam się też o swój kręgosłup, bo jestem po dwóch operacjach ale póki co (odpukać), też jest OK. Chodżę dwa razy na basen i ogólnie czuję się dobrze. Do niedawna też wolno przybierałam na wadze, ale to już niestety należy do przeszłości. Od jakiegoś 17tc ruszyłam z kopyta i aż strach pomyśleć, co to będzie dalej. Nie dlatego, że mam jakąś obsesję na punkcie wagi, ale jak już kiedyś wspominałam, już przed ciążą nie byłam szczupła, dodatkowo problemy z kręgosłupem, mam więc nadzieję, że nie przytyję dużo. Jak do tej pory więc nie jest źle, gdyby było tak dalej to mogłabym śmiało chodzić w ciąży, choć czasem chciałabym móc już przytulić maluszka. Choć z drugiej strony jak pomyślę, z iloma rzeczami będę musiała się zmierzyć, sama, to zaczynam wątpić w swoje siły i możliwości... B.ładnie. Ja chyba też tak nazwę córcię, jeśli to córcia oczywiście ![]() Właśnie dostałam zaproszenie na frytki (chodzą za mną od jakiegoś czasu. Masakra....
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest mi tak bardzo przykro z powodu Cobry, że nawet nie mam siły dziś odpisywać, wybaczcie. Nawet sobie nie wyobrażam co ona biedna teraz przeżywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a co myślicie o wózku X-lander Xmove? Opinie w rankingach są bardzo różne, ale mnie się bardzo podoba. Bardzo ładną ma kolorystykę, a i funkcjonalność ponoć niezłą.
http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-m...658088001.html |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/tutek-wozek-tamber...673660394.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Moderator
|
Ja tak na szybko - Kate gratuluje zakupu
![]() Agunia - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ![]() A powiem Wam ze my dzisiaj tez sobie zrobilismy rajd po wozkach i spodobal mi sie jeszcze Bebetto Pascal ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
Modliłam się, by dzieciątko Cobry spokojnie odeszło, i aby nie musiała czekać do terminu porodu wiedząc, że i tak odejdzie.
Teraz przeczytałam, że to już... ![]() ----- agunia4ever wszystkiego najlepszego ![]() Uparta nie wyśmiało tylko pożartowało, myślisz, że sama nie robiłam tej wróżby? ![]() teQiba ooo bebetto, lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zadomowienie
|
miałam cytować i odpisywać, ale po inf. o Cobrze jakoś nie mam ochoty
![]() Mało ją kojarzę i nie czytałam jej postów, nie bardzo wiem co to terminacja-ale brzmi strasznie i chyba się domyślam. Nie będę czytac i wnikać, bo zwyczajnie boję się i smutno mi ![]() Mam nadzieję, że Cobra ma oparcie w rodzinie i Tż. Teraz na pewno czuje się strasznie, ale wierzę, że złe szybko minie i będzie wkrótce szczęśliwą mamą! ![]() Bardzo jej współczuje...
#499 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Dziewczyny, u nas trzecia urodziła mocno przed czasem, taki wątek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#500 | |||
Raczkowanie
|
Ech... Nie mam dziś weny do pisania...
Ślicznie - mam siostrę Aleksandrę i siostrzeńca Aleksandra i bardzo podoba mi się te imię. Cytat:
![]() Ale co ja narzekam - moja najlepsza przyjaciółka jest polonistką ![]() Cytat:
Cytat:
Agusia, wszystkiego, co najpiękniejsze na Nowej Drodze Życia, niech Wasza miłość będzie 4ever ![]() ![]() Amelka, co do Tutka - widziałam ten wózek na żywo. Wygląda na bardzo porządny i co mnie uderzyło w pierwszym momencie - duuuży ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I dla Trisdom ![]() I dla mnie, bo ja też zaczynam 25 tydz ![]() ![]() ![]() tylko kurcze, ja mam 24t1d, a Ty chyba 24t0d? Wiec jak to liczyć w końcu? ![]() Ładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() mógłby kręgosłup mniej boleć, mogłoby być łatwiej zakładać skarpety, ale nie jest źle. Cytat:
![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() wózek mi się podoba. Cytat:
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W którym tygodniu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Termin miała na koniec grudnia, ale już od ponad 2 tyg w szpitalu, dwa tygodnie udalo się przeciągnąć, a każdy tydzień ważny... O mamo, to ja się muszę ogarnąć z wyprawka i powoli torbę szykować
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pod wpływem tego, że następna już urodziła stwierdziliśmy z tż, że nie czekamy z zamówieniem łóżeczka do stycznia, a kupimy jakoś na dniach. Lepiej niech stoi do marca niż dziecko urodzi się szybciej i nie ma gdzie spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() cayenne trochę podczytywałam wątek i rozumiem że chodzi o Emme? Mam nadzieję, że u nich wszystko w porzadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
Emma jako jedna z kilku nie ma komórki, w której moze czytać np wizaż i zaproponowała, żebyśmy w klubie zostawimy numery którą moze i chce, w razie czego. I tylko dlatego wiedzialysmy co się z nią dzieje...fajne ze telefony i dyżury. Dyżury mają inne wątki, jak widać przydaje się.
Nie wiemy co z Em ma, wiemy tylko, ze z Dorotka ok, jak dobrze pójdzie jutro ja odlacza... Ale wnioskuję, ze nienajgorzej, skoro sms wysłała..oby ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- A ja właśnie o Tobie pomyślałam, ze trzeba by Cię jakoś zmobilizować, żebyś zwarta i gotowa była ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lepiej mieć wszystko w grudniu i czekać do lutego niż sama wiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
Ja już parę dni temu zaczęłam moja liste tłumaczyć na niemiecki, bo sponsora znalazłam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie strasz nam tu dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.