![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
no właśnie ja chyba widziałam te tańsze.
Te co pokazałaś są super.
#482 |
Wtajemniczenie
|
a nie wiesz czy nie ma jakichś problemów z utrzymaniem tego w czystości? bo ja w sumie tylko żaluzje kiedyś miałam, więc łatwo było przejechać ścierą wilgotną po tym, a zupełnie nie mam pojęcia jak się zachowują rolety pod kątem łapania kurzu..
![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
pojecia nie mam
![]()
#484 |
Wtajemniczenie
|
no to jeszcze jedno pytanie - zagadka: jaki mogę uniwersalny prezent zrobić bratowej i bratu..?
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
faktycznie zagadka
![]()
#486 |
Konto usunięte
|
Jutro egzamin. Obawiam się najgorszego. Trzymajcie kciukasy!
Jutro też ważenie i tabela. Bożżż.... Szczurku- Możesz kupić: - zestaw kilku herbat smakowych czy kaw kupowanych na wagę ![]() -zestaw--> otwieracz do wina i 'zatykacz' otwartego już wina w jakimś ładnym zestawie. - ciepłe, świąteczne kapcie dla niej i dla niego, a środku, np. żelki - zestaw dwóch filmów na DVD-- komedia romantyczna i film akcji np - ciepły koc na zimne wieczory - jakieś fajne zapachowe świeczki, zapach dla niej i zapach dla niego - olejek do masażu i świeczka w tym samym zapachu ![]() - jakiś grupon na masaż dla dwojga czy relaks w jacuzzi - grupon na jakąś kolacje - dwa bilety (vouchery) do kina - bon do Empiku - niech sobie coś wybiorą - pościel - zestaw ręczników Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2013-12-15 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
|
eh, 0.5 nadwyżki.. ale nie ma się co dziwić, bo sama sobie na to zapracowałam zażerając i zapijając stresy tego tygodnia
![]() ![]() dzięki za pomysły, Soldus ![]() ![]()
![]() |
#488 |
Konto usunięte
|
Szczurku- Ja sama z takich herbatek i kawek bym się ucieszyła
![]() Ja też mam wzrost niestety. +0,2kg. Jadłam dobrze, więc winię za to przyrost mięśni. Przestań żreć!!! Jako tworząca tabelę powinnaś być wzorem moja droga, więc się ogarnij!!! Waga: 72,9kg Zmykam powoli na egzamin (dobrze, że jest ustny to może faceta zagadam), a potem od razu na siłownię. Mam już wszystko spakowane, więc nie ma wymówek ![]() Potem szybki shopping -> prezent z okazji świat dla menagerki od wszystkich pracowników. Padło na mnie i ja muszę wybrać. Do tego jakaś skromna spożywka, bo w lodówce pusto się robi, ale przed świętami nie chcę zbytnio zapasów robić, bo jadę do domu i nie ma zostawiać niż, bo się popsuje. Trzymajcie za mnie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
chodzi mi o to czy są zaciągane na ten sznureczek te rolety czy na magnes ...jest taka rączka na ramie okna nią przesuwasz w dół i górę czyli otwierasz/zamykasz . moja kolezanka ma podobne co te na zdjęciach tylko są w środku okna i własnie sa na magnes ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- może taki ładny zestaw do otwierania wina w drewnianym pudełku ?? moja siostra ostatnio kupowała takie dla swojej szwagierki . |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
Ja tez mam wzrost, ale totalnie z kosmosu
![]() Zważyłam się wieczorem przed samym snem (także później już nic nie żarłam, nie piłam, no chyba, że przez sen ![]() ![]()
![]() |
#492 |
Przyczajenie
|
Witam
Póki co macam to miejsce Ale ten wątek najlepiej do mnie pasuje. Te 20 kg mam przed oczami jak nie mogę dopiąć kolejnej spódniczki, sukienka nie lezy jak bym chciała a w stroju kapielowym sie nie oglądam. Ogólnie zakaz fotografowania- przed lustrem mykam szybko- nie oglądam sie. Uwielbiam lustro w łazience takie od szyi w górę Jeszcze 7 lat temu ważyłam 52 kg przy wzroście 160 cm Wszystko mogłam załozyć wszystko pasowało nic nie odstawało Później 3 letnia walka o dzieci (3xInVitro-hormony stres) Udało się !!!!Ciąża Trojacza. Z tego szcześcia zostały 2 dziewczyny które w marcu bedą miały 6 lat. Tosia i Stefka to cały mój świat. Tosiek mądra dziewczynka a Stefka przez życie idzie od 3 lat z autyzmem. W tym całym bieganiu, nerwach zapomniałam o sobie. Dzisiaj jestem zmęczona, zgorzknieta i smutna a przy tym grubas waże 70 kg. Mój brzuch ucierpiał najbardziej odstaje jak w 5 miesiącu ciązy. Nogi-uda pokryły sie celulitem. Jedyne co fajne to to że skóra nie pękła w ani jednym miejscu - przy tak potężnym brzuchu jaki miałam. Próbowałam u dietetyka- ale chyba motywacja zbyt słaba. Może w grupie znajde doping i wsparcie. Mazy mi sie powrót do tamtej formy-chociaż wieku nie oszukam wiem o tym ALe może bedzie mi fajniej jak bede sie sama sobie podobać.Tak myśle. Jaka jestem - łakoma byle jaka w odżywianiu siebie gubią mnie słodycze - odreagowuję stres pochłaniając słodycze. A ze stresu mam sporo wiec i słodyczy mnóstwo. Nawet nie znam własnych rozmiarów Przestałam sie mierzyć No coż zbieram sie do startu Co powinnam zrobic aby w waszej grupie znaleść wsparcie i motywacje Przeczytałam zasady z pierwszej strony czy cos jeszcze Iwona |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Rozeznanie
|
Ja na chwilę...
![]() 92,0 potem będę pisać ![]()
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Wpadam napisać, że Arsenalka prosiła mnie, abym Wam przekazała, że nie ma teraz dostępu do Internetu, dlatego się nie odzywa.
#495 |
Zadomowienie
|
soldus_ dobra, teraz ogarnełam to
![]() ![]() ![]() żyrafko_ dzięki ![]() szczurku_ kluczowe pytanie - czy to są rolety materiałowe? Nie kupuj rolet materiałowych! Napatrzyłam się u mojej ciotki jak materiałowe rolety zbierają kurz, a bez oddawania tego co jakiś czas do czyszczenia nie można patrzec na okno, tak jest zasyfione. Iwona_ co to znaczy, że wieku nie oszukasz? Z powodzeniem możesz wrócić do poprzedniej wagi. Skoro piszesz, że Twoja skóra w ciąży nie ucierpiała, to tym bardziej nie ucierpi przy zdrowym odchudzaniu. Czy po wizycie u dietetyczki dowiedziałaś się czegoś konkretnego o tym, jaką powinnaś mieć dietę? Jakie są ogólne zasady? Zaczęłaś już się odchudzać czy dopiero się przymierzasz do tego? Napisz jaki masz wiek i jak do tej pory jadałaś oraz jaki masz plan na dietę. Ruch wchodzi w grę? Bo domyślam się, że z dziewczynkami masz sporo zajęć i obowiązków ![]() ![]() bottega_ Kocie, trzymasz się tam? Wpadaj do nas, nie znikaj czasem teraz z wątku!
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2013-12-16 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Konto usunięte
|
Miss- Złe myśli odpędzam skrupulatnie i cieszę się moją motywacją na treningach
![]() Dziś kolejne 1,5h na siłowni. Czuję, że coś mnie jakieś choróbsko chwyta, więc odwiedziłam aptekę i zapodam sobie odpowiednie środki zapobiegawcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zadomowienie
|
72,5
Miss, @ nabroiła ![]()
#498 |
Zakorzenienie
|
79,4 kg dzisiaj ma być @
#499 | |
Rozeznanie
|
Ehh te @... Za tydzień będzie lepiej
![]() ![]() [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;44181501]Miss- Złe myśli odpędzam skrupulatnie i cieszę się moją motywacją na treningach ![]() Dziś kolejne 1,5h na siłowni. Czuję, że coś mnie jakieś choróbsko chwyta, więc odwiedziłam aptekę i zapodam sobie odpowiednie środki zapobiegawcze ![]() Bottega a Ty jak tam Kochana? ![]() no i co? znalazłaś wenę? ![]() Cytat:
![]() ja dalej w pracy... ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
atram może siusiu nie zrobiłaś przed ważeniem hehehe
![]() ![]() ![]() ![]() IwonaW71 na początku gratuluj córeczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yellow ja dzisiaj też do niczego nie mam weny ... nic mi się nie chce ale za 30 minut muszę zebrać wielorybi tyłeczek do ćwiczeń ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-16 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
kurde- no..nie wiem wycofalabym sie z tabelki- bo mi wstyd
95,5 |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
dzisiaj znowu wszystkie mamy wzrosty?
![]()
#503 |
Raczkowanie
|
weeeee.... no co ty mówisz ;p następnym razem będzie lepiej ![]() ej tak wszystkie gadacie że macie albo że będziecie miały @ i tak doszłam do wniosku że ja już 2 tyg temu powinnam mieć a tu nic ...hmm ani brzuch mnie nie boli .Może dlatego ,że ćwiczyć zaczełam ... Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-16 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
moze bedzie
![]() dzisiejsze menu wstalam o 9 30 sniadanie 10 30 2 kromki orkiszowego, duzo ogorka zielonego, 2 plasterki wedliny, jajko gotowane II sniadanie; kolo 13 serek waniliowy z lidla, obiad 16 kilka takich gotowych kluskow ziemniaczanych malutkich z lidla, sos (piers z indyka i pieczarki) salatka coleslaw, rucola kolacji mi sie naraze nie chce bo czuje sie najedzona z grzeszkow- szklanka coli i 2 plastry szynki jamon seramo z lidla- zle menu> od razu mowie, ze obiad nie bylo jakis mega wielki- normalny ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- ALEEEE dzien bez slodyczy!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Brawo, że udało Ci się wytrwać bez słodyczy ![]() ![]() Szczerze Sywloha to ja nie wiem co mam Ci napisać. Z jednej strony mówisz, że się akceptujesz, a z drugiej, że Ci wstyd. Może po prostu ja tego nie pojmuję? Weź no się dziewczyno do roboty. ![]() ![]() Ja przed chwilą zjadłam kolację, muszę jeszcze zrobić jedzenie na jutro i poćwiczyć. ![]() Byle do niedzieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się wydaje spoko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam ze się nie odzywałam..miałam ciężki weekend..nawte nie miała czasu siąść do komputera
![]()
![]() |
#508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za jutrzejszy spadek! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
O to co dzisiaj jadłam:
Śniadanie 8.30 2 kromki chleba pełnoziar. , 2 plasterki wędliny z indyka, surówka z pekinki, kukurydzy,ogórka kiszonego, oliwa z oliwek , przyprawy, kawa czarna bez cukru. II śniadanie 11.00 szklanka jogurtu 0% z otrębami , mandarynka,zielona herbata. Obiad po 13.00 1 naleśnik ze szpinakiem i kurczakiem (musiałam zjeść resztki z ostatnich dni hah . nalesnik wyszedł spory ) surówka ta co do śniadania. Podwieczorek przed 16.00 marcheweczka, jabłko Kolacja po 18.00 2 kromki chleba z ogórkiem zielonym i śledzik ![]() ![]() i jak to wygląda ?? Ćwiczenia zaliczone ![]() ![]() Rozgrzewka 10 minut rozciąganie wymachy nogami przysiady pół przysiady rowerek 15 min ćw. na łydki ( nie wiem jak się ono nazywa .. tak się unosi na palcach w górę i dół) twister 4 min brzuszki 40 pół brzuszki 40 skłony ciężarki ( 3 ćwiczenia) aaaa zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.