Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22. - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 10:20   #481
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Blonde super ta narzuta!
Brawo!
Szycie to dla mnie czarna magia!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:47   #482
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

czesc

Ewa, Nataszka sto lat dziewczynki

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
małe roczkowe porównanie
sliczna jest

blonde bardzo ładnie,

a mnie dzis dopadł dól (dziwne, bo raczej rzadko mi sie to zdarza) chyba jestem juz mega przemeczona, mlody zle sypia, albo wcale, steka, placze, najlepiej jakby ciagle byl na rekach, przez to nie ma czasu dla Szymcia, dzis na niego bez powodu krzyknelam a zaraz potem sie rozryczalam, no strasznie sie czuje
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:26   #483
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

sliczna jest

blonde bardzo ładnie,

a mnie dzis dopadł dól (dziwne, bo raczej rzadko mi sie to zdarza) chyba jestem juz mega przemeczona, mlody zle sypia, albo wcale, steka, placze, najlepiej jakby ciagle byl na rekach, przez to nie ma czasu dla Szymcia, dzis na niego bez powodu krzyknelam a zaraz potem sie rozryczalam, no strasznie sie czuje
Metko tulę mocno!
Mam nadzieje, że Malutki zacznie sypiać i że Tobie też humor się poprawi. Jest szansa, żeby ktoś zajął się dziećmi, a żebyś Ty na chwilę mogła się przejść, pobyć sama ze sobą, odpocząć?

Trzymaj się dzielnie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:29   #484
gucia6
Zakorzenienie

Metko, z pewnoscia ten stan niedlugo minie

Blonde, super ta narzuta

Gocha, fajne porównanie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2014-01-10 o 11:31
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:34   #485
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Onyks wybacz, nie spojrzałam, że mi automatycznie zmieniło ... już teraz rozgryzłam klawiaturkę

Guciu, spoko wiedziałam, że Ci zmieniło

Cytat:
czesc

sliczna jest

blonde bardzo ładnie,

Dziękujemy

Metko, a ma Ci kto pomóc? Taka pomoc pomaga, wiem na własnym przykładzie Te złe dni odejdą i pójdą w niepamięć, zobaczysz! Życzę szybkiej poprawy nastroju. A ile mały już ma?

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 13:32   #486
mysia1986
Zakorzenienie

Zapisaliśmy się z mężem do Invicty. Proszę o kciuki 16.01
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 15:38   #487
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Nie było muzyki Ubralam Domino już mielismy wychodzić i dzwoni nauczyciel ze ma mało chętnych na srodowa klase i na razie się zastanawia co z nia zrobić. Także pewnie będziemy chodzic na 18 dopiero ,a wolalam trochę wcześniej
ojjj to szkoda

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Hmm no to pisze coś o sobie

Jestem już mamą jak wspomniałam,synek ma już ponad 3 lata i postanowiliśmy z mężem się postarać o braciszka lub siostrzyczke No i jakoś się udało 4 lata temu też całą ciąże byłam na wizażu i przeżywałam wszystko razem z koleżankami z forum...jakieś 1,5 miesiąca temu znalazłam wątek(nie będe podawać tytułu) myślałam że tam już zostane ale dziś sie okazało że jednak nie bo poprostu co po niektore w tamtym wątku to zołzy i nie warto się przez nie wkurzać;/ No i znalazłam Was i może tak miało byc mam nadzieje że zagoszcze tu z Wami na dłużej o ile bedziecie chciały Nie wiem co jeszcze o sobie napisac

Ostatnimi czasy czuje się fatalnie;/ jestem mega zmęczona najlepiej bym cały dzien przespała...no ale z małym dzieckiem w domu ciężko poodpoczywac Czekam na wizytę u lekarza którą mam na 20.01 będzie to druga już wizyta bo przez malutkie plamienie musiałam iść juz 30.12 i biorę duphaston. Tak to w skrócie o mnie
Rozgaszczaj się
który to tydzień?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Chciałam się tylko przywitać. Jutro mam zjazd, więc nie wiem kiedy będę. Ale fajne przedmioty mają być(psychologia rozwojowa i neuropsychologia), więc liczę, ze szybko minie, bo ile w piątek mam zajęcia od 15 do 20, tak w sobotę od 8.30 do 20.30 - masakra......
Blonde pokaż narzutkę.
oby szybko zleciało i ciekawie my siedzieliśmy nie raz tak jak Wy w piątek i sobotę tez 8-20 i jeszcze w niedzielę 8-20 nigdy tego nie zapomnę

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
małe roczkowe porównanie
o jaa

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Witam wszystkie nowe dziewczyny!

Kurde, nie mam czasu poczytać Was. Muszę się zabrać za robotę

Byłam na tym USG wczoraj - diagnoza potwierdzona (chyba ), czyli ganglion. Lekarz proponuje biopsję, ale torbiel jest blisko tętnicy i wciska się między struktury nadgarstka, więc może być problem.

Dziewczyny, mam problem z cerą - nigdy wcześniej nie miałam trądziku, tylko jakieś pojedyncze niespodzianki przed okresem. Teraz co chwilę wyskakują mi bolące krostki podskórne, głównie na czole i brodzie. Co z tym robić? Iść do dermatologa czy do kosmetyczki? Albo hormony sprawdzić?
matko... straszne z tym nadgarstkiem, od czego to się zrobiło? wiadomo?

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Madzia chciala zobaczyc, wiec wklejam
Uprzedzam, ze to nic specjalnego, bo z nieuzywanych zasłon
Ale Tomek jest
Nie bądź taka skromna, bardzo ładna narzuta

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
kciuuuuki

Spełnienia marzeń dla Nataszki i Ewci!!!!
tu to już pannice

Hej!
Zjadłam dzisiaj szkolny obiad, kotlet ryby, ziemniaki surówkę z czerwonej kapusty o 14 i do tej pory mam żołądek jak balon... właśnie pije zieloną herbatę...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-01-10 o 18:25
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 15:57   #488
Jula90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
A jakie mialas badania? Na jakiej podstawie zdiagnozowano niedoczynnosc tarczycy? Jak sprawa z innymi hormonami? No I najwazniejsze, jak sie odzywiasz?

Zabciu, tak myslimy o jeszcze jednym rozdenstwie DLA dziewczynek, ale jeszcze chcemy poczekac I pdpoczac od zbuntowanych dwu, tray I czterolatkow

Onyks, Gocha
100 lat I zdrowka DLA Ewuni I Nagasaki

Miałam badania wszystkich hormonów w tym TSH wyszlo 4,5 a w poprzedniej ciąży niemiałam problemu z tarczycą podobno pojawiła sie po porodzie mam to po babci prawdopodobnie pod koniec lutego bedę miała kolejne badania
Odżywiam się w miare zdrowo regularnie nie pale nie pije unikam stresów na tyle na ile sie da w pierwsza ciąze zaszlam w ciagu miesiąca a teraz już sie staramy 2 lata.... :/
Jula90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 16:11   #489
małaPaulina
Wtajemniczenie

a ja leżę i kwiczę...dziś co prawda lekko posprzątałam i byłam na mega wielkich zakupach głównie spożywczych miałam okrutną ochotę na arbuza i na kaszkę dla dzieci mleczno ryżową,pycha
kupiłam też 2 książki Kinga
Probuje sobie wmowić że czuje się świetnie,ale mam takie mdłości że już nie wyrabiam i nie chce przesypiać pół dnia... łeb mnie od tego boli

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 20:21   #490
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Blonde super ta narzuta!
Brawo!
Szycie to dla mnie czarna magia!

Cytat:
blonde bardzo ładnie,

Metko przykro mi, ale mysle ze kazda przezywa takie chwile i one mina...to sa poczatki, bardzo ciezkie dla Was wszystkich. Mam nadzieje, ze szybko bedzie u Was coraz lepiej

Cytat:
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie bądź taka skromna, bardzo ładna narzuta

dziekuje

Dobry wieczor
Stary 2014-01-10, 21:56   #491
asiuk
Zakorzenienie

Gocha, ślicznie!
Mi też okresowo mocno drętwieją ręce i nogi w nocy. Miałam też wielokrotnie drętwienie krocza co było dość dziwne. Miałam tomografię odcinka lędźwiowego kręgosłupa i wyszedł mi lekki rozszczep kręgosłupa, ale to nic takiego w moim przypadku

Blonde, brawa za narzutę!

Jula, czy zażywasz leki na tarczycę? Przy takim TSH i przy niedoborach hormonów tarczycowych mogą być problemy z zajściem w ciążę, ale też grozi to poważnymi powikłaniami u dziecka, z poronieniem włącznie. Powinnaś koniecznie unormować poziom hormonów, co nie jest takie proste i szybkie.

Ana, ta torbiel mnie nie boli. Pewnego dnia obudziłam się i stwierdziłam, że mam guza twardego jak kość. Potem czytałam, że może powstać po urazie lub przeciążeniu. Ja ćwiczę z ciężarami, więc może to z tego, choć nie miałam żadnego nadwyrężenia.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 22:09   #492
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter,
Cytat:
Chrapie....furczy, stęka, kręci się, sapie i wzdycha mi do ucha!! Mam w nocy mordercze myśli

Paulina,
Cytat:
obudzilam się i jestem mega głodna...
w ciąży nie jestem a mam to samo

Ishka, witam.

Jula, nie pomogę.

Madzia, ja nawet nie wiem czy mam jutro zajęcia i nie chcę wiedzieć bo zamierzam za wagarować

Onyks i Nataszko , przekaż córci życzenia i buziaczki. Żeby zdrowo rosła, uśmiechała się stale i bezboleśnie ząbkowała

Gosia, Dla Ewuni przesyłam buziaki, dużo radości, spokojnych snów i zdrówka

Blonde, fajna narzuta

Metko, wysyłam Ci wsparcie trzeba przetrwać.

Mysiak, kciuki są

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Wróciliśmy z urodzin.
TZ chorawy jakoś.
Spadam spać.
Stary 2014-01-11, 08:27   #493
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Gosia, Dla Ewuni przesyłam buziaki, dużo radości, spokojnych snów i zdrówka
.
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 08:50   #494
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, ta torbiel mnie nie boli. Pewnego dnia obudziłam się i stwierdziłam, że mam guza twardego jak kość. Potem czytałam, że może powstać po urazie lub przeciążeniu. Ja ćwiczę z ciężarami, więc może to z tego, choć nie miałam żadnego nadwyrężenia.
Jak to szybko może się zrobić coś złego, nawet nie wiadomo od czego, ehh

Metka tule!

cześć! My właśnie po przyjęciu księdza
Stary 2014-01-11, 09:31   #495
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Heeloł

Miłego dnia kochane
Stary 2014-01-11, 09:48   #496
metkaa
Zakorzenienie

czesc

dzieki dziewczynki,
pomoc mam bo moja mama praktycznie kazdego dnia zabiera szymka, nie chce jej jeszcze obciazac mateuszem, jak tz wraca z pracy to zostaje z mlodym a ja wychodze ze starszym ale to krotkie spacerki bo mlody jest glodomorem najbardziej dobijaja chyba te nieprzespane noce, ale nic, musze to jakos przetrwac

mysia trzymam kciuki,

chyba musze choinke rozebrac
Stary 2014-01-11, 10:33   #497
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

My tez dzis rozbieramy choinke...

A co do dzieci..nie zawsze jest latwo.. Tym bardziej przy dwojce ale poradzisz sobie.. Po chmurach zawsze jest sloneczko

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-01-11, 15:51   #498
Jula90
Przyczajenie

Cytat:
Gocha, ślicznie!
Mi też okresowo mocno drętwieją ręce i nogi w nocy. Miałam też wielokrotnie drętwienie krocza co było dość dziwne. Miałam tomografię odcinka lędźwiowego kręgosłupa i wyszedł mi lekki rozszczep kręgosłupa, ale to nic takiego w moim przypadku

Blonde, brawa za narzutę!

Jula, czy zażywasz leki na tarczycę? Przy takim TSH i przy niedoborach hormonów tarczycowych mogą być problemy z zajściem w ciążę, ale też grozi to poważnymi powikłaniami u dziecka, z poronieniem włącznie. Powinnaś koniecznie unormować poziom hormonów, co nie jest takie proste i szybkie.

Tak biorę od ponad 3 miesięcy hormony w dawce 50mg
Jula90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 18:13   #499
mysia1986
Zakorzenienie

Hej

Ana, u Nas też był ksiądz dzisiaj. A że u Nas w bloku na 20 mieszkań w 17 są dzieci to księża chodzą ze słodyczami. Dzięki temu dostałam lizaka

Pożeram lody i leżakuje.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 19:42   #500
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

dzieki dziewczynki,
pomoc mam bo moja mama praktycznie kazdego dnia zabiera szymka, nie chce jej jeszcze obciazac mateuszem, jak tz wraca z pracy to zostaje z mlodym a ja wychodze ze starszym ale to krotkie spacerki bo mlody jest glodomorem najbardziej dobijaja chyba te nieprzespane noce, ale nic, musze to jakos przetrwac

mysia trzymam kciuki,

chyba musze choinke rozebrac
Cytat:
Hej

Ana, u Nas też był ksiądz dzisiaj. A że u Nas w bloku na 20 mieszkań w 17 są dzieci to księża chodzą ze słodyczami. Dzięki temu dostałam lizaka

Pożeram lody i leżakuje.
ooo ale fajnie u nas nigdy nie przyniósł słodyczy

A my idziemy do kina, na "Wkręceni" Miłego wieczoru!
Stary 2014-01-11, 20:21   #501
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kochane, szukam miksera. Polecicie cos? Nie musi miec miski ani funkcji blender (mam dwa po weselu ;p) ma dobrze ubijac, dlugo dzialac i.. Nie wiem co jeszcze. Pomozecie?

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-01-11, 20:42   #502
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Pożeram lody i leżakuje.

Cytat:

A my idziemy do kina, na "Wkręceni" Miłego wieczoru!
miłego wieczoru

Sobotnie dobry wieczór

Bylam dzis sama na miescie, na Naszym co sobotnim rynku, pochodziłam sobie samaTz pomalowal sufit w łazience, potem szybkie porzadki itp. Ruszac samochodem sie za bardzo nie moglismy, bo dzis asfalt wylewali na Naszej ulicy. Moze juztro, jak pogoda dopisze gdzies sie przejedziemy

Strong ja Ci za bardzo nie doradze jakiej firmy, bo mam jeden z tanszych tutejszych od kilku lat i nadal sie dobrze sprawuje.
Stary 2014-01-12, 11:15   #503
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Kochane, szukam miksera. Polecicie cos? Nie musi miec miski ani funkcji blender (mam dwa po weselu ;p) ma dobrze ubijac, dlugo dzialac i.. Nie wiem co jeszcze. Pomozecie?
ja mam zelmera i jestem zadowolona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 11:48   #504
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde, ja czasem lubię takie samotne spacerki
a remontu współczuję.. my mieliśmy rozkopaną drogę jak robili kanalizację to 1,5 km trzebabyło iśc po auto... i akurat wtedy wychodziliśmy z Kamilem ze szpitala... w sumie wyszło małe "werandowanie"

Metko a jakiego masz zelmera ?? I czy z jakimiś dodatkami?
Zelmer z dodatkami- ale boję się że nie wykorzystam blendera, pojemnika i widełek dodatkowych.

Zelmer podstawa-no albo ten sam bez dodatków, widełki i nasadka(nie wiem co się nią robi?) tańszy no i chyba mi więcej nie trzeba.

Co myślisz? W ogóle co myślicie?
Stary 2014-01-12, 12:01   #505
Ana***
Zakorzenienie

Blonde dziękuję

Strong
mama ma zelmera i sobie chwalę go. Dostaliśmy bardzo podobny do jej robota - z taką miską co włączasz i może sam się kręcić, dla mnie super sprawa bez problemu można coś w trakcie dosypywać, dodawać bo ubija się samo a ja w międzyczasie np. zdążę coś sobie pozmywać. Na koniec i tak lepiej zdjąć z obrotów i ręcznie dopracować, bo wiadomo że przy samych ściankach misy tak nie rozrobi jakby się chciało

Wypad do kina udany fajnie było film też mi się podobał

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-01-12 o 12:07
Stary 2014-01-12, 13:42   #506
Malensstfo
Zakorzenienie

Strong moja mama ma jakiś zwykły mikser, nawet nie wiem jakiej firmy i już chodzi kilka lat..podstawowy.

My natomiast mamy jakiś starszy chyba model Philipsa z miską, dostaliśmy. Podobnie jak Ana, lubię go używać, bo wsypujesz lub dosypujesz składniki, a miesza się samo. Tylko ja nie "poprawiam" jak Ana, bo wg mnie dobrze miksuje. Ewentualnie jeśli faktycznie widzę, że coś na ściance zostaje, to w trakcie miksowania, zgarniam to łyżką i jest wszystko cacy.
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 16:03   #507
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Strong moja mama ma jakiś zwykły mikser, nawet nie wiem jakiej firmy i już chodzi kilka lat..podstawowy.

My natomiast mamy jakiś starszy chyba model Philipsa z miską, dostaliśmy. Podobnie jak Ana, lubię go używać, bo wsypujesz lub dosypujesz składniki, a miesza się samo. Tylko ja nie "poprawiam" jak Ana, bo wg mnie dobrze miksuje. Ewentualnie jeśli faktycznie widzę, że coś na ściance zostaje, to w trakcie miksowania, zgarniam to łyżką i jest wszystko cacy.
też nie zawsze, zależy co tam się miksuje ale naprawdę fajne to, że się samo miesza
Stary 2014-01-12, 16:13   #508
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde, ja czasem lubię takie samotne spacerki
a remontu współczuję.. my mieliśmy rozkopaną drogę jak robili kanalizację to 1,5 km trzebabyło iśc po auto... i akurat wtedy wychodziliśmy z Kamilem ze szpitala... w sumie wyszło małe "werandowanie"

Metko a jakiego masz zelmera ?? I czy z jakimiś dodatkami?
Zelmer z dodatkami- ale boję się że nie wykorzystam blendera, pojemnika i widełek dodatkowych.

Zelmer podstawa-no albo ten sam bez dodatków, widełki i nasadka(nie wiem co się nią robi?) tańszy no i chyba mi więcej nie trzeba.

Co myślisz? W ogóle co myślicie?
pewnie, ja tez

to faktycznie mieliscie ,,spacerek ,,...

Mi sie wydaje ok, ten mikser

Cytat:
Blonde dziękuję

Strong
mama ma zelmera i sobie chwalę go. Dostaliśmy bardzo podobny do jej robota - z taką miską co włączasz i może sam się kręcić, dla mnie super sprawa bez problemu można coś w trakcie dosypywać, dodawać bo ubija się samo a ja w międzyczasie np. zdążę coś sobie pozmywać. Na koniec i tak lepiej zdjąć z obrotów i ręcznie dopracować, bo wiadomo że przy samych ściankach misy tak nie rozrobi jakby się chciało

Wypad do kina udany fajnie było film też mi się podobał
ja bym własnie chciala z miska, jak ten mi siadzie to taki wlasnie kupie

super

Czesc

U mnie cały dzien leje...
Stary 2014-01-12, 17:22   #509
metkaa
Zakorzenienie

strong mam cos takiego http://allegro.pl/mikser-zelmer-481-...849697461.html

Ana super, ze wyjscie do kina sie udało,

Cytat:
też nie zawsze, zależy co tam się miksuje ale naprawdę fajne to, że się samo miesza
tez uwazam ze to super sprawa
Stary 2014-01-12, 18:50   #510
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Blonde świetna ta narzuta
Onyks , Gosiu buziaczki dla waszych dzieciaczków, nie było mnie wcześniej, dlatego spóźnione
Myszko trzymam kciuki.

Ja po zajęciach - przeżyłam. Dostaliśmy już karty egzaminacyjne. Mam 13 zaliczeń miło hehe. Jedno już mam do przodu - ćwiczenia z psychologii rozwojowej. Bardzo mnie pochwaliła, ze wyszłam ponad, czyli nie standardowa praca, ale jakieś badania itp. Więc to mi podniosło ocenę, ale czepnęła się do tego testu , ze nikt mi go nie powinien dawać Butter miałaś rację Więc za to mi pół stopnia zjechała. Suma sumarum dostałam na koniec 4+ pierwsza ocena w indeksie jest

I jeszcze chcę się Mają pochwalić bo - sama z siebie załapała nocnik Już i siku i kupkę robi na nocnik. Miała jeden dzień kryzysu jak mnie nie było, bo się bała , ale jak już wróciła to na całego korzysta z nocnika. Teraz pieluszkę ma tylko do spania i na spacer (ewentualnie jak jesteśmy w gościach). A tak to biega bez. Jak chce to podbiega do mnie, woła, ze chce siku i biegnie na nocnik. A jak się cieszy. Dziś zero wpadek poza nocnikowych

aaa i jeszcze mi się nauczyła liczyć do 5 (tylko jeszcze 4 pomija ) jak ją nagram to wrzucę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości