|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
mam diete od poczatku roku![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szampon timotei bedzie ok jesli ci sluza. Mowilam ze ta maska jest cudowna Cytat:
Bardzo ciezko jest?
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny nie jest zle
Toska jak zasnie to budzi sie w nocy raz - dwa razy na kupe i cyca (zawsze nawali w pampera tuz przed podudka ) i jak zje to zasypia chyba juz ogarnia kiedy jest dzien do wariowania a kiedy noc do spania ![]() Tylko jak jest mega glodna to i z 40 minut potrafi ciagnac cycka i rzuca sie przy tym jak dzikus, ciągnie czasami tak ze az sie krztusi a pozniej jest w szoku co sie stalo mine ma wtedy naprawde smieszna ale za kazdym razem serce mi staje z nerwow jak nie moze zlapac tchu taki zarlok z niej. Jutro konczy miesiac i przytyla juz kilogram, ma takie fajne fałdki na nóziach i pultyny jak chomik Rodzice raz z nią spali to mowili ze takiego głosnego bąka puscila ze az sama sie przestraszyla Tak. Moge teraz godzinami nawijac o kupach wiec lepiej nie pytajcie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama jestem matka dwójki dzieciaków i niestety mam problem bo jeden lubi barszcz czerwony, a drugi lubi biały ,jeden ogórka drugi buraki ale są rzeczy których młodszy niezje i niezmuszę go do tego bo on tego nielubi , więc szykuje mu to co lubi i wiem , że to zje trudno żebym mu naszykowała np.sałatke jarzynową lub kotleta i kazała mu zjeść jak on nielubi przyjdzie pora, że smaki mu się zmienią i polubi to czego teraz niechce ,ale zmuszać go do tego niebędę mój tez nie je nic innego jak płatki z mlekiem i obiad , ale musi mieć to co lubi według lekarza to normalne i nienależy dziecka zmuszać jeżeli niechce ważne , że wogóle coś zje ![]() Cytat:
P.S. zmień podpis bo juz masz swojego super bobasa ![]()
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby było tylko lepiej
|
|
|
|
|
#486 |
|
Konto usunięte
|
kitka widzę, że obkopsanie masz już zaliczone
Jeszcze nie raz was obsiusia i "zabrudzi" hihi Nasz to po ścianach i suficie lał Ale dobrze, że nie ma z tym problemu.Tak więc bunny przewijanie to pikuś ![]() A kitka jak z karmieniem? Boli? Ładnie łapie? Mój to tak gryzł i ciągnął, że jednego sutka całkiem mi zcharatał. Bolało jak pieron, ale czego matka nie zniesie dla dobra dziecka ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- bunny to jutro działam z 8.1 |
|
|
|
#487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mialas juz akcje z zakrztuszeniem? Moi rodzice mowili ze za kazdym razem az wariowali ze sie udusze ![]() Albo jak toska spi, pilnowalas jak spi,sama moglas spac czy balas sie ze cos sie stanie? Cytat:
Mi chodzilo o to jakbys zamiast swoim dzieciom obiad czy cos gotowanego dalej ich karmila kaszka dla bobasow na mleku bo nic innego nie zjedza ty widac ze probujesz roznie karmic, wiadomo z roznym skutkiem, bo kazdy ma swoje preferencje, ale wiesz ktory jaka zupe np lubi a nie ze zadnej nie jedza bo nie lubia ![]() Cytat:
jakos sie tego bardzo obawiam ale pewnie nie ma czego, samo sie dokona jak bede miec swoje i okaze sie wcale nie tak trudnym.Ostatnio nie ogarnialam jak np mozna przewinac dziecko ktore sie obkupa i skad mam wiedziec czy chusteczkami wytarlam je do czysta a np. Az na plecki nie pocieklo,ale mi kumpela pokazala na swoim co i jak
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój juz teraz troche rozszerzył menu ,ale i tak np. z mięsa nic niezje pod żadną postacią warzyw żadnych ,a z owoców tylko banana jabłko tylko w sezonie i to z naszego ogrodu bo sklepowe niesmakują ,serki tak ale tylko bakusie czekoladowe żółtego ,topionego nie dobrze , że chociaż mleko pije miał robione badania i są ok więc wiem, że mu nic nie brakuje i z głodu nie umrze
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#489 |
|
Magda ;)
|
Dziewczyny a mi się smaki bardzo zmieniły jak dorosłam
![]() jak byłam mała to byłam strasznym niejadkiem, mogłam jeść w kółko rosół, pomidorówkę i ogórkową ![]() ![]() wiadomo trzeba próbować, ale jak się nie udaje to nie ma też co na chama wpychać i marnować jedzenia. Smaki się zmianiają A co do słodyczy to wg lekarzy powinny być podawane nawet w dużych ilościach, ale raz w tygodniu . Wtedy nie psują się zęby, a dziecko też jest nauczone, że słodycze to tylko np. w sobotęKitka fajne masz historie ![]()
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny mam pytanie odnośnie garniera naturals 111
szukałam na necie info na temat farbowania i dopiero teraz się zorientowałam po zdjęciach ,że na moim pisze iż rozjaśnia do 4 tonów i jest przeznaczony od blondu do brązu a na wcześniejszych wersjach pisze 4 tony ale jest max do ciemnego blondu i zgłupiałam to co się zmieniło bo nigdzie nie mogę znaleźć info na temat oks zwiększyli ? czy o coś innego chodzi?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2014-01-08 o 20:49 |
|
|
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny mój też się na początku fochał, potem olewał temat, a potem na końcu sam zaczął. Trzeba czasu.
A co do dzieci to masz Kitka super dziecko. Mojej koleżanki córa taka biedna, 4 m-ce ma, a tu najpierw kolki, jak kolki się skończyły to alergia na mleko jej wyskoczyła bo cycka nie ciągnęła tylko butlę. Teraz ma to specjalne mleko ale zdarzają się dni, że ma takie bóle brzuszka, że dopóki wszystkie gazy nie zejdą i kupki nie zrobi to płacze ale będąc u niej ostatnio właśnie Bunny tak jak Ty u swojej koleżanki to ja u swojej przyglądałam się kąpaniu i przebieraniu po kupce
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo widzę o dietkach
Właśnie układam na zaliczenie i już mnie szlag trafia ile z tym zabawy. ![]() Bunny Wapnia jeszcze sporo mają żółtka jaja kurzego 147 mg/100g, sardynki w oleju 330mg/100g, nata pietruchy 193 mg/100g , figi suszone 203 mg/100g, morele suszone. Da radę bezboleśnie przemycić w jedzonku. Asia A próbowałaś młodemu w jakiś fajny sposób przemycać nowe produkty? Jak się ładnie, jakoś zabawnie nawet poda to dużo przyjemniej też zjeść. Kanapki pokrojone na wagoniki, koreczki owocowe. Mnie tym rodzice przekupili, bo też im nic nie chciałam jeść, a jak takie ładne to od razu się chce.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2014-01-08 o 22:15 |
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet zestaw z MC... go nie interesuje( chociaż nie ma tam nic pożywnego ) jak juz tylko zabawka potrafi nawet zupy nie zjeść bo mu śmierdzi najbardziej lubi pieczarkową -grzybową i barszcz biały ciężki z nim mam orzech do zgryzienia
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Pierdziele, powrót pryszczoli ale , ale muszę wam powiedzieć i nie mam pojęcia dlaczego taką różnicę czuję, że tabletki z bratka działają gorzej niż herbatka. Właściwie to wysyp jest, a przy herbie znikały.
Znacie jakąś godną polecenia linię kosmetyków, albo osobne produkty do buźki z syfami i zaskórnikami? Żel, peeling, tonik, krem... Najgorsze jest to, że wiem, że to też przez to, że wyciskam. Już się złapałam na tym, że gdy mam nerwówkę, to zaczynam i skończyć nie mogę. A stres ostatnio cały czas.
|
#495 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Princesska i Kylie pytam dlatego bo chcielibyśmy z tż i córką przeprowadzić się na zachód Polski bo tż chciałby pracować w Niemczech ale mieszkać w Polsce blisko granicy(jest budowlańcem).Nie mamy jeszcze załatwionej pracy,wiemy że to nie takie proste.Ale chcemy spróbować.Nie mamy nikogo kto by mógł nam pomóc załatwić pracę,sami chcemy szukać przez internet albo biura.Wiemy że nie będzie łatwo bo jest mnóstwo naciągaczy i oszustów ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma.Chcemy spróbować może akurat się nam poszczęści i się uda.Jak nie-trudno ale będziemy wiedzieć że próbowaliśmy.Mieszkamy na Podlasiu a jak wiadomo to Polska B.Zero perspektyw,duze bezrobocie...Chcemy spróbować Może macie kogoś wśród znajomych kto pracuje w Niemczech?Jak tak to jakie są jego opinie?Wiecie jak znalazł tam pracę? Cytat:
A jaką masz długość? jaka waga tych clipów? ![]() Renatka a co do tej chrzestnej to powinnaś się zgodzić ze względu na maluszka Cytat:
![]() To czekam kochana na relację z farbowania alfą ![]() ![]() To na pewno przez tą klimę.Bidulka Wy tu o nawykach żywieniowych to i ja coś od siebie dorzucę Moja córka ma skończone 4 latka .Nie ma na nic alergii.Lubi zupy z mrożonek,barszcz czerwony,pomidorową ,ogórkową,barszcz biały.Z mięsem też nie najgorzej,ale najbardziej lubi pierś z kurczaka.Ja bardzo lubię owoce i warzywa poza szpinakiem więc dużo ich kupujemy.Córcia tez bardzo je lubi.Zajada sie bananami,winogronem,pomar ańczami,jabłkami .Lubi arbuza ,gruszki.W sezonie chętnie je truskawki i maliny.Z warzywami też nie ma problemu.Pije mleko jako kakao ,lubi serki, żółty ser.Ale od czasu do czasu pozwalam jej na jakieś słodycze.Nie za często ale od czasu do czasu nie zaszkodzi.To w końcu dziecko i nic złego się nie stanie jak raz na tydzień zje coś słodkiego A i uwielbia śledzie jak tż .Kitka słodka ta twoja Tosia Momentami sikam ze śmiechuEdytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2014-01-09 o 01:45 |
|||
|
|
|
#496 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
Mi pasowały kosmetyki z Eucerinu, tzn tonik i żel naprawdę były super Teraz zamówiłam sobie peeling i maskę z glinką ziaji pro, dam znać jak się spisują żel używam z Perfecty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ranulkami.html a tonik z celii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html kosztuje chyba z 5 zł, ale ma w miarę dobry skład i nie ma alkoPij herbatkę, a nie może dlatego, że herbata szybciej działa? Tabletka musi się rozpuścić itp i na pewno ma słabsze działanie niż herbataCytat:
![]()
|
||
|
|
|
#497 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czesc dziewczyny
![]() wlasnie umylam sobie wlosy tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...k-shampoo.html i nalozylam lorealka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...zdwajania.html i powiem Wam, ze wlosy po wysuszeniu byly naprawde gladkie, bardzo przyjemne w dotyku- tylko z wierzchu je przeprostowalam no ekstra, uwielbiam te odzywke |
|
|
|
#498 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dam jej głupio mysleć jeszcze nie podciełam,źle to napisałam,chodziło mi o to,że mam zamiar,tylko muszę kupić nożyczki fryzjerskie,bo akurat są w promo w Rossi ![]() Cytat:
![]() Oj,Miałam,miałam ![]() ale wydaje mi się ,że ja brzydko wyglądam z przedziałkiem po środku mimo,że do mojej buzi powinien pasować![]() lepiej się chyba czuje z grzywką na bok,ale jeszcze inna niż miałam ostatnio,chce troszkę większą,estszą miec tą grzywkę. Trochę sie boje jak to mi wyjdzie ale co tam Chyba,że ma masz jakiś inny filmik,z ktorego mogłabym to zrobić Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Twoje wychodzą na dwór,bo pies na pewno wychodzi, wieć czy szczepiłaś je na wścielkiznę? Ja zastanawiam się czy mojego gargamela szczepić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny jak juz ma sie swoje dziecko to naprawde kocha sie nawet te kupy wielkie
Mialam juz akcje z zakrztuszeniem, juz od razu po porodzie jak jeszcze lezala w tym swoim szpitalnym wozku i wody plodowe jeszcze zalegaly, zaczela sie krztusic az sina byla musialam naciskac guzik i wzywac polozne bo sama po cesarce wstac do niej nie moglam.A tak ogolnie to wlasciwie co karmienie tak ciagnie cycka ze sie zachłysta mlekiem ![]() Karmienie piersia jest fajne, taka bliskosc z dzieckiem niesamowita ale to tez troche meczarnia bo trzeba uwazac na to co sie je Wczoraj wypilam troche mleka i Toska wariowala, nie moge go pic... Dala nam koncert nocny.Dziekuje dziewczyny Toska to fajny dzieciak i spokojny mysle ze moze przez to ze ja w ciazy bylam spkojna, zero stresow. Ale ma czasem napady wlasnie jak brzuszek boli bo bąka puscic nie moze biedna jest wtedy. Raz mi tak plakala ze zakrztusila sie wlasna slina a ja ryczałam razem z nia bo nie wiedzialam juz jak jej pomoc...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#500 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczesniej bylo to zenujace...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z tym przedzialkiem tez ok ale juz nie tak powalajaco.Nie mam filmiku bo ja bardzo rzadko na yt siedze. Cytat:
ja to bym pewnie dopiero spanikowala, bo bede z ewentualnym potomkiem sama, nie ma rodziny ktora by pomagala, dlatego odwlekam ten moment...takze podziwiam cie.Ale jest cos w tym co mowisz, moja mama tez tak mowi, bedac w ciazy ze mna byla nerwowa, plakala, nie chciala mnie, chciala sie zabic... I ja jestem od niemowlaka nerwus, pesymista i kilo mulu ![]() Przy mojej sis ciaza byla ok, matka szczesliwa i moja sis byla dzidziusiem spokojnym ktory tylko jadl i spal Takze nastawienie ciezarnej jest wazne
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiem,że mówiłaś,Ty zawsze mówisz,potem My robimy swoje i tak,a potem Bunny ratuj ![]() |
|
|
|
|
#502 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Pomalowałam właśnie włosy Lorealem Preference 8.1. I oto efekty: Lekko ochłodziło ciepłe partie włosów, ale nadal jest różnica między górną partią włosów a dolną. Ale kolor piękny. Taki chyba bardziej perłowy, niż typowy popiel ![]() 2 pierwsze przed, reszta po. |
|
|
|
#503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj o 15 nastąpi godzina zero- a ja muszę jeszcze trochę powkuwać Proszę o kciukasy ![]() Dzisiaj dzień starałam się zacząć od w miarę dietetycznego jedzenia- tak więc jem płatki owsiane na wodzie + utarte jabłko i polałam to minimalnie (może 1/3 małej łyżeczki) syropem klonowym Na obiad planuję ciemny makaron z brokułami i czosnkiem, a na kolację jakąś sałatkę z pomidorkami i sałatą lodową Obym się nie poddała... Nie mam tylko pomysłu na przekąski między głownymi daniami Nove jako że to teraz Twój konik może masz jakieś propozycje nisko kalorycznych, zdrowych i sycących przekąsek?? Poza tym rozmawiałam wczoraj z tż i on też chce ze mną przejść na zdrowsze odżywianie ![]() Cytat:
Pierwszy raz słyszę żeby dziecko lubiało te zupy od małego Naprawdę ciężki orzech.. Cytat:
Poza tym mi pomaga zawsze płyn przepisywany przez dermatologa, robią go w aptece na zamówienie i kosztuje 5zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie tak "powspominać" Mnie F na szczescie nie obrobil, ale za to kilka razy na mnie zwymiotowal Kiteczko z czasem dojdziesz do wprawy, te poczatki sa najgorsze Zobaczysz za pare miesiecy
|
||||
|
|
|
#504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole kazdy mi mowi ze to zlote dziecko U mnie sie to nie sprawdzilo na szczescie ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
Ale jak masz juz swoje to jest inaczej, w szpitalu zawsze pokazuja jak kapac, karmic i przewijac dziecko, metoda prob i bledow dochodzi sie do perfekcji Ja mialam o tyle dobrze ze pierwsze kapanie malego wykonywala mama tz, bo my z tz troche sie balismy, a jak juz mielismy wzor jak to robic to poszlo gladko Naprawde takie rzeczy przychodza same i nie masz sie czym martwic Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Nich mnie ktoś kopnie w cztery litery
![]() Muszę jechać d0 miasta a póki co zalęgłam sie na Wizażu w piżamie
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się uczyć a robię wszystko inne tylko nie to..
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie juz zycie z wami, babskami zwalczyłam łupieżce jak dobrze, clear jak zawsze wygral a w weekend farbowanie to dobrze ze skora juz nie jest podrazniona bo bym sie od pieczenia zesrała na śpiąco (takie brzydkie powiedzonko z pracy mojego tz )Cytat:
Cytat:
![]() lata doświadczen z wami ucza
|
|
#509 |
|
Konto usunięte
|
bunny mi też bardzo podoba się ten kolor
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuj jak % z kolejnymi farbowaniami kolor bedzie sie jeszcze wyrownywac. a dawalas na odrosty swoją oksy? czy oryginalna? bo bardzo dobrze ci odrosty wzielo
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Co wy na to? Poprzednim razem chyba raczej kiepsko nam to wyszło, ale może ten nowy rok zmotywuje nas lepiej..
mam diete od poczatku roku
Tak więc będę pewnie jutro robiła tą 8.1. I powiedz mi jaką ma ona wodę? Bo na buteleczce nie ma informacji.
I rzeczywiście, w ciepłych będzie ci lepiej. A co do bycia chrzestną matką, to ja bym się zgodziła. Mimo, że różnie między wami bywa, to przecież tu chodzi o tego malca. A może akurat dzięki temu wasze relacje się poprawią.
mine ma wtedy naprawde smieszna ale za kazdym razem serce mi staje z nerwow jak nie moze zlapac tchu
taki zarlok z niej. Jutro konczy miesiac
przyjdzie pora, że smaki mu się zmienią i polubi to czego teraz niechce ,ale zmuszać go do tego niebędę

jakos sie tego bardzo obawiam ale pewnie nie ma czego, samo sie dokona jak bede miec swoje i okaze sie wcale nie tak trudnym.
i jest przeznaczony od blondu do brązu