![]() |
#481 |
Klientka w krawacie
|
Dot.: Drogeria Hebe - część II
#482 |
Zadomowienie
|
dziękuje za gazetkę
![]() nie znalazłam nic dla siebie
#483 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo to dziwne, bo na samych tuszach żadnej plakietki a przy kasie odlicza jakies 3zł od 24zł. Skąd się ten rabat wziął?? Ale napisałam przed chwilą z ciekawości na ich mail kontaktowy i już mi odpisali. Poprosili o adres sklepu i numery kodów z tuszy. Mają mi dać znać.... Co do samych tuszy... To wpisałam dzisiaj ich kody również na dwóch stronkach, gdzie można sprawdzić datę produkcji. I... szok! na stronie zagranicznej podało mi datę produkcji 2005 i 2006. A na stronce polskiej 2007 i 2008. mam jeszcze inny taki tusz, który teraz uzywam, był dołączony do elektrycznej szczoteczki Braun (dostałam pod choinkę). Ten wychodzi tam jako z roku 2009. czy one są wszystkie przeterminowane??? Co wy na to? korzystacie z tych stron? czy możliwe ze w Polsce zagraniczne marki pozbywają się starego towaru?? Ten tusz, który mam ze szczoteczką nie jest suchy, już miesiąc go uzywam i jest jak najbardziej ok... Ale wątpliwośc pozostała... Edytowane przez Moviolka Czas edycji: 2014-04-24 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Rozeznanie
|
Bardzo się cieszę z tej promocji. Kupię coś z Catrice, którego w R. nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do roku produkcji ja raczej w sprawdzanie się nie bawię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
aż się pofatygowałam i sprawdziłam na ich stronie na FB, jest napisane -30%.
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Po ile w hebe jest podklad rimmel wake me up?
#492 |
Zakorzenienie
|
Orientujecie się ile w Hebe kosztują cienie Color Tatoo Maybelline?
#493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostałam dzisiaj takie wyjaśnienie: podobno tusze 2000Calorie są w sezonowej promocji i kosztują 23,99 a ich regularna cena w Hebe to 29,99. Więc po odjęciu 30% od ceny regularnej otrzymuję 20,89, które ja zapłaciłam. Widziałam ten tusz 2 tygodnie temu w innym mieście już w cenie 23,99 i nie było przy nim info o pfomocji. Również wczoraj tusze nie miały zadnej plakietki z promocja, zadnej info o cenie regularnej 29,99. A tak powinno byc, jeżeli jest promocja. Bo skąd klient, który raz na kilka miesięcy wejdzie do sklepu ma o tym wiedzieć? Czy stałe bywalczynie coś wiedzą o "promocji" tuszy 2000Calorie? I o ich cenach regularnych? I dlaczego Pani kasjerka nic o tym nie wiedziała, tylko mi speszona powiedziała "Bo widzi Pani, u nas te tusze już i tak mają dobrą cenę".... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy mogę jakoś sprawdzić online ceny produktów w Hebe? Chciałam sobie przeliczyć czy kupić niektóre rzeczy w R. czy czekać na Hebe
![]() A po ile jest w Hebe?
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() więc ta cena 23,99 nie jest promocją. I te 30% powinni mi byli odliczyć od tej ceny a nie od 29,99. Na dwóch tuszach to spora różnica. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Konto usunięte
|
Kochane, czy w Hebe wliczają się też pędzle w promocję -40%? Nie umiem się tego doszukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Makeup challenge winner
|
Nie. Tylko pędzelki i akcesoria z szaf Essence i Catrice.
#499 |
Wtajemniczenie
|
Czy orientuje się któraś z was w jakich dniach dokladnie jest to -40% ? Na wszystkie marki makijażowe tak? Nie wiem czy czekać na Hebe czy iść do R.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Od 5 maja - codziennie inna marka ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
Jeżeli na produkcie masz symbol PAO, tj.otwartego słoiczka/opakowania i wpisaną liczbę miesięcy (6M, 12M, 24M, 30M, 36M etc.) oznacza on ile miesięcy po OTWARCIU możesz używać produktu. Czy zawsze stosujesz się do tego? Bo ja mam to gdzieś ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pisałam o dacie produkcji. ![]() ale te stronki z licznikami podają różne dane, jedna z nich jest polska. Więc chyba nie jest to wiarygodne, bo niemozliwe, zeby tusz, który jest bardzo "płynny" i otwarty od miesiąca był taki po 10 latach od daty produkcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Rozeznanie
|
Szkoda, że w hebe jest codziennie inna marka, a nie wszystkie jednocześnie przez 5dni np. Jak ktoś nie ma sklepu pod domem to upierdliwe jest takie jeżdżenie. Dlatego w grudniu jak była taka promocja w super-pharm i w hebe jednocześnie to kupowałam w super-pharm bo można było na jednych zakupach kupić różne marki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka to strona, gdzie można sprawdzić? Ciekawa rzecz to się wydaje. Mam nadzieję, że nie robią nas tak w konia, używanie przeterminowanych rzeczy zdrowe nie jest ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Doczytałam dalej, więc edit: Cytat:
![]() Mam nadzieję, że rozumiecie. To wtedy mi wygląda na podobną praktykę, którą często stosują chyba sklepy (tylko ja rzadko tak porównuje, bo jestem leniuszek), że dają promocję i skreślają cenę niby regularną, a tak naprawdę ta cena na promocji jest ceną regularną, a skreśloną dają cenę zawyżoną produktu, a nie prawdziwą. Wtedy tak naprawdę nie ma promocji. Jestem leniuszek, dlatego do tej pory mocno nie porównywałam, ale chyba zacznę, bo wierzę, że takie praktyki są i chciałabym w razie czego coś z tym zrobić, a nie dawać się za każdym razem oszukiwać. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-04-25 o 19:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak wpiszesz Swieżomierz w googlach to tez Ci wyskoczy. Spróbuj, co Tobie pokaże i czy tez różne daty Ci podają ![]() CO do tej ceny to policzyli mi 30% od ceny 29,99, której nie było na plakietce. W ogóle nie było tam info, że to jakaś promocja, tylko normalna biała plakietka z ceną 23,99. I to jest raczej średnio uczciwe.... Dzięki Ci za zainteresowanie tematem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Przyczajenie
|
Color Tatoo są w cenie bodajże 21,99. Tusz 2000 calorie jest w cenie 23,99 (na plakietce cena przekreślona 20 z hakiem) i rzeczywiście oznaczony jest jako bestseller. Z innych rzeczy, które mnie interesowały do porównania z R. to Maybelline Collosal-standardowa cena 29,99 i szminki maybelline color whisper tak samo po 29,99.
![]()
Życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz, na co trafisz. Edytowane przez slonko177 Czas edycji: 2014-04-25 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawa nr 2: CENA 23,99 NIE JEST CENĄ PROMOCYJNĄ. Tusze jako jedyny produkt max factora zmienił cenę od x czasu i to na długo przed informacją o promocji -30%. I jeszcze raz powtórzę, 23,99 to cena regularna i nie musi być na niej żadnej plakietki informującej o promocji bo to promocja nie jest. Jak idziecie np. do tesco i widzicie, że coś zmieniło cenę i nie jest oznaczone promocją to też się awanturujecie? ![]()
![]() |
#508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Makeup challenge winner
|
Jaka jest regularna cena róży Bourjois w Hebe?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.