Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-05-12, 18:50   #481
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 714
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Beata a jednak poziom 4?

Ja siê nie poddajê. Kupi³am Koleston 6/0 i 7/1 i póki co bêdê mieszaæ pó³ na pó³.
Jutro mija 2 tygodnie od farbowania, ale nie mam jeszcze potrzeby robienia odrostow. My¶lê, ¿e wytrzymam spokojnie jeszcze tydzieñ albo dwa.

Mcromance z synkiem juz lepiej, a wiêc i mi lepiej Ju¿ nie ryczy przy zmianie opatrunku i siusianiu.

Za to z moim tat± znowu gorzej. Mamy jechaæ do Polski na koniec lipca. Trzymajcie kciuki, ¿eby¶my zd±¿yli siê jeszcze spotkaæ. Moja córka tam nie by³a ponad 2 lata.

Morgan a gdzie siê wybierasz na wakacje?
Mnie moje wakacje mocno nie ciesz±. Jako¶ za du¿o mam na g³owie, ¿eby siê cieszyæ i liczyæ na odstresowanie. Ale podejrzewam, ¿e jak juz tam bêdê, to siê bêdê cieszyæ

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Weronisia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-12, 19:19   #482
mcromance
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 284
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;)

Weronisiu cieszê siê, ¿e z synkiem ju¿ lepiej. Ty i m±¿ te¿ odsapniecie psychiczne, bo patrzenie na cierpienie w³asnego dziecka boli strasznie (zak³adam tak w mojej sytuacji, bo dziecka w³asnego nie mam, ale patrz±c jak reagujê na cierpienie mojego brata, starego 22 letniego konia, to my¶lê ¿e to podobnie jest).

Bêdê strasznie mocno trzymaæ kciuki, ¿eby twój tata da³ radê i zobaczy³ was wszystkich

No proszê jak ³adnie siê trzymasz miêdzy farbowaniami. Skóra g³owy pewnie jest wdziêczna, co?

Nie udzielam ¿adnych porad przez PW, proszê nie pisaæ.

Edytowane przez mcromance
Czas edycji: 2014-05-12 o 19:20
mcromance jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-12, 19:24   #483
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 097
GG do Beata.

Weronisiu ostatnio robilam poziomem 3
Bardzo ciemny braz to jednak moj ulubiony kolor wlosów

Beata. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-12, 19:30   #484
Weronisia
Zakorzenienie

Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Beata no mój te¿. Tylko te jasne odrosty s± straszne. A jak ty sobie radzisz z odrostami przy tak ciemnym kolorze? Jak czêsto musisz robiæ odrosty?

Mcromance dziêkujê. A co do cierpienia dziecka... nie umiem tego do niczego przyrównaæ. Ale ja s³aba psychicznie jestem

A odstêpy miêdzy farbowaniami im wiêksze , tym skóra bardziej wdziêczna pewnie. Ja ró¿nicy nie czujê na razie, bo generalnie nie mam z tym problemu - nie licz±c rozja¶niania dzieñ po dniu, bo wtedy skórê popalilam.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2014-05-12 o 19:33
Stary 2014-05-12, 19:30   #485
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 780
GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez mcromance Poka¿ wiadomo¶æ
No proszê, zaczynaj± siê odzywaæ
Morgan brawo 5 tygodni wytrzyma³a¶, a pamiêtam jak co tydzieñ potrafi³a¶ kombinowaæ

Ja znowu siê zastanawiam co mam z fryzur± robiæ, bo mi podros³y w³osy i jedna strona nie chce wspó³pracowaæ ze mn±. My¶lê nad zdega¿owaniem przodu, bo na tyle gdzie mi dega¿ówkami fryzjerka pomacha³a w³osy nadal siê bez problemu uk³adaj±.
Druga opcj± jest jakie¶ inne lekkie podciêcie, ale ju¿ nie w g³adkiego boba mo¿e.
Sama nie wiem
Bo znalaz³am "swój" kolor
Jak tylko zdega¿ujesz przód to chyba i tak bêd± Ci siê wywija³y w³osy te które le¿± na ramionach? Je¶li nie masz potrzeby wi±zania w³osów w kucyk to podcinaj, Tobie ³adnie jest w bobie
Cytat:
Napisane przez Weronisia Poka¿ wiadomo¶æ
Beata a jednak poziom 4?

Ja siê nie poddajê. Kupi³am Koleston 6/0 i 7/1 i póki co bêdê mieszaæ pó³ na pó³.
Jutro mija 2 tygodnie od farbowania, ale nie mam jeszcze potrzeby robienia odrostow. My¶lê, ¿e wytrzymam spokojnie jeszcze tydzieñ albo dwa.

Mcromance z synkiem juz lepiej, a wiêc i mi lepiej Ju¿ nie ryczy przy zmianie opatrunku i siusianiu.

Za to z moim tat± znowu gorzej. Mamy jechaæ do Polski na koniec lipca. Trzymajcie kciuki, ¿eby¶my zd±¿yli siê jeszcze spotkaæ. Moja córka tam nie by³a ponad 2 lata.

Mnie moje wakacje mocno nie ciesz±. Jako¶ za du¿o mam na g³owie, ¿eby siê cieszyæ i liczyæ na odstresowanie. Ale podejrzewam, ¿e jak juz tam bêdê, to siê bêdê cieszyæ
Uwielbiam to a za dwa dni bêdzie "wiecie co jednak nie wytrzyma³am i pofarbowa³am odrosty"
Trzymam kciuku za tatê

Jadê tutaj http://www.barcelo.com/BarceloHotels...scription.aspx
MorganLeFay jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-12, 19:55   #486
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
A co do cierpienia dziecka... nie umiem tego do niczego przyrównaæ. Ale ja s³aba psychicznie jestem
Ja jestem twarda póki mnie adrenalina trzyma. Ale jak tylko pu¶ci - klêkajcie narody, trzêsê siê jak 100-letnia staruszka.

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka¿ wiadomo¶æ
Jak tylko zdega¿ujesz przód to chyba i tak bêd± Ci siê wywija³y w³osy te które le¿± na ramionach? Je¶li nie masz potrzeby wi±zania w³osów w kucyk to podcinaj, Tobie ³adnie jest w bobie
Hahahaha To trzymaj ten 'swój' kolor

Mi jeszcze tak centralnie na ramionach nie le¿± w³a¶nie, koñce z przodu ledwo miziaj±. Niby je podwijam i jest ok, ale za chwilkê przeczesze w³osy i po jednej stronie przód skrêca siê jako¶ sam w ty³
Jak nie zapomnê to zrobiê jutro fotkê i ci poka¿ê, co mam za problem.
Gdybym mia³a lokówkê to problem by by³ z g³owy, bo wszystko by by³o pokrêcone, a tak mam prosto i z jednej strony wykrêcone
Kucyka jak zwi±¿ê to mam na etapie takiego wiêkszego wypierdka

Czas edycji: 2014-05-12 o 19:57
Stary 2014-05-12, 20:13   #487
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Mcromance a na okr±g³ej szczotce nie da rady tego podwin±æ?

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-05-12, 20:24   #488
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 097
GG do Beata.

Weronisiu ja mam problem z siwymi wlosami. Naturalne mam ok 2 tony jasniejsze niz farbowane spokojnie moglabym miesiac wytrzymaæ z farbowaniem, ale siwych mam sporo. Farbuje odrosty co 2, czasami 3 tygodnie. Taki life

Beata. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-12, 20:27   #489
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Mcromance a na okr±g³ej szczotce nie da rady tego podwin±æ?
W³a¶nie na okr±g³ej szczotce to robiê i siê potem odwija tylko z tej jednej strony. Zanim podros³y mi siê tak nie robi³o
Chyba bêdê musia³a kupiæ okr±g³± szczotkê o gêstszym 'w³osiu' i wiêkszej ¶rednicy.
Matko, mam ju¿ a¿ za du¿o szczotek i kolejn±...

Stary 2014-05-13, 12:17   #490
Kachula82
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 573

Cytat:
Bo niby u mnie siê dzieje... Mia³am siê farbowaæ, nie mia³am kiedy, nadal muszê, nie wiem kiedy siê zbiorê do fryzjerki.

Jak synek Kachula? Lepiej co¶?
Synek chorowa³ dos³ownie dobê. Nie wiem co go dopad³o. Teraz jak nowo narodzony

Cytat:
Napisane przez Beata. Poka¿ wiadomo¶æ
To piszcie o byle czym

Tez dzis bylam z wizyta u dentysty, ale u mnie bez wiekszego bólu, chodze regularnie i bez stresu. Ale rowniez mialam traumatyczne przezycia w latach mlodosci.

A w temacie to napisze, ze patriotycznie zamowilam sobie profesionalna joanne z poziomu 4. Mam nadzije ze bede zadowlona
Ja w³a¶nie chcê powyrywaæ to co muszê (pozosta³o¶ci po ci±¿ach) i zaczynam regularnie chodziæ, bo kurde wstyd z takim ry³em dziurawym chodziæ do ludzi Muszê przemóc strach, nie chcê aby ludzie mówili, ¿e stara a boi siê jak dziecko.

Cytat:
Beata a jednak poziom 4?

W takim razie ¿ycze Twojemu tacie du¿o si³ i zdrówka. Ja nie lubiê wakacji... Mam dzieci - to chyba wystarczy za wyt³umaczenie.

Cytat:

Uwielbiam to a za dwa dni bêdzie "wiecie co jednak nie wytrzyma³am i pofarbowa³am odrosty"
Trzymam kciuku za tatê

Jadê tutaj http://www.barcelo.com/BarceloHotels...scription.aspx
Hotelo elegancolo Ach wakacje bez dzieci Marzenie. Z nimi to tortury za ka¿dym razem. Zawsze wracamy jeszcze bardziej znerwicowani.

Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce...

Kachula82 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-13, 12:29   #491
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachula82 Poka¿ wiadomo¶æ
Synek chorowa³ dos³ownie dobê. Nie wiem co go dopad³o. Teraz jak nowo narodzony
Dobrze, ¿e go przesz³o. Oby tylko nie wróci³o, to bêdzie super.

Morgan, superowy ten hotel (teraz zauwa¿y³am ). Ja nie lubiê nad morze je¼dziæ, ale tam bym siê wybra³a

Stary 2014-05-13, 12:35   #492
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 974

Weronisia przykro mi z powodu taty. Niech siê trzyma!

Kurcze kompletnie nie widzê u siebie odrostu. Albo w³osy mi nie rosn± albo zla³ siê ca³kowicie z farbowañcami

zamówi³am Kerapro z innymi Wiza¿ankami. To te¿ keratynowe prostowanie ale nietoksyczne. Ciekawe jaki efekt bêdzie. Wysz³o nawet taniej ni¿ encanto.

Powiem Wam, ¿e keratyna mi siê wyp³uka³a tzn po prostu w³osy siê pusz±. A nadal s± w bdb stanie. I mnie szlag trafia bo mam pudla na g³owie. A przyzwyczai³am siê do okie³znanych k³aczków.
goldika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-13, 12:51   #493
mcromance
Zakorzenienie

Rozterki Goldiki odno¶nie keratynki
Ciekawa jestem jak ci wyjdzie po tym nowym ¶rodku Jak dasz rade to zrób fotki i przed i po

Stary 2014-05-13, 19:36   #494
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez Kachula82 Poka¿ wiadomo¶æ
Hotelo elegancolo Ach wakacje bez dzieci Marzenie. Z nimi to tortury za ka¿dym razem. Zawsze wracamy jeszcze bardziej znerwicowani.
Kachula no co¶ Ty jak tak piszesz to zaczynam w±tpiæ czy s± jakie¶ plusy posiadania potomstwa
A w takich miejscach s± zwykle minikluby dla dzieci ju¿ w cenie
Cytat:
Morgan, superowy ten hotel (teraz zauwa¿y³am ). Ja nie lubiê nad morze je¼dziæ, ale tam bym siê wybra³a
Hehehe ja te¿ nie lubiê morza ale jak zobaczy³am ten hotel na tym cyplu i widok na te 600m klify to siê zakocha³am Zamierzam na pewno tam kupiæ ze dwie wycieczki, wyspa jest ogólnie górzysta a w centrum jest wulkan o wys. 3700m wiêc bêdzie co robiæ
Podjê³a¶ decyzjê w sprawi ewentualnego ciêcia? Chyba nie ma sensu kupowaæ kolejnej szczotki co? Bo zapuszczaæ nie chcesz tak?
Stary 2014-05-13, 20:15   #495
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Podjê³a¶ decyzjê w sprawi ewentualnego ciêcia? Chyba nie ma sensu kupowaæ kolejnej szczotki co? Bo zapuszczaæ nie chcesz tak?
No w³a¶nie chyba szczotka z gêstszym w³osiem by mi siê przyda³a, bo teraz mam tak± z do¶æ rzadkim i nie trzyma d³u¿szych w³osów.

Ci±æ nie chcê jako¶ wyra¼nie, ale podci±æ, podega¿owac mo¿e sensownie, tak ¿eby siê na nowo uk³ada³y. Do tego dalej powoli zapuszczaæ, ale bez parcia na szk³o i z jakimi¶ sensownymi przej¶ciowymi fryzurami. Jakimi to jeszcze nie wiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-14, 17:13   #496
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
No w³a¶nie chyba szczotka z gêstszym w³osiem by mi siê przyda³a, bo teraz mam tak± z do¶æ rzadkim i nie trzyma d³u¿szych w³osów.

Ci±æ nie chcê jako¶ wyra¼nie, ale podci±æ, podega¿owac mo¿e sensownie, tak ¿eby siê na nowo uk³ada³y. Do tego dalej powoli zapuszczaæ, ale bez parcia na szk³o i z jakimi¶ sensownymi przej¶ciowymi fryzurami. Jakimi to jeszcze nie wiem
Przy tej d³ugo¶ci to ju¿ chyba ciê¿ko ¿eby siê dobrze uk³ada³y. Najlepiej jak w³osy s± chocia¿ 5cm powy¿ej / poni¿ej ramion ¿eby siê nie wywija³y Widzê ¿e masz kolejn± trudn± decyzjê do podjêcia

Farbnê³am sobie dzi¶ odro¶cik (robi³am 11kwietnia poprzednio), tym razem przetrzyma³am farbê godzinê ciê¿ko powiedzieæ na razie czy zrobi³o to jak±¶ róznicê bo mam na razie szaro-niebieski czubek g³owy Jak siê spierze to zobaczê ró¿nicê w odcieniu.
Stary 2014-05-14, 18:19   #497
mcromance
Zakorzenienie

Oj tak Morgan, decyzja miesi±ca jak nic, a ja nawet nie szukam, bo ci±gle zapominam A muszê nied³ugo farbowaæ, to przyda³oby siê i te¿ za jednym zamachem podci±æ, bo 2 razy je¼dziæ mi siê nie chce.

To czekam na aktualizacjê po spraniu

Stary 2014-05-14, 20:53   #498
rumpleteazer
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 622

Morgan, by³am tam = w tym hotelu. Mia³am balkon z widokiem na Los Gigantes. Uwielbiam sieæ hoteli Barcelo. Polecam wypo¿yczenie auta i zwiedzanie wyspy na w³asn± rêkê. I wizytê (z buta) w miejscowo¶ci wy¿ej (jeszcze przed Gigantami). Robi± tam rejsiki w czasie których na 100% bêd± p³ywaæ obok ³ódki delfiny, ró¿ne rodzaje. Obok = 1,5 - 2m.

A tak w ogóle to: cze¶æ Dziewczyny!

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Hehehe ja te¿ nie lubiê morza ale jak zobaczy³am ten hotel na tym cyplu i widok na te 600m klify to siê zakocha³am Zamierzam na pewno tam kupiæ ze dwie wycieczki, wyspa jest ogólnie górzysta a w centrum jest wulkan o wys. 3700m wiêc bêdzie co robiæ
E tam, przecie¿ to nie morze A ocean to ca³kiem inna sprawa. Ten wiatr, bezkres...

Edytowane przez rumpleteazer
Czas edycji: 2014-05-14 o 20:50
rumpleteazer jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-14, 21:08   #499
mcromance
Zakorzenienie

Cze¶æ Rumpleteazer !

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-14, 21:37   #500
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka¿ wiadomo¶æ
Morgan, by³am tam = w tym hotelu. Mia³am balkon z widokiem na Los Gigantes. Uwielbiam sieæ hoteli Barcelo. Polecam wypo¿yczenie auta i zwiedzanie wyspy na w³asn± rêkê. I wizytê (z buta) w miejscowo¶ci wy¿ej (jeszcze przed Gigantami). Robi± tam rejsiki w czasie których na 100% bêd± p³ywaæ obok ³ódki delfiny, ró¿ne rodzaje. Obok = 1,5 - 2m.

A tak w ogóle to: cze¶æ Dziewczyny!

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

E tam, przecie¿ to nie morze A ocean to ca³kiem inna sprawa. Ten wiatr, bezkres...
Oooooo super a robi³a¶ dop³atê do pokoju z widokiem na morze? Bo w³a¶nie siê wahalam czy braæ ale ostatecznie stwierdzi³am ¿e za te 200zl lepiej jak±¶ wycieczkê kupiæ. Ten hotel wybra³am oczywi¶cie ze wzglêdu na po³o¿enie na tym klifie, jak go zobaczy³am to nie chcia³am ju¿ nic innego
Tak w³a¶nie planujemy, ¿eby po¿yczyæ auto, a w jakiej wypo¿yczalni bralas? Nawet sobie mapê wyspy kupi³am

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Oj tak Morgan, decyzja miesi±ca jak nic, a ja nawet nie szukam, bo ci±gle zapominam A muszê nied³ugo farbowaæ, to przyda³oby siê i te¿ za jednym zamachem podci±æ, bo 2 razy je¼dziæ mi siê nie chce.

To czekam na aktualizacjê po spraniu
To znaczy ¿e jeszcze a¿ tak wywijajace w³osy nie daj± Ci siê we znaki albo masz wielk± cierpliwo¶æ do uk³adania
Stary 2014-05-14, 22:33   #501
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuku za tatê
No bo siê obra¿ê Ej no, przecie¿ ostatnio pobi³am swój rekord i wytrzyma³am 2,5 tygodnia i gdyby nie rudo¶æ na d³ugo¶ci, to nie farbowa³abym jeszcze w³osów. Tym razem chyba bêdzie podobnie
Mo¿e i masz racjê, ¿e nie wytrzymam tak d³ugo.
Ju¿ mine³o 2 tygodnie i odrost jest ledwo widoczny. Mog³abym poczekac. Ale... dzi¶ spotka³am kole¿ankê, która mia³a przepiêkny ciemny br±z 5/0 i ja przy niej z moim rudym poziomem 6-7 wygl±da³am masakrycznie A ¿e mam dzi¶ t³uste w³osy, które muszê jutro rano umyæ i ... nagle siê okaza³o, ¿e mam jutro wolne, to nie wiem czy siê powstrzymam
Stary 2014-05-14, 22:41   #502
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
To znaczy ¿e jeszcze a¿ tak wywijajace w³osy nie daj± Ci siê we znaki albo masz wielk± cierpliwo¶æ do uk³adania
One siê z jednej strony trochê wywijaj±, ogólnie nadal kszta³t trzyma fryz. Tylko ta lewa strona na samym przodzie mnie wnerwia
Nie mam cierpliwo¶ci, ale z³apa³am w³osowego lenia i nawet nie chce mi siê szukaæ jak sobie przypomnê
W koñcu sytuacja, albo lustro, mnie zmusi do dzia³ania. Wtedy najszybciej podejmujê decyzje

Nie no Weronisiu, wymiatasz po ca³o¶ci A farbuj siê, dajê ci moje 'co bêdzie to bêdzie' b³ogos³awieñstwo

Stary 2014-05-15, 07:51   #503
rumpleteazer
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 622

Morgan, nie doplacalam do pokoju z widokiem na ocean. My dodatkowo sponsorowalismy wtedy wyjazd naszym mamom, wiêc nie chcieli¶my mno¿yæ kosztów. Ale nasze wielkie serca zosta³y nagrodzone i oba pokoje (nasz i mam) okaza³y siê z widokiem na Giganty. Nie pamiêtam sk±d brali¶my auto, bo byli¶my tam ze 4 lata temu. Ale w miasteczku by³o kilka wypo¿yczalni, wiêc nie bêdziesz mia³a problemu. Gdyby¶ mia³a jeszcze jakie¶ pytania - pytaj

Mcromance. Masz dylemat Ja lubiê Ciê w bobie

A tak na marginesie: podczytujê w±tek regularnie i jestem w szoku, ¿e tak rzadko siê farbujecie A ju¿ o szaleñstwach w stylu "z czarnego na platynê" mo¿na tylko pomarzyæ

Edytowane przez rumpleteazer
Czas edycji: 2014-05-15 o 07:53
rumpleteazer jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-15, 08:33   #504
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka¿ wiadomo¶æ
Mcromance. Masz dylemat Ja lubiê Ciê w bobie

A tak na marginesie: podczytujê w±tek regularnie i jestem w szoku, ¿e tak rzadko siê farbujecie A ju¿ o szaleñstwach w stylu "z czarnego na platynê" mo¿na tylko pomarzyæ
A mam dylemat Gdybym mia³a prostownicê to rach ciach i bym odwinê³a ten jeden durny kosmyk i po problemie. Z modelowaniem na szczotce nie dajê rady na moim etapie 'zaawansowania'. Najlepsze, ¿e mi siê zawsze prawa strona odwija³a, a teraz na lew± przesz³o
Bob sam w sobie jest ok, ale to z za³o¿enia by³a u mnie fryzura przej¶ciowa do nie-mam-pojêcia-co-ja-chcê

Wiesz, kiedy¶ trzeba i¶æ po rozum do g³owy i oszczêdziæ kude³ki, ¿eby nie wypad³y

Czas edycji: 2014-05-15 o 08:34
Stary 2014-05-15, 09:33   #505
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy¶ trzeba i¶æ po rozum do g³owy i oszczêdziæ kude³ki, ¿eby nie wypad³y
W sensie? .. Przecie¿ od podcinania ci nie wypadn± A od modelowania te¿ nie. Ja uk³adam codziennie. U¿ywam pianki, lakieru, suszarki, lokówko-suszarki i prostownicy, w zale¿no¶ci co mi akurat potrzebne, no i farbujê co rusz.... i jako¶ w³osy na g³owie mam A robiê to wszystko ju¿ 20 lat! £eeeee, ale ja stara jestem
Stary 2014-05-15, 09:35   #506
mcromance
Zakorzenienie

Weronisiu, to by³o odno¶nie stwierdzenia Rumpleteazer, ¿e ostatnio rzadko siê farbujemy, a wcale ju¿ nie ma ¿adnych metamorfoz z czerni na blond

A z tob± siê zgadzam, ¿e w³osy s± dla mnie, nie ja dla w³osów

Stary 2014-05-15, 09:58   #507
Weronisia
Zakorzenienie

No to fakt, ¿e ostatnio nic tu siê nie dzieje. Tylko ja jeszcze co rusz co¶ robiê Ale te¿ juz coraz rzadziej W koñcu co 2 tygodnie, to nie to samo, co co tydzieñ
Gdyby nie problem rudzenia, to te¿ nie musia³abym tak czêsto robiæ w³osów. Ale przez t± rudzicê nie mam wyj¶cia. Pewnie zostanê tu sama i bêdê pisaæ sama do siebie
Stary 2014-05-15, 10:00   #508
mcromance
Zakorzenienie

Nie no, jak bêdziesz pisaæ to ja te¿ Tyle, ¿e ja to jak zwykle g³upoty
Ale widaæ po w±tku, ze ciep³o siê zrobi³o i kobitki poza domem czê¶ciej Np. ja w³a¶nie muszê jechaæ pobawiæ siê kosiark±

To pa

Stary 2014-05-15, 10:07   #509
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 974

faktycznie na w±tku nudy z farbowaniem.

Mnie obecnie krêci my¶l, ¿e jak zetnê wszystkie farbowañce to bêdê mog³a sobie strzeliæ jaki¶ naturalny lekko miodowy blond z poziomu 7

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Morgan super wakacje bêdziesz mia³a! to w ramach podró¿y po slubnej?
goldika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-15, 10:44   #510
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Poka¿ wiadomo¶æ
faktycznie na w±tku nudy z farbowaniem.

Mnie obecnie krêci my¶l, ¿e jak zetnê wszystkie farbowañce to bêdê mog³a sobie strzeliæ jaki¶ naturalny lekko miodowy blond z poziomu 7[COLOR="Silver"]
Rób rób bêdzie wreszcie siê co¶ dzia³o na w±tku

A ja w³a¶nie po³o¿y³am farbê na same odrosty i ... dzwoni m±¿, ¿e juz wraca do domu
Nosz kurde! Nie ma kiedy wracaæ! Nie cierpiê siê farbowaæ przy nim, bo a to mu ¶mierdzi, albo 'po co znowu farbujesz' itp.
A ja dzi¶ mia³am w planie d³u¿szy zabieg. I teraz nie wiem co zrobiæ
Chcia³am najpierw zrobiæ odrosty - Koleston 6/0 + 7/1 - ale wiêksza czê¶æ 6/0 na oxy 6%. Tym razem bez mixtona niebieskiego.
A po zmyciu chcia³am ca³o¶æ w³osów zapienic niebieskim mixtonem - nigdy tego nie robi³am, ale tyle siê naczyta³am, ¿e chcia³am to wypróbowaæ, bo niby nie wysusza tak w³osów jak normalne farbowanie z u¿yciem mixtona. Tym bardziej, ¿e ja d³ugo¶ci nie muszê farbowaæ, a tylko pozbyæ siê rudego odcienia.
No ale skoro m±¿ lada sekunda wpadnie do domu, to nie wiem czy dokoñczê te zabiegi tak jak planowa³am, bo bêdê musia³a pojechaæ z mê¿em ogl±daæ auta i bêdzie mnie na pewno ponagla³. W tej sytuacji bêdê musia³a zrobiæ zapienianie wieczorem, albo jutro.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2022-11-20 00:40:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.