|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Kochane kłopoty" wracają !!!
Wiecie o tym, że KK znowu lecą na TVN7 ????
Ja się właśnie dowiedziałam przypadkiem z reklamy Teraz w sobotę bedzie 2 odcinek, więc przegapiłam pierwszy ![]() Nie wiecie, czy to powtórki czy nowy sezon? |
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
nowy sezon, jeszcze nie emitowany w polsce
|
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
ja od poniedziałku zaczęłam oglądać 1 serię tego serialu( wcześniej o nim nic nie wiedziałam) i od razu sie zakochałam . Zazdroszcze Wam , że oglądacie 6 serie ...ja jestem na 1 iihi a na Allegro są tak drogie te filmy , ze szok. A zanim ja sciągne te 7 serii to będzie juz pazdziernik i nie bede miała czasu na ogladania ...Smutno
|
|
|
#484 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie, teraz leci 7 sezon, tak ? Czy 6 ?
Bo nie wiem, ktory odcinek którego sezonu sobie sciągnac ?
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź. Już sobie ściągnęłam 1 odcinek, żeby nadrobić przegapione zaległości
A dalej będę oglądać razem z TVN7, bo Gilmorki tak szybko paplają, że ciężko to czytać ![]() Teraz leci 7 sezon (ostatni). Jutro będzie 2 odcinek. |
|
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuję napisów do 16 odcinka 7 serii. Nie wiem jak to się stało ale brakuje mi tylko tego jednego i nigdzie w necie nie mogę go znaleźć :/Proszę, jeśli któraś z Was go ma to prześlijcie mi, będę bardzo wdzięczna...
Mój email: olcia939@poczta.onet.pl Edytowane przez Blacki Czas edycji: 2007-08-27 o 20:30 Powód: z mojego adresu mailowego zrobił się emoticon |
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
żal się będzie z nimi rozstać...
Tylko proszę mi nie opowiadać co będzie w następnych odcinkach! Ja z niecierpliwym biciem serducha czekam na "seans" cały tydzień rozkoszując się tą chwilą
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sie musze pochwalic hehe tym ze moj Tz wykupił mi miesieczny abonament na nieograniczone sciagnia Gilmorek z netu i jestem "juz" na 15 odcinku 2 serii:pahh tyle jeszcze przede mną;-)
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżę ten wątek. Jak wam się podoba 7 sezon.
Ten ślub Lorelai z Christopherem i pobyt w Paryżu kojarzył mi sie bardziej z brazylijską telenowelą.
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz zakonczylam 7 serie
troche sie wkurzylam motywem Lorelai i Chrisa nie tak to bylo w moim wyobrazeniu. Nie moge sie doczekac ciagu dalszego.
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym ślubem, to małe zaskoczenie. Wyszło tak, jaby Lorelai była zdesperowana i pragnęła jedynie ślubu, nie ważne z kim...
Ale jak dla mnie lepiej do niej pasuje Christopher, zarówno z wyglądu jak i zachowania Widać, że zna ją od wieków i dobrze rozumie Spodobał mi się w tej serii Nie ma ciągu dalszego. 7 sezon był ostatni. |
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że to Luke lepiej zna Lorelai, codziennie się widują i zawsze jej pomagał gdy potrzebowała pomocy, Chistopher pojawiał się jedynie co jakiś czas, a potem szybko znikał. Decyzja o ślubie wyglądała jak pomieszanie desperacji aby w końcu wziąć ślub z fascynacja pobytem w Paryżu. Dla mnie nie miało to nic wspólnego z prawdziwym uczuciem.
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że Luke ją lepiej zna, ale z zachowania jak dla mnie bardziej pasuje jej Christopher
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
czytalam gdzies ze 7 seria byla ostatnia, ale te wszystkie niedokonczone watki daly mi nadzieje
moze za jakis czas... szkoda
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Minimalne szanse są, czytałam że chcieli zrobić film Gilmore Girl, miało być o Lorelai a Rory miałaby zagrać goscinnie w kilku odcinkach, no ale jak na razie odtwórczynie głównych ról nie chcą się zgodzić, ale kto wie, jak nie będą miały innych ról to może.
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a powiedzcie mi, czemu Lorelai rozstała się z Lukiem? I jak to się stało, że jest z Chrisem? (ślub widziałam
Przegapiłam odcinki, w których miało to miejsce.
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luke chciał potem wrócić do Lorelai i wziąść z nią ślub, ale jak ona powiedziała mu że przespała się z Chrisem, Luke odszedł. |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
To nawet była tak że nie w czerwcu tylko przyszła do niego pewnego dnia i powiedziała że mają teraz wszystko rzucić i jechać sie pobrać, bo ona nie chce czekać. Luke był zaskoczony i sie nie zgodził że to zbyt nagle itp. no więc Lorelai poszła w ten sam dzień do Christopchera w odwiedziny i sie z nim przespała. W następny dzień Luke przyjechał zapakowany do Lorelai żeby pojechali sie pobrać a ona mu na to że się z Christopherem przespała.
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde. No to jestem w szoku!
No takiego zachowania nie spodziewałam się po Lorelai.
|
|
|
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam ogromna fanka GG i oczywiscie nadal jestem, ale mialam tyle na głowie ze zupełnie zgubilam sie i nie wiem kiedy przestalam ogladac ten serialik, na ktorym sezonie i odcinku:/ ale co tam, mam ochotke obejrzec znow wszystkie odcinki od samiutkiego poczatku, musze sobie zarezerwowac na to ktorys weekendzik
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale seria jest tego warta, ostatnio sama robie sobie powtorki
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
no w sumie, troche sie zagalopowalam, moze weekendzik nie starczy a nawet napewno, ale juz widze pewna sytuacje... ogladam filmik w najlepsze, do pokoju wpada mama i mowi zebym posprzatala, albo smieci wyniosla, poszla na zakupy, i tak chyba bedzie wygladalo moje oglądanie
zawsze cos zaplanuje to na zlosc i przekor wszystko jest ![]() zreszta, jak to sie mówi, jesli komus zalezy to tego dopnie
|
|
|
|
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
Oglądacie KK na TVN siedem??
Jak wam się podobają? (trzeba ożywić wątek )Macie jakieś zdjęcia Alexis Bladel (Rory) ja ostatnio mam bzika na jej punkcie. Może macie jakieś informacje o niej. O jej makijażu, sposobie ubierania się?
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądam, ale już w zeszłym roku zdążyłam zobaczyć całą serię do końca więc teraz robie sobie powtórki.
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
Wpisz w google "alexis bledel style" i wyskoczy Ci sporo stron do wyboru o tym jak się ubiera, maluje itp.
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
A wg mnie to ani jeden ani drugi nie znają Lorelai. Luck po odkryciu córki zachował się jak pajac, a Chris cały czas jest jeszcze szczeniakiem, o czym najlepiej świadczy akcja z dziś i ta scena zazdrości.
![]() Jak tak dalej mają wyglądać związki tej nieszczęsnej kobiety, to 8 seria jest zbędna. Inaczej ona będzie musiała popełnić samobójstwo.
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chris faktycznie jest bardzo dziecinny i jego zachowanie bardziej przypomina nastolatka a nie dorosłego człowieka, ale to widać na podstawie stosunku do własnej córki którą raz na kilka lat łaskawie odwiedzi. Swoją drugą córką się zajął a pierwszą nadal traktuje jak piąte koło u wozu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

Ja się właśnie dowiedziałam przypadkiem z reklamy
Teraz w sobotę bedzie 2 odcinek, więc przegapiłam pierwszy 

Maniaaa wizazowaniaaa

A dalej będę oglądać razem z TVN7, bo Gilmorki tak szybko paplają, że ciężko to czytać 

troche sie wkurzylam motywem Lorelai i Chrisa