|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Czarna owca
|
Dot.: Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!
Cytat:
Super denko! Nie wiedziałam, że RdL ma bibułki matujące :P Czaję się na ten puder z Essence, ale opinie są tak różne, że trochę się boję. Czym go nakładałaś? |
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dostępne tylko w niemieckich Rossmannach, bo tam mają kolorówkę.
|
|
|
|
#483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak, bibułki RdL są dostepne tam, gdzie jest "rivalowa" kolorówka, ale zapewniam, niczego nie tracicie dziewczyny..:/ ju te Catrice są lepsze, choć to nadal żaden szał..znacie jakieś fajne bibułki matujące? oprócz Inglota z ich ceną 20zł? |
|
|
|
|
#484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
piekne te Wasze denka A u mnie zamiast denkowania kolejne zakupy eee no lac mnie
|
|
#485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Ja te kosmetyki, które widzicie u mnie w denkach bardzo lubię, co widać choćby po tym że się u mnie ciągle powtarzają. Nie lubię za to na przykład szamponów z Białego Jelenia. Minusem tych kosmetyków na pewno jest to, że bardzo słabo się pienią. Wiem, że wielu osobom to przeszkadza- mi bez różnicy. ![]() A że jestem alergikiem i na dodatek atopikiem to całkiem się polubiłam z tymi kosmetykami.
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Mam z Catrice i fakt nie są zbyt pomocne.
|
#487 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie zasypię, mało zużyłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Cytat:
No i też z Marionu takie srebrne z pudrem Cytat:
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałaś te z Marion?
|
|
#490 |
|
Czarna owca
|
Miałam wrzucić denka w nocy, ale dopiero dzisiaj znalazłam kabelek od telefonu
W tym miesiącu poszło mi całkiem nieźle i mam nadzieję, że taka ilość denek się utrzyma. Zużywać więcej już nie chcę, bo będę musiała więcej kupować ![]() 1. Eurooprofit, balsam do ciała do skóry suchej (500ml) 2. Oceania, żel pod prysznic 'mleko i miód' (500ml) 3. 4U, mydło w płynie, kokos (1l) 4. Luksja Creamy, mydło w płynie z mleczkiem z bawełny i pworitaminą B5 (400ml) 5. Lactacyd Hydro-Balance, emulsja do higieny intymnej (200ml) 6. Venita, Trendy Colour, pianka koloryzująca do włosów, różowa (75ml) 7. Ziaja, oczyszczanie, liście manuka, tonik zwężający pory (200ml) 8. Pantene, błyskawicznie chroniąca kolor odżywka w sprayu (150ml) 9. Playboy, Play It PinUp, odświeżający dezodorant z atomizerem dla kobiet (75ml) 10. Rossmann, Isana, preparat do intensywnej pielęgnacji włosów z wysokoodżywczą proteiną (150ml) 11.Avon Care, nawilżająco-kojący krem do rąk z aloesem i witaminą E (100ml) 12. Rossmann, Rival de Loop, żel do mycia twarzy (150ml) 13. Avon Solutions, koloryzująco-nawilżający krem na dzień z SPF 20 (50ml) 14. Avon Naturals, oczyszczająca maseczka do twarzy 'drzewo herbaciane i ogórek' (75ml) 15. Rossmann, Lilibe, płatki kosmetyczne (120 szt.) 16. Damla, mydło w kostce z balsamem kolagenowym (100g) 17. Rossmann, Synergen, dezodorant w kulce (50ml) 18. Rossmann, Lilliputz, truskawkowa pianka do mycia (50ml) - tak, to moje denko ![]() 19. Aquafresh 3+, Multi Active, pasta do zębów (100ml) 20. Rossmann, Isana, Fruit&Gloss, pomadka do ust 'liczi i owoce leśne' (4,8g) 21. Delia, Matt Effect, matowa emalia do paznokci (7ml) 22. Avon, Advance Techniques, odżywcza kuracja z olejkiem marokańskim do włosów (30ml) Uff... To już wszystko Wybaczcie słabą jakość zdjęć, jak zwykle robione telefonem na szybko.
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszalalas z tymi denkami, tymbardziej patrząc na mililitrarz niektorych
16.06.2018 ślub ![]() https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png Edytowane przez aszuelka Czas edycji: 2014-11-30 o 16:13 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Higurashi -> świetnie Ci poszło
Ja ten balsam Europrofit oraz żel z Rival de Loop powinnam wykończyć w grudniu ![]() Jutro wstawię denko listopadowe
|
|
|
|
#493 | ||
|
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Przyznam szczerze, że zmęczył mnie chyba tylko balsam Europrofit, ze względu na zapach. ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Fajnie współpracował z Rossmannową szczoteczką do twarzy, świetnie się pienił.Czekam na Twoje denka!
|
||
|
|
|
#494 | |
|
Wtajemniczenie
|
haha, to akurat zbieg okoliczności! To ja wcześniej mówiłam że w listopadzie będą u mnie same duperele, kudlik zapamiętał i teraz się odniósł .<notabene, moja lista w połowie to próbki, więc wiecie...> a propo bibułek matujących -> czy wszyscy się zgadzają że Inglot ma najnaj a Catrice "mogą-być"? czy może jestem niedoinformowana i jakaś firma robi podobne jakościowo do Inglota, ale ciutkę tańsze? Kiedyś mieli promocje, że za zakupy powyżej 30zł bibułki były za pół ceny, ale podobno już dawno się skończyła..<??>.. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Ten puder Essence nakładałam najpierw Ecotools do pudru, a potem Real Technics do pudru, nie było różnicy. Niby dużo nie brałam, a się skończył szybciutko. A może wklepywanie zamiast omiatania zgarnia więcej pudru..? Ale wcześniej "stemplowałam" innymi pudrami i denka tak szybko nie widziałam. |
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Moje listopadowe "pustaki"
.1. Kremowy dezodorant w kulce Fenjal Intensive- 50 ml 2. Żel do golenia Gillette Satin Care with a Touch of Olay Sensitive 200 ml 3. Pędzel do pudru Bourjois 4. Szampon Head&Shoulders Citrus Fresh 200ml 5. Sorbet do ciała The Body Shop Satsuma- 200 ml 6. Lactacyd emulsja do higieny intymnej 200 ml 7. Błyszczyk do ust Rimmel 8. Płatki kosmetyczne Cleanic(120 szt) 9. Błyszczyk Astor 10. Błyszczyk Sephora 11. Miniaturka wody perfumowanej Miss Dior- 5 ml 12. Pielęgnujący spray do włosów Schauma Odbudowa i Pielęgnacja- 200 ml 13. 12-stopak chusteczek higienicznych 14. Próbka perfum E. Lauder Modern Muse- 2 ml 15. Próbka perfum E. Lauder Modern Muse Chic- 2 ml 16. Miniaturka perfum Armani Si – 7 ml 17. Dezodorant do stóp Scholl Odour Control-125 ml 18. Pasta do zębów Blend-a-med Complete 7+ Mouthwash 150 ml 19. Mydło w płynie Luksja Citrus-400 ml 20. Sorbet do twarzy z witaminą E The Body Shop- 50 ml 21. Róż do policzków Sephora 22. Miniaturka podkładu Astor 23. Maszynka do golenia Wilkinson Sword |
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze ja
![]() 1. płatki kosmetyczne Carea x2 2. top coat Gel Like Catrice 3. chusteczki nawilżane Babydream 4. maseczka oczyszczająca Ziaja 5. dwufazowy płyn dodemakijażu Bielenda awokado 6. maseczka Ziaja Liście zielonej oliwki 7. żel do golenia Gilette & Olay 8. lakier do paznokci Wibo Extreme nails 399 9. korektor L'oreal True Match 10. żel micelarny Be Beauty 11. żel do mycia twarzy Pure Camille YR 12. maseczka gruszkowa Perfecta 13. próbka kremu pod oczy Pure Solutions YR 14. podkład Catrice All Matt Plus 15. tusz do rzęs Volume Celebrities Eveline 16. masło do ciała Farmona Tutti Frutti liczi i rambutan 17. mus do ciała Farmona Tutti Frutti melon i arbuz 18. żel pod prysznic Dove granat. |
|
|
|
#497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla wszystkich za denka.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wrzucam swoje zużycia. Niestety sporo produktów nie udało mi się wykończyć w listopadzie, a zostały dosłownie resztki. No, ale będą do grudniowych zużyć .Polecam: - podkład Lancome (kończę następny - w innym kolorze i mam kolejny nowy) - mleczko Le petit Marseillas (uwielbiam) - olejek z drzewa herbacianego - skutecznie walczy z pryszczami (zamówiłam kolejne opakowanie) - szminka Inglot - bardzo fajna lekka konsystencja
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Tak źle jeszcze nie było
![]() Dziewczyny kopniaczka w zadeczek trzeba ![]() 11.LISTOPAD 1. Relaksująco-oczyszczający peeling do ciała PS Tajski kwiat lotosu Avon 200 ml 2. Rozświetlająco - przeciwzmarszczkowy system pielęgnacji okolic oczu Anew Reversalist Avon 15 ml 3. Szampon Natychmiastowa naprawa do włosów zniszczonych AT Avon 400 ml 4. Kremowe mleczko oczyszczające z rumiankiem Love Nature Oriflame 125 ml 5. Lakier Taft 3Weather Mega Strong 5 ‘czarny’ Caffeine Power Formula Schwarzkopf 400ml 6. Dezodorant Action 3 Control Adidas Coty 150 ml 7. Żel pod prysznic Senses Sensual Mystique Avon 500ml 8. Peeling do ciała PS Tajemnice Indii z olejkami z czarnego sezamu i drzewa sandałowego Avon 200 ml |
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
a ha ta, nadi111, elizka1987
![]() Luksa nie jest tak zle ale skoro potrzebujesz to
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
Oto moje listopadowe pustaki
![]() Isana dusch gel violet passion żel do mycia ciała Ziaja manuka pasta do głębokiego oczyszczania twarzy Venus żel do golenia aloe vera Szampon ekspansja gęstości loreal elseve fibralogy Welness and Beaty peeling z olejem pestek mango i kokosem Odżywka garnier ultra doux sekrety prowansji morela i olejek migdalowy Uriage woda termalna Dottore sensitore aqua płyn micelarny 100 ml Patyczki dla niemowląt gaga premium Batiste suchy szampon cherry Żel do twarzy iwostin sensitia Pasta do zębów colgate max white one Facelle intim chusteczki 2 szt Ziaja krem pod oczy pietruszkowy Catrice korektor w pędzelku rozświetlający Krem pod oczy benefit its potent 3g Eveline odżywka wybielająca- bubel Yves rocher hydra vegetal żel nawilżający 15ml Terproline krem pod oczy 3ml Auriga flavo c serum 3ml Odżywka z farby loreal preference Yu be krem nawilżający 3g Maseczka dermo pharma nawilzajaca Maseczka truskawkowa Maseczka oczyszczająca z minerałami z morza martwego Maska loreal vitamino color expert 15ml Le prtit marseilials kwiat pomarańczy żel próbka Waciki cleanic 120 sztuk Próbka podkładu rimmel lasying finish 25h Próbka bb cream matte rimmel ImageUploadedByWizaz Forum1417380265.040855.jpg |
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
wielkie
![]() ![]() klask i: dla wszystkich - za wszystkie denka.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
zmorka1
![]() Idę denkowac
|
#504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam problem z wodą Uriage że jest słona...mam wrażenie że mnie podrażnia<?>... |
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam od mamy bo jej nie pasowały, mi też nie przypadły do gustu jakoś bardzo.---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Gratuluje denek
|
|
#506 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
MMMMMMM tak mi mówwww!!!!!!!!
Permopharma jest w aptece np A Marionu miałam kilka od kosmetyczki - miała je sama i mi poleciła jako tanie i dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Krem pietruszkowy całkiem spoko, niedrogi i fajnie nawilża, moze trochę rozjaśnia cienie. Odżywka garnier rownież w porządku, ładnie nawilża włosy. Woda uriage przyjemna w stosowaniu i owszem jest słona, koi podrażnienia jednak avene robi to lepiej. |
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marion nie miałam.A Ty masz/pasują Ci ?
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Pora i na moje denko
![]() 1. Lirene Dermoprogram. Tonik nawilżająco - oczyszczający 2. Eveline. Młode dłonie. Nawilżający peeling do rąk 8 w 1 3. Ziaja Multimodeling. Reduktor pierwszych różowych rozstępow i rozstępów trwałych 4. Verona. Sport Spa. Krem do rąk nawilżająco - odżywczy. Algi morskie 5. BeBeauty Spa. Regenerująca sól do kąpieli. Morska 6. Taft Power. Lakier do włosów nr 5 7. Active Patch. Gold Essence. Kolagenowe płatki pod oczy 8. 2x Joanna Naturia. Szampon z biosiarką i bursztynem 9. BeBeauty Spa. Odświeżająca sól do kąpieli. Trawa cytrynowa i bambus 10. Biały Jeleń. Łagodzenie. Hipoalergiczny płyn micelarny 11. Isana. Kremowe mydło w płynie. Mleko i miód 12.Pharmacy Laboratories. Lips. Płyn przeciw aftom do płukania jamy ustnej 13. Isana. Fruit & Gloss. Pomadka ochronna o ust. Liczi i owoce leśne 14. Marion Spa. Maska na twarz głęboko oczyszczająca 15. Farmona. Sweet Secret. Waniliowy scrub do ciała 16. BeBeauty Spa. Żel pod prysznic. Japonia 17. Carea. Płatki kosmetyczne 18. 3x Purederm. Oczyszczający plaster na noc 19. Perfecta Oczyszczanie. Peeling drobnoziarnisty wygładzający 20. Dermedic. Hydrain 3 Hialuro. Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt 21. Bruno Banani. Pure Woman. Woda toaletowa 22. Garnier. Czysta Skóra Active. Tonik matujący i redukujący niedoskonałości 23. Auchan Baby. Sensitive. Chusteczki nawilżane dla dzieci i niemowląt z naturalnymi olejami 24. Batiste Wild. Suchy szampon 25. Delia. Good Foot. Serum do stóp regenerująco - zmiękczające 26. Apis. Dead Sea Minerals Spa Inspiration. Aksamitny balsam odżywczy do rąk z minerałami z Morza Martwego i olejkiem migdałowym 27. Balea. Nawilżająca maska do włosów. Mango i aloes 28. Virtual. Lakier mini. Czerwony 29. Just cleanse. Płyn - lotion głęboko oczyszczający 30. Balea Professional. Szampon do włosów blond 31. Bell. French manicure. Lakier do paznokci nr 010 32. Fa. Mystic Moments. Dezodorant do ciała 33. Isana. Zmywacz do paznokci o zapachu migdałów 34. Babydream. Pielęgnacyjny płyn do kąpieli dla niemowląt |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

eee no lac mnie

tp

klask i: dla wszystkich - za wszystkie denka.