![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Co za pogoda, gdzie ten śnieg świąteczny?
Wczoraj się najadłam cebuli ![]() ![]() ![]() ![]() Oby do jutra przeszło, bo w święta tyle pyszności pewnie będzie ![]()
#482 |
Zakorzenienie
|
Hej laski, napisalam ale sie nie przywitalam
![]() Baset ja bym na twoim miejscu dala sobie natychmiast spokoj. Mozesz zatruc nie tylko siebie ale i dO dziecka dochodza te trujace zapachy! Gratuluje udanych wizyt. Widze ze niektore to uparciuszki i nie chca sie ujawnic ![]() U nas przygotowania pelna para. Byloby sprawniej gdybym nie chodzila do pracy. Jeszcze dzis na 2 godziny... wczoraj w przedszkolu bylo 7 dzieci, dzisiaj jeszcze mniej ale jechac trzeba. Wolalabym juz miec cala swojagrupe a nie 2 czy 3 dzieci. Wczoraj sprzatalismy z tz ze nog nie czulam. Jakos ostatnio szybko sie mecze.... potem bolal mnie brzuch i snilo mi sie ze nie czulam ruchow i dostalam krwotoku.... domyslcie sie jakie mam dzis samopoczucie... na szczescie w przeciwienstwie do wczoraj malutka kopie i czuje ja. Dzis jeszcze bede robic sledzie bo wczoraj nie zdazylam, ciasto z zurawina, salatke warzywna i jakies miesa z mama takze wpadne do was wieczorem. Aaa i jesCze czeka ubranie choinki i pakowanie prezentow.... ![]() Milego dnia, spadam do pracy ![]()
![]() |
#483 |
404 Not Found
|
Ja właśnie skończyłam sprzątanie, mąż robi grzybową, potem łazanki. Następnie ja upiekę ciasteczka, zapakuję prezenty i gotowe. Tylko wcześniej mąż musi zlać nalewkę do buteleczek na prezenty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
Bo ja się nie znam, mam takie dziwne uczucie przy pępku od kilku dni, jakby mnie ktoś szczypał od środka. Czy to Młoda? Daje sobie spokój ewidentnie, powiedziałam mężowi, żeby koleżanki z jego pracy znalazły sobie na razie inną stylistkę. Dobrze, że przy makijażach mi się nic nie dzieje i to mogę wykonywać ![]()
#485 |
Konto usunięte
|
hej
![]() widzę, że nikt za mną nie tensknił ![]() ja jakoś wypadłam z rytmu, doła mam totalnego.. nie chcę Wam tu psuć nastrojów co do teściówek, ja tez gdyby nie moi teściowie to nie miałabym rodziny.. takze staram się nie narzekać na teściową bez powodu, chociaz czasami potrafi dać popis, w sumie jak kazda... |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() Święta idą! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Nadzieja87, no to całe szczęście, że tż pomógł pokroić warszawę!
![]() ![]() ja już wszystko mam gotowe, także dziś pakowanie i domowe spa ![]() ![]()
#488 |
Konto usunięte
|
nienawidzę świąt..
![]() wczoraj na odcinku moze 700 m staliśmy 15 minut w korku do ronda.. a potem ze 2 km znów... masakra wszystko przez nowo otwarty market na trasie którą jeździmy z Radomia do domu. oszaleć idzie. a w sklepie tez nie mam siły nawet stac w kolejce a co dopiero łazić.. jakoś tak zadychę mam .. po schodach na piętro wejdę i tez jakbym się przebiegła conajmniej ![]() sniło mi się, ze synek się urodził., i tak się przytulał do mnie. a to chyba tz był skoro tak czułam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wróciłam z glukozy i tym razem się udało ![]() ![]() ![]() Dziś albo jutro odbiorę wyniki, żeby wiedzieć czy mogę spokojnie jeść w święta ![]() Odebrałam też wyniki morfologii i moczu. W moczy wyszedł mi ślad ketonów i już przeczytałam że to może być złe nawodnienie, niedożywienie albo źle leczona cukrzyca ![]() ![]() ![]() Miała któraś z was coś z tymi ketonami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
Ola ja też nie szaleję za świętami
![]() i w tym roku też już bym chciała żeby było po, bo w poniedziałek wizyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Konto usunięte
|
a ja to wgl bym wolała zeby te swieta w tym roku nie istniały.
bo za rok to juz bedziemy z maleństwem wiec to co innego. świeta juz beda dla mnie czyms. bo teraz to sie jak przybłeda czuje, niby u tesciów jak w rodzinie ale przykro ze nie mogę swoich zobaczyć i wgl ze takie są relacje jakie są.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ola nie smutaj ![]() ![]() Ja dzisiaj wstałam z bólem głowy i od rana wymiotuję...:/ Zjadłam dwie kanapki z dżemem i zwymiotowałam ![]() Mimo wszystko cieszę się, że idą Święta i będzie można się objadać- najwyżej wszystko zwymiotuję :-P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Rozeznanie
|
Jeszcze dodam, że szczerze współczuje sytuacji. Oby humor Ci wrócił. A tak właściwie to w tym roku na pewno Święta też spędzisz z dzidzią- pewnie przygotowała dla mamy parę porządnych kopniaków :-P
To chyba najwspanialszy prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Będzie córa!
![]() ![]() ![]() ![]() Maja z maja ![]()
#501 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dalej choinka nie ubrana ![]() ![]() Loluska gratuluję córy! Moja przyjaciółka ma Maję z maja ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Pierwszy kopniak
![]() ![]() A ja mam w moczu szcawian wapnia świadczący o kamicy nerkowej ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Ja zażyje espumisan i się obeżre jak świnia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Wtajemniczenie
|
Tien dzięki Ci za link do przepisu na kapuśniaczki, właśnie wyjęłam pierwszą blachę z piekarnika, są pyszne!! Może wizualnie nie wyglądają tak super, jak w przepisie, ale smakują mi bardzo
![]() Fistaszku gratuluję kopniaczka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Fistaszek ale prezencik masz pod choinkę
![]() ![]() Loluska gratuluję córeczki ![]() Dziewczyny ja już też raczej nie zajrzę, więc wszystkim nam życzę spokojnych, rodzinnych i wesołych Świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie nadal nic ![]()
![]() |
#508 |
Konto usunięte
|
ja dziś pewnie tez ostatni dzien...
![]() ![]() ale jeszcze dziś Was pomęczę skoro jestem ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- https://www.facebook.com/16037504400...type=1&theater ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś zaliczyłam SR i w kuchni baluję- z mężem. Nawet zrobił sernik z brzoskwiniami pierwszy raz...piecze się już. Liczę, że ma ukryty talent ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zaspałam! ![]() ![]() Co do nogi, na noc wzięłam magnez i o 3 obudziłam się z rwaniem ale już lepiej mi się szlo do toalety, a teraz jest OK..Wiec chyba serio dzidzius uwalil mi się na jakimś nerwie... Loluska, gratuluję córeczki ![]() ![]() Ola, buziak ![]() ![]() ![]() Ale zapomniałabym. Śniło mi się ze plamilam... Poleciałam na usg pani dr mówi ze z maluchem jest ok i od razu na ekranie widzę jajeczka i takiego milutkiego ptaszka ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.