![]() |
#481 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Meire gratulacje
![]() Ale lecimy z tematem ![]() Dziewczyny chyba cycki powoli ruszają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze śniadania nie jadłam ale za to psa wykapalam i totalnie go ogarnellam i umylam cala łazienkę.maz właśnie kończy myc podłogi w całym domu.
Zaraz zabieram się za jedzenie i ogarniać się zacznę do ginekologa
#484 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
O 7mej się położyłam i nawet przespałam do teraz, bez drapania, ale znów się zaczyna. Swędzą dłonie na maksa. Zaraz dzwonię do doktorka, co mam robić... Ogarnęłam komodę, pranie, odłożyłam ciuszki, które M ewentualnie zabierze, jeśli małą urodzę już tam. No i siedzę się smutam, bo nie chcę jak cholera do żadnego szpitala. Dobra, dosyć o mnie, jeszcze dziś mam dużo do zrobienia zanim się zdecyduję na IP, a jestem padnieta tym niespaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zadomowienie
|
Meire gratulace. Ale szybko sie uwinelas. Kurde nie cale 4 godz wszystkiego - tez bym tak chciala
Dzisiaj mi sie snilo ze wody chlusnely ale niestety to byl tylko sen. Dalej nic sie nie dzieje. Zjadlam prawie cala milke oreo z tego wszystkiego, o!
![]() |
#486 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Rozeznanie
|
Zielona to może mogłaś sobie zrobić już badania? Może to wcale nie to?
Aga - no teraz się wyśpij, ale później nie bądź taka - pisz do nas ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Zielona nie stresuj się ewentualnym szpitalem,pamiętaj że wszystko dla maluszka
![]() Edytowane przez logoasia Czas edycji: 2015-01-28 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zakorzenienie
|
Hej!!
WIADOMOŚĆ OD NASZEJ LUBCI o 7:29
Cytat:
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-28 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Wtajemniczenie
|
No i jeszcze mi się przysnęło
![]() Asia,tak o Ciebie ![]() Daria, kciukasy za cycory,żeby zaczęły tą produkcję ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- O proszę! Następna! Kciukasy za Lubcię ![]() Teraz to ja już na prawdę się boję i chowam się do szafy... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#492 |
Wtajemniczenie
|
Lubcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
Lubcia kciuki
![]()
#494 |
Wtajemniczenie
|
Ala specjalnie dla Ciebie
![]() Nie wem dlaczego z iPada wrzuca bokiem, może być czy mam włączyć kompa?? |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Lubcia kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
No ładnie. Emocje od samego rana. Trzymamy kciuki lubcia.
#497 |
Rozeznanie
|
No nieźle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Rozeznanie
|
Logoasia No ale to przewrotne ty i malad chodzicie ze skurczami i rozwarciami i nic a inne piszą SMS ze szpitala
![]()
#499 |
Zakorzenienie
|
Mi noc minęła spokojnie...nad ranem dostałam mega skurczu łydek, myślałam, ze ten ból będzie trwał wieczność..:/
Tutti, super, ze kupiłaś wózek ![]() ![]() Zielona, pamiętam, ze chciałaś rodzić w Białymstoku. Trzymaj sie!! Ilonka, Ty niedługo urodzisz ![]() ![]() ![]() Meire, szybką akcję miałaś porodową ![]() ![]() Daria, super z Kp ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się przebudzilam, ale jakos nie mam fazy na spanie. Wstawiłam pranie ![]() Za drugim razem jak robiłam to identycznie :/
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z ginkiem. Trzeba zrobić próby wątrobowe. Powiedział, że jutro może mi wypisać skierowanie. Pytam, czy to nie za późno, a on że nie i że to nie musi być cholestaza.... Ostrzegł, że na izbie spędzę kilka godzin i że i tak nie obędzie się bez tych badań, jeśli ma byc jakaś diagnoza.
OK, spoko. Poszłabym najchętniej na to badanie już dziś, zapłaciłabym, ale niestety zjadłam 3 ciastka i popiłam mlekiem ryżowym, czyli nie jestem już na czczo ![]() Dumne jesteście, że nie spanikowałam tylko siedzę i jak Napoleon obmyślam strategię? A widze że Asia i Aga też tę strategię już mi wcześniej proponowały, ale pisałam posta 15 minut, więc nie widziałam waszych wpisów ![]() LUBCIA kciuki wielkie!!!!
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2015-01-28 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Wam za wszystkie miłe słowa
![]() Nadrobiłam tak jednym okiem bardzo szybko, ale niewiele. Mamy kolejnego Maluszka ![]() Madziula moja śpi lepiej niż na buletce Zuzka ![]() Zaraz pewnie się obudzi ale postaram się napisać o lewatywie ![]() Też jestem za zdjęciem w imieniu ![]() ![]() Tż odsypia nockę, czuwał nad malutką.Zuzia nie chciała iść do przedszkola ale wysłaliśmy ją bo jutro dzień babci a nie było jeszcze wiadomo kiedy jest. Obie panie z Zuzi grupy w ciąży, nie ma kto się dziećmi zająć ![]() ![]() Ilonka doczytałam że w szpitalu jesteś biedna. Pomasuj brzuszek ode mnie z fluidami porodowymi, niech synuś wychodzi ![]() Alunia mi wystarczyły 2 koszule i jedną miałam awaryjną w torbie w razie w. Tż codziennie mi przywoził czystą i zabierał do prania brudną ![]() Madziula ma katar złapała ode mnie ![]() Lubcia kciuki za szybki poród :0 Za dzisiejsze wizyty też trzymam mocno kciuki ![]()
#503 |
Raczkowanie
|
witam
Gratuluje wszystkim świeżym mamusiom Wczoraj miałam wizytę, okazało się że już mam rozwarcie na 2,5 palca czyli połowe wiec nie jest źle, lekarz mówi że nie powie mi jak jaki będzie poród ale wnioskuje, że długo nie będzie trwał jak mam takie rozwarcie już. Wszystko juz przygotowane do porodu i mogę już rodzic. Ale jakby jakims cudem nic nie ruszyło to na 8 mam skierowanie do szpitala i 9 ma dyżur i będziemy wywoływać, ale mówi że nie zakłada donoszę do tego terminu. Wczoraj jak wrocilam, to myslalam ze po tym badaniu to zacznę zaraz rodzic tak zle sie czułam i w nocy skurcze, ale takie mało bolesne i nieregularne. Teraz się uspokoiły , wiec dalej czekam. Aaa mały wazy 3375 wiec nie zakładamy ze bedzie cesarka i nie musze już przychodzić, bo raczej dużo już nie wzrośnie waga. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Aga, uważaj z tym pykaniem...Migotka też miała pyk.
Ja pyku jeszcze u siebie nie słyszałam.. Zielona, dobrze, ze ginek wypisze Ci skierowanie na badania i wcale nie jest za późno. TYlko ciekawi mnie to, ze tak nagle Cię zaczęło wszystko swędzieć, czy wcześniej mało i przybierało na sile, hmm.. Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie rozwarcie wowowow ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem jak to wytłumaczyć..... :/ świruję. Paulina fajnie się czyta o bejbiku już w domku ![]() Mojej przyjaciółki siostra miała to pod koniec ,ale z tego co wiem, to ona w domu była, nie w szpitalu. Do szpitala pojechała tylko na poród..nie znam szczegółów, ale wiem że mega ją swędzialo wszystko, a pomagało jej obkładanie się tetrami umoczonymi w letniej wodzie , a ona na dodatek rodziła we wrześniu, a chyba w sierpniu ją to złapało ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-28 o 09:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Paulina, oby katarek szybko minął u Malutkiej. Dzielnie sobie radzisz
![]() Fajnie, ze jesteś za zdjęciem ![]() ![]() ![]() amarantas trzymam kciuki !! Ładnie już Twój bobasek waży ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- he he Aga, dobre ![]() Ja też już świruję :/. |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A i cholestaza to nie zatrucie ciążowe- gestoza. To inne cuś. Polega na złym przepływie żółci w wątrobie. Gestoza- zatrucie ciążowe, to co innego.
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2015-01-28 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jestem pewna, że to jest to co u mnie, że to z hormonów, bo u mnie wszystkie wyniki ok, a w nocy budzę się i się drapię... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#510 |
Rozeznanie
|
Aga- na co Ci rozwarcie - zobacz jak idą dziewczyny bez...ja też od tygodnia niby rozwarcie wiem, że mam i co? Nic...cisza...W nocy dziś co prawda budziły mnie jakieś skurcze, ale ja tam już sobie prognozuję, że jeszcze przynajmniej z 1,5 tyg....w tym tempie...Z Małym jak pojechałam to na izbie miałam już 4 cm, a potem kilka godzin i koniec...a teraz rozwarcie i nic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.