Jakie macie kompleksy ? :> - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-04-12, 17:31   #481
dosienka2802
Raczkowanie

GG do dosienka2802
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>

Cytat:
Napisane przez kar0luch Pokaż wiadomość
A tak poza tym jestem szczęśliwa i polecam innym dziewczynom z tego wątka by nie przejmowały sie wyglądem bo liczą sie inne sprawy i mimo ze fajnie jest ładnie wyglądać i zwracac uwage to i tak za pare dziesiąt lat wszystkie będziemy flakami a jesli myslicie ze facet was nie będzie chciał to pomyślcie - czy wy tez patrzycie na tylko idealnych facetów? są w ogóle tacy? Kazdy ma wady i zalety jak i kazdy ma kompleksy ale warto spojrzec na siebie czasem z przymrużeniem oka Buźka
Święte słowa Zwłaszcza te o tym że i tak będziemy flakami A co do faceta - to chyba lepiej mieć takigo, który kocha nas za nas, a nie tylko za nasz wygląd Dlatego walczę z wadami, ale jednocześnie nie robię z nich tragedii, nikt przecież nie jest idealny
dosienka2802 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-12, 19:57   #482
samaraelf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kapsel Pokaż wiadomość
ja staram sie o kompleksach nie myslec ale:

wrog nr 1 - nos
wrog nr 2 - odrobine zbyt szczupłe łydki
wrog nr 3 - niedobory w piersiach (75A:/ i prawie 16 lat i wątpie żeby coś przybyło bo przytyć w tłuszczyk to już nie chce. Mama ma coprawde 75C ale to po dwójce dzieci.........)

generalnie cala masa innych kompleksow ale te 3 przeszakdzaja mi szczególnie. Narazie cwicze zeby miec wieksze lydki a po 18 zoperuje nos bo przeciez on jest nie do przyjecia (powaznie to nie jest "troszke krzywy, garbaty nosek) a piersi.... no trudno ale marzą mi sie większe chociaż o rozmiar żebym miała czymkolwiek stanik wypelniac...
tez mam 75A w sumie nie najgorzej ale teraz chce schudnac jak schudne to i z piersi zjade

Szkoła
samaraelf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-12, 22:54   #483
allchemiczka
Rozeznanie

Najwiekszym moim kompleksem jest to ze nie mam sie do kogo przytulic i to jeszcze poteguje moje kompleksy
allchemiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 00:41   #484
kar0luch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allchemiczka Pokaż wiadomość
Najwiekszym moim kompleksem jest to ze nie mam sie do kogo przytulic i to jeszcze poteguje moje kompleksy
Co do twojej wypowiedzi to ja sama zauwazyłam ze im więcej rozmyślam nad kompleksami, wadami, problemami i im bardziej sie zamykam w swoim małym świecie tym gorzej postrzega mnie otoczenie, widzą mnie nie taką jaka jestem ale taką jaką siebie przedstawiam. Dlatego moja rada - kopnij ich wszystkich w **** i uśmiechnij sie do siebie , przytul do przyjaciółki albo chociaz do mamy i popatrz za okno jak słońce wychodzi i ptaszki śpiewają Trzymajcie sie dziołszki

'Całuj się we mnie'

.zakochana, szczęśliwie

Edytowane przez kar0luch
Czas edycji: 2007-04-13 o 00:42 Powód: literówka ;)
kar0luch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 18:14   #485
mloda_to_glupia
Wtajemniczenie

GG do mloda_to_glupia

a ja to sie całego mojego ciała wstydzę:/
Stary 2007-04-13, 19:48   #486
allchemiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kar0luch Pokaż wiadomość
Co do twojej wypowiedzi to ja sama zauwazyłam ze im więcej rozmyślam nad kompleksami, wadami, problemami i im bardziej sie zamykam w swoim małym świecie tym gorzej postrzega mnie otoczenie, widzą mnie nie taką jaka jestem ale taką jaką siebie przedstawiam. Dlatego moja rada - kopnij ich wszystkich w **** i uśmiechnij sie do siebie , przytul do przyjaciółki albo chociaz do mamy i popatrz za okno jak słońce wychodzi i ptaszki śpiewają Trzymajcie sie dziołszki
Wiem że powinnam tak robić i myśleć jak radzisz ale czasami no cóż przeważnie mi się to nie udaje (ale walcze). Szczególnie że jestem w takim wieku w którym moje przyjaciółki i 99%znajomych ma swoją drugą połowe. Już się niby przyzwyczaiłam do samotności ale są takie dni w które mi takk źllllllllleeeeeeeeeee!!!! !!!!!!!!!!!!!! Dość użalania sie. Pozdrówko
Stary 2007-04-13, 20:53   #487
Zuzick
Raczkowanie

GG do Zuzick

ja nie znosze swoich zebow i cery
Stary 2007-04-17, 16:02   #488
elle17
Raczkowanie

Ja mam małe piersi (mam 18lat, anic mi już raczej nie urosną i rozmiar 75A zostanie ;(
Grube nogi (zarówno uda jak i łydki)
I to już raczej wszystkie moje kompleksy (a wydawało mi się, że mam ich znacznie więcej ;-) )
elle17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-18, 20:32   #489
Zbójnica
Raczkowanie

Cytat:
Szczególnie że jestem w takim wieku w którym moje przyjaciółki i 99%znajomych ma swoją drugą połowe. Już się niby przyzwyczaiłam do samotności ale są takie dni w które mi takk źllllllllleeeeeeeeeee!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Och allchemiczko rozumiem Cię, bo też jestem samotna, mimo, że "niby" mam faceta. Problemem jest to, że on nie wie czy mnie kocha, a moim mega kompleksem, że nie jestem taka jaka powinnam być żeby mnie pokochał ...

Zdaję sobie sprawę z tego, że to złe myślenie, a jakże, ale spróbujcie się obronić przed takimi myslami kiedy siedzicie wieczorem same i czarne chmury deprechy nadchodzą nagle i obezwładniają ...

Nie przejmuj się tym, na co nie masz wpływu.
(Bocheński, "Podręcznik mądrości tego świata")
Zbójnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-18, 21:24   #490
norrtalje_girl
Rozeznanie

Moje kompleksy? Masa: garbowaty nos, wystająca szczęka, małe piersi, znamiona, tłuszczyk we wszystkich zbędnych miejscach.... :/

Ale żeby nie było: oólnie wszystko ze mną ok i nie myslę non stop o swoich niedostatkach

Powrót córki marnotrawnej
norrtalje_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 22:11   #491
malutka 166
Rozeznanie

moje kompleksy..hmm kiedyś mogłam wymieniać bez końca..teraz mam tylko kilka garbaty nosek i rozszerzony nieco na końcu, krzywe nogi (choć Tżowi isę bardzo podobają i uważa że są piękne) i dlatego nie chodze w kieckach i mam do nich straszny uraz i niecierpię ich..kiedyś uważałam ż emam mały biust , ale stanik za 12 zł zrobił z moich 75 B naprawdę ładne i ponętne i takie kuleczki dlaetgo już je lubię i nie chcę innych moje włosy, bo isę kręcą i faluja i są jak siano..ale kiedy zachorowałam na anemię, i cała masa mi wypadła (stresy w domu i nie jadłam jak trzeba, nie miałam czasu po prostu), to teraz je już lubię i nawet za to jakie są w cały świat..aczkoleiwek mogły by być ciemniejsze jeszcze (jestem brunetką) ale nie chcę ich farbować i nigdy tego nie robiłam i nie zrobię..kiedyś myślałam ż ejestem za niska, ale teraz kocham swój wzrost i lubię jak michu do mnie mówi "moja malutka królewna"..

generalnie w trakcie życia mojego 21-letniego, stopniowo wyzbywałam się kompeksów, jedne wydały mi się głupie, inne bez uzasadnienia, inne bo mogłam coś stracić (tak jak z włosami)..nadal jednak uważam się za mało atrakcyjną,taka przeciętną.. choć w domu jak patrzę w lustro to isę sobie podobam, ale jak idę ulicą, to mam ochotę nałożyć czapkę niewidkę..ale może z tego tez "wyrosnę"? życze tego wszystkim wizażankom z jakimikolwiek kompleksami..to mija
malutka 166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-20, 00:34   #492
nail-creative
Raczkowanie

GG do nail-creative
Wink Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>

Ja mam też kompleksy ;-/

Uważam, że jestem gruba(62/167), mam spasione nogi też nie chodzę w krótkich spódniczkach, mój TŻ stwierdził w żartach, że mam "kurze nóżki" /!! Oprócz tego, że jestem troszkę za grubcia wszystko jest OK NO.. Mogła bym mieć gęstrze włosy!
Stary 2007-04-20, 23:23   #493
misiapisia
Wtajemniczenie

Jakie mam kompleksy... Ja JESTEM jednym, wielkim, chodzacym kompleksem .
Jestem brzydka, gruba i stara
misiapisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-21, 00:24   #494
nail-creative
Raczkowanie

GG do nail-creative
Exclamation Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>

A czemu mamy te kompleksy?!?!?!

-PRZEZ FACETóW!!

...chyba staje się feministką
Stary 2007-04-22, 08:39   #495
niki19
Zadomowienie

Moim największym kompleksem jest tłuszczyk na brzuszku choć nie jestem gruba to jakoś tam mi sie wszystko odkłada a jestem leniuchem i jakoś nie mam motywacji żeby go skutecznie zwalczyć.Poza tym to mogłabym jeszcze kilka wymienić ale nimi nie przejmuje sie,na co dzień nie zwracam na nie uwagi i nie przeszkadzają mi jedynie gdy dopada mnie dzień chandry to sobie o nich przypominam.Mimo tych wszystkich kompleksów i wad lubię siebie i swoje ciało
niki19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-22, 11:39   #496
snowdrop
Raczkowanie

moim najwiekszym kompleksem jest zez. okulary go troche maskuja ale bez to. poza tym jest ok. troche w biodrach mi sie przytylo ale to zawsze moge zrzucic jak zacvzne regularnie cwiczyc no ale z tym mam problem bo strasznie leniwa jestem
snowdrop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-22, 13:48   #497
Madzia007
Zadomowienie

Cytat:
Wiem że powinnam tak robić i myśleć jak radzisz ale czasami no cóż przeważnie mi się to nie udaje (ale walcze). Szczególnie że jestem w takim wieku w którym moje przyjaciółki i 99%znajomych ma swoją drugą połowe. Już się niby przyzwyczaiłam do samotności ale są takie dni w które mi takk źllllllllleeeeeeeeeee!!!! !!!!!!!!!!!!!! Dość użalania sie. Pozdrówko
A ile masz lat? Bo ja mam 18 i nigdy nie miałam chłopaka. Był jeden taki epizod kiedy mogło coś z tego wyjść, ale nie wyszło, bo okazał się palantem. Wogóle teraz to nawet 15-latki mają chłopaków, a ja do tej pory nic. Wogóle może to dlatego, że złości mnie zachowanie chłopaków w moim wieku... Nawet niektóre brzydkie panny miały już po kilku chłopaków, tylko ja ciągle jestem sama Czasami czuję się nic nie warta. Nie jest tak, że jestem jakimś straszydłem, patrząc obiektywnie niczego mi nie brakuje (chociaż mam też masę kompleksów, ale raczej się nimi nie przejmuję) i wiem że podobam się paru osobom, ale one wogóle nie wchodzą w grę.
Dlatego też wymyśliłam sobie, że na studiach to poszaleję z chłopakami.

Co do kompleksów to:

-za duży nos
-za małe oczy
-zbyt pucułowata
-za grube nogi
-malutki biust
Stary 2007-04-23, 13:17   #498
kaaSkaa
BAN stały

-ogromny nos
-zęby
-krzywe nogi
-mały biust

wrr
kaaSkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-23, 14:39   #499
marteczka83
Raczkowanie

GG do marteczka83

A ja jestem za chuda i brzydko wyglądam z profilu, dlatego nigdy nie związuję włosów, żeby nie odsłaniać podbródka
marteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-23, 15:37   #500
Madzia@
Raczkowanie

.

Edytowane przez Madzia@
Czas edycji: 2007-05-06 o 09:44
Madzia@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-23, 20:58   #501
uknow
Wtajemniczenie

coz,dzieki bogu nikt nie jest idealny,co wiecej zauwazylam,ze nawet te piekne dziewczyny,ktore nie powinny miec czym sie martwic zawsze znajda w sobie jakas niedoskonalosc..coz,czlow ilek glupi wciaz chce wiecej i wiecej.
jesli chodzi o mnie to po 1.cera,choc i tak sie troche uspokoila,ehh miec nieskazitelna skore,to moje marzenie!innych kompleksow sie prawie pozbylam dzieki mojemu TŻtowi...eh,na prawde,wlasciwy chlopak,ukochany to lek na wszelkie kompleksy! on widzi we mnie piekna,seksowna i zabawna kobiete i kiedy patrze na siebie jego oczyma lubie siebie bo wiem ze on mnie taka wlasnie kocha.
zawsze np mialam kompleksy na punkcie malego biustu..mam na prawde maly..ale on nie lubi duzych i twierdzi ze moj jest idealny.
zawsze myslalam ze jestem za szczupla(tak,dobrze czytacie.bardzo trudno mi przytyc,gdyz mam szybka przemiane materii)...coz,wbrew pozorom to tez moze byc podloze kompleksow...ale dla mojego TŻta jestem idealna i tylko to sie liczy.
dziewczyny,zauwazylam tez ze jesli zaczynamy lubi same siebie inni podswiadomie wyczuwaja to i zaczynaja nas postrzegac jako bardziej atrakcyjne wiec porzuccie kompleksy i eksponujcie to co macie piekne

sama, lecz nigdy samotna
uknow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-23, 21:06   #502
allchemiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzia007 Pokaż wiadomość
A ile masz lat? Bo ja mam 18 i nigdy nie miałam chłopaka. Był jeden taki epizod kiedy mogło coś z tego wyjść, ale nie wyszło, bo okazał się palantem. Wogóle teraz to nawet 15-latki mają chłopaków, a ja do tej pory nic. Wogóle może to dlatego, że złości mnie zachowanie chłopaków w moim wieku... Nawet niektóre brzydkie panny miały już po kilku chłopaków, tylko ja ciągle jestem sama Czasami czuję się nic nie warta. Nie jest tak, że jestem jakimś straszydłem, patrząc obiektywnie niczego mi nie brakuje (chociaż mam też masę kompleksów, ale raczej się nimi nie przejmuję) i wiem że podobam się paru osobom, ale one wogóle nie wchodzą w grę.
Dlatego też wymyśliłam sobie, że na studiach to poszaleję z chłopakami.

Co do kompleksów to:

-za duży nos
-za małe oczy
-zbyt pucułowata
-za grube nogi
-malutki biust
Hej no widzisz, masz 18 lat -jesteś młodziutka (nie to co ja), ja mam 23 lata, jestem na 4 roku studiów. Jeszcze życie przed Tobą ,nie masz się czym przejmować, ale szukaj chłopca na początku studiów bo potem wszyscy tacy "do rzeczy" są zajęci i wiem to z doświadczenia. Ja już straciłam nadzieje. Aha i poważnie się zastanów zanim kogoś odrzucisz, bo nie ma na świecie ideałów a Ci śliczni chłopcy (nie wszyscy znam wyjątki) chcą tylko sobie zaliczyć.Trzymam kciuki. Powodzonka.
Stary 2007-04-23, 21:12   #503
allchemiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zbójnica Pokaż wiadomość
Och allchemiczko rozumiem Cię, bo też jestem samotna, mimo, że "niby" mam faceta. Problemem jest to, że on nie wie czy mnie kocha, a moim mega kompleksem, że nie jestem taka jaka powinnam być żeby mnie pokochał ...

Zdaję sobie sprawę z tego, że to złe myślenie, a jakże, ale spróbujcie się obronić przed takimi myslami kiedy siedzicie wieczorem same i czarne chmury deprechy nadchodzą nagle i obezwładniają ...
Hej ciekawość mnie zżera,może nie powinnam pytać , a jaka powinnaś być żeby Cię pokochał (jeśli można wiedzieć oczywiście).Czy Ty to wiesz?
Stary 2007-04-24, 19:40   #504
Smerfetka7
Przyczajenie

też mam kompleksy na przyklad boczki za duzy troche nos ale jakos nie przejmuje sie tym tak bardzo. jak podobam sie facetom taka jaka jestem, pozdraiwam
Smerfetka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-24, 21:36   #505
SerenaVDW
Raczkowanie

GG do SerenaVDW

Co do wygladu to moglabym byc wyzsza i miec mniej odstajace uszy ale nie sa to moje kompleksy wiec w sumie ich nie mam ale...mam kompleks bardzo zdolenego i obiboka ktory nic nie musi robic kiedy inni siedza w ksiazkach. Zwlaszcza ze praiwe codziennie slysze od mojej mamy ze "gdybys sie troche przylozyla to bys miala same 6" Tylko ze mi sie nie chce..Tak poza tym czasami mi sie wydaje ze mam tak beznadziejny charakter ze nikt ze mna nie wytrzyma.Ale na szczescie tylko czasami.Wiecej kompleksow nie posiadam
Stary 2007-04-24, 22:01   #506
domi7ks
Zakorzenienie

ja chcialabym miec troszke bardziej geste włosybo mam piórka
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-26, 14:23   #507
pina92
Raczkowanie

Nogi nogi nogi!:/ Dupa tez:/
pina92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-06, 15:51   #508
małaPaulina
Wtajemniczenie

Podstawowy mój kompleks gdzie myśle o operacji plastycznej to biust!!!!!!!!!!!!!a raczej jego brak po prostu decha ze mnie
Po za tym mam okropnie cieńkie włosy i duzy brzuchi zadne cwiczenia mi nie pomagają, a i ogromny nos!!oczywiście kompleksów mam wiecej ale to są takie najgorsze
Ale gdybym miała chociaz te cycki to nie narzekałabym...
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-06, 16:03   #509
Madzia@
Raczkowanie

hehe cycki... kazda chce miec cycki
Madzia@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-06, 16:34   #510
ijaa
Zakorzenienie

Brak talii!! BRAK, BRAK, BRAk!!!!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości