![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Duszona hejka, no to sie działo u ciebie.
A my jedziemy do ikei ![]() Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
Oj Duszona to pewnie miałaś dosyć już gości?!
![]() Ja też chcę nad morze, moja siostra mieszka w Gdyni to może jak będę w Polsce to i tam się wybiorę na kilka dni to zróbmy zlot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Konto usunięte
|
a ja mam dola mieszkaniowego
napisałam wczoraj do 13 agencji i wszystko nieaktualne a ogłoszenia były z środy wieczorem Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Wtajemniczenie
|
Mam Was jeszcze do nadrobienia 60 stron na kom na Starym wątku czyli chyba 600 postów.
Tak, tak. Gości miałam serdecznie dość. Co najgorsze za 2 miesiące chyba zjadą do PL bo im się drugie dziecko urodzi pod koniec wakacji i znów będziemy mieszkać razem. 2 kobiety i trójka dzieci aaaaaaaaa! Ja też zaczęłam spać bez stanika bo w dzień jak chodzę z małą na spacery to noszę wkładki żeby czasem nie zrobić siary i nie chodzić z plamami a potem sutki mam takie jakieś białe jak odmoczone. W nocy nawet jak mi mleko ucieknie to się tym nie przejmuje. A i modlilam się w duchu żeby Ada nie strzeliła na chrzcie kupy po pachy i co? Ksiądz ją chrzci a ona prrrrrr.... na szczęście papmek utrzymał smroda ![]()
![]() |
#485 |
Rozeznanie
|
U mnie to juz taki skwar ze mlody w samym bodziaku na krotki leży w wozku ... Zar leje się z nieba...
Ja w przyszłym tyg tez ruszam na wyprawę do ikei po szafkę RTV i kilka drobiazgów. Duszona usmialam się z ady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Znowu przepadłam ale pamiętam o Was. Kompletnie nie wiem co u Was bo nie nadrabiałam nic a nic. Błagam o wybaczenie. Mam nadzieje że dobrze się czujecie i nikt nie choruje. Ja szydełkuje ![]() Obie mają katar Zuza temp i kaszel. Z przybieraniem Madzi różnie. W poprzednim tygodniu tylko 70g ale w tym nadrabia więcej. Wczoraj ujrzałam 6010 ![]() ![]() Mieliśmy mieć chrzciny 31 ale zaraz po szpitalu nie chciałam. teraz 8 miały być ale znowu niunia przeziębiona więc przekładamy na nie wiadomo kiedy.
![]() |
#487 |
Zadomowienie
|
Duszona heeeej! Miała Ada wyczucie
![]() My po 2 godz spacerku . Gorąco u nas. Paulina zdrówka dla dziewczyn. Może jak będzie juz dobrze to jakoś w lipcu przyjadę do Ciebie i Maciejka? ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Wtajemniczenie
|
Lui super pomysł
![]() ![]() W lipcu czeka nas jeszcze szpital. A w poniedziałek badania. Jak na szpilkach będę siedziała. W środę wylot jak będą dobre ![]() ![]() Widziałam Julie i Tyma na randce ![]()
![]() |
#489 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Wtajemniczenie
|
U nas na chrzcie też byli sami swoi. Łącznie 12 osób a sam chrzest trwał niecałe pół godzinki
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
Witamy sie
![]() U nas supet 2 dni. Cieplutko, upal wrecz! :-D Wczoraj bylo wycieczkolo. Rewal, niechorze i trzęsacz. W trzesaczu na skarpie robilismy furrore bo mala na rekach i slyszelismy tylko "jaki sliczny maly obywatel" "jaka sliczna, slodziutka" etc ![]() Nawet z T nie bylo tak zle ;-) Ale ile kobiet w ciazy i z wozkami nad morzem, istny wysyp :-D Nawet szla jedna pani z zachustowanym maluchem. Super to wygladalo, moj maz pierwszy ja wypatrzyl i sie pytal czy z chusta o to chodzilo mi i pokazal ta pania. Dzis tez fajny dzien. Rodzinka z wawy troche mala pobawila, dostala 3 sliczne bodziaki na krotki rekaw i dwie pary fajnych skarpetek. Musze sprawdzic te bodziaki bo sa 62/68 ale wydaja sie wieksze i ciekawa jestem czy beda dobre. Oby tak bo sa sliczne. Pozniej zabralam mala na spacerek, pospala 40min potem w trakcie spaceru sie rozbudzila ale nie plakala o dziwo Spotkalam tez kolezanke, kolejna lutowa mame, rodzila 23 lutego. Chwile pogadalysmy o kupkach pieluchach i porodach ![]() Posiedzialam z mala jeszcze na dworzu pozniej, poogladala troszke swiata i teraz spi ![]() Jutro tez ma byc fajnie. Zapowiada sie grill i temperatura 30st. Super :-D pierwszy raz mala ubiore w body na krotki rekawek :-D Meza wyciagne na spacerek do parku :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Kobietki jak gorąco!! Aż nie chce się z tym wózkiem na słońce wychodzić, wiec śpimy pod drzewem
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Mlebi to szybko ogłoszenia zrobiły się nieaktualne :/ trzymam kciuki, aby znalazło się coś fajnego dla Was. Paulina zdrówka dla Twoich coreczek. Kciuki za badania Magda aj fajne dni miałaś ![]() ![]() W ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Aga, aj nawet nie wyobrażam sobie tego bólu sutkowego :/ Tęsknię za deszczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Konto usunięte
|
no my myślimy że oni oszukują
dają fajne ogłoszenie ale nieaktualne i wszyscy nam promowali inne ale droższe mieszkania a tamte wg nas to były chyba po to żeby przyciągnąć przecież wczoraj ludzie nie wynajmowali mieszkań bo było święto Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Inco no właśnie obserwuje i nic się nie pojawia :-( cyc boli czasem nawet przy dotyku a ani czerwony, ani śladu nic...
Zazdroszczę wam takiego ciepelka.. U nas..Hmm ciepło ale.tyłka nie urywa ![]() Magda super dzień ![]() Paulina heeeej :-* Tymek.śpi,M właśnie wrócił. Zje obiad,wyjdzie.z.psem a potem.ja talalala śmigam.na.zakupy :-D ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
Olcia zebys wiedziala bo z takim maluchem tylko my tam bylismy
![]() Alez ja bylam z malej dumna :-D Nadrobilam juz was ![]() ![]() Oby tylko cieplo bylo bo mozna wyjsc z domu sie dotlenic ![]() Duszona niezla akcja z ta kupa :-P u nas podobnie bylo ale w sklepie z ubrankami dzieciecymi. Ja, moja mama i sprzedajaca tylko w sklepie a corce sie kupe zachcialo. Wydusila wiec. Dobrze ze sprzedajaca byla zajeta pokazywaniem spodenek i byla ciut dalej to chyba nie uslyszala :-P albo dobrze udawala ze nie slyszala :-P Aga jak tam proby lamowania? Oj dziewczyny ciezko z tym widze u kazdej z was. U mnie byly lamy ale co z tego ze libido = zero, null. No masakra jakas :-/ U mnie to najgorzej poczatek i ciagnie blizna po nacinaniu. Pozniej jest lepiej no ale to nie to co bylo... No i ten strach przed kazdym razem. T juz namawiala zeby robic kolejne, chlopca. Ale ja podziekuje narazie. Aga smaruj czyms piers, moze pomoze. Mi linomag faktycznie pomogl :-D wokol sutka jeszcze sucha skora jest, ale nie jest juz czerwone i nie piecze jak mala zasysa. Z alergiami to przekichane jest. Moj maz tez smarka sie. Takze zdrowka dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cyc normalnie wygląda..smaruje wszystkim :-( juz nie wiem.co jeszcze robić..przeczekam... A..z kupami to.śmieszne hehehe mają dzieciaczki wyczucie :-D
![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Hmm a moze trza zwilzyc ciut i bedzie lepiej? Czy tez niet?
Bo niby to trzeba rozciagnac wszystko. Ale jak tu rozciagac jak ciagnie bolesnie :-/ A kapuche na cycucha probowalas? Jak wszystko zawodzi, to moze to poratuje :-P A no maja, dobrze ze ludzie wyrozumiali nie komentuja :-P ale to dzieciaczki jeszcze tak perfidnie kupe robia, glosno :-P Kurcze jak pogoda ladna to sie w domu siedziec nie chce :-P Edytowane przez magda_go Czas edycji: 2015-06-05 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Rozeznanie
|
Aga może zrobiło Cisię to co mi... ta laktacyjna mówiła że to wina krążenia w piersi.. mi to zaczęło dokuczać gdzieś około 1.5 miesiąca karmienia... ból był straszny, potem dyskomfort, a teraz zależy od dnia..
A grzybica nawet utajona głęboko w piersi wyszłaby też w 2 miejscu...np.okolice intymne tak mi tłumaczyła, bo też już i o tym myślałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Wtajemniczenie
|
Aga ja tydzień temu mialam taki straszny ból piersi jakby był tam zastój. Pierś była bardzo tkliwa. Wykumałam sobie że jak byłam z małą na spacerze to się spocilam bardzo a był mocny wiatr. Ja mialam dość cienką i luźną bluzkę i chyba mnie po prostu zawiało . Pierś bolała od góry i pod pachą. Ja mając wizję jakiegoś zapalenia piersi wzięłam 2 paracetamole i kolejne 2 na noc i przeszlo
![]() |
#501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Asia1105 Czas edycji: 2015-06-05 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny współczuję z lamą. Ja lamowałam chyba po 5 tyg od cc. Pierwsze 4 razy były ciężkie ale potem wszystko wróciło do normy. Tylko pewnie po nacięciu krocza jest gorzej. Po cc wciąż pół brzucha nie czuję przy dotyku za to jak mnie Ada kopanie w blizne to świeczki w oczach stają..
Adula robi 3 kupę.
![]() |
#503 |
Wtajemniczenie
|
Nasz stroj do chrztu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja cały dzień spędziłam w domu przy zamkniętych oknach. Strasznie mi szkoda, bo pogoda piękna i aż rwie się na spacer. No ale dzięki temu czuję się ciutkę lepiej. Dobrze, że u nas dość gruby mur z cegły, więc nie czuje się w domu spiekoty. Tylko Małego mi szkoda, bo w tak piękną pogodę ominął Go spacer. No nic, jutro M z Nim pójdzie, a ja pewnie dalej w domu będę kwitła czekając na deszcz ![]() Tak w ogóle, to jak M dziś wrócił z pracy i mnie zobaczył to stwierdził, że przechodzimy na mm. Ale ja właśnie teraz chcę kp, żeby Młodego przed alergią uchronić. No więc powiedział, że bierze urlop i jedziemy chociaż na kilka dni nad morze po chrzcinach (czyli pewnie pod koniec czerwca), najlepiej do Sopotu, bo to autostradą się w miarę szybko dojedzie. Teraz tylko musimy jakieś lokum znaleźć. Edytowane przez IncognitoNick Czas edycji: 2015-06-05 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Rozeznanie
|
Paulina, Duszona hej
![]() Paulina kciuki za badania ![]() A my po długim zastanawianiu się jedziemy do T....trzymajcie kciuki bo jesteśmy 40 minut w drodze a Mała już nie śpi. .i jeszcze ten brak kupy. ..aaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Wtajemniczenie
|
Inco gratuluję Ci takiego troskliwego męża.
Ad karmi. Uwielbiam tiramisu. Zurawina jest na 2. miejscu a na 3. klasyczne. ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Korzennego nie piłam a pomarańcza z granatem zalatuje mi zbyt oranżadą dlatego na pewno to więcej nie kupię.
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Inco... cudownego masz meza..
![]() Moj za to zostawil mnie na caly dzien dzis sama z dwojka dzieci bo przeciez mu sie cos od zycia nalezy i piwkuje z kolega.. ![]() ![]() Jestem dzis wykonczona... jeszcze prawie w ogole nie spala w dzien... ![]() Duszona.. ja tez kocham karmi tiramisu i klasyczne.. ![]() Dziewczyny... czy Wy tak na 200% ufacie tym jednoskladnikowym tabletkom anty?... bo niby je biore ale kurcze... nie do konca jestem przekonana czy dzialaja.. ![]() ![]() ![]() Jezuuu... dziewczyny zasnely.. jaka cisza... ![]()
![]() |
![]() |
#508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z resztą jak stosowalam normalne tabletki czy plastry to tez na nich nie poprzestawalam! No a Twojemu M to lunty się naleza! Inco dla Twojego natomiast brawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.