|
|
#481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
na ambitnych planach zazwyczaj sie konczy... choc po wyprowadce do domu rodzinnego mam jakies 10 min w jedna strone wiec czasem sie przejdę nogi rozprostowac :Cytat:
:Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie wylecze calkowicie to chce chodzić na aquaaerobik,już mam kostium ciazowy :-D Dotka,Zazdroszcze wynikow. Ja musze 10 dni poczekać :-( u was też tyle trwaja te wyniki pappa?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, nie u mnie były po tygodniu (8 dni dokładnie).
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka ale ja bym chciała coś móc zrobić... Tyłek mi przyrasta do tej kanapy.
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Wieeem czarnula, wcale Ci się nie dziwię
Jak miałam w styczniu nogę w gipsie przez 10 dni, to nie mogłam leżeć i odpoczywać, tylko codziennie normalnie pracowałam po parę godzin + gotowałam obiad, ogarniałam kuchnię itp.
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
A czyli w sumie normalne bo u mnie dochodzi czas wysylki krwi do laboratorium na inna wyspe
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak dostanę w końcu pozwolenie to pewnie będę już miała za duży brzuch i mi się nic nie będzie chciało |
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
idź Ty, kiedy Ty duzy brzuch będziesz miala
|
|
|
|
#489 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję udanych wizyt.
Dziewczyny ja już padam, zachciało mi się drugi kierunek studiować i w sobotę mam obronę pracy, tylko nic mi do głowy nie wchodzi, co się biorę za naukę to przysypiam. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Albo ciekawsze rzeczy robie jak oglądanie wózków w necie :P
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei chcialabym zaczac jakiś kurs jezykowy albo magistra ale tu studia sa platne :-(
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
a propo brzuszka, to dzisiaj usłyszałam, że nic po mnie nie widać, a w 4. miesiącu to już POWINNO być widać
lubię takie mądrości!---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- o kursie językowym też myślałam już jakiś czas temu, ale przejrzałam wszystkie szkoły w okolicy i wszędzie kurs zaczyna się we wrześniu/październiku (co zrozumiałe), a na lutowy nabór się trochę spóźniłam
|
|
|
|
#492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie też nic nie widać
|
|
|
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
No tak jakoś wyszło, mąż nigdy niczego nie zaproponował, a jak ja gdzieś chciałam jechać to zawsze na nie, to już przestałam o tym gadać.
![]() Cytat:
Cytat:
Wiesz ja myślę, że od kota się trudno zarazić. Szybciej można się tym zarazić od niemytych warzyw czy owoców. Bądź spokojna, nie denerwuj się, bo dzidzia też czuje twoje zdenerwowanie. Jutro wszystko będziesz wiedziała. Ja nigdy tego nie miałam, to nie wiem jak wygląda leczenie. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- U mnie widać i to bardzo.
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
A my tą szafę próbujemy złożyć, ale ja teraz tak słabo przydatna jestem
przyszłam chwile poleżeć i w miedzy czasie znalazłam taki wózek Euro-Cart Durango http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-gleb...s-p-20205.htmlCo o nim myślicie? |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo-ale jak to na nie,dlaczego?nie lubi podrozowac?
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
Mojakaren ja też nie zamierzam kupować na ładny nick na Allegro
Czasem można odebrać w niedalekim otoczeniu i w takim celu przeglądałam.Baby ja też ze wsi, kot, pies, warzywa i owoce niemyte, swego czasu jadłam trawę , grzebałam w ziemi, miałam piaskownicę, jadłam kogiel-mogiel, piłam nieprzegotowane mleko, głaskałam wszystkie napotkane koty... A toxo nieprzebyta. Także niektórzy chyba tak mają. Teraz mamy kota ale tez nie zamierzamy się jej pozbywać, jest starutka, jak miała mieć toxo to już dawno przeszła, u nas na dwór nie wychodzi (jest ze schroniska, w tym roku stuknie jej 13 lat), a kot krótko zaraża, z resztą rękami kuwety nie czyścimy, no i nie raz na tydzień czy coś. Przed pojawieniem się Malucha po prostu będzie na wszystko zaszczepiona i tyle, później też.A, i jak Ty też nie pilnuję specjalnie kalorii. Uważam że np. kalorie z lodów nie umywają się do kalorii ze smoothie owocowego i jem tyle, ile mi ciało podpowiada. Kinga gratulacje wizyty Magdusiaaa mnie to wygląda właśnie na życie urlopem Niepozorna nie martw się, na pewno bedzie ok
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-07-16 o 23:32 |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kotka wychodzi codziennie i raczej jej tego nie oduczymy,dlatego skonczylo sie spanie z nami w sypialni :-P
|
|
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej :-P wczoraj mnie tak zmoglo ze zasnelam po 21 z telefonem w reku i wlaczonym internetem
ale za to dzis 5.50 a ja wyspana na calego. Tak pisalyscie o liczeniu kalorii... ja w sumie jakos strasznie nie licze ale staram sie patrzec co jem chociaz nie powiem nie odmowie sobie raz na jakis czas paczka czy lodow. Jedyny czas z drugiej strony kiedy mozna troche pofolgowac ![]() ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Cytat:
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też już wstałam nie żebym się wyspala. , tylko nie wygodnie mi, wszystko mnie boli. Musielismy spać w salonie na kanapie bo wczoraj szafy mąż nie zdążył złożyć i w sypialni mam wszystko na łóżku, obok i pod, nie było szans nawet kołdry wyciągnąć. Po tej nocy stwierdziła, że nie oddam mojego łóżka z sypialni nikomu za żadne skarby. Ja nie wiem spaliśmy tu juz kilka razy, ale teraz chyba ciało bardziej wrażliwe i tak mnie wszystko gniecie, upija i przeszkadza.... straszne. |
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze i cos w tym jest ze bardziej teraz odczuwamy dyskomfort. Ale wydaje mi sie ze z lozkami jest cos takiego ze jak przyzwyczaisz sie do jednego to pozniej na innym ciezko sie wyspac. Pamietam jak kupilismy nowe lozko to myslalam ze sie zaplacze. Meczylam sie chyba ze 2 tyg zeby w miare sie wyspac. Chcialam wrocic do starej wysluzonej wersalki ale pozniej jakos przywyklam i teraz jest mega wygodne
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do łóżka, to pewnie tak a tym bardziej ze z lepszego na gorsze to jeszcze bardziej odczuwane. |
|
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
Dotka - ale masz niskie ryzyko... To ja przy Tobie mam duuużo większe. Ja na wynik czekałam 6 dni (wliczając w to weekend).
Także uwielbiam mądrości ludowe |
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Candy, bo zależy co pozaznaczałaś też w ankiecie
![]() Ze 'złych' rzeczy ja miałam tylko zaznaczone palenie papierosów przed ciążą. |
|
|
|
#506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez sie wychowalam na wsi i robilam to samo co Ty i mam przebyta toxo dawno temu. |
|
|
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwalają mnie te mądrości, o tym podcinaniu końcówek też słyszałam. A najśmieszniejsze jest to, że są ludzie co dalej je rozsiewają
Ja słyszałam jeszcze by nie farbować włosów w ciązy, bo dziecko rude będzie |
|
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
Znam przypadek, że kobieta w ciąży nie pojechała na pogrzeb dziadka, bo.... kobiety w ciąży nie mogą jeździć na pogrzeby.
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych mądrości, to mi dziadek na samym początku ciąży (kiedy jeszcze prawie nikomu nie mówiliśmy), sprzedał info, że jak się późno mówi o ciąży, to dziecko będzie miało problemy z mową
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

na ambitnych planach zazwyczaj sie konczy... choc po wyprowadce do domu rodzinnego mam jakies 10 min w jedna strone wiec czasem sie przejdę nogi rozprostowac
:

już nawet nie pamiętam kiedy byłam na spacerze ale samej iść mi się nie chce, jeszcze jak jest tak duszno jak dziś to już w ogóle.

Czasem można odebrać w niedalekim otoczeniu i w takim celu przeglądałam.