![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: LOST- Zagubieni, jakie wrażenia ? :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LOST 2(jesli nie oglądałaś/łeś->NIE WCHODŹ!!!)
Cytat:
![]() ![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Locka zamknie w tym bunkrze rzeczywiście, no i znajdą resztki tego balona z mogiłą po żonie, ale może to wszystko sprawka "the others" zeby uwiarygodnić Henry'go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
jestem po 17 odcinku i po prostu genialny! najlepszy z 2 serii, dzieje sie mega duzo a końcówka wymiata!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Gabi2, wielkie dzieki za przypomnienie! Zapomnialam ale juz sobie sciagam. Film oczywiscie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja kilka dni temu zobaczyłam 14 i 15 odcinek.Bardzo mi sie podobały.Troche Sawyer mi podpadł z ta żabą
![]() Ci "inni" sie tylk charakteryzują...I maja jeszcze kogoś nad sobą...Miło zaskoczyła mnie Rousseau ![]() Sayid robi się coraz mniej interesujący.Ciągle wałkują wątek tortur. ![]() Myslałam,że jak nie zdaża wpisać liczb to od razu jakies wielkie bum bedzie albo cuś ![]() Szykuje sie do ściągania kolejnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
to ściągaj i oglądaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem po 17 i stwierdzam że na 10 daję mu 100 punktów! Super był!
-Henry... no udało mu się zaskarbić Locka, ale chyba koniec jest blisko ![]() -wyprawa.. to było zaskakujące, niby wszystko ok a tu Sayid powiedział co jest nie tak ![]() -Locke i wizja na drzwiach ![]() ![]() -żarcie... spadło z nieba ofkors. -ogranie Sawyerka przez Jacka - to też było niezłe ![]() -flashbacki Locka smutne... Czekam na kolejny ![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
To juz nie moge sie doczekac 17 odcinka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Donosze uprzejmie, ze obejrzałam. No wiecie co, coraz bardziej zaczynam podejrzewać, ż eoni biorą nieświadmie udział w jakims pokręconym eksperymencie!
Odcinek niezły, przyznaję. Szczurka dalej nie lubie, niech się go pozbedą, ale najpierw niech z niego wyciagną wszystko co wie. Sayid ma rację, że mu nie wierzy. Jack mi się bardzo podobał w tym odcinku. Podobały mi sie tez sceny z życia Locka, swoją drogą niezłe miał życie ten facet nie ma co. Lubie tę aktorkę która gra jego narzeczoną, pamiętacie rodzinkę Bundy (czy jak oni sie nazywali)? A to zarcie im dali, żeby się nie wykończyli na samych bananach ![]() ![]() Jeszcze jedno, przypomnijcie mi o następnych odcinkach, bo przez moją sklerozę będę miała zaległości ![]() Edytowane przez Luba Czas edycji: 2006-03-31 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Jestem po 16 odcinku
![]() ![]() Fajny-ale nie porażająco fajny. Sawyer-drań,drań i drań ![]() Tez mysle,że Sun ma coś wspólnego z tym synem właściciela hotelu.A ta jej ciąża to nie żaden cud ![]() Ona chyba nie przestanie z okłamywaniem Jina,wiec nie wierzę,że nie była z innym mężczyzną.Ostatnie zdania Henrego-mocne ![]() Ale nie wiem czy on nie jest jednym z nich.Zaczynam wątpić ![]() Zassysam 17 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
buuuu a moj brat stwierdzil ze nie przyjedzie na ten weekend do domku i 17 obejrze dopiero za tydzien
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Locka też mi było żal jak tak został na kolanach z tym pierścionkem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
no o to chodzi że do najmłodszych nie należy i mimo tych zmarszek to wyglądała ładnie i moim zdaniem lepiej niż w Bundych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
ja pierwsze stwierdzilam ze to wszytsko jest ustawione!!
![]() osttatni odcinek super ,ale wszytsko przewidzialm ze ojciec locka jednak zyje itd. jednak myslalm ze w grobie nie ma nikogo bo nikt z nich nie bedzie mogl rozgrzebac grobu a jednak. ciekawe co oznacza ta mapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
ja pierwsze stwierdzilam ze to wszytsko jest ustawione!!
![]() osttatni odcinek super ,ale wszytsko przewidzialm ze ojciec locka jednak zyje itd. jednak myslalm ze w grobie nie ma nikogo bo nikt z nich nie bedzie mogl rozgrzebac grobu a jednak. ciekawe co oznacza ta mapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
jeszcze jestem pod wrażeniem ostatniego odcinka - łał
![]() A tak w ogóle to ja wiedziałam od początku, że ten kolo to jest "de aders" ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj moj maz ogladal sobie ostatni odcinek i zerkalam mu przez ramie w co ciekawszych momentach. Nie zauwazylam tego jak ogladalam wczesniej ale:
W tej scenie kiedy Lock jest w pracy i sprawdza dom takiej ladnej brunetce, mowi nawet do niej, ze kupili z mezem ladny dom, a ona na to, ze nie ma meza(czy cos w tym rodzaju) Wydaje mi sie, ze to byla dziewczyna Sayida, ta Irakijka. Jak myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już tez jestem po 17-the best of. Jak dla mnie na razie najlepszy z wszystkich.Widziałam też trailer 18-chyba jutro jest premiera?? Nie jest taki fajny jak 17 ale można zobaczyć-nigdy nie wiadomo. Jack i Kate znowu cos teges. Nie sądziłam,że Locke zaufa szczurkowi-a potem myślałam,że szczurek zrboi cos Lockowi jak on tak bezbronnie leżał ![]() Od początku wiedziałam,że Szczurek jest jednym z nich-choć nie jestem pewna czy nie ma tam jeszcze kogos na wyspie ![]() Ten eksperyment-możliwe,w końcu chyba wiedzą,że rozbitkowie tam sa,bo meżczyzna który był na poczatku w bunkrze i tak z niego nie wychodził,więc nie miałby dojscia do spadochronu z żywnością. Szykuje sie na nastepny odcinek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Up.Zassysam 18.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam 18 oglądać, dla mnie nudny...takie małe love story, za dużo tego gadania i ogólnie mało sie działo, chociaż wychodzą nowe fakty na wierzch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
No Gabi, draznisz mnie, juz jestem ciekawa a dopiero sciagam 18tke...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
ja tez juz po obejrzeniu 18nastki jestem
![]() Kiedys , gdy grupy polaczyly sie i Hurley zapytal Libby czy sie gdzies juz nie widzieli - bylam pewna ze widzieli sie w psychiatryku, ale myslalam, ze Libby byla tam zatrudniona jako psycholog ![]() ![]() w 19 za tydzien bedzie o Rose i Bernardzie, a potem przerwa do maja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
ja mialam pewnie opoznienia :/
i jestem swierzo po 17stym odcinku no rzeczywiscie faaaaaaaaaaajnyyy wiedzialam ze ten wylupiatsty szczur jest podejrzany a co do tego jedzenia, to moze spadlo po tym jak nie wcisneli kodu na czas? no i mysle ze ten szczur costam innego wstukal albo cos namieszal
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ,a jak sie ma sprawa kolejnej serii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
w przyszłym tygodniu bedzie odcinek a póżniej chyba 2 tygodnie przerwy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Jestem po 18 odcinku, czy ja wiem taki sobie.
Mam coraz wieksze wrazenie, ze wszystkim kreca jacys szaleni naukowcy ![]() Szczurek jak zwykle mnie obrzydza, Sayid i Ana dobrze odegrali przed nim "zlego i dobrego gliniarza" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.