![]() |
#481 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Louis Vuitton część III
Cytat:
![]() ![]() Ale Favorite to inny model. Zobaczysz, ze NF w DE będziesz kiedys brała ![]() ![]()
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny mówiłyście, że ewentualny zwrot nie jest na woucher ![]() "Ponadto, zgodnie z wewnętrzną polityką Louis Vuitton, przysługuje Państwu prawo do zwrotu zakupionego towaru w zamian za voucher Louis Vuitton o wartości zwracanego towaru, na następujących zasadach: w dniu dostawy W powyższym przypadku, towar powinien zostać zapakowany w obecności przedstawiciela firmy kurierskiej współpracującej z Louis Vuitton i odesłany do sklepu Louis Vuitton. Należy zawiadomić sklep na piśmie o zwrocie towaru, wypełniając i przesyłając formularz Odstąpienia od umowy, który zostanie dołączony do Towaru. Prosimy o zachowanie potwierdzenia nadania. w terminie 30 dni w przypadku produktu nowego nadającego się do sprzedaży"
![]() |
#483 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale czy to pewne, że coś się zmieniło i już zwracali kasę? Jak kupowałam Favorite to też była ta sama formułka ![]()
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Zwrot jest na voucher jeśli nabyłaś towar bezpośrednio w sklepie. Jezeli został zakupiony droga internetową zawsze masz prawo do zwrotu i otrzymania GOTÓWKI a nie vouchera, czy to Louis Vuitton czy nie. Takie jest PRAWO.
Mnie dwa razy zwrócili pieniądze na konto z którego poszedł przelew. To jest ich obowiązek ![]()
![]() Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2015-11-28 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Taka ciekawostke dzisiaj zobaczylam w TK Maxx
![]() ![]()
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2015-11-28 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Cos Wam to przypomina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mariola Jak myślisz, Monogram to dobry wybór? ![]()
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
Mariola u mnie na potwierdzeniu pisało, że zwrot gotówki do 14 dni jest. Na pierwszym potwierdzeniu tego nie było i dzwoniłam o zmianę w zapisie na potwierdzeniu. Po 10 min przesłano mi już potwierdzenie z dopiskiem możliwości zwrotu gotówki.
GRATULUJE ZAKUPU, OBYŚ BYŁA BARDZO ZADOWOLONA !!!! :CMOK: |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Każdy kopiuje każdego ![]() Wpadłam na Youtube na ten filmik Duomo to chyba nowy model ![]() http://it.louisvuitton.com/ita-it/pr...r-ebene-012058 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To jutro muszę chyba zadzwonić i powiedzieć, żeby zmienili. Co im powiedziałaś? Tutaj jest napisane, że to ich wewnętrzny regulamin.
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poprosiłam o zapis, że przy zwrocie będę miała zwrot gotówki. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- W przypadku, gdy zakup towaru nastąpi w oparciu o umowę sprzedaży zawartą na odległość, są Państwo uprawnieni do odstąpienia od umowy sprzedaży w terminie 14 dni od dnia otrzymania towaru, za zwrotem ceny towaru. Należy zawiadomić sklep na piśmie o zamiarze dokonania zwrotu, wypełniając formularz Odstąpienia od umowy, który zostanie dołączony do Towaru. Wysyłka formularza Odstąpienia od umowy do Louis Vuitton powinna nastąpić w terminie 14 dni od dnia otrzymania Towaru, a towar powinien zostać zwrócony zgodnie z instrukcjami wskazanymi poniżej. Ja miała taki a poniżej to co ty wstawiałaś ale podobno (tak mi powiedziano), mnie dotyczy ten zapis który ci teraz wstawiłam. Zakup na odległość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
Nie masz takiego zapisu?
Edytowane przez Konsti5 Czas edycji: 2015-11-28 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
#498 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#500 |
Zakorzenienie
|
Dziwna sprawa
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byl podany rok produkcji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
wow, ale normalne ceny czy taniej?
#503 |
Zakorzenienie
|
Witam się po długiej nieobecności
![]() ![]() ![]() Pytanie nie na temat wątku ale wiem, że dużo z was kupuje na insta, znacie może insta butik "iwinska.com" ? Widzę, że jest bardzo popularny, mnóstwo znanych dziewczyn tam zamawia buty czy torebki. Zapytałam z ciekowości o cenę szpilek Valentino i dostałam najpierw mnóstwo zapewnień o oryginalności a potem cene 1200 zł... gdzie oryginalne w butiku kosztują około 3000 zł. Pani się tłumaczy, że zamawia z USA, ma jakieś rabaty, ja nie wierzę w takie bajki ale zastanawia mnie ta ogromna liczba zadowolonych klientów... czy któraś z was zna ten butik, może ktoś coś tam kupował? Czy to rzeczywiście oryginały? Nie chce mi się wierzyć, że sklep sprzedający fejki tak dobrze by funkcjonował...
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jest dużo sklepów na insta co sprzedaje fejki ..cieszących się powodzeniem... ![]() ![]() Więc..
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ja tej pani podziękowałam jak mi zaśpiewała za Antigonę 790 zł , no proszę Cię! ostro twierdzi ze to oryginał, ale wole nie ryzykowac ![]() ![]() nie wiem sama, a Bestbrandsshop myślicie że oryginały mają? Wydają się konkretni, tak jak Bluxoury bo mają sklepy online. Co do tłumaczenia, że zamawia w USA to nie wierzę że to w takiej cenie oryginały! Valentino czy wiekszość luksusowych marek to europejskie marki, wiec w USA wypadają duuuużo drożej plus tax, na purseforum dziewczyny kupują z europejskich stron bo taniej niż w Stanach. Edytowane przez kootekk Czas edycji: 2015-11-29 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sklep Bestbrandshop ma oryginały ![]()
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
o dzięki ![]() Fixi wejdz na Luisaviaroma mają jeszcze 2 dni kod 30% może wskoczy na buty Valentino |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz przeczytałam potwierdzenie zamówienia i wychodzi na to, że mam to samo co Ty napisane. To cała treść dotycząca rezygnacji z zakupu:
Pragniemy poinformować, iż zgodnie z art. 7 ustawy z dnia 2 marca 2000 roku o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, w przypadku, gdy zakup towaru nastąpi w oparciu o umowę sprzedaży zawartą na odległość, są Państwo uprawnieni do odstąpienia od umowy sprzedaży w terminie 10 dni od dnia otrzymania towaru, za zwrotem ceny towaru. Należy zawiadomić sklep na piśmie o zamiarze dokonania zwrotu, wypełniając formularz Odstąpienia od umowy, który zostanie dołączony do Towaru. Wysyłka formularza Odstąpienia od umowy do Louis Vuitton powinna nastąpić w terminie 10 dni od dnia otrzymania Towaru, a towar powinien zostać zwrócony zgodnie z instrukcjami wskazanymi poniżej. Ponadto, zgodnie z wewnętrzną polityką Louis Vuitton, przysługuje Państwu prawo do zwrotu zakupionego towaru w zamian za voucher Louis Vuitton o wartości zwracanego towaru, na następujących zasadach: w dniu dostawy W powyższym przypadku, towar powinien zostać zapakowany w obecności przedstawiciela firmy kurierskiej współpracującej z Louis Vuitton i odesłany do sklepu Louis Vuitton. Należy zawiadomić sklep na piśmie o zwrocie towaru, wypełniając i przesyłając formularz Odstąpienia od umowy, który zostanie dołączony do Towaru. Prosimy o zachowanie potwierdzenia nadania. w terminie 30 dni w przypadku produktu nowego nadającego się do sprzedaży Należy zawiadomić sklep na piśmie o zamiarze dokonania zwrotu, wypełniając i przesyłając formularz Odstąpienia od umowy, który otrzymacie Państwo razem z Towarem. Sklep Louis Vuitton zapewni wysyłkę zwrotną towaru za pośrednictwem firmy kurierskiej współpracującej z Louis Vuitton. W celu zapewnienia bezpieczeństwa przesyłki, prosimy o niewysyłanie towaru we własnym zakresie. Prosimy o zachowanie potwierdzenia nadania! Ja to jednak rozumiem tak, że owszem przysługuje mi prawo zwrotu pieniędzy, jednak zgodnie z ich wewnętrzną polityką zwrot pieniędzy następuje na woucher.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2015-11-29 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | ||
zielony stworek
|
W nocy przeszukałam neta i wydaje się, że ten LV w Tk Maxx to nie była podróba!
![]() No, ale cena ok 1000funtów też do super okazji nie należy. Były takie modele Brown Louis Vuitton Monogram Lockit Handbag Red Petit Noe Epi Leather Shoulder Bag Cytat:
Aż zapytałam sprzedające ile lat mają te torebki ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.