|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Basiu podziwiam Cię za ilość kilometrów.Na prawdę szacun
Powinnaś się mierzyć,a nie ważyć ![]() Jem właściwie wszystko.Mam jakieś 1500 kcla.Pięć posiłków dziennie. Poszłam na łatwiznę i wzięłam rozpisaną dietę od mojej bratowej.Kiedyś chodziłam do tej samej dietetyczki,ale w sumie to nie wiem czemu przestałam Teraz tak bez żadnej presji i za darmochę jakoś idzie.Robię sobie zakupy na cztery dni i nie zaglądam do sklepów i mnie nic nie kusi Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2017-05-27 o 21:28 |
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko tyle km nie jest dla mnie problemem, a od kiedy chodzimy jeszcze do klubu na treningi to o wiele łatwiej mi się jeździ chyba kondycja mi się poprawiła. Tym bardziej że jeździmy na razie nad nasze jeziorka więc tam nie ma trudności - najgorszy zawsze powrót bo to zawsze pod górę.
Dziś dietetycznie nawet ładnie - choć powinnam zwiększyć częstotliwość - bo trzy posiłki to stanowczo za mało. |
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Hej cioteczki
Nacieszylam sie wczoraj 6 z przodu... co prawda mam swiadomosc ilosci pozartych wczoraj lodow i ilosci przechodzonych km wiec nie panikuje ze dzis znow 7 i kilo wiecej.... Ponioslo nas wczoraj na wycieczke Ustron-Wisla super spedzona niedziela no i nie dziwie sie wadze ze sie pogniewala...Moze jutro bedzie laskawsza... wlasnie zakupilam sobie kilo truskawek i mam zamiar je pozrec jak tylko wroce do domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Asia całe kilo pożresz sama ![]() Ja mam trochę problemów.Moja psina choruje.Nie bardzo wiadomo co jej jest.Badania krwi wyszły nie źle.Możliwe,że jest podtruwana. Jutro zawożę ją na kroplówki.Mam nadzieję,że już będzie coraz lepiej.Przestała wymiotować i spadła gorączka.Już nie mogę patrzeć na te smutne oczy. |
|
|
|
#485 |
|
Zadomowienie
|
Ale jak to podtruwana? Myslisz ze jakos sasiad za tym stoi?
Nie zjadlam calego kilograma... w czworke dalismy mu rade ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#486 |
|
Rozeznanie
|
Eliza współczuję z powodu psinki. Też nie mogę patrzeć jak jakiś zwierzaczek cierpi...człowiek to chociaż powie co go boli a zwierzak nie.
Basia muszę ci się pochwalić, dziś też zrobiliśmy z mężem 50 km w 4,5 godziny także jazda była wolniejsza ale ja mam zero kondycji. W sumie w tym roku byliśmy drugi raz na rowerach. Byle jaka górka a ja stekam jak lokomotywa i pochylam się na rowerze jakbym nie wiem jakie szczyty pokonywala w międzyczasie zaliczyliśmy lody |
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane a ja już po stepie - leje się że mnie jak nie wiem co, ale idę jeszcze na rowerki mam 15 min by dojść do siebie - odpisze wieczorkiem
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Asia sąsiedzi z obu stron to na 1000 % nie.Nie wiem kto,ale jest to możliwe.Chora była we wtorek potem czwartek tragedia.Usg rtg nic nie wykazało.Piątek sobota zdrowa.Wczoraj tragedia myślałam,że nie doczeka wizyty na 19 stą.Dzisiaj specjalnie wiozłam 30 km do innej kliniki krew.
Stylowa złapiesz lepszą formę.Najgorsze pierwsze 100 km
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
Elizko szkoda psinki - nie rozumiem ludzi którzy są do takich rzeczy zdolni, co im szkodzi czyjś pies? Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Daj znać. Asiu fajnie że zrobiłaś sobie taki wypad - jest tam gdzie pospacerować i pozbyć się trochę kalorii ale i nabyć - ale w sumie nie zawsze musimy wszystkiego sobie odmawiać. Ale zrobiłaś mi smaka na truskawki . Stylowa jak na pierwszy raz to szacun . Brawo nie ważne w jakim czasie najważniejsze by się ruszać i by sprawiało nam to przyjemność. Kolejnym razem będzie coraz lżej. Mój mąż w niedzielę rano zabrał mój rower na warsztat i zrobił mu serwis - jest jak nowy . W sobotę gdy pojechaliśmy - miałam jakiś gorszy dzień ale ok 40 km zrobiłam ale trochę też posiedziałam na ławce i poopalałam się , w niedziele pojechaliśmy z dzieckiem i wypad trwał 5 godzin i to z przygodami, dziecku pękła dętka - mąż miał łatki ale się nie trzymały , ale zaradził, związał dętkę i jakoś wróciliśmy do domu. Ale znów miałam sporo czasu na łapanie słoneczka. Tak że wykorzystałam ten czas maksymalnie a i 37 km zrobione. A komary tak nas pogryzły jak wściekłe. No a teraz wróciłam z rowerów - dałam z siebie wszystko . Szkoda ze moje ciało jeszcze nie chce tego pokazać. Ale ja je przetrzymam i mu pokaże kto rządzi Dobrej nocy |
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Moja psina ma się coraz lepiej
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko to super wiadomość.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu daj znać czy doszło PW i czy się wkleiło.
Dzisiaj nie weszłam na wagę rano
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Ja weszłam 😀
Doszło wszystko
|
|
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Eli super ze psinka lepiej ![]() Ja tez weszlam dzisiaj na wage....odnosze wrazenie ze niedzielny spadek b spowodowany nie wiem czym bo wlazlo 70.5 i znowu siedzi jak zaczarowane a ja jestem na prawde grzeczna.... to chyba prawda ze z wiekiem jest ciezej schudnac bo przemiana materii juz inna.... eh nie dam sie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety jest coraz gorzej.Ja mam straszne skoki wagi.
Po tygodniu to pewnie by coś było widać,a tak człowiek włazi na to szkło i codziennie cudów oczekuje
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
No ja się właśnie dobiłam - ważę tyle samo co pół roku temu - bujam się plus 2 kg - minus 4 i znów powrót do punktu wyjścia - to się nazywa stabilizacja
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam dziewczynki słychać
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Wstrzeliłyśmy się w tym samym momencie
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
A no patrz
nawet nie zauważyłam.Ja to ważę kilka kg więcej niż pół roku temu. Dzisiaj zaliczyłam dentystę i wieczorem gina. Myślałam,że mogę zwalić moje przytycie ostatnie na hormony,ale nic z tego ![]() Mogę wrócić do swoich tabsów tylko muszę dostać @ Teraz miałam,a miało nie być to teraz nie wiadomo ile poczekam.Waga powoli w dół
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Tobie waga spada a moja robi sobie ze mnie jaja. Zawsze pokazuje to samo ilekroć bym na nią nie stawała. A ostatnio się na mnie zemściła - stanęłam wieczorem po pięknym dniu - chciałam sprawić ile pokaże rano - a tu plus dwa kilo
prawie zawał, ale stanęłam jeszcze dwa razy i podała minus 0,5 kg. Mam nauczkę trzeba nauczyć się stawać raz na tydzień.
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
to może coś z Twoją wagą nie tak
![]() Ja się na prawdę pilnuję,a i tak skoki wagi są.Znowu wchodzę codziennie,a nawet ze trzy razy dziennie
|
|
|
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
hej cioteczki
![]() u mnie całkiem calkiem... dzisiaj waga pokazała ciut mniej ale nadal z 7 z przodu ![]() za to od poniedziałku walcze z bólem zęba.... wczoraj nadeszła kumulacja i zadzwoniłam do dentysty, pojechałam zaraz po pracy i wyszłam bez 7.....dzisiaj juz lepiej ale za to dziąsło boli bo wiadomo ze po rwaniu miło nie jest.... ale efekt jest bo na wadze kolo pol kilo mniej zobaczymy jak długo się to utrzyma....
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Asia super ,że coś spadło ![]() Współczuję akcji z zębem. Ja jutro będę wiedzieć ile mi zostało żeby pożegnać je....ą 8 z przodu |
|
|
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
Eliza trzymam kciuki. Może będzie już 7? A ja dzis po nocy znów łażę cały dzień głodna, sama nie wiem co mi się chce... Ale staram się być twarda . Na kolację zrobiłam owsiankę i teraz uzupełniam się woda. Chyba trzeba iść spać żeby nie myśleć o głupotach. Aaaaaa i wczoraj sobie pocwiczylam 40 minut kardio, dziś przerwa. Oby jutro mi się chcialo
Edytowane przez Stylowa1 Czas edycji: 2017-06-02 o 20:46 Powód: Błąd w literowce |
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo dziewczynki za spadki, moja waga dziś też pokazała niewielki spadek, również byłam grzeczna - ale za to lodówka wypełniona po brzegi warzywami i owocami więc nie ma co kusić w weekend.
W tym tygodniu przegięłam z aktywnością - cztery razy byłam w klubie dziś poszliśmy na zajęcia na rowerkach master class - 1.5 godz mega jazdy - rewelacyjnie się po nich czuję. Weekend ma być piękny - mąż znów będzie mnie ciągnął na rowery. A ja jak jadę wkoło plaży to też chętnie bym się rozłożyła na kocyku i posmażyła trochę tłuszczyk . Ale wstyd w takim gabarycie wyskoczyć 😂. Miłego wieczoru |
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się dobrze spało
Na poprawę nastroju waga pokazała - 0.5 kg Elizko nie przesadzam Miłego dnia |
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu za spadek ![]() U mnie jeszcze niestety 0,7 kg żeby się pozbyć 8. na razie -3,3 kg |
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko brawo - idziesz jak burza - już coraz bliżej 😉
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu jeszcze bardzo dużo przede mną.
Zostało mi pięć tygodni do urlopu i chciałabym jeszcze trochę zrzucić.Wiem że nie zdziałam cudów,ale choć trochę poczuje się lepiej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

Teraz tak bez żadnej presji i za darmochę 
super spedzona niedziela 

.
. Brawo nie ważne w jakim czasie najważniejsze by się ruszać i by sprawiało nam to przyjemność. Kolejnym razem będzie coraz lżej.
, w niedziele pojechaliśmy z dzieckiem i wypad trwał 5 godzin i to z przygodami, dziecku pękła dętka - mąż miał łatki ale się nie trzymały
, ale zaradził, związał dętkę i jakoś wróciliśmy do domu. Ale znów miałam sporo czasu na łapanie słoneczka. Tak że wykorzystałam ten czas maksymalnie a i 37 km zrobione. A komary tak nas pogryzły jak wściekłe.

to teraz nie wiadomo ile poczekam.

prawie zawał, ale stanęłam jeszcze dwa razy i podała minus 0,5 kg. Mam nauczkę trzeba nauczyć się stawać raz na tydzień.

za ćwiczenia.