ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek plotkowy część VI - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-12, 09:38   #481
koteceqq
Rozeznanie

Dot.: ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek plotkowy część VI

Cytat:
Napisane przez Fell Pokaż wiadomość
Hej!
Za mną już parę przesyłek z ali, z żadną jeszcze nie było problemu. Do czasu.. Zamówiłam paczkę dla mamy, sprzedający podał numer przesyłki (o dziwo prawidłowy) i na stronie mytrack jest info że od 07.04.16 jest w doręczeniu (2016-04-07 14:14:49 Your parcel is delivering right now). Oczywiście paczka nie dotarła do domu. Mama dzwoniła na pocztę i podobno przesyłki międzynarodowe powinny mieć dwie litery z przodu i z tyłu numeru. Bez tego pani na poczcie nie jest w stanie jej wyszukać. Po nazwisku też nie znajduje. Ja dostałam tylko numer przesyłki składający się z 11 cyfr. Napisałam wiadomość do sprzedającego, ale brak odzewu. Macie jakieś rady co robić w tej sytuacji? Niby mam jeszcze 16dni na założenie sporu, ale skoro paczka od miesiąca jest w doręczeniu to nie wiem czy jest szansa aby doszła sama z siebie.
Bez numeru nikt Ci nic nie powie. Napisz jeszcze czym to jest wysłane.

Cytat:
Napisane przez Karoolcia Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy widziała któraś z Was na alli koronkowy stanik tego typu http://pl.aliexpress.com/item/Ladies...547933535.html , ale z miseczką C? wszystkie te mają miskę B, a przejrzałam sporo aukcji może być inny, nawet cały z koronki
Jak wchodzisz w staniki to po lewej stronie możesz sobie wybrać żeby pokazywało staniki z konkretną miseczką, łatwiej Ci będzie szukać.
Stary 2016-05-12, 10:05   #482
Dotka90
Zakorzenienie

Nie no, ja same tanie rzeczy kupuję, max 8$
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 10:09   #483
blue3
dead & alive

Ej to przyjdzie zwykłym listem
blue3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 10:13   #484
Dotka90
Zakorzenienie

Dobra, to spoko, tylko większą skrzynkę muszę kupić
Stary 2016-05-12, 10:25   #485
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez assiuci Pokaż wiadomość
Zamówiłam zegarek cluse, wygląda prawie jak oryginał mam nadzieję że równie ładny przyleci do mnie, a do tego zamówiłam zegarek g shock dla męża, w feedbackach było dużo zdjęć z logiem więc mam nadzieję że i taki do mnie dotrze bo na aukcji nie było loga

Mam pytanie odnośnie kolczyków bo zamówiłam coś takiego http://s.aliexpress.com/MnI77f6f i mam pytanie czy któraś je zamawiala i może powiedzieć czy są na dłużej czy na raz?
Też je zamówiłam, ale nadal czekam
Zresztą zegarek z Clusa też zamówiłam

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ej a te paczki to przychodzą jak polecony, czy normalny list? Bo nie wiem czy listonosz bedzie czekal na mnie, czy nie. Jak cos, to muszę karteczkę wypelnic zeby do skrzynki wrzucał. I kupić większą skrzynkę
Normalny Mi do takiej wąskiej szczeliny wciskają jak mogą. Cud, że żadne okulary nie przyszły w częściach

Witam się jako nowa aliholiczka
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 10:53   #486
migea
Zadomowienie

Czy z pestek z Chin cos wyrasta a wyrasta

W listopadzie 2015r kupilam pomidorki w marcu tego roku wysiałam i prosze co mam na balkonie.

Kupowałam tu
http://pl.aliexpress.com/item/Bonsai...399487996.html

a zdjecia zrobione Xiami Redmi Note 2 jak by ktos był ciekawy jakie zdjecia robi tez Chinski flagowy telefon
zdjecie w pelnej rozdzielczosci: http://s32.postimg.org/xwe52b5j9/IMG...104504_HDR.jpg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160512_104504_HDR.jpg (158,5 KB, 109 załadowań)

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2016-05-12 o 11:02
migea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 11:07   #487
Karoolcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez assiuci Pokaż wiadomość
dzięki, ten ostatni jest cudny

[QUOTE=koteceqq;60245831
Jak wchodzisz w staniki to po lewej stronie możesz sobie wybrać żeby pokazywało staniki z konkretną miseczką, łatwiej Ci będzie szukać.[/QUOTE]

nie widziałam tego wcześniej dzięki za pomoc
Karoolcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 11:19   #488
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez Karoolcia Pokaż wiadomość
dzięki, ten ostatni jest cudny

Eh... gdyby był obwod 70 Ale może i tak zaryzykuję...
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 13:30   #489
*Catherrine*
Zakorzenienie

sylvia, ja ten kupowałam m.in. http://pl.aliexpress.com/item/Newest...511496165.html
Stary 2016-05-12, 15:27   #490
Kissulka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez migea Pokaż wiadomość

Tak z ciekawosci na Youtube jest bardzo fajny kanał Polak mieszka w Chinach i pokazuje zycie biznesy jak wygldaja itd (nie podam by nie reklamowac na forum na PW moge podac) sa cale cykle- wlasnie na jednym kupuje telefony i jak wygldaja te centra - obejrzałam fajnie mozna miec pogld na to jak wyglda od srodka... na marginesie nie wiedziałam ze 12 plasterków sera to kosztuje tam 18zl i nawet w markecie sa polskie mleka jedno ale jest

Migea, podeślesz mi link do tego youtubera?
Kissulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 15:38   #491
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kissulka Pokaż wiadomość
Migea, podeślesz mi link do tego youtubera?
A pewnie juz wysyłam
Stary 2016-05-12, 16:21   #492
Sonciaaa
Zakorzenienie

CO: Mały wypełniacz do koka
LINK: http://www.aliexpress.com/item/2015-...242-&af=d99%3A
CENA: 3,38 zł
ZAMÓWIONE: 13.04.2016
DOSTARCZONE: 11.05.2016
OCENA: 10/10
Kolejny do kolekcji

CO: Pierścionek
LINK: http://www.aliexpress.com/item/Y022-...242-&af=d99%3A
CENA: 11,30 zł
ZAMÓWIONE: 19.04.2016
DOSTARCZONE: 12.05.2016
Zamówiłam rozmiar 5, co odpowiada naszemu 9-9,5 Przepiękny, jestem bardzo zadowolona. Dostałam w gratisie sznurkową bransoletkę, oczywiście wylądowała od razu w koszu xD

CO: Pendrive 8 GB R2-D2
LINK: http://www.aliexpress.com/item/usb-f...248244940.html
CENA: 14,25 zł
ZAMÓWIONE: 13.04.2016
DOSTARCZONE: 12.05.2016
Idealny prezent dla mojego taty, bo jest wielkim fanem Star Warsów Pojemność jaką pokazuje po podłączeniu do komputera to 7,48 GB.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_9074.JPG (836,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_9075.JPG (859,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_9079.JPG (813,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_9080.JPG (796,1 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_9082.JPG (735,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_9083.JPG (618,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_9084.JPG (760,4 KB, 16 załadowań)
Stary 2016-05-12, 21:50   #493
bajeczka000
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak Wy wyszukujecie te zegarki Cluse? Mnie znajduje tylko ze 2 sprzedawców bez żadnych feedbacków
Czekam już na pierwszą paczuchę z rzęsami dam znać jak przyjdzie

Cytat:
Napisane przez marrellic
Jeżeli Wizaż jest bezradny, to nic tylko skakać z mostu

bajeczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 21:59   #494
assiuci
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajeczka000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak Wy wyszukujecie te zegarki Cluse? Mnie znajduje tylko ze 2 sprzedawców bez żadnych feedbacków
Czekam już na pierwszą paczuchę z rzęsami dam znać jak przyjdzie
Wpisuje cluse watches i jest. Ale często tak jest ze sprzedający zamyka jedną aukcje i otwiera nową, trzeba śledzić. Ja wypatrzyłam za 3.79$ bodajże ale zanim zamówiłam już nie było i wzięłam z innej za prawie 5$ bo doczekać się nie mogłam
assiuci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 23:34   #495
201605300922
Konto usunięte

Do mnie przyszedł dziś pierwszy zakup z alie - pendrive sowa bardzo fajny, działa, jedynie co to faktycznie ma mniejszą pojemność niż było podane na aukcji, zamiast 8 GB 7,48 GB. Ale jestem zadowolona, za 12 zł to fajny gadżet. Za to dzisiaj zaszalalam i kupiłam spódnicę (a miałam nie brać żadnych ubrań!!!) I dwa portfele, najpierw jeden a potem drugi bo znalazłam kupon i wyszedł tak tanio xD straszne to jest. Macie jakieś fajne gadżety z alie? Takie głupoty, typu zaparzacze do herbaty, motyle na ściany itd. Najbardziej lubię takie głupoty zamawiać i czekam niecierpliwie na case do telefonu, case dla mamy, kolejny pendrive, ileś par kolczyków i skarpetek...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 23:40   #496
akakowalska
Raczkowanie

Cytat:
W listopadzie 2015r kupilam pomidorki w marcu tego roku wysiałam i prosze co mam na balkonie.
Kupowałam tu
Przepiękne pomidorki Ci wyrosły! ciekawe czy będą dobre. Czekałam na Twoją wiadomość, bo tez zamówiłam kilka nasion, ale od kogoś innego i jak na razie to wyrosły mi tylko "kalie" ale jak widać na zdjęciu to definitywnie nie są kalie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102_4394.JPG (153,4 KB, 58 załadowań)
Stary 2016-05-13, 00:07   #497
werek serek
no witam

ja też wpadłam w ali jak śliwka w kompot... kupuję pierdoły i nie mogę się powstrzymać minimalistki ze mnie nie będzie
kupiłam te osławione pędzle-szczoty, w sumie z ciekawości, bo wiedziałam, że nie zastąpią mi gąbeczek, ale generalnie bardzo fajne, mięciutkie i tyle mogę na razie powiedzieć, bo tylko raz użyłam.
kupiłam też stojak do suszenia pędzli i taką matę do mycia ich, boskie okulary, świetny pędzel do bronzera, zaparzacze do herbaty i muszę powiedzieć, że ze wszystkiego na chwilę obecną jestem zadowolona.

czekam jeszcze na jedną pomadkę (wzbraniałam się przed chińskimi kosmetykami, ale kolor mi się spodobał, więc skusiłam się, najwyżej wyrzucę), spinki do włosów, pojemnik na jedzenie-hamburger i jeszcze jeden zaparzacz.

trochę mnie tato wystraszył, że te zaparzacze mogą być wykonane z jakiegoś syfu i że lepiej tam takich spożywczych gadżetów nie kupować... ale sama nie wiem, wydaje mi się, że w Polsce jest to samo, a droższe przez marże... nic nie śmierdziało po wyjęciu, więc używać będę. ;p ale jeśli macie jakieś wyrobione zdanie na ten temat, to chętnie poczytam

muszę przestać oglądać na jutubie openboxy z aliexpress, bo to one zachęcają mnie do zakupów

generalnie uważam, że to fajna opcja, jeśli chce się kupić jakąś pierdołę, która w Polsce drogo wychodzi, albo w ogóle nie jest dostępna (bo umówmy się, oni tam mają wszystko ), ale z czymś droższym typu torebka bym nie ryzykowała, za duże ryzyko, że nie dojdzie, albo zostanie oclona. a teraz jak piszecie, że potrafią blokować konta za wszczęcie sporu, to już kompletna paranoja, strach reklamować. a ciuchów w ogóle nie wyobrażam sobie kupować, tym bardziej jak sprzedawcy potrafią żebrać o dobre oceny
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 00:11   #498
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
Cudowny! Wzięłaś ten miękki czy z zabudowaniem droższy?
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 07:27   #499
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
ja też wpadłam w ali jak śliwka w kompot... kupuję pierdoły i nie mogę się powstrzymać minimalistki ze mnie nie będzie
kupiłam te osławione pędzle-szczoty, w sumie z ciekawości, bo wiedziałam, że nie zastąpią mi gąbeczek, ale generalnie bardzo fajne, mięciutkie i tyle mogę na razie powiedzieć, bo tylko raz użyłam.
kupiłam też stojak do suszenia pędzli i taką matę do mycia ich, boskie okulary, świetny pędzel do bronzera, zaparzacze do herbaty i muszę powiedzieć, że ze wszystkiego na chwilę obecną jestem zadowolona.

czekam jeszcze na jedną pomadkę (wzbraniałam się przed chińskimi kosmetykami, ale kolor mi się spodobał, więc skusiłam się, najwyżej wyrzucę), spinki do włosów, pojemnik na jedzenie-hamburger i jeszcze jeden zaparzacz.

trochę mnie tato wystraszył, że te zaparzacze mogą być wykonane z jakiegoś syfu i że lepiej tam takich spożywczych gadżetów nie kupować... ale sama nie wiem, wydaje mi się, że w Polsce jest to samo, a droższe przez marże... nic nie śmierdziało po wyjęciu, więc używać będę. ;p ale jeśli macie jakieś wyrobione zdanie na ten temat, to chętnie poczytam

muszę przestać oglądać na jutubie openboxy z aliexpress, bo to one zachęcają mnie do zakupów

generalnie uważam, że to fajna opcja, jeśli chce się kupić jakąś pierdołę, która w Polsce drogo wychodzi, albo w ogóle nie jest dostępna (bo umówmy się, oni tam mają wszystko ), ale z czymś droższym typu torebka bym nie ryzykowała, za duże ryzyko, że nie dojdzie, albo zostanie oclona. a teraz jak piszecie, że potrafią blokować konta za wszczęcie sporu, to już kompletna paranoja, strach reklamować. a ciuchów w ogóle nie wyobrażam sobie kupować, tym bardziej jak sprzedawcy potrafią żebrać o dobre oceny
Ja jestem przekonana, że zdecydowana większość rzeczy w Polskich sklepach pochodzi z chińskich magazynów. Nie obawiałabym się o zaparzacz, bo często identyczne widuję w sklepach, a ostatnio nawet na poczcie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 08:15   #500
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Do mnie przyszedł dziś pierwszy zakup z alie - pendrive sowa bardzo fajny, działa, jedynie co to faktycznie ma mniejszą pojemność niż było podane na aukcji, zamiast 8 GB 7,48 GB. Ale jestem zadowolona, za 12 zł to fajny gadżet. Za to dzisiaj zaszalalam i kupiłam spódnicę (a miałam nie brać żadnych ubrań!!!) I dwa portfele, najpierw jeden a potem drugi bo znalazłam kupon i wyszedł tak tanio xD straszne to jest. Macie jakieś fajne gadżety z alie? Takie głupoty, typu zaparzacze do herbaty, motyle na ściany itd. Najbardziej lubię takie głupoty zamawiać i czekam niecierpliwie na case do telefonu, case dla mamy, kolejny pendrive, ileś par kolczyków i skarpetek...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Z pierdół zamówiłam:

wyciskacz do pasty:
http://pl.aliexpress.com/item/2-Pcs-...507733732.html

woreczek do robienia ziemniaków w mikrofali:
http://pl.aliexpress.com/item/Hot-Se...516182909.html

Magiczne gąbeczki, podobno działają cuda :
http://pl.aliexpress.com/item/10PCS-...514823480.html
Stary 2016-05-13, 08:51   #501
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Eh... gdyby był obwod 70 Ale może i tak zaryzykuję...
A widziałyście gdzieś może 75 e??

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 09:02   #502
migea
Zadomowienie

A ja znowu kiedys kupilam stanik i niestety nie wysłano no nie był na stanie - teraz znalazłam znowu ale nauczona zapytałam czy maja zanim zaplace - pan mi wyslal foto realne na klawiaturze ze maja - uparłam sie na niego ciekawe jaki bedzie
http://pl.aliexpress.com/item/free-s...300511772.html
Stary 2016-05-13, 09:13   #503
Kocurasek
Zakorzenienie

To i ja przychodzę z prośbą o pomoc w sporze dostałam t- shirt z dziurą przy szwie. Kosztował 9,98 $ więc w sporze zaznaczyłam, że chcę 2 $ zwrotu. Teraz majfriend wypisuje do mnie smsy, na alie, dzwoni do mnie. Jego propozycja to zniżka 2 dolce jak coś u niego będę kupować. Fakt, ma fajne rzeczy, sprawdzony itp. ale chwilowo na nic się nie skuszę. Nie wiem nawet jak miało by to się odbyć, może w formie jakiegoś bonu. Co byście zrobiły?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 09:17   #504
ADMIRABLA
Rozeznanie

Cytat:
Nie no, ja same tanie rzeczy kupuję, max 8$
To patrz jak jest w opisie jeśli jest small packet by air to jest nierejestrowana a jesli jest registred to będzie polecony i wartość nie zawsze jest wyznacznikiem mi przychodziły pędzle za 3.4$ czy inne rzeczy poniżej 5$ poleconym

Cytat:

Kupowałam tu

a zdjecia zrobione Xiami Redmi Note 2 jak by ktos był ciekawy jakie zdjecia robi tez Chinski flagowy telefon
zdjecie w pelnej rozdzielczosci: http://s32.postimg.org/xwe52b5j9/IMG...104504_HDR.jpg
Dzięki za info czyli w przyszłym roku kupię coś z ali a okazy ładne
ADMIRABLA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 09:21   #505
ADMIRABLA
Rozeznanie

Jakoś ostatnio odpuściłam recenzje tutaj :/ brak czasu ale będę nadrabiać
Pędzel skośny/składany/podróżny, "RT" Real Techniques http://ali.pub/qemon W sklepie inne pędzle m.in RT i zestawy polecam odwiedzić Pędzel podróżny/do torebki/ do pudru, różu, bronzera, uniwersalny maluch, skośny kabuki. Pędzel złożony ma wymiary 12,5x2,5cm a sama średnica pędzla(włosia) 3,5x4cm. Pędzel dobrze wykonany, włosie miłe, odpowiednio sprężyste, giętkie i dobrze zbite, równe bez odstających włosków. Przeżył mycie bez żadnych strat. Dobrze sobie radzi z nabieraniem produktów zarówno tych twardszych jak i miękkich. Dobrze się nim pracuje. Etui działa sprawnie, pędzel jest estetycznie wykonany, nie miał zapachu. Jedyny mały minus za to że z jednej strony jest niżej kolor biały. Ale mi to nie przeszkadza. Ogólnie polecam u mnie dotychczasowe testy in plus.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pedzel 1.jpg (112,2 KB, 107 załadowań)
Stary 2016-05-13, 11:05   #506
Dotka90
Zakorzenienie

Admirabla - dzieki za info

Emilia, ja tez wyciskacz do pasty wzielam! Tylko ja żabkę
http://pl.aliexpress.com/item/1-PCS-...326586822.html

Ludzik do garnka zeby pokrywka nie opadala:
http://pl.aliexpress.com/item/2pcs-s...521040588.html

Zakładka do książki:

http://pl.aliexpress.com/item/Hot-Sa...613262633.html

Plastry na wągry:

http://pl.aliexpress.com/item/Hot-Sa...602543596.html

Czekam jeszcze na ten zegarek:
http://pl.aliexpress.com/item/Durabl...434969458.html

I dzieciowe rzeczy:

podkolanówki:
http://pl.aliexpress.com/item/Cartoo...597966510.html

komplet ze słonikiem: http://pl.aliexpress.com/item/2015-A...544509462.html

butki-niechodki: http://pl.aliexpress.com/item/Fashio...019856189.html
Stary 2016-05-13, 11:43   #507
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość

Jaka to pomadka (sprzedawca i odcień)?

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Śliczny, też chyba wezmę. Długo już czekasz?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:47   #508
Dotka90
Zakorzenienie

Ciri, dopiero co zamówiłam -8.05
Stary 2016-05-13, 14:05   #509
ADMIRABLA
Rozeznanie

Zegarek "Daniel Wellington" indeksy / cyrkonie, DW
indeksy http://ali.pub/n6k2w
indeksy prostokątne dziurki w pasku (jak oryginał) i parciane http://ali.pub/vqfki
Te zegarki są świetnej jakości, maja perłowy cyferblat, cienką kopertę odpowiednia długość wskazówek, koronę jak w oryginale, oraz otwory na teleskopy jak w oryginale. Różnią się paskami druga aukcja ma prostokątne jak w oryginale, polecam

cyrkonie http://ali.pub/n5fly (instrukcja zakupu: kupuje się przez ten link, ale nie płaci, wysyła się w wiadomości foto DW z cyrkoniami odpowiedni kolor jak sprzedawca potwierdzi płacimy, foto w załączniku)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31 (1).jpg (82,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (67,3 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (85,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1115.JPG (214,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1118.JPG (58,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1121.JPG (210,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1124.JPG (60,3 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez ADMIRABLA
Czas edycji: 2016-05-14 o 11:07
Stary 2016-05-13, 14:08   #510
3845c927ee1b6a1d03d6650f42a3686e85ed627b_6428b771d950e
Konto usunięte

Doszła kolejna koszula:
Cena: 18,70 zł
http://pl.aliexpress.com/item/2014-W...862145993.html
Dostawa: 3 tygodnie
Jest piękna! Żywy fuksjowy kolorek, przyjemny w dotyku szyfon. Wzięłam M i niestety za mała Będę zamawiać większy rozmiar.

Czekam jeszcze na eyeliner, okulary przeciwsłoneczne i dwa naszyjniki. Mam nadzięję, że dojdą, tyle się naczytałam o złodziejach z poczty polskiej
3845c927ee1b6a1d03d6650f42a3686e85ed627b_6428b771d950e jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości