|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Raczkowanie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Cytat:
![]() ja kupuję w empiku koraliki specjalnie dla pudełek ![]() a koraliczki mam wszystkie w woreczkach i w takim pięęęknym pudełku drewnianym z ikea - 9 szufladek - każda na inny kolor - jakbym nie miała tak to chyba bym oszalała ![]() ale takie fioleczki też cacy, jak najbardziej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Wtajemniczenie
|
kwiatki sa na artfanie takie http://www.artfan.pl/product_info.ph...oducts_id=2723 sa tez inne kolory
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zadomowienie
|
Wczoraj złożyłam zamówienie na Mk_art, ciekawa jestem jak szybko dojdzie i czy będę zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
ooo nie wiedziałam ze artfan zmienil image strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
Mnie się bardziej podobała ich stara szata graficzna. Teraz zdjęcia są jakby mniej wyraźne dopiero trzeba powiększyć, żeby zobaczyć ostro.
#486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Raczkowanie
|
Guga dziekuje za info faktycznie są
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Polinga, kwiatki są też tu: http://www.allegro.pl/item102894880_...etowe_n22.html
a wcześniej były śliczne i fioletowe u Diamic, ale teraz nie wiem, bo nie zaglądałam ![]() ...[minęła chwila]... ![]() Tu są: http://www.allegro.pl/item102952851_..._art_nr97.html |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Alorah, napisz jakie wrażenia po przyjściu zamówienia z mk artu? Bardzo jestem ciekawa bo sama dostałam u nich niedawno przesyłkę i...mam mieszane uczucia. Niektóre rzeczy mają b. ładne np. ziel. turkus , jadeit, a niektóre okazały się b.przeciętne i malutkie, niewarte swojej ceny. Gratisem były cztery kanciaste " kulki" w stylu millefiori chyba. I za przesyłkę zapłaciłam 6 zł, a na kopercie były znaczki za 4,70. To tak jakbym sama sobie kupiła te gratisy, ogólnie to zakupów tam już nie zrobię.
Zamówiłam też u bostarbb, ma dużo pozytywnych komentarzy, zobaczymy. Kikii nie wspominam dobrze, ale o tym już pisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Raczkowanie
|
W koszt przesylki nie wchodzi tylko znaczek, ale też koperta bąbelkowa. Dlatego przesylka wychodzi droższa.
#491 |
Zakorzenienie
|
Nie pomyślałam. Tymczasem przyszło zamówienie z bostarbb i tak jak przeczuwałam, żadnych problemów, szybko i jestem b.zadowolona!
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny gdzie kupujecie koraliki z duzym otworem do korali???chcę zaczac robic korale i nie wiem gdzie mozna je nabyc w necie(przejrzalam juz wszystkie sklepy internetowe).Zastanawiala m sie tez nad zakupem zawieszek do naszyjnikow i tez nigdzie fajnych nie znalazlam....Proszę pomóżcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Konto usunięte
|
Dot.: gdzie koraliki do korali?
Jeżeli przejrzałaś już wszystkie sklepy internetowe i nic dla siebie nie znalazłaś, to nikt Ci już chyba nie pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
A naperwno przejzalas wszystkie sklepy? Nie wiem jakiej wielkosci otwr Cie interesuje..
#495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A na czym chcesz wieszać swoje korale? No sznurek konopny nawet jeśli ma swoj urok nie jest praktyczny ![]()
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
A moze nawlekanie na kordonek? Sa takie wygladajace jak woskowany sznureczek (mam taki czarny, firmy 'monika').
#498 |
Raczkowanie
|
Dostalam przed ponad tygodniem pierwsza przesylke z Qnsztu. Niestety, jestem rozczarowana.
![]() ![]() Zobacze jak zareaguja na moje reklamacje. Prawdopodobnie to moje ostatnie zakupy w tym sklepie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
moje pierwsze zamowienie zrobilam w Artfanie i jestem zadowolona(chociaż zdarzyło sie pare odrzutów),dostałam także gratis 2 lamworki(zamowienie bylo na ponad 100 zł) plusem jest to że za zamówienie za ponad 100zł przesyłka jest gratis(ale tak jest chyba wszędzie) no i duży wybór masy perłowej na czym mi właśnie zależało,a minus to że nie dają wydruku zamówienia(rachunku) oraz drogi drut,teraz czekam na przesyłke z allegro od borys78
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Wtajemniczenie
|
ja z qnsztu jestem zawsze zadowolona, ostatnio zamawialam na ledwie 17 zl z tego 5 zl z kuferka i dostalam gratisa, takie drobne zielone koraliki, niby nic ale zawsze, napewno wykozystam jakos.
z artfanu tez jestem bardzo zadowolona zawsze reklamacje uwzgledniaja i wszystko jest pezproblemowo. Za to na mkarcie sie troche zawiodlam, jak robilysmy z dziewczynami zamowienie dali troche gratisow, a teraz jak zamawialam sama na 30 zl nic nie daliu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
A ja niedawno zamówiłam na prawie 100 zł i nie dostałam ANI JEDNEGO GRATISA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Joanna d'Moder
|
ja tam nigdy nie dostaję gratisów.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Raczkowanie
|
Juz nawet nie chodzi o gratisy, chociaz gratis wyceniam na 30 groszy....drobniutkie rozowe
![]() Czy poleca ktos swiatkoralikow.pl ? Ilosci wiem, ze hurtowe ale jak z reklamacja? |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
ja w artfanie zamowilam ostatnio za 140 zl, a gratis dwa jezykowate lampworki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, wydaje mi sie że skoro do zamówieć na 30 zł dostawałam gratisy to do takiego powinni juz dać. Zwłaszcza, ze np w raju korali za takie zamówienie dostałabym kilka woreczków koralików. Qnszt się psuje. I to nie tylko moja opinia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o te wszyskie gratisy... to nie przesadzacie troche? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Raczkowanie
|
dla mnie to nie jest ważne czy dostane gratis ale jest bardzo mile jak za wieksze zamowienie sie cos dostanie(jakis maly drobiazg)mysle ze to zacheca do dalszych zakupow, ja to odbieram jako mily gest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Konto usunięte
|
To ja teraz wrzucę swoje 3 grosze i zrobi się burza
![]() -jestem zła na www.ganea.pl bo po pierwsze dostałam od nich obłupane kamyczki... Ja wiem, że kamień, to tworzywo naturalne, i nie musi być idealnie gładkie, równe itp., ale jak wytłumaczyć klientce, że jeden kolczyk jest w porządku, a drugi ma kamień z dziurkami jak wylot w dziale przeciwpancernym? Powiadamiają na bieżąco co się dzieje z paczką. Po drugie- powrzucali mi wszystkie kamienie do jedengo woreczka ![]() -jestem lekko zniesmaczona artfanem, bo dostałam dwie kuleczki kwarcu, z czego jeden ma podwójną dziurkę, no i niestety jest nie do użycia... Za to dali mi świetny gratis, dopasowany do zamówienia i pełnowartościowy. Dobierają wszystkie koraliki parami, tak jak prosiłam, i za to mają wielkiego plusa. Ale mają minusa za brak powiadomień o wpłynięciu pieniędzy, wysłaniu paczki itp. -Raj Korali... Z nimi nigdy nie miałam najmniejszego problemu. Świetne koraliki, szybka i sprawna obsługa, powiadomienia na bieżąco, gratisy idealnie dobrane do zamówienia. Wielki plus. -Bostarbb i Świat Koralików: bardzo miła pani, świetny towar, powiadomienia na bieżąco, gratisy dobrane do zamówienia. Raz dostałam pogięte srebro, bo nie było zapakowane w osobny woreczek, tylko luźno zwinięte, no ale był to jednorazowy incydent. Waśnie nie pamiętam, czy były gratisy... Jeżeli były, to niepodpisane, bo nie zauważyłam ![]() -Dadaleria: miła pani, towar bez zarzutów, gratisy dobrane do zamówienia, szybko, sprawnie i miło. -Qnszt: świetny system powiadomień, tylko niepotrzebnie przeciągają moment wysyłki, generalnie trzeba czekać ponad dobę na to, aż ktoś się przejdzie na pocztę... Towar pierwsza klasa, za to gratisy pożal się boże... No i srebro cudowne ![]() -www.magraf.com.pl , miła pani, towar piersza klasa, bez gratisów, świetny system powiadomień, szybka wysyłka. Zaletą są duże paczki koralików, idealne do bransoletek i naszyjników. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.