|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5101 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
mi po trzech dniach jakos lzej bez leków. Wit C to tylko 1000 mg bo taki rutinoskorbin to troszke za słaby.
ale ja jestem typem bezgorączkowym,tylko katar męczy
|
|
|
|
#5102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O forum to ja nawet wolę nie wspominać nikomu Cytat:
|
||
|
|
|
#5103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór Truskawki
![]() Cytat:
Jestem zmęczona po weselu i muszę zregenerować siły , ale nie mogłam nie zajrzeć do tego wątku![]() Złapałam bukiet panny młodej, a mój TŻ krawat ![]()
|
|
|
|
|
#5104 |
|
Kici kici miau miau
|
oo
![]() macie juz zaklepany termin? ![]() krochmal? moze sprobuje
|
|
|
|
#5105 |
|
Wtajemniczenie
|
Krochmal szczerze polecam, efekt widać od razu, ale trzeba ok.2-3dni, żeby wszystko zeszło.
Termin?? jaki termin Normalnie, mój TŻ jak złapał ten krawat, to przybiegł taki dumny z siebie Słodziak - rzucił się mocno w górę, żeby go złapać i stwierdził, że już był przygotowany bić się o niego na podłodze![]() Jego rodzinka już się pytała, czy mają się szykować na "coś" Hihihi, ale ja nic o tym nie wiem
|
|
|
|
#5106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie rycz. Ściągniemy ją. Po takiej nocy mi nie odmówi
![]() Cytat:
Cytat:
Wyjdziesz za mąż
|
||
|
|
|
#5107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie napisałaś, że mam uczulenie na cycku![]() Teraz to wszyscy będą mnie pragli zaprosić Chociaż jak im opowiem ile rozkoszy Ty mi dostarczyłaś .... będa woleli Ciebie. Jak dorzucę info o znakomitych kluskach, które zagniatałaś specjalnie dla mnie w ukropie, włoskim śniadaniu, makaronowych cudach , podprysznicowych ekstazach cukrowych i niezliczonych datkach podarkowych pojedzie do Ciebie cała pielgrzymka![]() Chłopaki i dziewczyny - podaję adres za 5 zł na PW Serenitku, ja jestem absolutną miłośniczką Cilsa Naprawdę czyni cuda. Tusz się trzyma caaaały dzień. To kiedy ? |
|
|
|
|
#5108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie Truskawczanie
![]() ja w piatek jak zniknelam w stolicy to dopiero wrocilam, bo po piatkowym badaniu kosmetykow pojechalam od razu na dzialke do kolezanki i dopiero dzis wrocilam wieczorkiem bylo suuper cisza, luz, pelen relaks i chillout![]() w piatek oblukalam w sephorze shimmerka - na szczescie (dla mojego portfela ) zupelnie mi nie podpasowal, wymyzialam poliki i malo co bylo widac, moj rozyk EL daje podobny ale bardziej widoczny efekt i znacznie bardziej mi pasuje takze sprawa shimmerka dla mnie rozwiazana - nie potrzebujeoblukalam tez rozyk Clinique Precious Posy i utwierdzilam sie w przekonaniu ze MUSZE go miec ale nastukalyscie postow jutro bede nadrabiac, dzisiaj tylko pare stron dalam rade przejrzec... jutro dolacze do aktualnych spraw![]() Cytat:
Asiu, ciesze sie razem z Toba!!! Kamisio, tez uwazam ze ten advokat najlepszy ![]() Cytat:
moja buzia jakos wygladala do czasu nieszczesnego kremu Biothermu, do tej pory nie doprowadzilam jej do normalnosci wrr teraz uzywam olejku Haushki do twarzy, ale tez nie pomaga. we wtorek lece do kosmetyczki na oczyszczanie cery, bo juz nie wiem co robic. mam nadzieje ze to cos da![]() dobrze, uciekam spac a jutro od rana nadrabianie watku dobranoc!
|
|
#5109 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny shimmer na tru upolowałam jachoooo!!!!! Mam Rosa jest jeszcze 17 sztuk !!! Pozostaje upolowanie Amberka
i Clisa może wrzucą wreszcie !!!!!jejku jak dziś cicho !!!! wszystcy na wakacjach czy jak? Edytowane przez leana1 Czas edycji: 2008-07-21 o 09:43 |
|
|
|
#5110 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi Ci o Cils'a to przecież jest
![]() http://us.strawberrynet.com/productD...39133&goChar=L czekasz na jakiś inny??
|
|
|
|
#5111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5114 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
U mnie pogoda przechodzi już samą siebie... słupek rtęci nie podnosi sie powyżej 20 stopni już od tygodnia... Mariolko: Bo ja robie wywyiad środowiskowy dla siostry,zawsze tylko podkreślała że jak b ędzie rodzić to przez cesarkę,ale słuchając wrażeń kobiet ktore już tą cesarkę miały zaczyna zmieniać zdanie. Dyniaczku: Ja też opowiadam wielu oobom o wizażu ale czytając co piszesz już wiem dlaczego dziwnie się na mnie patrzą dla mnie to nie są glupoty... ![]() Leanko: To prawdziwy wysyp shimmerow na tru! 17 sztuk?! Wow A ja swojego Rose nie dostanę siostra wczoraj wracała z Włoch i powiedziała że w strefie bez cł. nie bylo wogóle kolorowki... tylko perfumy i pielegnacja ![]() A gdzie nasz Habibek się podziewa? |
|
|
|
#5115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z lutego
|
|
|
|
|
#5116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5117 |
|
Kici kici miau miau
|
Dzien dobry dziewczyny i chlopaki
![]() Pogoda do banki ale moze chociaz cos na Tru bedzie ciekawego? ![]() zniczulenie schodzi ale niedlugo bedzie czas na probe biologiczna bo musze wiedziec co mnie uczula
|
|
|
|
#5118 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam wczoraj Habibka, ale nic nie napisała
Pewnie nie miała czasu odpisywac, ale nas czyta, bo nas kochaaaa |
|
|
|
#5119 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
![]() mi swego czasu bardzo napaskudzil peeling Biothermu wiec sie go pozbylam ( ale nie wyrzucilam za okno )
|
|
|
|
|
#5120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
jestem i ja i juz nawet nadrobilam nasz watek!! jestem na czasie![]() aaale u mnie pogoda od pol godziny niesamowicie leje, normalnie nic nie widac dobrze ze do 14" nie musze sie z domku ruszac![]() dynia18, piekny wakacyjny avek!! ![]() Guari i Lipku , zazdroszcze super udanego spotkanka!!! ehh a mi ktos sprzatnal upragniony linerek MAC'a nie zdazylam kliknac przed weekendem i juz teraz nie ma mam nadzieje ze jeszcze dorzuca!a widze ze do swojej wish listy musze Cils Boostera dopisac bo zachwalany ![]() Asienko, rzeczywiscie fajniusie Twoje autko!! ja tez kcem!Cytat:
![]() Cytat:
ale zycze udanego urlopku!!! moze ktos Ci przekaze ode mnie![]() Cytat:
ale za to bardzo kolorowe, zwlaszcza teraz, latem
|
|
#5121 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanego uropu Agusiu!! Cytat:
tez go nie kcem![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#5122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo było fantastycznie U mnie tez leje i też po 14 musze wyjść A Cils Boostera zamawiaj koniecznie. On jest WYBORNY i niezbędny NAPRAWDĘ, a nie jak Szimerki
|
|
|
|
|
#5123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że działo się..... ![]() Chyba się też zaczaję na tego Cilsa, ale tak w pełni przekonana to jeszcze nie jestem uspokoiłaś mnieCytat:
Teraz już nie masz wyjścia |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie zdjęcia ? ![]() Dziewczyny truskawka mnie wnerwiła. W ubiegłym tygodniu przysłała mi order conformatiom i shipment status na podkład zamówiony u nich na ebay-u, a dzisiaj sprawdzam status zamóienia i jest cancel (a wczesniej było prosessed)
|
|
#5125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nadal leje ze ho ho!!
|
|
#5126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za gnomyCytat:
|
||
|
|
|
#5128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ach te osy... zawsze sobie jakies takie nietypowe miejsce wybiorą... ![]() A shimmerka nie kliknę niestety - jeszcze nie zrobiłam porządku ze swoją kartą... nie przychodzi mi bilans już tydzień i niewiem czy mogę coś kupować już... ![]() może będą jeszcze S. ![]() Mariolko: Rozumiem właśnie to jest fajne że po zwykłym porodzie od razu mozesz robić wszystko a po cesarce to się leży jak po normalnej operacji... ![]() ja tam jak na razie namawiam ją na to by rodziła w wodzie ![]() jeśli nie będzie konieczności zrobienia cesarskiego cięcia... bo wiesz moja siostra to już 35 latek i na razie tylko się "czają" z mężem na dziecko. |
|
|
|
|
#5129 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś już dostał AAE Clinique? Jestem ciekawa jak z datą.
|
|
|
|
#5130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi z kolei zaczeły robić się na twarzy takie podskórne grudki i białe krostki (zaskórniki?) wogole tak się wczoraj zastanawiałam od czego mi się tak skóra ostatnio pogorszyła i myślę że to chyba przez tego Biotherma superserum. ![]() wkurzona jestem troche bo w sumie na kwc nic o zapychaniu nie pisało a wypowiadały się dziewczyny z cera podobą do mojej. na ale patrząc na "selekcję" recenzji to teraz trudno przeczytać jakąś negatywną opinię... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

, ale nie mogłam nie zajrzeć do tego wątku

Hihihi, ale ja nic o tym nie wiem

Dobrze, że nie napisałaś, że mam uczulenie na cycku

Od jesieni musze cos zrobic z tą moja cerą, bo ileż można mieć spaskudzona gebę 

U mnie pogoda przechodzi już samą siebie... słupek rtęci nie podnosi sie powyżej 20 stopni już od tygodnia...
tylko perfumy i pielegnacja
mam nadzieje ze jeszcze dorzuca!
.....Nie pragniemy ich wcale