![]() |
#5101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
ehh... ja o zareczynach w ogole moge chyba pomarzyc.... moj tz tak mnie denerwuje, kto sie znajomy zeni to komentarz : "i po co mu to... nie zen sie... za mlody jestes...." niby w zartach ale tak mnie to wkurza... :/ ehh... :/
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- A i gratuluje zareczyn ![]() ![]()
#5102 |
Wtajemniczenie
|
Ilonko mozna chyba tak na to spogladnac, bo choc z TZ sie rozstalismy, jestem na zaboj zakochana w innym i w koncu baaaardzo szczesliwa. (tfutfu) Przynajmniej w milosnych sprawach.
![]() No ale przez to mam tez sporo jeszcze nie rozwiazanych problemow, musimy jakos rozwiazac mieszkanie, zobaczyc gdzie kto bedzie mieszkal. Jak by nie patrzyl, w koncu to byly 4 lata...to nie takie proste.. W miedzy czasie jeszcze musialam napisac szybko prace, jak mozna sie domyslec, nie bylam w stanie jej napisac pozadnie. Wiec nie robie sobie nadziei, ale zobaczymy. Oj ja tez potrzebuje kopa, bo ostatnio nie zbyt zdrowo jem. Duzo niedozwolonych rzeczy i male ilosci. ![]() Ale teraz mysle, ze pomalu uda mi sie wrocic na porzadna III faze. Witaj Domi! Oj dawno Cie nie bylo, to prawda. Gratuluje zareczyn! ![]()
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-04-16 o 00:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#5103 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do cwiczen to dołożyłam krótkie serie rano-tak do 20 min Wszystkim kochanym kobitkom dziekuje mooooosno za zyczenia ![]() Cytat:
ciezko sie wyzbierac ze ho ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wierze ze teraz wszystko sie poukłada. Trzymam kciuki, ale nie opuszczej juz nas na tak długo ![]() ciezko wrócic na kocyk ale musze wytezyc sily bo sadełko jakies sie zaczeło pojawiac
![]() |
#5104 |
Rozeznanie
|
heloł!
dosyć późno się odzywam co??? no ale jakoś podobnie jak Ilonka nie mogę wrócić na właściwe tory ![]() niby do południa jest OK ale po południu to masakra... wszystko mi w ręce wpada... i jeszcze dodatkowo wczoraj byłam tak padnięta że opuściłam aero ![]() ale w piątek obiecuję iść i się wypocić jak szczur hahahaha Teliczku Kochany!!!! wiem że spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego ![]() ![]() no to mykam bo chwalić siś nie mam czym... ![]() miłego dnia Babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5105 |
Rozeznanie
|
Niestety też nie bardzo mam się czym chwalić
![]() ![]() ![]() A plany dietkowe na dziś: *wieśniak z jajkiem, plastrem szynki, rzodkiewką, zieloną cebulą i połówką pomidora *pomarańcze dwie *uparowane rano mixy fasolkowy i brokułowy polane łyżką oliwy z przyprawami *właśnie mi się rozmraża jakieś mięcho przywiezione z domu - ponoć karkówka, ale pieczona/smażona/duszona (zabijcie mnie-nie wiem, bo mama robiła) z morelami i rodzynkami?? No kurcze sama nie wiem, co to jest, a zjeść trzeba będzie ![]() No a potem aerobik, a po aerobiku to już pewnie głodna nie będę tylko padnięta - dobrze, że mam 5 minut spacerkiem od bloku ![]() No i jeszcze pytanie do Was: studiuję sobie podyplomowo współczesne technologie internetowe. No i zaliczenie jednego z przedmiotów polega na zrobieniu strony na wybrany przez siebie temat, która oczywiście jakieś tam wymagania techniczne wcześniej podane spełnia. Strona ma być umieszczona na darmowym serwerze i ogólnodostępna, prowadzący zachęca do tworzenia czegoś funkcjonalnego, co będzie nam potem służyło, co będziemy chcieli utrzymać. I tak sobie pomyślałam, że mogłabym zaproponować temu mojemu Studiu Ruchu gdzie chodzę na aerobik zrobienie im strony (bo nie mają), a w zamian za to na przykład nie płacić za karnet w przyszłym miesiącu, albo mieć darmową siłownię czy coś w tym stylu. Myślicie, że to dobry pomysł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5106 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Telik spóźnione, ale szczere: Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5107 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() fruitku tak sie ciesze, ze zajrzalas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() domi22 no nie, ciebie to juz sie nie spodziewalam draniu!!! Kto nas zostawia na tyle miesiecy. Porzadne lansko by ci sie przydalo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() origo oczywiscie, ze wypada zapytac - ne robisz niczego zlego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5108 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Powiedzcie mi prosze jak wpłynie na diete łamanie podstawowej zasady cukier.
Ze wzgledow zdrowotnych MUSZE choc odrobine cukru zjesc (15gram ). Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-04-16 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#5109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Iiii zaczelam biegac przed swietami, biore czasem mojego Miska na bieganie wieczorkiem i bardzo dobrze nam to robi. On mnie motywuje a po tym tyle dodatkowych hormonow szczescia sie uwalnia...az sie boje, ze niedlugo eksploduje. ![]()
![]() |
#5110 |
Rozeznanie
|
wg mnie podstawowa zasada diety jest odstawienie cukru w kazdej ilosci...
nawet sprawdzamy czy w skladzie minimalnych ilosci nie ma, wiec mysle ze bardzo niekorzystnie wplynie ten cukier... nie obraz sie... piszesz ze ze wzgledow zdrowotnych musisz zazywac cukru a nie wiesz ile gram dziennie???? dla mnie to bynajmniej dziwne... moze w takim razie zastosuj diete redukujaca kalorie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5111 | |
|
Cytat:
![]() ok nie bylo pytania Dam sobie jakos rade. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najważniejsze, że jesteś szczęśliwa ![]() Cytat:
możesz zacząć od drugiej fazy, używać fruktozy i jeść owoce: suszone, banany |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5113 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5114 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze poszukaj w internecie Cytat:
co z tego, ze wchodze, jak brzuch "wylata" ? ![]() robie a6w, ale u mnie te rezultaty sa jakies takie marne, wiec wspomagam sie south beach poza tym strasznie niezdrowo jadlam, czulam sie zmeczona, narzekalam na brak kondycji i chcialam troche naprawic swoj organizm Cytat:
![]() jak w bajce ![]() Cytat:
![]() tak wiec wyciagam lape na powitanie Fruity, ale Ci fajnie tylu chlopa wokolo ![]() ale juz widze te sloiki i torebki z zarciem instant, piwa, slodkie napoje, paczki po chipsach... A dla tych, co nie maja pomyslu na obiadek polecam lososia pieczonego. Wczoraj wrabalam na kolacje i dzisiaj tez sie chyba skusze ![]() Moze znacie, ale na wszelki wypadek podaje przepis. Lososia posypac pieprzem,sola i przyprawami (np rozmaryn i ja dodalam jeszcze platki chil), nafaszerowac zobkami czosnku i platkami cebuli, zalac sokiem z cytryny. Najlepiej odstawic na godzinke,ale mozna tez od razu piec zawiniete w folii razem z czosnkiem i cebula oblozone plasterkami cytryny. Piec okolo 20-30 minut w 180 stopniach. ![]()
![]() |
#5115 |
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane Plażowiczki, bardzo mi miło, że mnie pamiętacie( mimo, że tak rzadko ostatnio się odzywam), ale wątek cały czas śledzę , jestem na bieżąco, dietkę staram się trzymać, chociaż przez pewien czas byłam na proteinowej. DOMI bardzo się cieszę ,że powróciłaś do nas na kocyk i już zostań z nami, gratuluję majowych zaręczyn. FRUITI ale sie u Ciebie pozmieniało, fajnie , że jesteś szczęśliwa, życzę Ci zdrówka i dużo milości. Dziewczyny też jakoś po świętach jest mi ciężko powrócić na wzorową dietkę, ale bardzo się postaram , bo warto. Pozdrawiam WAS WSZYSTKIE i obiecuję częściej się odzywać
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5116 |
Zadomowienie
|
Ja tez bym chciała do Was na kocyk.....
![]() ![]() ![]() ![]() Od teraz i już zaczynam dietę plaż południowych ![]() ![]()
#5117 |
Raczkowanie
|
Witam jestem w pierwszej fazie tej diety
![]() I mam pare pytań...Czy mozna jesc np sałatke z makreli taką z puszki? I pić rosół? Dziś sniadanie:pol serka wiejskiego woda niegazowana Przekaska: kawałek ogorka zielonego troche sałatki z makreli Obiad: kalafior zielona herbata
#5118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Carolinko najpierw poczytaj sobie nasze jadlospisy a pozniej pisz ze jestes na SB ![]() toz to glodowka a nie SB!!!! co to ma byc pol serak wiejskiego??? ja dzisiaj calego + pomarancze zjadlam jako przekaske a nie sniadanie!!!!!!!! obiad: kalafior toz to smiech na sali ![]() ![]() i tak na koniec to tyle co Ty dzisiaj do obiadu to wciagam na jeden posilek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5119 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Melduję się i ja!!! gotowa i zwarta do walki z ciągiem... od wczoraj jestem na I fazie, ten pociąg do słodkiego ![]() Teliczku zyczenia złożyłam Ci na NK ![]() ![]() Fruity, gratuluję zmian ![]() ![]() Ilonko, Effo mam nadzieję, że uporałyście się już z poświątecznymi porządkami i praniem. Osobiście melduję, że dałam radę. Dziewczyny moje maleństwo mnie wykończy , serwuje mi codziennie 5 godzinne spacerki i nie ma, że mogę soie usiąść na ławeczce czy przystanąć na zakupy czy też poplotkować ze znajomymi muszę być w ciągłym ruchu, bo w przeciwnym wypadku, albo płacz, albo budzenie się z drzemki ![]() ![]() W związku z powyższym odpuszczam wszelkie ćwiczenia, wieczorem nie mam siły kiwnąć palcem u nogi. Dziewczyny tyle się u Was dzieje... czytam posty z wypiekami na twarzy, hihi Pozdrawiam ciepło wszystkie nowe, stare i powracające bikiniary ![]() A i zapomniałabym-akcja precz z PASZTETEM rozpoczęta, kupiłam karnet do solarium-pierwsze wyjście zaliczone ![]() Z kolejnych etapów akcji będę informowała na bieżąco- Miłego późnego popołudnia kochane
#5120 |
Raczkowanie
|
ale ja poprpsu nie jestem głodna brzuch mam tak napakowany jakbym zjadla niewiadomo co...
#5121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam pytanie co do SB, zastanawiam się czy można jeść np takie gotowe sosy czosnkowe? Czy tylko te zrobione samemu z czosnku i jogurtu? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam takie małe pytanko techniczne: gdzie kupujecie mielone siemię lniane?? Troche się już naszukałam po supermarketach i zazwyczaj były tylko ziarna...
![]() ![]() |
![]() |
#5123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko nie wiem, jak z czasem wyrobie ![]() Tobie rowniez milego dnia i powodzenia w tepieniu paszteta ! Cytat:
![]() Carolinka, ja nie wiem, jak mozna miec napchany brzuch po polowie serka wiejskiego ![]() Chyba ze popijasz go 1,5 l wody mineralnej Tak dla porownania moje sniadanko: jajecznica z 3 jaj, z 3 grubymi plastrami sera zoltego light pokrojonymi w kosteczke i polowa papryki do tego salatka z pomidora i 2 ogorkow koszonych. Twoja polowa serka wiejskiego wstarczylaby mi jedynie jako dodatek do salatki ![]() I jeszcze dodam, ze w pierwszym tygodniu SB schudlam prawie 3 kg.
![]() |
#5124 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() To jak ja mam ukladac ten jadlospis niby wiem mniej wiecej co mozna jesc ale nie umiem tego wszystkiego se poukladac ![]() A mozna jesc sałatki z makreli takie z puszki albo np szprotke z puszki? czy tylko takie kupywane i samemu trzebaa przyzadzac? A pic maslanke mozna bo czytalam na jakims forum ze mozna tylko ze taka z mala zawartoscia tluszczu?
#5125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczytaj wątek kilka stron wstecz, jadłospisów jest tu mnóstwo wraz z ich analizą wszystkie informacje przydatne tez znajdziesz w tym wątku, aktualizujemy je na bieżąco ryby puszkowane można jeść pod warunkiem, że nie mają w skladzie cukru ale zawsze jest lepiej kupić wędzoną makrele i zrobić samemu maślanka do 1% tłuszczu Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5126 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dołączyłam do Was dwa dni temu ![]() Teraz mija dopiero trzeci dzień, a ja codziennie czuję się beznadziejnie. Nie wiem w czym rzecz...Póki co staram się o tym nie myśleć, ale głowa mnie boli okropnie i mi słabo. To mija, prawda?
#5127 |
Rozeznanie
|
pearpearl, znalazłam dzisiaj na szczęście!
![]() A to moje jedzonko z dzisiaj (przyznam, że nie do końca kontroluję zjadane ilości makaronu i ryżu:/): Śniadanie: omlet z szynką z serkiem wiejskim i ogórkiem szklarniowym I przekąska: jogurt naturalny (ten duży) z dynią II przekąska: jabłko z plasterkiem topionego fit Obiad: ryż z kawałkami piersi z kurczaka z papryką podsmażoną i pieczarkami + mizeria + kapka ketchupu do kurczaczka - smakowało jak nigdy! normalnie miodzio! mój chłopak powiedział, że aż żal mu wyjeżdżać (jedzie do domu na weekend) i że obowiązkowo muszę zrobić to samo jak wróci! byłam tak bardzo z siebie dumna! ![]() Kolacja: tutaj pewnie sałatka warzywna z fetą (albo chudym twarogiem) i jajka na miękko - nie dużo zjem, bo dopiero po 17 zjadłam obiad, więc jestem pełna. szczególnie, że zjadłam trochę za dużo ryżu. A w ogóle, to strasznie szybko piszecie:P Jestem tu kilka razy dziennie, a czasem trudno nadążyć:P Edytowane przez alusia1989 Czas edycji: 2009-04-16 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#5128 |
Przyczajenie
|
Witam
Telik najlepsze choć nieco spóźnione życzenia 100 lat ![]() ![]() ![]() Ja po świętach też próbuje wrócić na właściwą drogą, ale coś do tej plaży strasznie kręto i pod górę. No nic, ważne że z lodówki zniknęły wszyskie złe i grzeszne rzeczy i teraz będzie tylko łatwiej. Najgorsze że bieżnia od jakiegoś czasu poszła w zapomnienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5129 | ||
Wtajemniczenie
|
Anetka dziekuje!
![]() Do gory nogami, ale to bylo nie uniknione i bardzo potrzebne. Choc jak mozna sie domyslec, nie jestem w idealnej sytuacji mieszkajac z exem. Ale za to mam tyle energii, ze moge gory przenosic. Oj brakowalo mi tego. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj z jedzonkiem bylo juz troche lepiej, w koncu pelnoziarnisty chlebek, pelnoziarnisty makaron, tofu, owsianka...ale nie powiem..slodycze i soki sie wtargnely. ![]() ![]() Ale bylam niedawno troche pobiegac, wiec nie jest az tak zle. Milego wieczoru bikiniary! ![]()
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-04-16 o 18:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5130 |
Rozeznanie
|
Witajcie Piękne Chudzinki
![]() Pierwszy dzień mija całkiem nieźle... W sumie za duzo to ja dzisiaj nie zjadłam, wiec chwalic się nie ma czym, ale bylo ładne jedzonko (nie anty SB), wiec jestem z siebie dumna... ![]() ![]() ![]() Dzis byly moje ukochane zawijaski ![]() Musze Wam powiedzieć, ze mimo iż ostanie kilka miesiecy nie byly SB (glownie przez cukier ukryty w tych paskudnych chiastach itp.) bylo calkiem niezle. Weszlo mi w nawyk nie-jedzenie chleba bialego, ziemniakow, bialych makaronow i ryzu. No i takie inne nawyki jak duzo warzyw do kazdego posilku ![]() Fruity ciesze sie, ze tez jestes ![]() ![]() paprak - no masz racje, tak Was zostawic to wstyd, ale sila wyzsza... ![]() ![]() Kupilam sobie dzisiaj pilling do ciala i oliwke antycell. to masazu ![]() ![]() tella witam ![]() Carolinka - popieram pearpearl - co to jest pol serka na sniadanie! Gdzie warzywa? Beda ![]() ![]() alusia - oj tak - ciezko nadrobic zaleglosci... w koncu to juz VII czesc...ja rok temu zaczynam przygode z wizazem to byla chyba III ![]() Co do cukru w składzie niektorych produktow. Fakt, jest on zakazany i trzeba uwazac na to. Moim jednak zdaniem (i malym doswiadczeniem) nie nalezy z tym zbytnio przesadzac. Nie sledze w uporem maniaczki wszystkich etykiet ze skladem i nawetjesli jest tam cukier to podchodze do tego z dystansem... Ostatnio tk robilam i wszystko bylo OK ![]() No a teraz Was opusycyam i lece cwiczyc ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.