|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5101 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wątek o sklepie New Look
działa wam kod??? FFMAY10, bo to moje pierwsze zamówienei z tego kodu i juz nie działa ;(
|
#5102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja się rano spróbuję ponudzić bo teraz i tak nic nie widać. Nawet mi się nie chce myśleć o dniu jutrzejszym
|
|
#5103 |
|
Zakorzenienie
|
To jak? Nikt się nie pisze na zamówionko?
|
#5104 |
|
Zadomowienie
|
|
#5105 |
|
BAN stały
|
a co wy same zamawiacie?
|
|
|
|
#5106 |
|
Zadomowienie
|
Szukamy organizatorki, ale i tak moja sukienka od wczoraj podrożała, czemu
|
#5107 |
|
Raczkowanie
|
Czy do wszystkich już doszły paczki z zamówienia nr 3? Bo ja jestem z centrum, czyli do warszawy niedaleko, a paczka nadal nie doszła i zaczynam się martwić, bo była całkiem wartościowa
Ech, że też nie pomyślałam o wysyłce kurierem =/ Ćwirko, mam nadzieję, że nie wysyłałaś na adres z przelewu, tylko ten z PW, bo on nie jest mój i do tego chyba nieaktualny. Edytowane przez sapho16 Czas edycji: 2010-05-24 o 19:23 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5108 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Co do adresu- jeśli mi nie podawałaś innego na PW to poszło na adres z przelewu. W moim watku informacyjnym, w pierwszym poście, jest zapis na ten temat
|
|
#5109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#5111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale zrobiłam właśnie. Nie są jakieś pierwszorzędne, ale próbowałam. Pójdę pomóc TŻtowi przykleić jakieś naklejki na szybę i jak wrócę to wrzucę ![]() Są zdjęcia. Ale się nagimnastykowałam, żeby je zrobić ![]() Proszę tylko, żeby nie komentować mojej figury, itp. bo usunę zdjęcia
interior designer food lover Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2010-05-24 o 21:11 |
|
|
|
|
#5112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie zamówiony kurier? Bo ja się spodziewałam paczki priorytetem dlatego się zdziwiłam, że jeszcze nie ma A jeśli wysłałaś kurierem dzisiaj to wszystko by się wyjaśniło. Adres wysłałam w PW ale czasami nie dochodzą wiadomości toteż się zestresowałam
|
|
|
|
|
#5114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super w niej wyglądasz Aż nie mogę się doczekać swojej![]() A jaki rozmiarek wzięłaś?
|
|
|
#5115 |
|
Rozeznanie
|
Ćwirko a wysłałaś już może paczkę do mnie?
|
|
|
|
#5116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z New Look'a zawsze biorę 10, bo nie lubię jak mi coś uwiera
|
|
#5117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To tak jak ja Noszę 10,a zawsze biorę 12 w NL,dlatego mam nadzieję,że ta tuniczka też będzie pasowała Chociaż mam jedną tego typu tylko z normalnego działu w rozmiarze 12 i strasznie wąska jest,na pewno na naszą 40 nie wygląda![]() Jeszcze raz dziękuję za zdjęcia
|
|
|
#5118 |
|
Rozeznanie
|
Ćwirko powiedz, jak długo trzeba będzie czekać na zwroty za zamówienie nr 1 i 3? Bo mam u Ciebie zablokowaną sporą sumkę
![]() Pisałaś, że czekasz na zwrot ze sklepu, ale to dotyczy wszystkich osób czy tylko tych, za które rzeczy sklep pobrał pieniążki a nie wysłał rzeczy? Bo już naprawdę bardzo długo to wszystko trwa... I drugie pytanie - czy kurier został nadany dziś czy wczoraj? Bo siedzę dziś specjalnie cały dzień w domu, a nie wiem, czy jest po co... |
|
|
|
#5119 | ||
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Dziś z rana był kurier Co do zwrotów- ja mam związane ręce. Nie mogę Wam oddać tego z moich prywatnych pieniędzy, również czekam na zwrot sporej kwoty prywatnej. Dzisiaj wieczorem przejrzę zamówienia i jeśli ktoś ma zwrot czegoś co nie weszło do zamówienia ( nie było w chwili zamówienia, czyli sklep za to pieniędzy nie pobrał) to zrobię osobne wyliczenia i zwroty. Jak ostatnio dzwoniłam w sprawie moich pieniędzy to usłyszałam nową wymówkę: rzeczy zostały wysłane, ale może zaginęły w transporcie? Proszę poczekać 21 dni roboczych, jeśli nie dojdą to prosimy o kontakt, bla bla. Na razie nie ma głowy i czasu się tym zająć (sesja), ale po sesji wyślę im normalną pocztą oficjalne pismo, gdzie wyszczególnie co i jak. Jeśli to nie pomoże- zgłoszę sprawę do Visy i na policję ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Tak, wczoraj wieczorem. Czyli nadana jak dzisiejsza, powinna dojść pod koniec tygodnia
|
|
#5120 |
|
Rozeznanie
|
No to fajnie, dziękuję
![]() Jeśli za jakieś moje rzeczy z tych dwóch zamówień ewentualnie została pobrana kwota przez sklep (chociaż wydaje mi się, że nie) to po prostu, jeśli mogłabyś odlicz ją od tego co należy mi się do zwrotu i tyle, a o resztę będziemy się po sesji martwic
|
|
|
|
#5121 |
|
Raczkowanie
|
Ćwirko, a skoro kurier był dopiero dzisiaj to czy zerknęłaś może na adres jaki był na mojej paczce? Bo jak już pisałam, w moim przypadku gra to dużą rolę, na adres z przelewu nic nie dojdzie, bo aktualnie nikt tam nie mieszka. Jeśli adres był na kobietkę to dobrze, przelew robił TŻ
![]() Dziękuję za wysłanie paczki |
|
|
|
#5122 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Byłam wczoraj w Wawie. Wysiadłam z pociągu i kierunek nr 1---> New Look. Oszalałam. Dobrze ze była juz 21 30 bo miałyśmy z kumpelą plany ze posprzedajemy nasze ciuchy z walizki i sobie kupimy coś w NL ![]() Ale juz wiem, że za tydzień będę w Wawie- jadę SPECJALNIE do NL. Zaszaleję ) ![]() I te śmiesznie niskie ceny .... W Krk jest 2 razy drożej i wiadomo- to nie NL. ps.Musiałam sie wygadać :P |
|
|
|
#5123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5124 |
|
Raczkowanie
|
Ja też kurczę żałuję ze nie ma New Looka w Kraku
byłam w weekend u rodziców i wpadłam do Galerii Mokotów... trochę wydałam PLN ... i się zdziwiłam że marynarka (w załączniku) jest dużo tańsza niż kupując przez neta !!! Jest super,fajnie leży (i to na większym rozmiarze a kosztowała 129zł ![]() http://www.newlook.com/shop/womens/j...estSellerScore
|
#5125 |
|
Raczkowanie
|
To co mi zapadło w pamięć:
http://www.newlook.com/shop/womens/h...utch_193129919 ta torebka jest cudowna ![]() http://www.newlook.com/shop/womens/s...kirt_190542201 a ta przesłodka ![]() I bardzo dobrze uszyte (bo sie specjalnie przyglądałam) :P Edytowane przez pinolino Czas edycji: 2010-05-25 o 23:15 |
|
|
|
#5126 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2010-05-26 o 08:33 |
|
|
|
|
#5127 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak to jest z tym nullem?
Przyszły wam rzeczy? Ja się chyba zapłaczę jeśli nie przyjdzie edit: uff to chyba tylko znaczy, że mnie wylogowało ale NL mi robi numery ostatnio Chciałam wczoraj coś kupić i nie było już przecenione a dzisiaj znowu jest
Edytowane przez simeri Czas edycji: 2010-05-26 o 13:05 |
|
|
|
#5128 |
|
Wtajemniczenie
|
mam ochotę na zamówienie :x
po ile ściągają teraz funta?czy może mi ktoś napisać ( czyt. jak do tłoka) jak mam podpiąć kartę pod pp ??? będę MEGA wdzięczna )) niestety sama nie potrafię tego rozkminic...---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- mi nie działa ;(
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post46511121 POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron. Edytowane przez strawberry Czas edycji: 2010-05-26 o 13:39 |
|
|
|
#5129 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5130 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Nie chciałabym Cię kłopotać,bo jutro powinnam mieć paczkę,ale jakby Ci się bardzooo nudziłooo...to możesz wrzucić fotkę

Aż nie mogę się doczekać swojej

Przyszły wam rzeczy? Ja się chyba zapłaczę jeśli nie przyjdzie
Chciałam wczoraj coś kupić i nie było już przecenione
a dzisiaj znowu jest