Meridia - Strona 171 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-22, 06:28   #5101
Tereskaa
Zakorzenienie

Dot.: Meridia

Gosiu, ale jaka znieczulica społeczna? Wiesz co to stwierdzenie w ogóle oznacza? Gdyby dziewczynie działa się krzywda a ja bym ją wyśmiewała, to owszem, mogłoby to podejść pod znieczulicę społeczną, ale jeśli ktoś wali błędy tak trywialne i jeszcze ma podkreślone na czerwono, że coś jest nie tak, to raczej jest to... nie napiszę tego, bo nie chcę nikogo obrażać, ale wiadomo o co chodzi

Tyle offtopa ode mnie.

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 11:31   #5102
ingemona
Raczkowanie

witam
dziewczyny, nie znam sie na tym i dotad nie brala nigdy tabsow. Czy ten slimex to rzeczywiscie odpowiednik meridii? jesli tak, to czy dziala dokladnie tak samo i jak to mozliwe ze meridie wycofali a ten jest? a moze tez go "wcale nie ma" w naszych aptekach. nie wiem co mam myslec i na co sie zdecydowac by ladnie wygladac.
pozdrawiam
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 15:55   #5103
gosiaczek 1710
Przyczajenie

Posłuchaj Teresko jestem nauczycielką języka polskiego do tego chemii
i biologii i jeśli jakaś maz..a wypisuje, że błąd wyrazowy "wontek"jest błędem trywialnym, to chyba musisz poczytać o hierarchizacji błędów leksykalnych
i językowych, a wtedy podyskutujemy, jakiego rodzaju popełniłam przeoczenie.
gosiaczek 1710 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 21:06   #5104
Tereskaa
Zakorzenienie

Gosiu, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie hierarchia błędów, dla mnie byk typu wontek jest trywialny, choćby dlatego, że prawidłowa pisownia pojawia się na stronie (choćby podczas odpisywania na post). Nie będziemy się tu chyba teraz licytowały. Jednak nie zmienia to faktu, że byczek wygląda komicznie, zwłaszcza, że kojarzy się z won Z mojej strony koniec riposty. Pozdrawiam Cię Gosiu

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 22:42   #5105
gosiaczek 1710
Przyczajenie

Droga Teresko jeżeli sądzisz ,że wyraz "trywialny" pasuje do mojego przeoczenia to jesteś w błędzie, gdyż wyraz trywialny w swej pierwotnej formie oznacza: m.in prostacki, ordynarny, wulgarny. Nie uważam aby stosowanie tego znaczenia odnośnie wyrazu "wontek" było czymś pozytywnym, wręcz odwrotnie ma ono jak najbardziej pejoratywne znaczenie. Więc zanim użyjesz jakiegoś określenia zastanów się czy aby masz rację.
I Ja również kończę mą ripostę. Pozdrawiam.

Edytowane przez gosiaczek 1710
Czas edycji: 2011-08-23 o 22:45
gosiaczek 1710 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 20:51   #5106
edelmirka24
Przyczajenie

Witam drogie Forumowiczki!!

od jakiegoś czasu śledzę Wasze wypowiedzi i chciałabym zadać kilka pytań

Wiem, że w Czechach można dostać na receptę Adipex, ale czy Można też kupić tam Lindaxę? ma ten sam skład co Meridia. Działanie Meridii znam, gdyż kilka lat temu stosowała ją moja siostra i zadziałała prawidłowo, natomiast działania Adipexu nie znam, więc pytam też Lindaxę.

Jeśli Któraś z Was może mi pomóc, to bardzo proszę

Pozdrawiam gorąco!!
edelmirka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-09, 21:47   #5107
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Gosiu, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie hierarchia błędów, dla mnie byk typu wontek jest trywialny, choćby dlatego, że prawidłowa pisownia pojawia się na stronie (choćby podczas odpisywania na post). Nie będziemy się tu chyba teraz licytowały. Jednak nie zmienia to faktu, że byczek wygląda komicznie, zwłaszcza, że kojarzy się z won Z mojej strony koniec riposty. Pozdrawiam Cię Gosiu
Chyba 'błahy', a nie trywialny, a może 'banalny'?
Jak można załatwić taką meridię, lub adipex, czy ktoś wie? Czy muszę pojechać do Czech i tam pójść do lekarza?

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2011-09-09 o 21:48
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 13:07   #5108
edelmirka24
Przyczajenie

Patiuszka, dowiedziałam się, że wystarczy u swojego lekarza załatwić receptę, którą bez problemu można zrealizować w Czechach.

A powiedz, na co Ty byś się zdecydowała? Lindaxa czy Adipex?? jestem ciekawa czy Lindaxe sprzedają w jeszcze w Czechach...
edelmirka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 21:02   #5109
jane123
Przyczajenie

.

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2011-09-17 o 01:12 Powód: łamanie regulaminu
jane123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 23:28   #5110
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez jane123 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Uważnie czytałam Wasze wypowiedzi i chciałam podzielić się własnym doświadczeniem. Otóż 2 miesiące temu zdecydowałam się na kupno Lidy, ponoć jest to odpowiednik Meridii. I co się okazało? Schudłam 20kg! To jest niewiarygodne! Od dawna pragnęłam, żeby mieć szczupłą sylwetkę i w końcu udało się Wiele czytałam o skutkach ubocznych i wiedziałam, czym grozi stosowanie, jednak musiałam spróbować. Doszłam do wniosku, że mimo wszystkich tych złych skutków ubocznych o których czytałam, warto jest się pokusić na Lidę. Dlaczego tak uważam? Ponieważ jestem przekonana, że nie na każdego działa tak samo i nie każdy musi mieć skutki uboczne. Przynajmniej ja miałam ich niewiele, suchość w jamie ustnej i na początku stosowania troszkę mnie mdliło, ale po dwóch dniach stosowania mdłości przeszły i czułam się świetnie.
Dlatego chciałam zapytać, czy może któraś z Was nie byłaby zainteresowana kupnem Lidy? Zostało mi klika opakowań i nie mam co z nimi zrobić.. Już wystarczająco schudłam Zapewniam, że nie jest to żadna podróbka, kupowałam od zaufanej osoby. Jeśli byłybyście zainteresowane to proszę pisać, zaglądam tu codziennie, więc na pewno szybko odpiszę.

Pozdrawiam
reklama i naciąganie sa zabronione na forum
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-15, 12:24   #5111
dolores40
Przyczajenie

Witam,
Jak brałam Meridię 10 w kwietniu 2010r. schudłam w ciągi 1,5 m-ca 17 kg, czułam się lekko i bosko w swoim ciele......ale.... no właśnie.....

- zaczeły wypadać mi włosy,
- na ciele pojawiły sie wybroczyny,
- ciśnienie bardzo wysokie,
- bezsenność,
- kołatanie serca cały czas,
- sapałam jakbym brała udział w jakimś maratonie,
- wyniki wątrobowe beznadziejne jak bym była nałogową alkoholiczką od urodzenia,
- i najgorsze:
1/nagłe ataki furii, agresjii, przemocy na dzieciach i męzu / nawet męża pobiłam- nie oddał mi ale sie bałam a dzisiaj się z tego śmieję/,
2/ napady samobójcze / zjechać z mostu do wody, iść na strych powiesić się, nie najpierw dziecie pozniej sama, albo walnąć autem na czołowkę w tira/

Byłam u lekarza , do zrobienia wszystkie podstawowe badania i pytanie na koniec wizyty czy przypadkiem nie biorę Meridi.... a ja waląc głupa że nie / skąd ona wiedziała?/......
po 3 dniach wizyta u lekarza........ wyniki okropne - serce jak w stanie przedzawałowym, ciśnienie do d...py, wątroba / do wymiany - jak u alkoholika /, skóra do zdarcia........ poprostu wrak człowieka....... na koniec lekarz mówi mi nie wiem co pani zarzywa jakie lekarstwa ale niech Pani to szybko odstawi jesli chce pani żyć....... ale mnie wystraszyła........!!!!!!

Jak ja mam to odstawić jak ja schudłam 17 kg, a w domu nowa paczka meridii 10 i 15 i nowa Zalixa.

szłam do domu i myslałam o dzieciech, mężu i o tym szystkim co wydarzyła się w ciągu tych 2 m-cy......Odstawiłam to cholerstwo........ ale mam je do dzisiaj w szafce w kuchni...... i mam ochote je zjeść, tylko co bedzie z moją rodziną z moim życiem......

Stan psychiczny uległ jako takiej równowadze, ale mam cały czas jakies lęki, stany depresyjne, jestem bardziej nerwowa....... Biorę lki na ciśnienie i uspokajające..... nie chce wrócić do tego stanu co wtedy.........

dziewczyny pomóżcie, co mam robić...... nie chcę być grubą hipopotanicą..... chce być chudszą, pogodną i uśmiechnięta mamą i żoną.......

Dziewczyny, jaki Wy zażywacie specifiki, czy macie jakieś działania uboczne po zazyciu.......

pozdrawiam
dolores40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-15, 21:47   #5112
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dolores40 Pokaż wiadomość
Witam,
Jak brałam Meridię 10 w kwietniu 2010r. schudłam w ciągi 1,5 m-ca 17 kg, czułam się lekko i bosko w swoim ciele......ale.... no właśnie.....

- zaczeły wypadać mi włosy,
- na ciele pojawiły sie wybroczyny,
- ciśnienie bardzo wysokie,
- bezsenność,
- kołatanie serca cały czas,
- sapałam jakbym brała udział w jakimś maratonie,
- wyniki wątrobowe beznadziejne jak bym była nałogową alkoholiczką od urodzenia,
- i najgorsze:
1/nagłe ataki furii, agresjii, przemocy na dzieciach i męzu / nawet męża pobiłam- nie oddał mi ale sie bałam a dzisiaj się z tego śmieję/,
2/ napady samobójcze / zjechać z mostu do wody, iść na strych powiesić się, nie najpierw dziecie pozniej sama, albo walnąć autem na czołowkę w tira/

Byłam u lekarza , do zrobienia wszystkie podstawowe badania i pytanie na koniec wizyty czy przypadkiem nie biorę Meridi.... a ja waląc głupa że nie / skąd ona wiedziała?/......
po 3 dniach wizyta u lekarza........ wyniki okropne - serce jak w stanie przedzawałowym, ciśnienie do d...py, wątroba / do wymiany - jak u alkoholika /, skóra do zdarcia........ poprostu wrak człowieka....... na koniec lekarz mówi mi nie wiem co pani zarzywa jakie lekarstwa ale niech Pani to szybko odstawi jesli chce pani żyć....... ale mnie wystraszyła........!!!!!!

Jak ja mam to odstawić jak ja schudłam 17 kg, a w domu nowa paczka meridii 10 i 15 i nowa Zalixa.

szłam do domu i myslałam o dzieciech, mężu i o tym szystkim co wydarzyła się w ciągu tych 2 m-cy......Odstawiłam to cholerstwo........ ale mam je do dzisiaj w szafce w kuchni...... i mam ochote je zjeść, tylko co bedzie z moją rodziną z moim życiem......

Stan psychiczny uległ jako takiej równowadze, ale mam cały czas jakies lęki, stany depresyjne, jestem bardziej nerwowa....... Biorę lki na ciśnienie i uspokajające..... nie chce wrócić do tego stanu co wtedy.........

dziewczyny pomóżcie, co mam robić...... nie chcę być grubą hipopotanicą..... chce być chudszą, pogodną i uśmiechnięta mamą i żoną.......

Dziewczyny, jaki Wy zażywacie specifiki, czy macie jakieś działania uboczne po zazyciu.......

pozdrawiam
Czy ta meridia zawiera jakieś pochodne amfetaminy?
Stary 2011-09-16, 10:46   #5113
dolores40
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny,

Powiem wam jedno na początku jest super waga szybko spada ale później zaczyna się katastrosa dla organizmu.....

Jeśli jeszcze któras z Was nie rodziła stanowczo odradzam!!!!!!

Dajcie sobie spokój.....

Moja koleżanka wylądowała w szpitalu jest sparalizowano z jednej strony , serce jej wysiadło, dostała zatoru żylnego i wygląda jak wrak a brała Meridię przez 3 m-ce.... przy niej ludzie z Oświęcimia to grubasy / nie obrażając nikogo/......

druga koleżanka / jeszcze nie rodziła/ ma problemy ginekologicze, syfy jakieś dziwne na twarzy, i do tego kłębuszkowe zapalenie nerek / bedzie miała problemy z zajsciem w ciąze , tak jej pow. ginekolog/

Wiec same widzicie nic dobrego z tej meridii nie ma.......

wolę być taka jaka jestem i pilnować sie z wagą......

A dla ludzi, żeby wzdychali na mój widok jaka to ja chuda iśliczna jestem nie będe tego gó.....a jeść....

Tak działania Meridii mają działania jak narkotyk/ potwierdzili mi to lekarze róznych profesji, lekarz pierwszego kontakt, ginekolog, dermatolod, kardiolog......./
Mysle że to wystarczy.....
OPAMIĘTAJCIE SIE DZIEWCZYNY !!!!!!
Pozdrawiam
Stary 2011-09-16, 22:35   #5114
ineczka7
Zadomowienie

Super dolores że przyszłaś nas "nawracać". Tylko szkoda, że chyba się nie zorientowałaś, że nikt tu się już meridią nie bawi, bo meridia nie jest już dostępna.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-22, 14:56   #5115
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

http://www.abbott.com/citizenship/pr...t/concerns.htm
Sibutramina wraca do łask. Piszą że to może zająć lata... ale mimo wszystko, wejdzie do aptek pod nową nazwą
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-23, 11:15   #5116
dolores40
Przyczajenie

Sibutraminalek anorektyczny (hamujący łaknienie), stosowany w leczeniu otyłości (obesitas). Mechanizm działania polega na hamowaniu wychwytu zwrotnego noradrenaliny, serotoniny i dopaminy. Nasila poposiłkowe uczucie sytości oraz zwiększa wydatek energetyczny, prawdopodobnie zwiększając termogenezę, co łącznie prowadzi do zmniejszenia masy ciała nawet do 25 kg/ m-c[potrzebne źródło].
21 stycznia 2010 Komitet ds. Produktów Leczniczych u Ludzi (Comittee for Medicinal Products for Human Use) działający w ramach Europejskiej Agencji Leków (EMA, European Medicines Agency) zalecił zawieszenie pozwolenia na dopuszczenie do obrotu na rynkach Unii Europejskiej wszystkich preparatów zawierających sibutraminę. Było to związane z wynikami badania SCOUT (Sibutramine Cardiovascular OUTcomes), które wykazało wzrost z 10,0% do 11,4% ryzyka wystąpienia zawału mięśnia serca nie skutkującego zgonem, udaru mózgu nie skutkującego zgonem, zatrzymania czynności serca z pozytywnie zakończoną resuscytacją lub zgonu z przyczyn sercowo-naczyniowych, u pacjentów powyżej 54 roku życia obciążonych chorobą układu krążenia i/lub cukrzycą typu 2 przyjmujących sibutraminę w porównaniu z placebo[3][4][5]. Wzrost ryzyka związany był głównie ze zwiększeniem częstości zawału serca lub udaru mózgu, które nie skutkowały zgonem[4]. Osoby stosujące lek powinny zgłosić się do lekarza[3].

przestańcie wierzyć w brednie dziewczyny
Stary 2011-10-06, 09:49   #5117
Aga031
Przyczajenie

Witam.
Szukam jakiegoś sprawdzonego źródła gdzie mogę kupić Meridie,Slimex,Adipex cokolwiek... wiem,że na necie jest wiele ogłoszeń wczoraj się natknęłam na pewną Panią która to sprzedaje ale po wygooglowaniu jej danych okazało się że już wielu oszukała dlatego szukam jakiegoś sprawdzonego dostawcy.
Dzięki i pozdr
Aga031 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 11:52   #5118
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

hej , ja zakupiłam SLIMEX.. u pani żanety.....gg10093827 czekałam na wysyłke ale dostałam , spróbuj pozdrawiam i życze wyników
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 20:35   #5119
PumkaMarta
Raczkowanie

czesc dziewczyny
czy ktoras z Was brala moze tabletki Lida? wygladaly one tak jak te:

http://1.2.3.13/bmi/www.slimex-dieet...nl-250x250.JPG

???

Edytowane przez PumkaMarta
Czas edycji: 2011-10-07 o 20:56
PumkaMarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-07, 15:10   #5120
madziulam
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
hej , ja zakupiłam SLIMEX.. u pani żanety.....gg10093827 czekałam na wysyłke ale dostałam , spróbuj pozdrawiam i życze wyników
a jakie wyniki??
Stary 2011-10-10, 14:55   #5121
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziulam Pokaż wiadomość
a jakie wyniki??

po pierwszym tygodniu stosowania 3 kg mniej, jutro mija 2 tydz, i dopiero jutro będe się ważyć ( zeby nie zwarjować przy codziennym ważeniu się), sama jestem ciekawa co jutro będzieale prosze o jeszcze więcej
Stary 2011-11-12, 11:35   #5122
patyska_
Przyczajenie

poszukuje jakiegos dobrego specyfiku meridia slimex adipex nie wiem o czym tam jeszcze czytalam. szukam zaufanego sprzedajacego poniewaz zostalam juz oszukana a na pieniazkach niestety nie rosne zalezy mi na czasie.bardzo prosze dziewczymy pomozcie. moj adres patyska_91@o2.pl prosze o pomoc;]z gory dziekuje serdecznie
patyska_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-13, 18:38   #5123
patyska_
Przyczajenie

WITAM WAS SZUKAM UCZCIWEGO ZAUFANEGO SPRZEDAWCE MERIDI ALBO ADIPEX ALBO SLIMEX CZY CO TAM JESZCZE JEST Z TYCH ODPOWIEDNIKOW BARDZO MI ZALEZY JUZ 2 RAZY ZOSTALAM OSZUKANA NA PIENIAZKI SZUKAM UCZCIWEGO SPRZEDAWCE DZIEWCZYNY JESLI MACIE TAKIEGO DAJCIE ZNAC MOJ EMAIL patyska_91@o2.pl gg; 38812428. prosze o odp zalezy mi na czasie;]
patyska_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-29, 17:08   #5124
Reudi07
Przyczajenie

mam do odsprzedania Reduce 15mg więcej na priv passadena27@gm ail.com
Reudi07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-29, 17:18   #5125
marika39
BAN stały

hej , co to za zagrywka dziewczyno? piszesz najpierw , że nie wiesz co to REDUCE 15, piszesz ze masz zamai kupić itp....oto cytaty.....

Dot.: reduc
no niestety mam nadwagę jakieś 10 kg fajnie było by zrzucić. Zamówie i zobaczymy. Może te tabletki pomogą. Niestety w moim przypadku nie chodzi tylko o to by mniej jeść, mam kiepską przemianę materii. A jem naprawde niewiele.

jedno z wielu, które napisałaś, a ty nagle masz do odsprzedania????????????? ?

co to za zagrywka?:brzyda l:

cytat...
Dot.: Reduce 15mg
Marika noszę się z zamiarem kupna tego specyfiku. Szkoda kasy na coś co na mnie nie działa (przekonałam się na własnej skórze). Reduce 15mg wydaje się być ok nawet na blistrach napisane jest że mają w sobie 15mg sibutraminy. Coraz bardziej nakręcam się na te tabsy i może je zamówie w necie.

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2011-11-29 o 17:20
Stary 2011-11-30, 09:12   #5126
Reudi07
Przyczajenie

witam!
Miałam zamiar, bo już zamówiłam. Ponieważ mniej niż 100 tab. nie sprzedają, a aż 100 nie potrzebuje. Dlatego tez postanowiłam odsprzedać. Ale nikogo nie namawiam, sama sprawdze na sobie jak to działa. Pozdrawiam
Stary 2011-11-30, 10:43   #5127
marika39
BAN stały

oj , ściemniasz dziewczyno, takim podejściem daleko nie zajdziesz......kręcisz, widać na odległość....odsprzedaj coś czego nie posiadasz!!!!!!!!!!! komu chcesz ciemnote wcisnąc.....poza tym nie opowiadaj ze mniejszej ilosci nie mozna kupic, dla mnie to handlem sie zajmujesz jak nic
Stary 2011-11-30, 11:48   #5128
Reudi07
Przyczajenie

Nie oceniaj nikogo skoro nie wiesz.
Niestety nie można kupić mniejszej ilości ponieważ w puedłku znajduje się 100 sztuk. A pozatym możesz sobie sprawdzić jak to wyglądana stronie internetowej. Nikogo przekonywać ani nakłaniać nie mam zamiaru, ale też tłumaczyć się nie mam z czego.
Stary 2011-11-30, 15:31   #5129
marika39
BAN stały

nie moja sprawa....powodzenia
Stary 2011-11-30, 23:32   #5130
mariposa_35
BAN stały

dziewczyny, jestem nowa na forum. Brałam Meridię15 2x i w obu przypadkach rewelacyjne efekty. Do tego jeszcze stosowałam głodówki i niestety wróciło mi troszeczkę, z czym aktualnie walczę. Rozwaliłam niestety metabolizm i teraz co tylko zjem zaraz waga skacze. Aktualnie mam nadmiar 3kg, ale nie mogę tego zrzucić juz od kilku m-cy. Zaczęłam jeść 5x dziennie (dietetycznie oczywiście) i tylko mi przybył jeszcze kolejny kg. Teraz znowu ograniczyłam kalorie (do ok 600) i latam na aeroby i idzie bardzo, bardzo opornie. Macie jakąś radę, bo zaczynam wariować. Z głodu mi się we łbie kręci. Badałam tarczyce - wszystko ok. Sprawa rozbija się o bardzo spowolniony metabolizm. Chcę się z tym rozprawić szybko i skutecznie, a potem powolutku zacząć zdrowo odżywiać.
mariposa_35 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości