![]() |
#5131 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
wiecie co, jak tak przeglądam wszystkie części tego wątku to naprawdę super się go czytało, a teraz wszystkie posty to same prośby ; | bez sensu.
Świat staję się kolorowszy, za to Ty jesteś coraz bardziej szary. Chroń swój entuzjazm przed sceptycyzmem innych. jestem naiwna - ufam miłości Cicho przyznaję że Najlepiej gdy obok jesteś ty Nie przyzwyczaję nigdy się Do ciągłych rozstań, pustych miejsc. choćbym nie wiem jak mocno Cię kochała i tak Cię zranię -więc odejdź. żyjmy pełniej. kochaj. to fajne. jesteś moją inspiracją. miłość jest jedna-udawań tysiące życie tylko wtedy ma sens, kiedy się je przemienia po trochu w coś, co jest poza nami. tak kocha się tylko w dzień, między prawą a lewą, początkiem, końcem i snem. |
![]() ![]() |
![]() |
#5132 |
Wtajemniczenie
|
na zapas nie warto się martwić, na zapas warto się cieszyć!
#5133 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5134 | |
xoxo
|
Cytat:
no ale czasem nie ma opisu pasującego do twojej sytuacji więc piszesz prośbę. (chociaż mnie osobiście to aż się nie chce odpisywać) Wogóe II i III część była najlepsza ; ) Chcę do jednego miejsca na ziemi, gdzie problemy przestają mieć znaczenie W życiu są rzeczy o które warto, a czasami nawet trzeba walczyć. Są jednak i takie, na które warto poczekać. (B.B. Prest)
![]() |
#5135 | |
xoxo
|
Cytat:
Różowe kradę bo booooski ;D _________________________ __ Inspiruj mnie. -Tylko tyle? -to aż nadmiar ![]()
![]() |
#5136 |
BAN stały
|
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------------------------------------- Czy nie widzisz, że ja troszczę się o Ciebie? Wypłynąć w końcu na Ocean Szczęścia. Najlepiej z Nim. 'Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności...' Możesz mi wybaczyć. To byłoby nawet wskazane. Ilu jest takich między nami, którzy chcą stworzyć lepszy świat? W kieszeniach mam jeszcze jego niewinne uśmiechy. Na pamiątkę. Bo dzisiaj uśmiecham się do wszystkiego, co się tylko rusza.
![]() ![]() |
![]() |
#5138 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() |
#5139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
full of happiness / pełnia szczęścia. Happiness Project ! / projekt szczęście ! Moon of dreams / księżyc marzeń Synchronize Lips / zsynchronizujmy usta. Take Me Higher.. / zabierz mnie... Uczucia nie istnieją. w poszukiwaniu szczęścia... obojętnością zdeptana. Kolorowe niebo. W perły zmienić deszcz. Ciesz się chwilą. I pachnie wziąż miętą. Za plecami niebo mieć. Daleko od rzeczywistości. trzy kroki do nikąd.. Tłumiłeś złość, miałeś dość.. Świat się pomylił. niedokończona przyjemność. Niezwykle zwykła. Pyskata małolata. kolejny odważny krok Świat na pokaz .futile smile. / pusty uśmiech with or without you. / z tobą lub bez ciebie nie będę. / it won't be I just dont like you!. / po prostu nie lubię cię. Schizofremiczny taniec. Czas nas uczy pogody. Żyje się raz. Time won't heal . / czas nie wyleczy . wszystkie z wizażu. ![]() ja niestety od jakiegoś czasu już nie mam weny, i nic nie moge sama wymyślić. :/ i ponawiam moją prośbę o przetłumaczenie na język hiszpański.. 'tęsknie, choć Cię nie znam'
![]() |
#5140 |
Raczkowanie
|
Chciałem zamknąć świat w swych dłoniach...
Wiedzieć więcej niż dziś wiem ... Lęk przed każdym dniem pokonać ... Nie połykać snów na sen... Głodny tłum modlił się bym spadł. Każdy z nich chciał ściągnąć mnie w dół ... Skrzydła me porozrywał wiatr ... Cały w sobie krzyk wykrzyczeć ... Poszybować chociaż raz. Ponad śmierć, ponad czas ... Gdy zapłonął nagle świat, Bezdrożami szli... Tylko w polu biały krzyż Nie pamięta już, Kto pod nim śpi ... Jak myśl sprzed lat, jak wspomnień ślad... I faktów nie da się wymazać. I tych kilku wersów nie da się zapomnieć. Nieodwzajemnienie, bo jak to nazwać inaczej. Dobrze nazwane. Po prostu. I tyle. Nieodwzajemnienie. Nie trzeba nic więcej. Żadnych słów. To mówi samo za siebie. Najtrudniej pozbyć się straconych złudzeń. Powinnam mieć serce z porcelany, które nigdy nie pęka... Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać.... Mówiłeś, ze gdybyś umiał latać...nigdy nie schodziłbyś na ziemię. Raczej mało obchodzimy się nawzajem... Siedzimy na dachu, bawimy się powietrzem... Czy wiatr zasypia, kiedy nie wieje...? A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój... Wieczność na dachach świata... Dawno mnie nie było. Jeśli nie odpowiedziałam na jakieś prośby, przepraszam.
#5141 |
Przyczajenie
|
*...spójrz kochanie na księżyc, niech choć tam sięs potkają nasze oczy!
* Roztańczę w sobie świat na przekór łzom, potrafię jeszcze iść pod prąd! * Kochaj, bądź tylko ze mną! TY moim księciem ja Twą królewną... *To był naprawdę piękny bal .. i ja w sukience jak we mgle... *Ani taki Książe na białym kucyku, ani taki mistrz power rangers mnie już nie podkręci... * ....Mała,smutna królewna, której rozbawić nigdy nie mógł nikt...
#5142 |
Raczkowanie
|
Tylko dla mnie bądź albo przestań istnieć.
Niech za każdy ból w duszy dziś życie wstrzyknie mi morfinę. Atak myśli ze wszystkich stron.. Nie szukam księcia z bajki. On spier*olił razem z kopciuszkiem. Bądź wszystkim, czym możesz być. Nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wsród tylu innych. Bo mi w oczach siedzi dotyk Twej ciepłej dłoni.
![]() |
#5143 |
Przyczajenie
|
Coś ode mnie:
Czasem warto skłamać, ale nigdy nie warto w kłamstwo wieżyc. Czy jeszcze kiedyś poznam smak prawdziwej miłości ? Więc chodź, naucz mnie kochać. Rozwaliłam sens mojego życia, moja gitarę. Życie jest piękne, a piękno to pojęcie względne.
#5144 |
xoxo
|
Mogło być tak dobrze
powiedziałeś jednak jedno słowo za dużo byłeś najlepszym ziomkiem jedną niechcianą rzecz niepotrzebnieś nam powiedział Pamiętam jeszcze stary czas, gdy byłeś jednym z nas nieraz ktoś ci pomagał tego wymagała tu zasada sam przyjaźń tą zabiłeś, co robiłeś wiedziałeś straciłeś kredyt zaufania, co kiedyś dostałeś jedną szansę miałeś i sam ją zmarnowałeś
#5145 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zgadzam się ze steri, trzeba zapobiegać takim powtórzeniom ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() thx ![]() a teraz coś z mojej listy ;] : Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym. Dzieciństwo jest snem rozumu. Miłość jest to największe i jedyne bogactwo na ziemi. To nie prezenty, ale obietnice podtrzymują przyjaźń. Prawdziwego przyjaciela poznasz w potrzebie. Tylko wytrwałą pracą powstają wielkie rzeczy. Praca jest solą życia. Łatwo zdobyć wroga, a trudno pozyskać przyjaciela. Łatwo jest wejść na scenę ; trudno z niej zejść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5147 | |
xoxo
|
Cytat:
Proponuję aby nastały małe zmiany ; )) 1. Jeżeli dziękjemy to piszemy nick i dzieki bla bla bla 2. Jeżeli kradniemy jakis jeden opis z 20 to piszemy np jadzia dzięki kradne: (kradziony opis) a reszte zbędną omijamy 3. Ograniczmy się z prośbami 4.nie ponawiamy swoich próśb (skor nikt nie odp to znaczy że nie ma nic dla nas) 5. I staramy się nie powielać opisów (to naprawdę jesr denerwjace jak czytasz opis który był dwie strony do tyłu.) tak tak wiem, zaraz mnie zjedziecie,że to jest nieniktnione bo jak jest ktoś nowy bla bla bla,skoro jest nowy powinnien pare stron w tył przejrzeć. I to chyba tyle ![]() mam nadzeję, że mnie poprzecie.
![]() |
#5148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja popieram. ![]() aczkolwiek ![]() co do pkt. 4 to zazwyczaj jak się ponowi i powie ' nikt mnie już nie kocha i nikt nie che mi dac opisów' to ktoś tam coś zawsze da. =p kochane, ale jak się zapomnę i będę coś cytować dłuugiego. to mi powiecie na ucho ![]() Czasem lepiej zbłądzić, niż zbyt nachalnie pytać o drogę... Ja jestem przecież jak noc Ty jesteś jak dzień I już zawsze tak będzie Choćby rozrzucił nas los Zmył ślady we mgle Odnajdziemy się wszędzie...
![]() ![]() |
![]() |
#5149 |
Raczkowanie
|
"Całowanie się z palaczką, to jak lizanie jej popielniczki"
![]() Miłość oblecz w słowa...Miłością swoją w cudną baśń me życie zmień Smutek, czy radość..?Co nam los przyniesie...?Chcę być Twą gwiazdką na niebie.. ![]()
![]() |
#5150 | |
xoxo
|
Cytat:
bedziemy przypominać ![]() `po co ja swiatu ? `7 dni zlewa się w jeden `chodz szepnąć mi kłamstwo wstrętne
![]() |
#5151 |
Rozeznanie
|
Racja z tymi prośbami
![]() ![]() ![]() To raczej tak z lenistwa ![]() ![]() ![]() Ja osobiście byłabym też za tym żeby nie cytować taaakiego długiego posta tylko po to żeby na końcu napisać dziękuje opisy są cudowne itd. bo polowa postów na stronie nie zawiera opisów. Sama chyba parę razy napisałam tylko po to żeby podziękować ![]() ![]() ![]() ![]() ________ Kochanie odłóż książkę, posłuchaj co mówię Ty jak respirator - bez ciebie się duszę <3 chore myśli, które gonią cię jak pocisk wiem, że przeginam - teraz to rozumiem Może jeszcze raz dajmy sobie szansę zróbmy coś razem jak Sawa z Warsem Nasze zdjęcie skleję i powieszę w ramce czas stracony w walce ucieka przez palce Całymi godzinami gadanie o bzdurach, to ten sam typ z którym bujałaś w chmurach.
#5152 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny.
Macie coś w swoich zbiorach o chorobie oraz zmęczoniu dopadła mnie grupa i na nic nie mam siły,ogólnie wkurzona jestem z tego względu. z góry dziękuje bardzo i pozdrawiam ![]() -jak na filmie, szukasz mocnych scen -przetrwam każdą burze, diabłu sprzedam duszę -zawsze przecież jestem taka sama
#5153 |
Zakorzenienie
|
Nie mam przepustki do raju..
Dusza gdzieś w ogrodzie samotności.. Nie widzę już w lustrze odbicia.. Prosta droga? To TY tak powiedziałeś.. Ukrywasz skrzydła wtulone.. zechciej mnie zabrać ze sobą, jeżeli jesteś aniołem.. Zbudził mnie krzyk w ogrodzie cieni.. Odarty z uczuć, nagi, wyrzucony na bruk.. Cienie nienawiści tańczą obok mnie.. Niesiony na skrzydłach zwątpienia... Zatopieni pośród mgły.. I dreszcz wznosi nas do chmur.. Świat zbudowany na złudzeniach.. |
![]() ![]() |
![]() |
#5154 |
Raczkowanie
|
Trudno nam razem być
Wciąż samotne liczę dni Znów kilka ran, zawodu cień Kocham Cię - tylko tyle wiem... Mały plan i małe sny Będą wielkie, gdy powiesz mi, Że wierzysz w nas i pomóc chcesz Kocham Cię - tylko tyle wiem... Zanim cichy mrok Ukołysze snem Chcę uwierzyć, że wciąż Potrafisz kochać mnie Ta noc zniknie, kiedy świt Zbudzi nowy dzień Zakończenie jak cień Okryje nas, przyjdzie szybciej Niż bym chciał, zatrzyma czas I nam osuszy łzę Kocham Cię - tylko tyle i tylko tyle wiem! Może z tego ktoś sobie coś wybierze. Dobry kawałek. ( ;
#5155 |
Raczkowanie
|
Leosia69 dobrze, że się coś przydało
![]() Plotkaraaa a kradnij, kradnij ![]() I co do podpunktów wyżej to, to ma sens powiem Wam ![]() * Najlepiej wspominać w ciszy, gdy głos swojego serca się słyszy. * Są ludzie, którzy swoim charakterem niszczą to, co zbudowali sercem. * Tylko Ty umiesz wymyślać mi świat. * Powiedz jak Ci minął dzień ? O czym był wczorajszy sen ? Mów mi o czym tylko chcesz, Ja słucham, czytam z Twoich ust . Opowiadaj mamy czas. * Wariatka jeszcze tańczy, taką to by na stos. Na co jej marny los? * Potem i tak mijaliśmy się co dzień, chociaż pozornie szliśmy obok siebie. Czy to w ogóle była miłość? Chyba tak. Chyba w żadnym innym uczuciu ludzie nie mijają się tak często jak w tym. W gęstwinie słów, gestów, spojrzeń najtrudniej odnaleźć te, które są potrzebne. * Bo ja jestem, proszę Pana na zakręcie. * Z nadzieją w dłoni. * Dookoła złoty kurz A wariatka jeszcze tańczy. * Wariatki zawsze będą tylko wariatkami. * A ja będę dla Ciebie jak słoneczny koniec lata. * W małym pudełku, trzymam biedronki na szczęście. * Musimy kochać, bo ktoś zapisał to w DNA. * Słodka herbata na gorzkie łzy. * Dogonisz wiatr? * Ja tu, ty tam... * Karuzela marzeń. * Jestem niemal na placu zabaw, niemal na karuzeli pod chmurami, niemal zakochana.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5156 | |
xoxo
|
Cytat:
(i włąsnie w ten sposó b jest mnóstwo powtórzeń, większość wizażystek nie czyta poprzednich postów albo robi to od niechce nia.) Proponje aby wycofać na jakiś czas (bądz calkowicie) prośby. `wybieram kolor mych marzeń `nie jestem aby mnie rozmieć, jestem aby mnie kochać `kolejna para butów jednak nie zastąpi czułego mężczyzny kee super masz te opisy z wariatkami ;D bardzo przypadły mi do gustu ;D
![]() |
#5157 |
Zadomowienie
|
Plotkaraaa
musimy przypominać. bo inaczej wszystkie pozapominamy ![]() Lougess większość z nas o coś prosiła i cytowała bigposty, czy też powtarzała opisy... i musimy coś z tym zrobić ![]() aa. Twoje opis z 'WŁODI-PRZEPRASZAM ŻE'? ahhh! ![]() na co najmniej sto litrów miłości przypada sto zakładów w totolotka. Nie jestem mądry .. i love you, i love you, i love you.i love you...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5158 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie taak ![]() ![]() ![]() ![]() ____ Bo serca są po to. By krwawić tęsknotą. Brakuje mi Ciebie, brakuje mi Twego oddechu... Kiedyś było pięknie, teraz nie jest mi do śmiechu </3 Marze tylko żebyś nie istniał wyłącznie we śnie... Ja w snach, Ty w marzeniach, Tęsknie. <3
![]() |
#5159 |
xoxo
|
Chwyć mnie za rękę i przejdźmy razem przez życie
Tak to prawda, kocham cię Wszystko co robie, robie dla ciebie A little love /mała miłość Spójrz w moje oczy Zobaczysz co dla mnie znaczysz Szukaj swego serca, szukaj swojej duszy nie warto by za to umierać Weź mnie takim jakim jestem, weź moje życie Nie ma miłości takiej jak twoja i nikogo kto mógłby dać jej więcej Dokądkolwiek pójdziesz Cokolwiek zrobisz Ja będę tutaj czekać na Ciebie oczywiście,że będę przypominać ;D
#5160 |
Raczkowanie
|
Uśmiechnij się do mnie.!
![]() Ej. Książe.! Zabierz mnie do czekoladowej krainy.! Uciekam w marzenia, wracam do rzeczywistości.! Oświetlona mrokiem. ![]() Może dopiero w chwili śmierci, zrozumiem jak ważne było moje życie. ![]() -Dlaczego jesteś w tym głupim przebraniu królika.? -A dlaczego Ty jesteś w tym głupim przebraniu człowieka.?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.