![]() |
#5131 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Domi, ja tu jestem dopiero od 3 tygodni, ale czasami naprawdę jest co nadrabiać
![]() Ale to dobrze, bo widać, że fajna jest tutaj atmosfera, dziewczyny pomagają, czasami ochrzanią jak trzeba, dlatego nie ma się co dziwić, że produkuje się tu tyle postów dziennie:P |
![]() ![]() |
![]() |
#5132 |
Raczkowanie
|
hehe tak masz racje;D
No cóz ja dzis nie zrobilam dobrego wrazenia z tym jedzeniem ![]() Ale postaram sie poprawic;p To jak przyjmiecie mnie do siebie?
#5133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja juz mam za soba 10min twister, 20 min orbitrek, troche brzuszkow i cwiczen na nogi ![]() ![]()
![]() |
#5134 |
Rozeznanie
|
wiecie co zauważyłam, że po tych świetach nie ciągnie mnie do podjadania.
A ostatnimi czasy coś ciągle za mną chodziło jak wracałam z pracy to orzeszki to czekolada. a teraz spokój. jest to pewien sukces ![]() a misja 2l wody dziennie trwa. dzień drugi ukończony ![]() Ale duuuużo nowych kobitek widzę i witam się ze wszystkimi razem i z każdą z osobna ![]() ![]() Tak więc trzymajmy się kupy bo kupy nikt nie ruszy, tak ? ![]()
#5135 |
Raczkowanie
|
mam pytanie czy moze byc taki jadlospis na jutro
Sniadanie: serek wiejski z pomidorem 2plasterki sera bialego chudego Przekaska: serek naturalny mala garstka orzechow ziemnych Obiad:hmm mam pół kalafiora przygotowanego i nie wiem co jeszcze moge do niego dodac zeby wyszedl jakis obiad ![]() Kolacja: sałatka z warzyw (ogorek zielony,jaja,ser bialy chyudy,pomidor,fasolka czerwona,sałata pekinska,troche sera zółtego) No i oczywiscie w miedzy czasie bede pila ale tego juz nie zamieszczalam I jak?
#5136 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do chlopaka i jedzonka SB, to moj tez zachwyca sie niektorymi potrawami. Bardzo smakowalo mu chili con carne i faszerowane cukinie. Lososc pieczony w folii to w ogole malo co go nie powalil ![]() Co prawda nie udaje mi sie go nawrocic ![]() mmmmmm to w takim razie zazdroszcze jeszcze bardziej ![]() Cytat:
i prawdziwe fajnie, ze jestes taka szczesliwa ![]() oby trwalo jak najdluzej ![]() czyli jakie ? ![]() Cytat:
/me lubi dawac baciki ![]() Cytat:
ale mam takie samo zdanie takie ilosci na pewno nie zdolaja zrobic wiele zlego ja tam zawsze ale pamietaj o bacikach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
taka raczej brzydsza... ![]()
![]() |
#5137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a pewnie więcej Ci nasze ekspertki podpowiedzą ![]()
![]() |
#5138 |
Raczkowanie
|
hmm co do sałatki to zawsze taka robilam tylko czasami dodawalam jeszcze tunczyka w sosie wlasnym bo mi taka smakuje
![]()
#5139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja sobie nie potrafie wyobrazić smaku tej sałatki.
![]() |
#5140 |
Zakorzenienie
|
a u mnie...
S: omlet z cebulka pieczarkami i 2 plasterkami sera zoltego p: orzechy (zjadlam ich troche za duzo i zapomnialam wziasc wiesniaka do szkoly... ) O: koltety schabowe z salatka z ogorka, pekinki, pomidora, papryki, sera i wedliny. K: kielbaska z grila brakuje przekaski, i w ogole dziwyn ten jadlospis, ale tak gdzies sie zle czuje ze juz nic nie zjam... glowa mnie boli i mam mdlosci...
#5141 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do mojego chłopaka, to on niektórymi się zachwyca potrawami, na niektóre narzeka. Ogólnie na SB nie przeszedł, bo po tygodniu się zbuntował, ale odstawił ziemniaki, fast foody, makaron i ryż zwykły, colę i napoje gazowane (raz na jakiś czas pozwala sobie na puszkę pepsi). Je ogólnie wszystko co ja, ale dodaje sobie czasem jakieś parówki, czy coś. Czy tak, czy tak, jestem z niego ogromnie dumna, bo wcześniej był doskonałym przykładem tego, jak nie powinno się odżywiać:P A mi przy okazji też jest łatwiej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5142 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
![]() Ja aktualnie jestem na fazie IV czyli kompletne grzeszenie... na sniadanie pączek, ruskie na obiad, a wieczorem piwo ![]() Żeby calkowicie nie przepuscic efektow plazowania, nadal cwicze brzuszki, spaceruje z psem, dzis biegalam przez godzine na biezni, generalnie lazimy po sklepach budowanych kilka h dziennie. Moze w weekend wybiore sie na jakies zakupy ciuszkowe i nabede kiążke TURBO. Ściskam was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5143 |
Rozeznanie
|
Carmela, że też Agatston nie wspomniał w swojej książce o IV fazie - zapomniał na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5144 |
Zakorzenienie
|
Przeszlam, przeszlam... ale chyba ja skroce, nie wiem tylko o ile albo bede na niej tydzien, albo ok 11 dni. bo w nastepna sobote szykuje mi sie ostra impreza %%%%, A zle samopoczucie to podejrzewam ze to nie od braku wegli ale od tej kielbaski z grila.... mam typowe zachowanie jak bym cos nieswiezego zjadla...
#5145 |
Zadomowienie
|
Poznań?
![]() A ja dzisiaj zjadłam tyle węgli... oczywiście tych dobrych, ale i tak za dużo... Poprawię się jutro... Jak przekonałyście swoich TŻtów do jedzenia potraw SB? Ja sobie tego absolutnie nie wyobrażam... Jedyne warzywa, które akceptuje mój TŻ to pomidor, ogórek i papryka czerwona... Udało mi się jedynie przekonać go do sałatki złożonej z: ogórka świeżego, ogórka kiszonego, pomidora i fety ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5146 |
Raczkowanie
|
heh
![]()
#5147 |
Rozeznanie
|
Mój zaczął ze mną SB, ale jemu to się skończyło, tak jak mówiłam po tygodniu:P Widział i widzi efekty, więc też chce tak, ale on nie ma silnej woli, jeśli o odchudzanie chodzi:P Od roku słyszę: "za tydzień zacznę się odchudzać", "od poniedziałku codziennie będę ćwiczył":P I takie tam. Ale naprawdę, wystarczy podmienić kilka produktów w kuchni i już im na zdrowie wyjdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5148 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to w takim razie mamy taka sama ![]() Teraz to ja bym z kolei te nalesniki zjadla... ech ![]() Juz niedlugo ![]() Cytat:
![]() Jednak jak juz wspominalam, u mojego najtrudniej jest z piwem, ktorego czasem nie potrafi sobie odmowic. Niby wypija jedno piwko na kilka dni, ale zawsze okolo polnocy! Do tego strasznie lubi jogurty owocowe i soki typu kubus, pysio. Czyli pewnie nie dalby rady bez slodkiego. Chociaz, jak mu jutro zaserwuje ptasie mleczko kokosowe, to moze zmieni zdanie. Dzisiaj zrobilam pierwszy raz i normlanie szok !!! Pychota !!! Nawet, gdybym miala nie byc na kocyku, to i tak bede sobie to robila !!! Po prostu niebo w gebie. Zjadlam teraz cwiarteczke miseczki i z trudnoscia sie powstrzymuje od tego, zeby nie zjesc drugiej cwiarteczki. Pychota !!!! Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, pomozcie zrobcie cos, zebym nie zjadla drugiej cwiarteczki ptasiego mleczka... ![]()
![]() |
#5149 |
Raczkowanie
|
hmm mam jeszcze takie pytanie czy mozna jesc śledzie w occie?
#5150 |
Rozeznanie
|
A mój często się mnie pyta, czy dany produkt jest zdrowy, czy nie będzie źle jak go zje itp. itd.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5151 |
Wtajemniczenie
|
Domi ze snem w sumie niewiele sie zmienilo.
![]() Ale od czasu do czasu zdarza sie, ze mam calkiem niezla noc, tak jak np dzisiaj.. ladnie przespalam. ![]() Widze, ze jesli chodzi o cwiczenia to wracasz do dawnej formy. Super! ![]() Zawsze Cie podziwialam za to! ![]() ![]() Carmela jak Ty wytrzymujesz godzine na bierzni?? ![]() Ja dzisiaj po 15 minutach padlam, choc fakt faktem bieglam pod gorke spora czesc. Calkowicie stracilam forme, ale mysle, ze za pare tygodni biegajac 2-3 razy w tygodniu troche sie to poprawi. Pocieszam sie, ze mimo wszystko, obojetnie czy biegam 15 czy 30 min, robie cos dla zdrowia. ![]() feline moj ex- TZ byl chudy, wiec z odchudzaniem nie mialam problemu. A tak to tez nie lubial wielu rzeczy, ale jak kobieta gotuje cos SB i nie ma innego wyboru, to i TZ nie ma wyjscia. ![]() ![]()
#5152 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny chyba trzeba założyć nowy wątek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5153 |
Zakorzenienie
|
pearpearl a jak ty robisz to mleczko kokosowe ?? ;>
a ja mialam ciazka noc, non stop wymioty a z rana jeszcze biegunka.... super wesele brata mi sie szykuje ;(
#5154 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a o sukience juz pisałam bo juz wybrana fotki znajdziesz tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4739 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4697 a na solarium tez trza sie bybrac tyle ze twarzy nie opalam, wiec bedzie trzeba sie bedzie posmarowac jakims brazowym mazidłem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam nadzieje ze ryz brazowy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie pracowicie i stresowo wczoraj zasnełam po 21 (a kolacja była o 20 ![]() nie wysypiam sie wogole cwiczenia w tym tygodniu tylko rano były a zadnego aero wieczorem , moze dzis na step sie wypiore albo na basen na wage nie wchodze bo strach a oto wczorajsza spowiedz: *owsianka z suszonymi sliwkamii 2 łyzkami homo (20gr biała 0% tłuszczu) *jabłko+pasek czekolady+plaster sera *2 jaja na twardo +paski papryki (ok 1,5 papryki)+3 plastru szynki+lyzka majonezu(zaspałam i nie zdazylam naszykowac sobie czegos sensowniejszego) *garsc rzodkiewek *ok 140gr twarogu, ogór kiszony, plaster szynki, pomidor ze szypiorem pozatym 3 kawy ![]()
![]() |
#5155 |
Wtajemniczenie
|
telik piekna suknie wybralas! Tak myslalam, ze wlasnie tak bedzie. Zalozysz i bedziesz wiedziala-to ta.
![]() ![]() To teraz szukacie garnituru? Chcecie jasny czy ciemny?
#5156 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
![]() ![]() ![]() Powodzenia i wytrałości ![]()
#5157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witaj ślicznotko, z zapartym tchem sledze Twoją kariere. jestem pod wrazeniem, plazujesz cos jeszcze?
![]() |
#5158 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ wprawdzie narzeka na oponkę, ale każde pieczywo ciemniejsze od bułki kajzerki to dla niego rzecz kompletnie niejadalna, a bez jakiegoś masmixa czy innego tłuszczowego smarowacza to w ogóle. Zresztą jego śniadanie tak najczęściej wygląda: bułka z masłem, nawet bez żadnej wędliny i broń boże na przykład z pomidorem. I on twierdzi, że takie mu najbardziej smakuje . Wprawdzie wie, że na ziemniak, biały ryż i schaboszczaka w panierce w mojej kuchni nie ma co liczyć i się ich nie domaga, ale na większość potraw patrzy podejrzliwe
![]() ![]() ![]() ![]() Ja za to znów wczoraj nagrzeszyłam, bo pod koniec całego dnia na pięknej plaży poszłam sobie na godzinkę aerobiku (klima wysiadła przed świętami, naprawią w przyszłym tyg., lało się ze mnie straszliwie), po czym prosto z sali wsiadłam na rower (kumpela już czekała) i pojechałam na inaugurację sezonu grillowego na miasteczku studenckim (ehhh...znów się poczułam jak za studenckich, fajnych czasów...) gdzie oczywiście moja silna wola poszła się paść co objawiło się wypiciem dwóch piw ![]() ![]() ![]() ![]() A jadłospis na dziś też mam jakiś taki dziwny, bo muszę lodówkę przed weekendem opróżnić:
|
![]() ![]() |
![]() |
#5159 |
Rozeznanie
|
dzien dobry!!!
![]() powoli wkraczam na wlasciwe tory i waga tez powraca do normy ![]() ![]() moj jadlospis na dzis: S: jogurt naturalny z platkami owsianymi, suszonymi morelami i garscia zairen slonecznika, dyni, platkow migdalow i innech posiekanych orzechow + jablko (duzeeeee ![]() P: wiesniak + 3 zawijaski (wedlinka+ fit) + pol ogorka zielonego i garsc rzerzuchy ![]() ![]() O: makaron pp z piersia z kury i warzywami (brokul, kalafior, papryka czerwona, fasola, fasolka szparagowa, cebulka) K: twister ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5160 | ||||
Zadomowienie
|
Litosci nie macie
![]() Jak mozna tyle pisac ![]() Oj widze, ze ciezko po Świetach, ciezko... ![]() ![]() ![]() Nie waze sie, bo teraz zalozylam, ze raz w miesiacu, wlacze z tymi cholernymi skurczami, kupilam dzis Aspargin... zobaczymy, Do tego jeszcze mnie dzis migrena dopadla, ale po nazarciu sie tabletkami (musze byc w pracy, bo mam spotkanie za spotkaniem niemal) jest lepiej, tylko mdli mnie na maksa... Jeszcze przekaski nie wciagnelam. Owsianka mega na sniadanie zjedzona, wiec glodu nie czuje... Jak uporam sie z miesniami, to bede biegac. Jutro jedziemy na roczek do znajomych, szykuje sie wieczorna impreza dla doroslych, wiec ciezko bedzie nie grzeszyc, ale mam zamiar trzymac pion. Niedziela spacerowa, wiec znowu zgubie. Mam w ogole wrazenie momentami, ze chudne w oczach ![]() ![]() Fruity a dzis rano o Tobie myslalam, przez ten moj bol glowy i mroczki w oczach... ![]() Witaj DOMI ja sie jeszcze "nacielam" na Twoja obecnosc na plazy, na poczatku ![]() Anetko i jak proteinki??? W ramach kryzysow plazowych tez chcialam zaryzkowac, ale odpuscilam. Swoja droga ciekawe jak Natala. Mamooli z praniem mam zamiar dzis zakonczyc ostateczna walke ![]() ![]() U nas wczoraj 4,5 godz. spacer, a Borys na rowerku tyle czasu potrafi jezdzic, a ja za nim ganiac, pachajac wozek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Feline u mnie tzet uwielbia jesc i je takie obiady jak ja, tyle, ze dodaje sobie ziemniaki, czy chlebek bialy, je drozdzowki, slodycze. Ja na kolacje jem jajko, a on do jajka kanapke z maslem i tlustym serem. Dzis na obiad wciaga spagetti z razowym makaronem. Jedyne kreci nosem na slodkie wypieki SB, a te robie juz teraz bardzo rzadko, bo ja lasuch na ciasta jestem, jak sie okazuje ![]() Aha ale u mnie Tzet to szczypior - 200 cm i ok 90 kg U mnie fastfoodowo ostatnio. Pizza wczoraj, dzis makaron z mieskiem mielonym i warzywkami ![]() Dobra ide cos wciagnac, bo zaraz mam ludziuf...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.