Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 172 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-08, 19:37   #5131
kennedy
Zakorzenienie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez tucz Pokaż wiadomość
Ja widzę ogromną różnicę. Jeszcze jak opuchlizna zejdzie i zrobię usta to będę zadowolona ze swojej twarzy
super efekt- bardziej pasuje to twojej delikatnej twarzy
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 20:53   #5132
tucz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _Magda_lena_1 Pokaż wiadomość
Przepiękny masz nosek ahhh ale tak jak poprzedniczka uważam, że Twój wyjściowy nie był taki zły...
Można wiedzieć u kogo robiłaś?
Dziękuję, na zdjęciach nos przed operacją nie wygląda najgorzej, ale był okropny w rzeczywistości. Wielki i krzywy (miałam dwa inne profile jeden zadarty drugi garbaty)
Operację robiłam u prof Jethona w Warszawie.
tucz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:38   #5133
pchelkamonia
Przyczajenie

jak wszystko wygląda po zabiegu? długi miałyście okres rekonwalescencji? ja mam dłuuugi nos i tak rozmyślałam czy na następne urodziny nie zrobić sobie takiego prezentu napewno psychicznie bym się lepiej czuła
pchelkamonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 12:52   #5134
tucz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pchelkamonia Pokaż wiadomość
jak wszystko wygląda po zabiegu? długi miałyście okres rekonwalescencji? ja mam dłuuugi nos i tak rozmyślałam czy na następne urodziny nie zrobić sobie takiego prezentu napewno psychicznie bym się lepiej czuła
Ten dyskomfort po operacji, jest naprawdę wart efektu. Czuję się teraz świetnie. O niebo lepiej.
Po operacji przez pierwszy tydzień miałam fioletowe oczy, spuchnięte na maksa Wyglądałam dziwnie, nie było widać praktycznie gałek.
Później oczy są fioletowo zielono żółto czerwone. Aż sam doktor się zdziwił, że tak puchnę, wiec to pewnie sprawa indywidualna.

Ale jak już opuchlizna zeszła zrobiłam makijaż czułam się w końcu dobrze z moim nosem.
Jeszcze jestem popuchnięta, ale i tak jest nieźle.

Polecam to każdemu. I jeszcze jedno. Nos po operacji mnie nie bolał. Przeszkadzało mi oddychanie przez gardło i przeszkadzał mi gips, ale sam nos poprostu nie bolał mnie.
tucz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:29   #5135
PieprzMalina
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _Magda_lena_1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam pytanko... Mam termin operacji u Dr Szczyta na wrzesień, czy któraś z Was po operacji nocowała w Warszawie niedaleko kliniki (pensjonat, hotel, kwatera...) przynajmniej 2-3 noce do wyciągnięcia setonów? Byłabym wdzięczna jeśli coś polecicie
Hej, mam nadzieje, ze podzielisz sie wrazeniami ja mam zabieg u szczyta dopiero 18 grudnia.
PieprzMalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 12:27   #5136
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tucz Pokaż wiadomość
Oto mój nowy nos i stary nos
Nie muszę chyba mówić który jest który.
Operację miałam wykonywaną 26 marca, a więc nosek ma prawo być spuchnięty.
Widać że krótszy jest teraz i bardziej pasuje do twarzy.

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2013-04-15 o 12:33
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 16:47   #5137
mroznykasztan
Raczkowanie

Ja robiłam nos 6 lat temu w Szczecinie. Nie żałuję, i zdecydowałabym się na to jeszcze raz gdybym musiała Szkoda życia na kompleksy, jeśli ktoś ma możliwość, nie ma co się zastanawiać.
mroznykasztan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 16:53   #5138
mroznykasztan
Raczkowanie

Dot.: Operacja nosa 17 lat? :(

Cytat:
Napisane przez martik565 Pokaż wiadomość
Macie tu moje zdj.. i poradzcie mi ile kosztowalaby operacje i czy zrobie z o czegos ladny nos..
Hej, oczywiście że z Twojego nosa da się zrobić ładny nos, ja miałam o wieeele gorszy, po złamaniu w dzieciństwie nie został nastawiony, i w wieku 18 lat położyłam się na stół, miałam robioną poczwórną osteotomię nosa i efekt jest super, kosztowało mnie to 7000zł, połowę uzbierałam, resztę pomogli rodzice...
mroznykasztan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 17:35   #5139
miodzio1987
Przyczajenie

hej dziewczyny !!! ja operacje robiłam u Dr. Zawisza w Krk jestem kilka dni od ściągnięcia gipsu, efekt znakomity, miałam ogromny garbaty nochal a teraz mam piękny naturalny nosek jeżeli któraś z was by chciała foty lub jakiekolwiek info to zapraszam
mayday@poczta.onet.pl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nos - Kopia.jpg (47,7 KB, 328 załadowań)

Edytowane przez miodzio1987
Czas edycji: 2013-04-29 o 17:43
miodzio1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:15   #5140
qna1988
Przyczajenie

DO kasiulka12312
"Dr dokładnie obejrzał mój nos ,stwierdził ,że przepisze mi maść ,którą muszę smarować te zgrubienia rano i wieczorem"

jak nazywa się ta maść?
qna1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 21:01   #5141
abba1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez vainilla Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy Wy wiecie co się dzieje z tym forum??? wogóle nie działa ;( a mam koncem miesiaca operacje u dr. skupina i chce pozytac jak sie przygotowac no i pooogladac noski od doktora a na Tym forum szukałabym miesiącami
Chyba, że możecie mi coś jescze polecic.

PS. Czy podczas konsultacji u doktora Skupina doklandie omawialtscie noski czy jescze przed operacją. Zastanawia mnie ile jest czasu przed operacją by uzgodnic te szczegóły, bo wydaje mi sie ze po konsultacji doktor moze nie pamietac o tych ustaleniach
abba1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-04, 22:35   #5142
ja i moj kot
Raczkowanie

abba nie byłaś jeszcze na konsultacji u dr Skupina? Czyli zarezerwowałaś sobie termin przez telefon, tak?

Wiesz, jak ja zrobiłam? Na beauty dziewczyny zrobiły mi symulację, którą wzięłam na konsultację. Pokazałam dr i powiedział, że będzie się starał uzyskać taki efekt. Ja w dniu op. miałam krótką konsultację, na której dr wyjaśniał, co będzie dokładnie robił z nosem.

Na forum był bardzo fajny wątek o pytaniach na konsultację, jak się przygotować, co zabrać, co łykać przed op., czym smarować siniaki, itp.

Operację miałam 3 lata temu. Coś tam pamiętam, więc śmiało pytaj
ja i moj kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:26   #5143
Aliced
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Jutro minie tydzień od mojej operacji, więc o efekcie na razie nie będę pisała, bo gips i plastry jeszcze na twarzy Oczywiście potwierdzam, NOS NIE BOLI, może troszkę na początku ale ja mam obniżony próg bólu i tylko 3 dni brałam prewencyjnie tabletki.
No ale nie o tym chciałam napisać. Chciałam zwrócić uwagę na przygotowanie do zabiegu. Nie wiem czy każdy lekarz tego wymaga ale ja musiałam zrobić wymaz z gardła kilka dni przed operacją. Okazało się, że mam jakąś bakterię i 3 dni przed terminem operacja została odwołana. Najpierw musiałam przejść kurację antybiotykową (chociaż czułam się całkowicie zdrowa). No i czekać na kolejny termin wyznaczony kilka tygodni później!!! Nie ukrywam jak bardzo skomplikowało mi to całą sprawę (urlop, opieka na dziecko, transport do szpitala). No i stres czekania na to wielkie wydarzenie Także polecam zrobienie wymazu kontrolnego przynajmniej miesiąc wcześniej, a później drugiego kilka dni przed operacją
Aliced jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 11:05   #5144
kasia8008
BAN stały

Powiem Wam szczerze, że zdecydowałam się na ta operację. Nareszcie nie wstydzę się swojego nosa, a ten który zrobił mi doktor Łątkowski to jest coś wspaniałego. Wydaje mi się, że ludzie zaczęli mnie teraz inaczej traktować, a i sama nabrałam mnóstwo pewności siebie
kasia8008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 12:09   #5145
ja i moj kot
Raczkowanie

Mnie też operował dr Łątkowski
Stary 2013-05-05, 12:16   #5146
kasiulenkazg
Przyczajenie

Kurcze wlasnie nie wiem co sie dzieje z forum :/ nie ma wcale stronki przed operacja u Dr.Skupina jest jeszcze raz wszystko omaiwane na spokojnie,pozdrawiam.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez abba1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wy wiecie co się dzieje z tym forum??? wogóle nie działa ;( a mam koncem miesiaca operacje u dr. skupina i chce pozytac jak sie przygotowac no i pooogladac noski od doktora a na Tym forum szukałabym miesiącami
Chyba, że możecie mi coś jescze polecic.

PS. Czy podczas konsultacji u doktora Skupina doklandie omawialtscie noski czy jescze przed operacją. Zastanawia mnie ile jest czasu przed operacją by uzgodnic te szczegóły, bo wydaje mi sie ze po konsultacji doktor moze nie pamietac o tych ustaleniach
Kurcze wlasnie nie wiem co sie dzieje z forum :/ wcale nie ma strony przed operacja u Dr.Skupina jest jeszcze raz wszystko na spokojnie omawiane,pozdrawiam.
kasiulenkazg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 12:25   #5147
kasiulenkazg
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

A to wspaniala robota Dr.Skupina
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg NOSKI.jpg (33,8 KB, 318 załadowań)
Stary 2013-05-05, 14:36   #5148
ja i moj kot
Raczkowanie

O ktoś z beauty Zdjęcie z nowym noskiem masz w avie, pamiętam. Piękny
Stary 2013-05-05, 14:47   #5149
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Witajcie

I ja planuje operację noska, chodzi mi o usunięcie garba i blizny. Zwracam się do waś z prośba czy któraś z was operowała się może u Pani Doroty Żukowskiej?

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 17:47   #5150
kasiulenkazg
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ja i moj kot Pokaż wiadomość
O ktoś z beauty Zdjęcie z nowym noskiem masz w avie, pamiętam. Piękny
DziekujeA no tak zawiatalam tutaj,kurcze szkoda,ze nie ma Beauty,ale mam nadzieje,ze na dniach powroci
Stary 2013-05-05, 18:08   #5151
klarysa99
Przyczajenie

ja też przesiadywałam na beauty.Jestem przed operacją u dr.Skupina to właśnie dzięki dziewczynom z forum BwP zdecydowałam się na niego a teraz odliczam dni do operacji i nie mogę się już doczekać.
klarysa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 18:14   #5152
kasiulenkazg
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klarysa99 Pokaż wiadomość
ja też przesiadywałam na beauty.Jestem przed operacją u dr.Skupina to właśnie dzięki dziewczynom z forum BwP zdecydowałam się na niego a teraz odliczam dni do operacji i nie mogę się już doczekać.
Ja walsnie jestem z tego forum i bylam jedna z najbardziej udzilajacych sie w watku Dr.Skupina nie kojarze cie po nicku chyba,ze mialas na beauty inny
Stary 2013-05-05, 18:18   #5153
klarysa99
Przyczajenie

wiem pamiętam cie bardzo dobrze często się udzielałaś,na forum BwP jestem pod nickiem cindy i siedziałam w wątku prof.Kobusa bo byłam na niego zdecydowana ale po czytaniu waszych opinii na temat dr.Skupina nie mogłam się oprzeć i mam operację wyznaczona na czerwiec
Stary 2013-05-05, 18:27   #5154
kasiulenkazg
Przyczajenie

Cytat:
wiem pamiętam cie bardzo dobrze często się udzielałaś,na forum BwP jestem pod nickiem cindy i siedziałam w wątku prof.Kobusa bo byłam na niego zdecydowana ale po czytaniu waszych opinii na temat dr.Skupina nie mogłam się oprzeć i mam operację wyznaczona na czerwiec
A no to teraz nick kojarze fajnie,ze zdecydowalas sie na Doktorka Skupina
Stary 2013-05-05, 18:34   #5155
klarysa99
Przyczajenie

trudno było sie nie zdecydować tak zachwalałyście no i wszystkie macie piękne noski co mnie przekonało.A no szkoda że nie ma beauty-ciekawe co tam się narobiło i też mam nadzieje że powróci
Stary 2013-05-05, 18:39   #5156
kasiulenkazg
Przyczajenie

Cytat:
trudno było sie nie zdecydować tak zachwalałyście no i wszystkie macie piękne noski co mnie przekonało.A no szkoda że nie ma beauty-ciekawe co tam się narobiło i też mam nadzieje że powróci
Tez mam taka nadzieje,tutaj na forum ciezko mi sie polapac nie wiem gdzie mam powiadominie,ze ktos udizlil odpowedzi w tym watku:/ nie ogarniam tego musze wchodzic na @ w powiadomienie
Stary 2013-05-06, 17:17   #5157
kupiak
Raczkowanie

o jaka szkoda, taka skarbnica wiedzy nie istnieje! Żałosne i gdzie wy teraz będziecie wychwalać i zachwalać....!
kupiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:27   #5158
qna1988
Przyczajenie

Kasiulka

"Dr dokładnie obejrzał mój nos ,stwierdził ,że przepisze mi maść ,którą muszę smarować te zgrubienia rano i wieczorem"

jak nazywa się ta maść?
qna1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:41   #5159
abba1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiulenkazg Pokaż wiadomość
A to wspaniala robota Dr.Skupina

ale piekny nosek!!!!!!
abba1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 10:25   #5160
nemenzis
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez qna1988 Pokaż wiadomość
DO kasiulka12312

jak nazywa się ta maść?
NAPROXEN kosztuje 9 zł w aptece, wysusza zgrubienie , ale skóra po naproxenie jest mocno przesuszona
nemenzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości