![]() |
#5131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#5132 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Operację robiłam u prof Jethona w Warszawie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5133 |
Przyczajenie
|
jak wszystko wygląda po zabiegu? długi miałyście okres rekonwalescencji? ja mam dłuuugi nos i tak rozmyślałam czy na następne urodziny nie zrobić sobie takiego prezentu napewno psychicznie bym się lepiej czuła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po operacji przez pierwszy tydzień miałam fioletowe oczy, spuchnięte na maksa Wyglądałam dziwnie, nie było widać praktycznie gałek. Później oczy są fioletowo zielono żółto czerwone. Aż sam doktor się zdziwił, że tak puchnę, wiec to pewnie sprawa indywidualna. Ale jak już opuchlizna zeszła zrobiłam makijaż czułam się w końcu dobrze z moim nosem. Jeszcze jestem popuchnięta, ale i tak jest nieźle. Polecam to każdemu. I jeszcze jedno. Nos po operacji mnie nie bolał. Przeszkadzało mi oddychanie przez gardło i przeszkadzał mi gips, ale sam nos poprostu nie bolał mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5135 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5136 |
Raczkowanie
|
Widać że krótszy jest teraz i bardziej pasuje do twarzy.
28 list. 2012 ![]() Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2013-04-15 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#5137 |
Raczkowanie
|
Ja robiłam nos 6 lat temu w Szczecinie. Nie żałuję, i zdecydowałabym się na to jeszcze raz gdybym musiała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5138 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja nosa 17 lat? :(
eżHej, oczywiście że z Twojego nosa da się zrobić ładny nos, ja miałam o wieeele gorszy, po złamaniu w dzieciństwie nie został nastawiony, i w wieku 18 lat położyłam się na stół, miałam robioną poczwórną osteotomię nosa i efekt jest super, kosztowało mnie to 7000zł, połowę uzbierałam, resztę pomogli rodzice...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5139 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny !!! ja operacje robiłam u Dr. Zawisza w Krk jestem kilka dni od ściągnięcia gipsu, efekt znakomity, miałam ogromny garbaty nochal a teraz mam piękny naturalny nosek
![]() ![]() mayday@poczta.onet.pl Edytowane przez miodzio1987 Czas edycji: 2013-04-29 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#5140 |
Przyczajenie
|
DO kasiulka12312
"Dr dokładnie obejrzał mój nos ,stwierdził ,że przepisze mi maść ,którą muszę smarować te zgrubienia rano i wieczorem" jak nazywa się ta maść? |
![]() ![]() |
![]() |
#5141 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny, czy Wy wiecie co się dzieje z tym forum??? wogóle nie działa ;( a mam koncem miesiaca operacje u dr. skupina i chce pozytac jak sie przygotowac no i pooogladac noski od doktora ![]() ![]() Chyba, że możecie mi coś jescze polecic. PS. Czy podczas konsultacji u doktora Skupina doklandie omawialtscie noski czy jescze przed operacją. Zastanawia mnie ile jest czasu przed operacją by uzgodnic te szczegóły, bo wydaje mi sie ze po konsultacji doktor moze nie pamietac o tych ustaleniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5142 |
Raczkowanie
|
abba nie byłaś jeszcze na konsultacji u dr Skupina? Czyli zarezerwowałaś sobie termin przez telefon, tak?
Wiesz, jak ja zrobiłam? Na beauty dziewczyny zrobiły mi symulację, którą wzięłam na konsultację. Pokazałam dr i powiedział, że będzie się starał uzyskać taki efekt. Ja w dniu op. miałam krótką konsultację, na której dr wyjaśniał, co będzie dokładnie robił z nosem. Na forum był bardzo fajny wątek o pytaniach na konsultację, jak się przygotować, co zabrać, co łykać przed op., czym smarować siniaki, itp. Operację miałam 3 lata temu. Coś tam pamiętam, więc śmiało pytaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5143 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jutro minie tydzień od mojej operacji, więc o efekcie na razie nie będę pisała, bo gips i plastry jeszcze na twarzy ![]() No ale nie o tym chciałam napisać. Chciałam zwrócić uwagę na przygotowanie do zabiegu. Nie wiem czy każdy lekarz tego wymaga ale ja musiałam zrobić wymaz z gardła kilka dni przed operacją. Okazało się, że mam jakąś bakterię i 3 dni przed terminem operacja została odwołana. Najpierw musiałam przejść kurację antybiotykową (chociaż czułam się całkowicie zdrowa). No i czekać na kolejny termin wyznaczony kilka tygodni później!!! Nie ukrywam jak bardzo skomplikowało mi to całą sprawę (urlop, opieka na dziecko, transport do szpitala). No i stres czekania na to wielkie wydarzenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5144 |
BAN stały
|
Powiem Wam szczerze, że zdecydowałam się na ta operację. Nareszcie nie wstydzę się swojego nosa, a ten który zrobił mi doktor Łątkowski to jest coś wspaniałego. Wydaje mi się, że ludzie zaczęli mnie teraz inaczej traktować, a i sama nabrałam mnóstwo pewności siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#5145 |
Raczkowanie
|
Mnie też operował dr Łątkowski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5146 | |
Przyczajenie
|
Kurcze wlasnie nie wiem co sie dzieje z forum :/ nie ma wcale stronki
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5147 |
Przyczajenie
|
![]()
A to wspaniala robota Dr.Skupina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5148 |
Raczkowanie
|
O ktoś z beauty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5149 |
Wieczne Kutango
|
Witajcie
![]() I ja planuje operację noska, chodzi mi o usunięcie garba i blizny. Zwracam się do waś z prośba czy któraś z was operowała się może u Pani Doroty Żukowskiej?
![]() |
#5150 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5151 |
Przyczajenie
|
ja też przesiadywałam na beauty.Jestem przed operacją u dr.Skupina to właśnie dzięki dziewczynom z forum BwP zdecydowałam się na niego a teraz odliczam dni do operacji i nie mogę się już doczekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5152 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5153 |
Przyczajenie
|
wiem pamiętam cie bardzo dobrze często się udzielałaś,na forum BwP jestem pod nickiem cindy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5154 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5155 |
Przyczajenie
|
trudno było sie nie zdecydować tak zachwalałyście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5156 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5157 |
Raczkowanie
|
o jaka szkoda, taka skarbnica wiedzy nie istnieje! Żałosne i gdzie wy teraz będziecie wychwalać i zachwalać....!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5158 |
Przyczajenie
|
Kasiulka
"Dr dokładnie obejrzał mój nos ,stwierdził ,że przepisze mi maść ,którą muszę smarować te zgrubienia rano i wieczorem" jak nazywa się ta maść? |
![]() ![]() |
![]() |
#5159 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5160 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.