|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Właśnie ja też nie rozumiem, o czym oni nawijali w tych kulisach.
![]() ![]() ![]()
#5132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Mnie sie też wydaje, że Marzena zginie i dlatego nie będzie tak jak dawniej.
![]() |
#5133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle czasu ściągają mi się te kulisy,że chyba się nie doczekam ![]()
![]() |
#5134 |
Zakorzenienie
|
Aż obejrzałam kulisy i sama nie wiem co o tym mysleć
![]() ![]() ![]() Ależ ten serial pasjonujący, chyba nie dam rady wytrwać do poniedziałku w takim napięciu ![]()
#5135 |
Zakorzenienie
|
Być może podpucha. Nasz bohater - Kuba w osotaniej chwili uratuje Marzenę z rąk ćpuna - porywacza (swoją drogą co Marzena w nim widzi?
![]() Och.. jakie to wzruszające. ![]() ![]()
#5136 |
Zakorzenienie
|
Ja też już nie moge wyrzymać
![]() Może Marzena gustuje w tych niegrzecznych chłopcach ![]() ![]()
#5137 |
Zakorzenienie
|
Napiszcie,co było w kulisach...Próbowałam kilkakrotnie ściągnąć z linka,ale ciągle mi się zawiesza
![]()
#5138 |
Zakorzenienie
|
Kuba ze łzami w oczach mówił o przeznaczeniu, o tym, że jeśli komus jest coś przeznaczone to tak sie stanie i koniec kropka.Że oni nie mieli na to cos (na to co ma sie stać) żadnego wpływu i widocznie tak musiało być, nie jestem pewna ale tam padło chyba zdanie, że to jest wina brata Marzeny,Aha no i już nigdy nie będzie tak jak dawniej, wszystko sie zmieni.Pewnie coś pominęłam.Jak sobie przypomne to dopisze
![]()
#5139 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Sweet_21
![]() Ojoj,strasznie...Teraz tylko czekać na "przecieki".Na stronie www.m-jak-milosc.blog.pl jeszcze nic nie ma.
#5140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5141 |
Zakorzenienie
|
Nemezja nie ma za co
![]() PS Może Sławek ją zabije?
![]() |
#5142 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tutaj jest link tłumaczący wczorajsze kulisy. http://film.onet.pl/seriale/0,1460833,wiadomosc.html
Uło, będzie się działo. ![]() To może jednak nie zginie Marzena, tylko Sławek? ![]()
#5143 |
Zakorzenienie
|
Czy Ja wiem tak żałowaliby strasznego Sławka?
A tak poza tym zamiast Marcin Stec przeczytałam Marcin Stolec ![]()
#5144 |
Zakorzenienie
|
No to teraz juz całkiem podsyciłyście moją ciekawość...chyba aż mi się to przyśni z wrażenia
![]() ![]() I wątki Marysi, Ewy oraz "Leszkowej kamizelki" całkiem poszły w zapomnienie ![]()
#5145 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie obejrzałam kulisy
![]() Kuba mówi tam,że w jego przypadku toksyczna miłość doprowadzi do tego,że przyjdzie mu się pożegnać z pewnymi rzeczami.Z Marzeną?
#5146 |
Zakorzenienie
|
gdzies mi sie obilo o uszy,ze to Slawek zginie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiec tak: 1. wydaje mi sie ze Marzenka bedzie z Kubusiem 2.Ewa z Kotowiczem 3.Marysia wreszcie zmadrzeje i pokocha doktorka ![]() Mam nadzieje ze w nastepnym odcinku bron Kuby wreszcie wystrzeli w lepetyne Slawka ![]() ![]() Niedlugo z USA wraca Norbert ( a jego to juz nie zniose ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5148 |
Zakorzenienie
|
Marysia już daje oznaki zazdrości przez tę nową laborantke.
wydaje Mi sie, że Kuba może rzeczywiście zabije Sławka i Marzena nie będzie w stanie mu tego wybaczyć, dlatego Kuba powiedział, że już nigdy nie bedzie tak jak kiedyś??
#5149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5150 |
Zakorzenienie
|
streszczenia kolejnych odcinków, znalezione na jakimś forum o mjm
![]() 20:05 M JAK MIŁOŚĆ ODC. 468 (5.02) Marcin z Kubą próbują namówić Marzenę, żeby złożyła skargę na Sławka. Dziewczyna jednak odmawia: boi się, że ukochany popełni w więzieniu samobójstwo. Leszek wyprowadza się z domu. Nowicka coraz bardziej martwi się o Ewę. Marek zawozi do urzędu petycję mieszkańców, którzy żądają kontroli w magazynach przetwórni. Tymczasem Peter proponuje Grażynie egzotyczne wczasy. Julka błaga Piotrka, by nie mówił jej matce, że dziewczyna spotyka się ze starszym mężczyzną. Kinga radzi mężowi, żeby zerwał tę niewygodną znajomość i odmówił udzielania Julce dalszych korepetycji. Zduński czuje się jednak odpowiedzialny za swoją uczennicę. 20:05 M JAK MIŁOŚĆ ODC. 469 (6.02) Na inauguracji Youmiko Małgosia odnosi sukces. Nie ma go jednak z kim dzielić. Tego samego dnia w przychodni trwa impreza z okazji otwarcia laboratorium. Z rozmowy Rogowskiego z Dorotą wynika, że laborantka wróciła do Gródka po rozpadzie swojego małżeństwa. Przed laty łączyło ją z lekarzem coś więcej niż tylko stosunki koleżeńskie. Paweł jest załamany po spotkaniu z Teresą. Wygląda na to, że leczenie się przedłuży, a Teresa jest coraz słabsza psychicznie. 20:05 M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 470 (12.02) Marek denerwuje się przed kontrolą w przetwórni. Okazuje się, że słusznie. Pod nieobecność Petera urzędnicy nie zostają wpuszczeni do środka. Ewa informuje matkę, że zdecydowała się na rozwód. Teodor zagląda do przychodni. Widząc, że Janina jest załamana, proponuje jej pomoc. W końcu Nowicka nie wytrzymuje i z płaczem opowiada mu o domowych problemach. Po krótkiej chwili słabości szybko jednak znów się od niego odsuwa. Rogowski próbuje porozmawiać z Marią na temat Doroty, ale Zduńska wciąż zachowuje się lodowato. W końcu lekarz umawia się z młodą laborantką na wieczór. Chwilę wcześniej między Marią i nową pracownicą dochodzi do starcia. Dorota traktuje pielęgniarkę z takim lekceważeniem, że oburza to nawet Renię. Jolka przyjeżdża załamana do Grabiny i prosi Hankę o pomoc. Jest w ciąży z szefem, który próbuje ją zmusić do aborcji. Pani Honorata jest coraz bardziej zachwycona Piotrkiem, daje mu nawet podwyżkę. Tymczasem Zduński kolejny raz musi znosić awanse Julki. 20:05 M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 471 (13.02) Hanka próbuje przekonać Jolkę, by nie przerywała ciąży. Wyjeżdża razem z przyjaciółką do Warszawy. Do Grabiny wpadają Stefan z Elką. Przyjaciele sugerują, że młoda para powinna postarać się o dziecko. Simona jednak wyczuwa, że synowa się do tego nie pali. Wygląda na to, że Elka ukrywa przed mężem coś ważnego. Małgosia mdleje w pracy. Iza z Edim wzywają pogotowie. Lekarz stwierdza wyczerpanie i każe jej zrobić dalsze badania. Marcin od razu przyjeżdża zaopiekować się Małgosią w domu. 20:05 M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 472 (14.02) Hanka wraca do Grabiny. W końcu udaje jej się przekonać Jolkę, żeby urodziła dziecko. Elka zwierza się Kaśce. Jest załamana, bo przed ślubem nie powiedziała Stefanowi, że nie może mieć dzieci. Piotrek rezygnuje z korepetycji. Gdy Honorata żąda wyjaśnień, przyznaje, że Julka zachowuje się prowokująco. Matka dziewczyny jednak mu nie wierzy. Po pracy Honorata przyjeżdża na Łowicką. Grozi Zduńskiemu więzieniem. Okazuje się, że Julka powiedziała matce, że Piotrek ją zgwałcił. W poniedziałek, 19 lutego Mjm nie ma z powodu gali Viva 20:05 M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 473 (20.02) Kaśka przypadkiem słyszy, jak Marek podaje termin kolejnej kontroli przetwórni. Dziewczyna mówi o tym mężowi, a ten donosi o wszystkim szefowi. W efekcie Peter każe usunąć z magazynów część chemikaliów. W czasie, gdy Sebastian przenosi materiały, "szczęśliwym zbiegiem okoliczności" na drugim końcu Grabiny wybucha pożar i mieszkańcy nie widzą podejrzanego ruchu w magazynach. Kinga próbuje przekonać Julkę, żeby powiedziała matce prawdę. Dziewczyna jednak ją wyśmiewa. Tymczasem Piotrek z Honoratą każde z osobna, przedstawiają Leszczyńskiemu swoje wersje wydarzeń. Mecenas - nim podejmie decyzję, komu uwierzyć - chce sam porozmawiać z Julką. Marcin wyznaje Małgosi, że czuje do niej dużo więcej, niż przyjaźń. W odpowiedzi jednak Mostowiakówna z nim zrywa. Nie pomaga nawet interwencja Marzeny. Małgosia tłumaczy dziewczynie, że do miłości i stałych związków po prostu się nie nadaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#5151 |
Zakorzenienie
|
anielica troche tego jest
![]()
#5152 |
Raczkowanie
|
jak to sie stalo, ze marcin zna gosie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5153 |
Zakorzenienie
|
Jeśli dobrze pamiętam poznali się na jakiejś imprezie czy czymś u Kingi i Piotrka, a potem Małgosia tak zauroczyła Marcina, że ten zadzwonił i umówił się z nią, bo chciał jakiś ogródek dla Marzeny czy coś, a wiedział, że ona się tym zajmuje. Oczywiście ogródek to był pretekst
![]() No a potem pożyczał jakieś książki chyba... Jak coś namotałam to proszę poprawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5155 |
Zakorzenienie
|
Czyli Marzena nie zginie, bo w 473 odcinku jeszcze jest.
![]()
#5156 |
Wtajemniczenie
|
w najbliższych odcinkach napewno nie. W kulisach zazwyczaj pokazuja to co kręcą obecnie, a emisja tych odcinków za około 3-4 miesiące.
Tak w ogóle to dla mnie ten wątek z Marzeną i Sławkiem mógłby w ogóle nie istnieć. Nie lubie tego oglądać, a jak widze tego ćpuna i ten jego kucyk to normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5157 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam streszczenia dane przez aniielicę i swierdzam że nieźle będzie się działo
![]() ![]()
#5158 |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie chcę, żeby ją zabierali z serialu. Ja ją lubię.
![]() Natomiast mogą zabrać tego przylizanego, Teresę i Agnienię. Jeszcze im dopłacę. ![]()
#5159 |
Raczkowanie
|
aniielica,
spray już wcześniej wklejała te streszczenia, ale 473 nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5160 |
Wtajemniczenie
|
Biedna ta aktorka grająca Marzenę, Już raz ją uśmiercili w Pierwszej Miłości
![]() chyba dostanie stały etat na role pieknych-uśmiercanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.