|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Dałam im czas na załatwienie swoich spraw poza Forum...
A Was proszę o zaprzestanie komentowania tej kłotni , bo to nie ma sensu i tylko sie zaśmieca forum.. one sa zawieszone , więc nie mają teraz się jak" bronić" więc koniec dyskusji nie mogę wykasowac wątków , ale też nie chiałabym zamykać wątku
gaga Edytowane przez gaga Czas edycji: 2007-10-23 o 17:48 Powód: literówki |
|
|
|
#5192 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie mialo tak groźnie zabrzmieć
|
#5193 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5194 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze czytam czytam i nie wierze, SYNTETYKI traktuje sie normalnymi odrzywkami do SUCHYCH włosów?? Przecież one nie wchłaniaja odrzywki, itd. Może chodzi o jakis środek, np sylikon w tych odrzywkach? Jutro jade do włosy-sklep (albo na odwrót) koło legnickiej we wrocławiu i przyjrze sie syntetykom i zasięgne pani sprzedającej
![]() ja na tym wątku to powoli zaczynam czytac tylko posty starych wizażanek, ktore kojarze... Fajnie by bylo w skrócie podsumowac wątek, bo jak ktoś jest nowy, to nie przebrnie przez 5 tysięcy postów... |
|
|
|
#5195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5196 |
|
Zadomowienie
|
anastazja jakbys mogla to zapytaj ich czy prowadza jeszcze sklep internetowy, bo ja wyslalam do nich kilka zapytac jakies 2 tygodnie temu i do dxisiaj odpowiedzi sie nie doczekalam, oraz wloski ktorr byly "chwilowo niedostepne" sa tak samo niedostepne do dzis
|
|
|
|
#5197 |
|
Przyczajenie
|
...... nie spzredajemy na wizazu
"Zanim coś zrobisz, zanim kogoś zranisz...-przystań na chwilę i zastanów się nad tym czy warto... Mysl, dziesięć razy myśl zanim zabrniesz za daleko... zanim dojdziesz tam, skąd trudno sie cofnąć" Edytowane przez gaga Czas edycji: 2007-10-23 o 23:03 |
|
|
|
#5198 |
|
Przyczajenie
|
Wklejam zdjęcia zestawu...
|
#5199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ci na maila nie odpowiadaja spróbuj zadzwonic, może na mailu mają jakis dziwny antyspam, czy coś. Jutro ja dotre to napisze na forum czy działa ten sklep i jak z włosami... nicole jesli jestes tu, to edytuj swoje wypowiedzi, bo to reklama. A reklama na wizażu...
|
|
|
|
|
#5200 |
|
Raczkowanie
|
Jak taki strach to ja poprosze na priva jesli mozna
|
|
|
|
#5201 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może żeczywiście zapobiega jedynie elektryzowaniu się i pokrywa ten plastik jakaś powłoką
|
|
|
|
|
#5204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No fakt-drogo....jak dla mnie bardzo drogo,ale....zbieramy;p Oj tak-fotka by sie przydala;PP MUCZIAS GRACJAS SINIORA |
|
|
|
|
#5205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5206 |
|
Zadomowienie
|
bo hiphop, to płynie w mojej duszy
![]() Byłam w tym sklep-włosy. Kupiłam synetyki za 90 (1 paczke). Do tego klej do metody dome i ściagacz do kleju i w sumie wyszło 170 pln. Musze mamie tylko powiedzieć, że musi mi zrobić. Kupilam klej i te włosy, ale obsługa nie rzuciła mnie na kolana.. Pani bardziej w dredach i warkoczykach siedzi, a przedłużanie, to chyba nie jest jej konik. Nie dowiedziałam sie niczego nowego... Oprócz tego, że po 3 myciach włosy tracą troche swój blask... Chciałam na tulejki założyć, albo mikroringi L, ale nie było... Co do sklepu internetowego to działa, na ladzie nawet 1 paczka byla do wysłania. Trzeba po prostu CHYBA zadzwonić. |
|
|
|
#5207 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
. Chciałabym może w grudniu, przedłużyc sobie trochę włosy, ale nie chodzi mi o to by było jakieś długie tylko znudził mi się mój bob i zależy mi na tym by tył był równy z przodem, czyli kilka cm za ramiona. Chcę kupic włosy na allegro, a znajoma fryzjerka by mi je doczepiła. Mam tylko problem, zupeełnie nie wiem jaką metodą bym chciała, jakie włosy wybrac itd. Czy któraś z was by mi pomogła ? Załączam zdjęcia jak wyglądają moje włosy z tyłu, terz są może z 2, 3 cm dłuższe .
|
#5208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tyłu, a włosy jak widze masz geste, to ja jak zwykle polecam metodą warkoczykową na taśmie. Jak zageścisz pasemkami to chyba nie uzyskasz az takiej gęstości. Ze zdjecia wydaje mi sie, ze masz naprawde duzo włosów ja na awatarze obok miałam włosy właśnie na taśmie. Jakieś 90-100 cm.
|
|
|
|
|
#5209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Z góry dziękuję
|
|
#5210 |
|
Zadomowienie
|
niestety ja ci nie pomoge. Według mnie ciemne włosy sa całkiem inne od jasnych. Ja kupowałam zawsze jasne na allegro i nie byłam z żadnych zadowolona. Dziewczyny z nr 1 (czarny) chwaliły sobie sprzedawców od których ja kupowałam te same włosy, ale blond.
Tak więc nie moge byc obiektywna, bo nigdy nie kupowałam ciemnych, czarnych. Na tym wątku napewno ktoś pisał o ciemnych dobrych wlosach z allegro, ale to było tak gdzieś w połowie wątku. |
|
|
|
#5211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Na tych rzeczach też mi zależy.
|
|
#5212 |
|
Zadomowienie
|
Moje na tasmie wyglądały na 200% naturalne. Ale wysoka kitka mi nie wychodziła. Wydaje mi sie, że to zależy od kształtu głowy i momentu do którego masz taśme. Ja miałam patrząc od przodu twarzy, tuz za uchem do nastepnego ucha. Najwiecej miałam 4 rzedy tej tasmy. wysoki kitek u mnie wyglądal, jakbym miała kwadratową głowe. Tylko ja mam swoje jasne włosy i cienkie. Nie wiem jakby to wyglądało u cibie. Przed przedłużeniem powinnas przymierzyć i wybrac "najlepsze miejsce na głowie" dla tasmy
|
|
|
|
#5213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
#5214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5215 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje anastazja
jak bede kupowac nowe to napewno zawdzonie,bo narazie czekam na przesylke z allegro ![]() a dzis zdjelam swoje wlosy efekt szok.... tyle mi ich wypadlo,ze wydaje mi sie jakbym wylysiala am nadzieje,ze to mi sie tylko wydaje.... a te warkocze mi sie sfilcowaly... tak,ze mama miala troche problem z rozplecieniem ich...oby te klipsy jutro przyszly bo wstyd tak normalnie na ulice wyjsc :P |
|
|
|
#5216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anastazjo Widzę ,że jesteśmy z tego samego miasta .Czy kupowałaś może w tym sklepie włosy naturalne na taśmie?Byłam tam kilka dni temu i włoski wyglądały bardzo fajnie ,no ale wiem ,że po myciu może być z nimi różnie . Nie chciałam się wypytywać ekspedientki bo faktycznie nie była zbyt miła.
|
|
|
|
|
#5217 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny przepraszam że tak zupełenie z innej beczki, ale czy któras z Was słyszała może o "odzywce z kopyta konskiego"?? to jest ponoć super sprawa, ale nie mogę znaleźć nic w sieci na ten temat, ani gdzie to kupić, szukałam na forum i też nic.
|
|
|
|
#5218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5219 |
|
Raczkowanie
|
dobra już se coś tam znalazłam, nawet wątek na wizazu po dociekliwym przeszukaniu.
![]() bardzo prosze tylko o powstrzymanie komentarzy poglądowych dotyczących zwierząt w związku z ta odżywką, bo na tamtym wątku straszna awantura się o to podniosła. ale jeśli ktoś ma jakies doświadczenia odnośnie tej odzywki to chętnie poczytam
|
|
|
|
#5220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Wyjdzie identyczny Pallet na 24 mycia brązem. To jest mój naturalny, ale jak chciałam zafarbowac nieudane pasemka to robiłam tym i wyszedł identyczny .
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

az strach powiedziec ile..
. Z góry dziękuję
szok.... tyle mi ich wypadlo,ze wydaje mi sie jakbym wylysiala
. Nie chciałam się wypytywać ekspedientki bo faktycznie nie była zbyt miła.