![]() |
#5221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Meme la roche posay jak dla mnie jest do d***, miałam kiedys miniaturke i warzył mi sie na paszczy, badziewie do potegi. Maybellinów przyznam tez nie lubie, w ogole mi sie nie trzymają na moim paszczurze
![]() ![]() Ja jestem zachwycona Dermablend Vichy, tani to Ci on nie jest, ale warto bo jest b. wydajny. Lubie tez podkłady Max factora, Loreala w sumie tez, choc mam wrażenie ze oni ładują jeden i ten sam podkład do różnych opakowan i sprzedaja jako nowosc ![]() ![]() Oliwka pod kuratelą moich rodziców zamienia sie w małego klocka, mam wrażenie ze z dnia na dzien jest coraz cięższa. Wszystko byłoby ok. ale wieczorami strasznie beka i mam podstawy sądzic ze jest przekarmiana. gadam moim rodzicom zeby jej tak nie futrowali ale jak grochem o sciane. Rzekomo ma apetyt i sie domaga - ciekawe bo w weekendy jak ja sie nia zajmuje jakos sie mniej domaga ![]() Wiecie moj sasiad ten od hucznej imprezy mnie wczoraj max zaskoczył. przyszedł do mnie z wielkim bukietem tulipanów z pzreprosinami za ta piątkową impreze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5222 |
Zakorzenienie
|
Joasia to sa jakies chore wymysły stuknietych urzedasów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5223 |
Zadomowienie
|
Kasiulko to widać nawet porządny ten sąsiad
![]() ![]() Meme ja też mam tak suchą skóre że dosłownie czoło mam całe w łuskach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5224 |
Zadomowienie
|
Kasiulko, co do pzrekarmiania, to dziadki chyba tak maja....ile razy zostawiamy Filipa z moją mamą - tata go nie karmi - to potem jak pytam co zjadł, to mi szczena opada do ziemi. I też jest to ciekawe, ze jakos w domu ze mną tyle nie je...? No i oczywiscie dłodycze to by w niego pakowali tonami. Ja nie mówie ,zeby dziecku odmawiać, bo sama fifkowi daje, kostke czekoaldy, czy jakieś tam Kinder cos tam, albo łyżeczke Nutelli, czy np, z chlebem, ale jak pzrychodzę do moich rodziców, to mam pierwsze co robi to łapie, za jedzenie żeby go karmić. A jak jest cicho, to wiem ,ze siedzą razme w kuchni i wpinkalają Nutellę. I co? Nic, dziadkom nie przegadasz...ja juz to olewam, bo nie mam siły ani tłumaczyc ani prosic, a wrzaskiem wadomi, nic sie nie zdziała. Cieszę się ,ze Filip ma swój rozumek i jak po prostu nie chce juz jesć to zaczyna pluć na wszystkie strony i każdy to go wtedy karmi, daje sobie siana!
dziekuje Kasiulko, za cynk co do podkładów. Ja tez uważam ten z La R. Posay saporazkę, myślałam, o Lorealu ale spotkałąm sie z opiniami, ze jest kijowy, ale tez na KWC a tam nic nie wiadomo....Isadora, niestety też mi robi mega machę - podkradałam mamie - i zostałam ukarana....teraz wróciłam do podkładu z Avona, kiedys nie byłam z niego zadowolona ze wzgledu na kolor, za jasny kupiłam, ale teraz w porównaniu z La R. Posay to jest istne delikatne i leciutkie cudo.
#5225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5226 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny zauwałżyłyscie że nasze dzieci zachowują sie tak samo?
![]() Agika ja przylatuje 27 to sie nie zobaczymy na lotnisku ![]() ![]() Meme, Kasiulka prosze was zwracajcie uwage dziadkom. ![]() kasiulek ty sobie nie myśl że sąsiad to na przeprosiny, dla mnie to on Ciebie zwyczajnie podrywa. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5227 |
Rozeznanie
|
ch aga,
![]() haniu a jakiego kremu uzywasz bo ja mam ten sam problem, jestem strasznie wysuszona!! jasia ty sie lepiej zaopatrz w splówe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5228 |
Zakorzenienie
|
Daria małz był obecny przy tym wręczaniu, wiec nie sadze, zreszta kto by tam na mnie poleciał
![]() ![]() Ja zwracam uwage non stop ale to jakbym z głuchymi gadała przez telefon. No zero reakcji ![]() Dziewczyny ja tez mam sucha skóre - kupuje w ogromniastych ilosciach maseczki nawilżające, takie jednorazowe w saszetkach, różnych firm, co mi w łapy wpadnie i laduje w paszcze nawet codziennie. i działa ! |
![]() ![]() |
![]() |
#5229 |
Zakorzenienie
|
Joasiu mam pytanko bo mnie tż ściga o to, czy Ty nie musiałaś żadnego kursu zrobić czy normalnie zgłosilaś wniosek o dofinansowanie? Bo tż słyszał, że osoba która się o te dofinasowanie stara musi przejść jakiś kurs
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płatku żadnych kursow robic nie trzeba ![]() Teraz ja zamierzm sie starac i u nas dają w tym roku 13 tyś,wszystko zostało po staremu z tą różnica ze teraz potrzebny jest żyrant. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5231 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać ze mieli kilka spotkan w UP ale to na szkolenia raczej nie wyglądało,wystarczyl dobry biznes plan,i inne wnioski.
Poza tym w necie jest tego pełno ; http://www.ifirma.pl/ifirma/poradnik...FTVYQgodKDfFKQ http://www.bankier.pl/firma/ue/?gcli...FTwHQgodpmtlJw http://www.finansedlafirm.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#5232 |
Zadomowienie
|
Jak czytam jakich firm Wy używacie kosmetyków
![]() ![]() Mam tłustą cerę, więc nic nie doradzę. Zadzwoniłam dziś do przychodni, żeby zarejestrować się do gina i wiecie co mi powiedziala położna? Wizyta kosztuje 40 zł, ponieważ nie podpisali jeszcze umowy z NFZ. Wkurzyłam się ![]() ![]() Natalka zaczęła foczkować ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5233 |
Zadomowienie
|
Daria ja teraz używam odżywczy krem nawilżający nivea i jak narazie to troche pomaga, ale musze chyba zrobić jak mówi Kasiulka zapas masaczek i codziennie je robić
![]() ![]() Kostko to napewno Natalka zaraz zacznie raczkować Pati też po paru dniach czołgania jak żołnierz zaczeła raczkować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5234 |
Rozeznanie
|
dziewczyny czy 10miesieczne dzieciątko może ,,aktorsko płakać,, wymuszać płacz, udawac??
jak czesto wasi tz wychodzą z kolegami?? wy też gdzies sie udajecie z koleżankami na browar albo coś?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daria uwierz mi ze może wymuszać moja Wika jest w tym temacie profesjonalistką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mariqa -- dzięki ![]() Joasiu -- tak, sama poprosiłam o skierowanie na morfologię. Kurcze wiem, że powinnam ją zmienić ale to bliska koleżanka mojego teścia, razem się bawili, chodzili do szkoły i jakoś z tego powodu głupio mi jest i już sama nie wiem ![]() Kostko -- ja też kupuję tańsze kosmetyki a jeśli mam ochotę na coś extra to poluję na allegro aż upoluję ![]() Dario -- ja to już nie pamiętak kiedy ostatni raz gdzieś wyszłam ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5237 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak tak was podczytuje to mam wrażenie ze te wasze posty na temat kosmetyków to taka pokazówka,wybaczcie ale śmieszy mnie takie pisanie.Nie bede tego głebiej roztrząsać ale ja tak naprawde od urodzenia Wiki to nie mam czasu na pierdoły i zastanawianie sie nad tym jakiego kremu pod oczy użyć albo jaka firma jest dobra a jaka blee...
![]() Nie to ze jestem zaniedbana bo nie jestem ![]() ![]() ![]() A i podziwiam ze macie tyle czasu dla siebie ja czasami nie mam nawet minuty zeby sobie makijaż z przed wczoraj zmyć ![]() ![]() Ps.Pewnie któraś z was napisze ze wcale nie musze was czytać,może i tak ale wkoncu szczerość popłaca,czyż nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#5238 |
Zadomowienie
|
Jastin -- a ja odnoszę wrażenie, że masz zły nastrój i chcesz go jakoś rozładować; padło na nas
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5239 |
Rozeznanie
|
Jastin ty diablico
![]() ![]() ja mysle że dobre jest to że sie wymienimy doświadczeniami kosmetycznymi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nie ma co!!tylko na naszym wątku tak dobrze sei pierze brudy!! ![]() :czarodzie i jestesmy najlepsze czarownice bo tylko my potrafimy robić burze w szklance wody!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spotykajc sie ze znajomymi nie rozmawiam tylko o Wice ![]() ![]() ![]() To co napisałam nie wynika z mojej nie znajomości kosmetyków czy innych pierdól,bo znam to wszystko praktycznie od podszewki i nie zależy mi na tym zeby sie chwalić moja znajomością tego fachu. Chciałam tylko napisać co myśle,choć wiedziałam ze pewnie rozpętam "burze w szklance wody" ![]() I tak jak napisałas mam prawo wyrażać własne zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5243 |
Rozeznanie
|
ja to bym sie z checią z wami wszystkim dziewczynay spotkała
![]() ![]() jastin a co robisz jak Wikunia tak aktoryzuje?? Bo ja nie weim czy mam zlekcewazyc, czy zająć sie tym płaczem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze "olewałam" Wike w takich sytacjach,a niech wrzeszczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5245 |
Rozeznanie
|
qurde!!!!!!1kaszel!!!!!!! u nas to samo!!!!!!!!normalnie taka aktorka jak kaszle!! skoro u was tak można ,,olewać,, to my robimy to samo!!
![]() tylko u nas to ja jestem słaba!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5246 |
Zakorzenienie
|
Daria nie daj się
![]() ...ide spać juz bo padam na klawiature a nie chce zeby Tż jutro wycierał śline z laptopa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5247 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5248 |
Rozeznanie
|
Gwiazdy ja wasze tz reagują na reklamle piwka ,,okocim,,(z kretem i orłami)? bo mój to sie tu do mnie dobiera, miziz, przytula, maslane oczy robi i ............nagle reklama w tv a on,<< o !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() qqqquuurrddee!!!!!!!zUZKA nie śpi!!!!!! ![]() ![]() ej co sie dzieje z Tiarą???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5249 |
Zadomowienie
|
![]() mam nadzieję, że wichura nie wyrządziła zbyt wiel złego w waszym obszarze. U nad strasznie wiało, najgodzej było jak deszcz i wiatr zacinał we wszystkie okna i ściany domu. Normalnie huk nieziemski ![]() Tez się martwię o Tiaarę, nawet się zastanawiałam, czy czegoś nie doczytałam na wątku, ale może ma problem z komputerem? Daria, mój TŻ nie za często wychodzi sam. Najcześciej zapraszamy znajomych do nas, albo my idziemy na jakąś imprezkę. A latem to już grill bardzo często - i wtedy browarek ![]() No ale na reklamę piwa tak nie reaguje ![]() KAmil ostatnio aktorsko pokasłuje. Staramy sięnie śmiać (choć ciężko wytrzymać ![]() ![]() A jak zaczyna wymuszać coś płaczem, to nie reaguję. Zostawiam go niech się wypłacze. Daria, szukaj w sobie sił, bo jak się nauczy to potem będzie trudniej ![]() Dziś mój TŻ łapie mocz od rana ![]() A buraki czerwone to już chyba mogą jeść no nie, bo też chcę zapodac Milciowi barszczyk, no i na tą krew dobre. Ch_aga, ważniejsze od znajomości i skrupułów jest fachowa i dobra opieka zdrowotna nad Mateuszkiem, my ci tylko daradzamy po t co napisałaś, ale ty jesteś na miejscu, widzisz jak zajmuje się Mateuszkiem i czujesz, czy ufasz lekarce, czy nie. I na podstawie swoich odczuć powinnaś podjąć decyzję ![]() Miłego dnia - jutro jadę do mamy i rodzeństaw ![]() ![]()
#5250 |
Zakorzenienie
|
Oj Jastin niedobra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko ja przez tą wichurę pół nocy nie spałam tak dudniło nam w dach i okna ![]() ![]() Kupiłaś woreczek do moczu? Ja zaczym odkleiłam ten woreczek to mi wszystko wypłyneło ![]() ![]() ![]() Co do wymuszania to mam to kilkanaście razy dziennie, nie tylko płacz ale i przeraźliwy pisk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.