Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 175 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-18, 12:55   #5221
kasiulka
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Meme la roche posay jak dla mnie jest do d***, miałam kiedys miniaturke i warzył mi sie na paszczy, badziewie do potegi. Maybellinów przyznam tez nie lubie, w ogole mi sie nie trzymają na moim paszczurze , ten mus odradzam, kiepski raczej.
Ja jestem zachwycona Dermablend Vichy, tani to Ci on nie jest, ale warto bo jest b. wydajny. Lubie tez podkłady Max factora, Loreala w sumie tez, choc mam wrażenie ze oni ładują jeden i ten sam podkład do różnych opakowan i sprzedaja jako nowosc . A z nawilżajacych super jest Hydralight Isadory . Meme poszukaj na allegro, zawsze troche taniej, a odcien mozna sprawdzic wczesniej w sklepie.

Oliwka pod kuratelą moich rodziców zamienia sie w małego klocka, mam wrażenie ze z dnia na dzien jest coraz cięższa. Wszystko byłoby ok. ale wieczorami strasznie beka i mam podstawy sądzic ze jest przekarmiana. gadam moim rodzicom zeby jej tak nie futrowali ale jak grochem o sciane. Rzekomo ma apetyt i sie domaga - ciekawe bo w weekendy jak ja sie nia zajmuje jakos sie mniej domaga

Wiecie moj sasiad ten od hucznej imprezy mnie wczoraj max zaskoczył. przyszedł do mnie z wielkim bukietem tulipanów z pzreprosinami za ta piątkową impreze . Normalnie szok, najlepsze ze ja spalam w najlepsze, nic nie słyszałam, tylko mój małż sie męczył

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 13:12   #5222
kasiulka
Zakorzenienie

Joasia to sa jakies chore wymysły stuknietych urzedasów . Moj małż prowadzi portal intenetowy z działki prawniczej, ale działalnosc ma nie na siebie tylko na siostre, która jest nauczycielką i nikt sie słowem nie pytał o uprawnienia. Z tego co wiem to chyba tylko powinni domagac sie potwierdzenia wykształcenia jak ktos otwiera gabinet lekarski, kancelarie radcowską, adwokacka czy inną. Jak ja kwiaciarnie zakładałam to tez mi nikt w papiery nie zaglądał.

Oliwka
Stary 2007-01-18, 13:24   #5223
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Kasiulko to widać nawet porządny ten sąsiad to ty mu powiedz że najbardziej Oliwce przeszkadzało i czeka na łapówke

Meme ja też mam tak suchą skóre że dosłownie czoło mam całe w łuskach i ostatnio wogóle przez to nie używam podkładów.
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 13:30   #5224
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Kasiulko, co do pzrekarmiania, to dziadki chyba tak maja....ile razy zostawiamy Filipa z moją mamą - tata go nie karmi - to potem jak pytam co zjadł, to mi szczena opada do ziemi. I też jest to ciekawe, ze jakos w domu ze mną tyle nie je...? No i oczywiscie dłodycze to by w niego pakowali tonami. Ja nie mówie ,zeby dziecku odmawiać, bo sama fifkowi daje, kostke czekoaldy, czy jakieś tam Kinder cos tam, albo łyżeczke Nutelli, czy np, z chlebem, ale jak pzrychodzę do moich rodziców, to mam pierwsze co robi to łapie, za jedzenie żeby go karmić. A jak jest cicho, to wiem ,ze siedzą razme w kuchni i wpinkalają Nutellę. I co? Nic, dziadkom nie przegadasz...ja juz to olewam, bo nie mam siły ani tłumaczyc ani prosic, a wrzaskiem wadomi, nic sie nie zdziała. Cieszę się ,ze Filip ma swój rozumek i jak po prostu nie chce juz jesć to zaczyna pluć na wszystkie strony i każdy to go wtedy karmi, daje sobie siana!

dziekuje Kasiulko, za cynk co do podkładów. Ja tez uważam ten z La R. Posay saporazkę, myślałam, o Lorealu ale spotkałąm sie z opiniami, ze jest kijowy, ale tez na KWC a tam nic nie wiadomo....Isadora, niestety też mi robi mega machę - podkradałam mamie - i zostałam ukarana....teraz wróciłam do podkładu z Avona, kiedys nie byłam z niego zadowolona ze wzgledu na kolor, za jasny kupiłam, ale teraz w porównaniu z La R. Posay to jest istne delikatne i leciutkie cudo.

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 14:30   #5225
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez Joasiaa Pokaż wiadomość
Acha baba mi się pytała czy mam doświadczenie w używaniu internetu no wizaż mnie wyszkolił nie ma co
No nie wytrzymam
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 14:48   #5226
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

Dziewczyny zauwałżyłyscie że nasze dzieci zachowują sie tak samo? ten nocny płacz, cyckowanie.....u nas to idą zeby.....
Agika ja przylatuje 27 to sie nie zobaczymy na lotnisku . a do włoch to ja tez bym poleciał nawet zterorystą co był kiedys terorysta ale juz nie jest .
Meme, Kasiulka prosze was zwracajcie uwage dziadkom. ja znam dziewczynke w którą jedzenie było pakowane od małego bo była niby ciągle głodna, a teraz chodzi do przedszkola i robi wszystko za jakąś nagrode ale nie chce zabawki, czy innych dzieciecych zachcianek tylko chce kanapeczke albo kotlecika. a jak babcia nakłada jej na talerz(duży) ziemniaki, kotleta, surówke i jest troszke miejsca jeszce to sie pyta : <<A babuniu tu to miejsce to jeszcze na co??na mięsko?>>.
kasiulek ty sobie nie myśl że sąsiad to na przeprosiny, dla mnie to on Ciebie zwyczajnie podrywa. a co mąż na kwiaty??
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 14:52   #5227
_dAria86
Rozeznanie

ch aga, nic nie widac po Mateuszku.
haniu a jakiego kremu uzywasz bo ja mam ten sam problem, jestem strasznie wysuszona!!
jasia ty sie lepiej zaopatrz w splówe !!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 14:53   #5228
kasiulka
Zakorzenienie

Daria małz był obecny przy tym wręczaniu, wiec nie sadze, zreszta kto by tam na mnie poleciał .
Ja zwracam uwage non stop ale to jakbym z głuchymi gadała przez telefon. No zero reakcji

Dziewczyny ja tez mam sucha skóre - kupuje w ogromniastych ilosciach maseczki nawilżające, takie jednorazowe w saszetkach, różnych firm, co mi w łapy wpadnie i laduje w paszcze nawet codziennie. i działa !

Oliwka
Stary 2007-01-18, 15:54   #5229
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Joasiu mam pytanko bo mnie tż ściga o to, czy Ty nie musiałaś żadnego kursu zrobić czy normalnie zgłosilaś wniosek o dofinansowanie? Bo tż słyszał, że osoba która się o te dofinasowanie stara musi przejść jakiś kurs . Tż chciał otworzyć sklep na mnie, ale teraz mysli o czymś innym dlatego pytam .
Stary 2007-01-18, 16:04   #5230
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Joasiu mam pytanko bo mnie tż ściga o to, czy Ty nie musiałaś żadnego kursu zrobić czy normalnie zgłosilaś wniosek o dofinansowanie? Bo tż słyszał, że osoba która się o te dofinasowanie stara musi przejść jakiś kurs . Tż chciał otworzyć sklep na mnie, ale teraz mysli o czymś innym dlatego pytam .

Płatku żadnych kursow robic nie trzeba moj tż wziął rok temu dofinansowanie unijne z UP i nie musial nic robić,tzn. musiał przedstawic odkładny kosztorys wtedy dawali 11 tyś,na co ta kasa(nie wliczalo sie w to np. towaru do sklepu i np. samochodu a takze ni mozna bylo tej kasy wydac na reklame,albo na lokal)kasa mogla zostac wydana jedynie na np. meble do firmy ,sprzet niezbędny dopracy itp..Po roku jeśli firma sie utrzyma a sie utrzymała kasy nie trzeba zwracać,mieli także kontrole w ciagu roku chyba ze dwie.

Teraz ja zamierzm sie starac i u nas dają w tym roku 13 tyś,wszystko zostało po staremu z tą różnica ze teraz potrzebny jest żyrant.

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 16:18   #5231
jastin83
Zakorzenienie

Zapomniałam napisać ze mieli kilka spotkan w UP ale to na szkolenia raczej nie wyglądało,wystarczyl dobry biznes plan,i inne wnioski.
Poza tym w necie jest tego pełno ;

http://www.ifirma.pl/ifirma/poradnik...FTVYQgodKDfFKQ

http://www.bankier.pl/firma/ue/?gcli...FTwHQgodpmtlJw

http://www.finansedlafirm.pl/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 17:24   #5232
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Jak czytam jakich firm Wy używacie kosmetyków , to ja sie chowam. Nie kupuje kosmetyków powyżej 30 zł. Nie uważam, aby tańsze były gorsze, czy droższe - lepsze. Zresztą nie raz sie przekonałam .
Mam tłustą cerę, więc nic nie doradzę.

Zadzwoniłam dziś do przychodni, żeby zarejestrować się do gina i wiecie co mi powiedziala położna? Wizyta kosztuje 40 zł, ponieważ nie podpisali jeszcze umowy z NFZ. Wkurzyłam się , człowiek płaci składki, a tu karzą jeszcze płacić, bo nie wiedzą czy podpiszą umowę , zwariować można...

Natalka zaczęła foczkować , Porusza sie juz do przodu w szybkom tempie i robi to mniej więcej w taki sposób jak foki, smiesznie to wygląda . Jeszcze troche, a bedzie w koncu raczkować

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 18:00   #5233
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Daria ja teraz używam odżywczy krem nawilżający nivea i jak narazie to troche pomaga, ale musze chyba zrobić jak mówi Kasiulka zapas masaczek i codziennie je robić bo krem to raczej działa tylko po posmarowaniu a rano jak się umyje to znowu łuski na buzi

Kostko to napewno Natalka zaraz zacznie raczkować Pati też po paru dniach czołgania jak żołnierz zaczeła raczkować tylko ja to ją jeszcze stawiałam w pozycji na czworaka i z tyłu jej nóżki do przodu przesówałam a ona rączki i tak sobie raczkowałyśmy a za dwa dni już sama zasówała
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:09   #5234
_dAria86
Rozeznanie

dziewczyny czy 10miesieczne dzieciątko może ,,aktorsko płakać,, wymuszać płacz, udawac??
jak czesto wasi tz wychodzą z kolegami?? wy też gdzies sie udajecie z koleżankami na browar albo coś??
Stary 2007-01-18, 21:25   #5235
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy 10miesieczne dzieciątko może ,,aktorsko płakać,, wymuszać płacz, udawac??
jak czesto wasi tz wychodzą z kolegami?? wy też gdzies sie udajecie z koleżankami na browar albo coś??

Daria uwierz mi ze może wymuszać moja Wika jest w tym temacie profesjonalistką

Stary 2007-01-18, 21:28   #5236
ch_aga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania024 Pokaż wiadomość
Chaga a jak podajesz żelazo bo ostatnio koleżanka mi mówiła że jej córka ma straszną próchnice właśnie przez żelazo bo nikt jej nie powiedział jak podawać. A jej córka też pomimo że była pulpet miała anemie jak była mała oczywiście.
Haniu -- no właśnie były dziś u mnie koleżanki, które kategorycznie odradzały mi podawanie żelaza ze względu na próchnicę, nic o tym nie wiedziałam. Podałam tylko dwa razy w postaci syropku i już więcej nie dam. Tż mówi aby zacząć przyrządzać szpinak, brokuły no i inne warzywka bogate w żelazo i tak zamierzam zrobić.
Mariqa -- dzięki
Joasiu -- tak, sama poprosiłam o skierowanie na morfologię. Kurcze wiem, że powinnam ją zmienić ale to bliska koleżanka mojego teścia, razem się bawili, chodzili do szkoły i jakoś z tego powodu głupio mi jest i już sama nie wiem
Kostko -- ja też kupuję tańsze kosmetyki a jeśli mam ochotę na coś extra to poluję na allegro aż upoluję
Dario -- ja to już nie pamiętak kiedy ostatni raz gdzieś wyszłam A mężyk wychodzi kilka razy w miesiącu do knajpki za ulicę na pifko i to z kolegą, który od dwóch miesięcy jest tatą to już sobie wyobrażam o czym gadają A raczej o kim, bo kolega ma córkę więc pewnie snują plany na temat przyszłości naszych dzieci
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 21:45   #5237
jastin83
Zakorzenienie

Dziewczyny jak tak was podczytuje to mam wrażenie ze te wasze posty na temat kosmetyków to taka pokazówka,wybaczcie ale śmieszy mnie takie pisanie.Nie bede tego głebiej roztrząsać ale ja tak naprawde od urodzenia Wiki to nie mam czasu na pierdoły i zastanawianie sie nad tym jakiego kremu pod oczy użyć albo jaka firma jest dobra a jaka blee...
Nie to ze jestem zaniedbana bo nie jestem albo ze mnie to nie interesuje ale wkurza mnie takie pisanie,według mnie lekko naciagane,sypiecie jakimiś nazwami zeby sie przed soba popisać czy co bo nie rozumiem? .Chce wam tylko powiedzieć ze mdli mnie troche jak czytam niektóre z Waszy postów,niektórzy maja wieksze zmartwienia niz kolejny krem pod oczy albo fluid a Wy jakby tego nie zauważacie nawet pośród "swoich"

A i podziwiam ze macie tyle czasu dla siebie ja czasami nie mam nawet minuty zeby sobie makijaż z przed wczoraj zmyć a juz nie wspomne o tym ze musze miec czas zeby go zrobić

Ps.Pewnie któraś z was napisze ze wcale nie musze was czytać,może i tak ale wkoncu szczerość popłaca,czyż nie?

Stary 2007-01-18, 21:59   #5238
ch_aga
Zadomowienie

Jastin -- a ja odnoszę wrażenie, że masz zły nastrój i chcesz go jakoś rozładować; padło na nas Czy Ty spotykając się ze znajomymi czy rodziną rozmawiasz tylko i wyłącznie o dziecku ?? Bo, moim zdaniem, mówimy tu o wszystkim, tak, jakbyśmy się spotkały i rozmawiały o wszystkim. Jeśli koleżanka zagada do mnie na temat jakiegoś kosmetyku a do tego poda nazwę jakiej nie znam, to to jej własnie powiem: "niestety nie znam się i nie znam tego kosmetyku", a nie od razu rzucę jej: "odczep się i nie gadaj mi tu o pierdołach bo ja mam inne tematy" Ale masz prawo wyrażać własne zdanie.
Pozdrawiam
Stary 2007-01-18, 22:00   #5239
_dAria86
Rozeznanie

Jastin ty diablico , ty!!
ja mysle że dobre jest to że sie wymienimy doświadczeniami kosmetycznymi , choc niektórych nazw ja tez nie znam . Ale mysle że dziewczyny nie bajerują , skoro były rozczarowane tanimi kosmetykami, to niech inwestują, a co! należy sie wszystkim mamuskom. Co do czasu to ja teraz tez mam coraz mniej na robienie sobie ,,czegos,, , dlatego maseczki na suchą skóre u mnie odpadaja!! ale po kąpieli nocnej bede sie smarowąc oliwką w żelu jonshon, może pomoże.

no nie ma co!!tylko na naszym wątku tak dobrze sei pierze brudy!!
:czarodzie i jestesmy najlepsze czarownice bo tylko my potrafimy robić burze w szklance wody!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 22:05   #5240
ch_aga
Zadomowienie

Cytat:
:czarodzie i jestesmy najlepsze czarownice bo tylko my potrafimy robić burze w szklance wody!!
Dobrze powiedziane
Pozdrawiam
Stary 2007-01-18, 22:14   #5241
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
Jastin -- a ja odnoszę wrażenie, że masz zły nastrój i chcesz go jakoś rozładować; padło na nas Czy Ty spotykając się ze znajomymi czy rodziną rozmawiasz tylko i wyłącznie o dziecku ?? Bo, moim zdaniem, mówimy tu o wszystkim, tak, jakbyśmy się spotkały i rozmawiały o wszystkim. Jeśli koleżanka zagada do mnie na temat jakiegoś kosmetyku a do tego poda nazwę jakiej nie znam, to to jej własnie powiem: "niestety nie znam się i nie znam tego kosmetyku", a nie od razu rzucę jej: "odczep się i nie gadaj mi tu o pierdołach bo ja mam inne tematy" Ale masz prawo wyrażać własne zdanie.
Pozdrawiam
Chago nie mam złego nastroju a wręcz przeciwnie bardzo dobry
Spotykajc sie ze znajomymi nie rozmawiam tylko o Wice zazwyczaj poruszane są inne tematy ale jeśli wyczuwam w swoim towarzystwie ze komus jest źle to nie omijam tego szerokim łukiem tylko staram sie jakoś pomóc,byc moze was uraziłam i za to przepraszam ale jeśli ktos pisze ze jest mu źle a osoba która odpowiada pisze np. nie martw sie bedzie dobrze a za chwile pisze "ten kerem pod oczy jest super"to wybaczcie ale jak dla mnie to hipokryzja Podałam tylko przykład!
To co napisałam nie wynika z mojej nie znajomości kosmetyków czy innych pierdól,bo znam to wszystko praktycznie od podszewki i nie zależy mi na tym zeby sie chwalić moja znajomością tego fachu.
Chciałam tylko napisać co myśle,choć wiedziałam ze pewnie rozpętam "burze w szklance wody"
I tak jak napisałas mam prawo wyrażać własne zdanie i to właśnie zrobiłam.

Stary 2007-01-18, 22:19   #5242
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
O tej szkalnce wody to przed chwila wspomniałam wyprzedziłąś mnie ,a co do tego ze w Waszym wątku to sie niestety nie zgodze ,bo jak dla mnie to nie brudy tylko przykra rzeczywistośc,niestety

Stary 2007-01-18, 22:26   #5243
_dAria86
Rozeznanie

ja to bym sie z checią z wami wszystkim dziewczynay spotkała , bo mimo wszystko z wami mi sei najlepiej gada , pije browarka. wasze zdrówko!!
jastin a co robisz jak Wikunia tak aktoryzuje?? Bo ja nie weim czy mam zlekcewazyc, czy zająć sie tym płaczem , bo jak sie zajme to czy Zuzka czasem tego nie wykorzysta??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 22:34   #5244
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
jastin a co robisz jak Wikunia tak aktoryzuje?? Bo ja nie weim czy mam zlekcewazyc, czy zająć sie tym płaczem , bo jak sie zajme to czy Zuzka czasem tego nie wykorzysta??

zdrówko!
Ja zawsze "olewałam" Wike w takich sytacjach,a niech wrzeszczy skoro widze ze nic sie jej nie dzieje a wiem ze jest najedzona i wszystko jet gut to ja poprostu lekceważe i ona juz teraz wie ze u mamusi płaczem,udawanym kaszlem nic nie wskura gorzej z tż,choć tez go za to biczuje

Stary 2007-01-18, 22:37   #5245
_dAria86
Rozeznanie

qurde!!!!!!1kaszel!!!!!!! u nas to samo!!!!!!!!normalnie taka aktorka jak kaszle!! skoro u was tak można ,,olewać,, to my robimy to samo!!
tylko u nas to ja jestem słaba!! ale postaram sie
Stary 2007-01-18, 22:42   #5246
jastin83
Zakorzenienie

Daria nie daj się
...ide spać juz bo padam na klawiature a nie chce zeby Tż jutro wycierał śline z laptopa,coś czuje ze jutro będe miala co czytać

Stary 2007-01-18, 22:47   #5247
_dAria86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
Daria nie daj się
...ide spać juz bo padam na klawiature a nie chce zeby Tż jutro wycierał śline z laptopa,coś czuje ze jutro będe miala co czytać
no no, to jutro chyba bedzie własnie to pranko
zaraz mnie konsekwencją postępowania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 23:14   #5248
_dAria86
Rozeznanie

Gwiazdy ja wasze tz reagują na reklamle piwka ,,okocim,,(z kretem i orłami)? bo mój to sie tu do mnie dobiera, miziz, przytula, maslane oczy robi i ............nagle reklama w tv a on,<< o !!!!! krecik>> i w reklame patrzy!!!!!i tylko mi nie do śmiechu!!!!

qqqquuurrddee!!!!!!!zUZKA nie śpi!!!!!! imprezuje z nami zbój mały!!!!
ej co sie dzieje z Tiarą????
Stary 2007-01-19, 06:49   #5249
agika11
Zadomowienie

dzień dobry,
mam nadzieję, że wichura nie wyrządziła zbyt wiel złego w waszym obszarze. U nad strasznie wiało, najgodzej było jak deszcz i wiatr zacinał we wszystkie okna i ściany domu. Normalnie huk nieziemski

Tez się martwię o Tiaarę, nawet się zastanawiałam, czy czegoś nie doczytałam na wątku, ale może ma problem z komputerem?

Daria, mój TŻ nie za często wychodzi sam. Najcześciej zapraszamy znajomych do nas, albo my idziemy na jakąś imprezkę. A latem to już grill bardzo często - i wtedy browarek . Samotne wyjścia to raczej 3-4 razy w roku na jakieś imprezy z pracy, albo jakiś wieczór kawalerski.
No ale na reklamę piwa tak nie reaguje
KAmil ostatnio aktorsko pokasłuje. Staramy sięnie śmiać (choć ciężko wytrzymać ) , bo jak tylko zobaczy, że się śmiejemy to włącza mu się popisywacz i jazda na całego
A jak zaczyna wymuszać coś płaczem, to nie reaguję. Zostawiam go niech się wypłacze. Daria, szukaj w sobie sił, bo jak się nauczy to potem będzie trudniej

Dziś mój TŻ łapie mocz od rana Idzie z Kamilkiem na badania, pobranie krwi i kontrolę.. MAm nadzieję, że już jest ok.
A buraki czerwone to już chyba mogą jeść no nie, bo też chcę zapodac Milciowi barszczyk, no i na tą krew dobre. Ch_aga, ważniejsze od znajomości i skrupułów jest fachowa i dobra opieka zdrowotna nad Mateuszkiem, my ci tylko daradzamy po t co napisałaś, ale ty jesteś na miejscu, widzisz jak zajmuje się Mateuszkiem i czujesz, czy ufasz lekarce, czy nie. I na podstawie swoich odczuć powinnaś podjąć decyzję Liczy się tylko Mateuszek.
Miłego dnia - jutro jadę do mamy i rodzeństaw
Stary 2007-01-19, 07:11   #5250
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Oj Jastin niedobra jakbym miała cały czas myśleć tylko o swoich problemach, a mam ich mnóstwo to bym w głowę już dawno dostała więc nie widzę nic złego i naciąganego w tym, że interesują nas takie pierdołki jak puder czy krem pod oczka powinnam zlać Twoje posty by nie powtórzyła się tamta sytuacja, ale musiałam to napisać . Kurcze chyba ktoś chce nam jakiegoś bakcyla na wątek podrzucić . Niedługo starch będzie o czymkolwiek pisać by ktoś nas nie zjechał .

Agiko ja przez tą wichurę pół nocy nie spałam tak dudniło nam w dach i okna teraz zerkam na wiadomości 4 osoby nie żyją i jakie zniszczenia strasznie.

Kupiłaś woreczek do moczu? Ja zaczym odkleiłam ten woreczek to mi wszystko wypłyneło trzy podejścia robiłam i dosłownie odrobina mi się ostała do badań .

Co do wymuszania to mam to kilkanaście razy dziennie, nie tylko płacz ale i przeraźliwy pisk . Moje dziecko dzissiaj znowu wstało wściekłe oczywiście spać poszedł po 23.00 .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości