![]() |
#5221 | |
Wieczne Kutango
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5222 |
Raczkowanie
|
Moja koleżanka miała operacją i mówiła, żeby brać : piżamkę z rozpinaną na guziki górą, jakieś luźniejsze ciuchy, żeby nie haczyć ubierając się o gips, jasiek pod głowę, słomki do picia, płyn do płukania jamy ustnej, bo z myciem ząbków może być ciężko, balsam do ust, wazelinę, wodę mineralną z "dziubkiem" jak mi się coś jeszcze przypomni to dopisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5223 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa dr Wilgus???
Cytat:
![]() ![]() ps: Dziewczyny założyłam wątek o Euroklinice dr. Wilgus JEŚLI JESTEŚCIE "PRZED i PO" operacji to wklejajcie tam swoje zdjęcia i wszystko co się z tym wiąże proszę!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Dr Wilgus zrobił mi dwie fotki powiedział, że pracy nie jest za wiele, na wywołanym zdjęciu narysował jak to będzie wyglądać-delikatnie skróci nos, zwęzi i pozbędę się małego, ale jednak garbka ![]() ![]() ![]() Operację mam zaplanowaną na 11.9.2013 na 8:00. wrrrr ![]()
![]() |
#5224 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa dr Wilgus???
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5226 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5227 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa dr Wilgus???
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5228 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś ma może jakieś opinie na temat dr Węgrzyna z Wrocławia? Czy któraś z Was operowała u niego nos? Baaardzo bym prosiła o informacje, czy to dobry doktor...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5229 |
Przyczajenie
|
Doktor Wilgus jest bardzo dobrym specjalistą jeżeli chodzi o operacje plastyczne nosa. Ma duże, wieloletnie doświadczenie i świetnie zgrany zespół. Wogóle mam wrażenie, że EUROKLINIKA jako jedna z nielicznych już klinik w Polsce wykonuje bardzo solidną robotę w stosunku do jakości i cen. Tam trzeba czekać na zabieg, a to często świadczy o renomie i dużym zaufaniu pacjentów. A propos zdjęć - najlepiej poproś doktora aby pokazał ci efekty swojej pracy, ja też chciałam aby przesłali mi mailem ale dostałam odpowiedź, że szanują prywatność swoich pacjentów i nie udostępniają zdjęć - w sumie jak się głębiej zastanowić to bardzo słuszne podejście. Polecam dr Wilgusa i EUROKLINIKĘ, nie miałam wątpliwosci gdzie realizować swoje zabiegi (nos, liposukcja).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5230 | |
BAN stały
|
[QUOTE=kupiak;41545631]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5231 |
Raczkowanie
|
A tak przy okazji jak myślicie...skoro operację mam zaplanowaną na 11.9 na 8:00 to dzień wcześniej będę musiała przyjechać czy rano i po chwili na stół?
![]()
#5232 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
osobiście nie mam doświadczenia z chirurgii plastycznej noska ale moja przyjaciółka miała podobny problem jak Ty z noskiem i robiła operacje u dr Marty Raczkowskiej-Muraszko. Z tego co się orientuje to Pani doktor przyjmuje w SCM w Krakowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5233 | ||
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez mroznykasztan Czas edycji: 2013-07-03 o 21:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5234 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5235 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5236 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Ale pierdzielisz widać ,że znowu wróciłaś na forum wylewać swoje psychiczne żale????????? Nie masz niczego innego do roboty? Pomadka jest bardzo ważna bo usta są tak wyschnięte ,że nie da się usnąć !!!!!!!!Miałam operację to wiem i w przeciwieństwie od Ciebie operował mnie chirurg ,a nie weterynarz!!! Bólu ZERO!!!!! Moją koleżankę także nic nie bolało!! Jak szew pęknie w nosie w środku to wtedy jest ból i krwawi z nosa! Jak tak czytam niektórych posty to się mocno zastanawiam czy weterynarz w lecznicy ich nie operował!!! Aż się nóż w kieszeni otwiera jak widzę jak opowiadają krwawe swoje przeżycia, jak się wybrało ch....owego dr to się może i ma takie przeżycia. Mnie operował dr który jest członkiem Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej, Rekonstrukcyjnej i Estetycznej. A nie jakiś zwykły marny chirurg. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5237 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
No ja tam nie mam zamiaru mieć wyschniętych na wiór ust, ale jak kto woli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5238 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Bzdury to Ty wypisujesz!!! spuchnięta twarz i siniaki nie bolą ,a ja wręcz pragnęłam ukoić swoje usta! Więc nie chrzań głupot bo czytając twoje wypociny o jakiś żółtych opakowaniach to od razu można powiedzieć ,że jakiś głąb to pisze. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5239 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5240 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
Ból jest sprawą indywidualną, czasami organizm źle znosi narkozę i mogą dziać się różne rzeczy. Sam nos może i nie boli, jeśli nie ma komplikacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5241 |
Raczkowanie
|
Fatalna atmosfera w tym wątku :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#5242 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5243 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
Ale nie kazdy tak ma. I rady sa bardzo dobre i potrzebne. Wazelina do ust zlagodzi pekanie i zniweluje bol prawda?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5244 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Miałam wczoraj operacje nosa i chciałabym sie z wami podzielić moimi wrażeniami. Z decyzja o operacji zbieralam sie dlugo bo tak naprawde to pare lat. A teraz wiem ze sama operacja to nic strasznego ![]() ![]() ![]() Na razie jestem pełna optymizmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5245 |
Raczkowanie
|
Moje gratulacje Wiild Girl ! Z pewnością wszystko będzie po twojej myśli - przynajmniej JA trzymam kciuki
![]() Mnie czeka operacja nosa 11.9 u dr Wilgusa...zaczynam to przeżywać coraz bardziej...mało osób wypowiada się na jego temat...ale wierzę, że u mnie też będzie OK ![]() A masz dużo siniakó?? spuchniętą buzię? czy akurat należysz do tych szczęśliwców którym nic nie dolega? ![]()
#5246 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety moja operacja zaplanowana na 23 lipca bedzie przelozona.. wszystko przez ząb ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5248 |
Przyczajenie
|
Wild Girl:
ja też zdecydowałam się na Dr Zawisza.Jak już będziesz po zdjęciu gipsu napisz jaki efekt ![]() ![]() Pozdrawiam i wracaj szybko do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5249 |
Raczkowanie
|
Na pewno napiszę jakie pierwsze wrażenia po zdjęciu gipsu. W piątek ide na konsultacje jest szansa ze podglądnę moj nowy nosek jesli dr bedzie zmieniał mi gips
![]() ![]() Edytowane przez Wiild Girl Czas edycji: 2013-07-17 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#5250 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mi już drugą noc z rzędu śni się, że mam operowany nos! Masakra!! Mało tego dziś śniło mi się jak dr mi go łamał...a znieczulenie miałam miejscowe i na samą myśl o tym czułam taki ból, że kazałam mu przestać! :P hehe
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.