Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 175 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 11:23   #5221
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez misiaczekk2005 Pokaż wiadomość
hej, moj wielki dzien juz jutro, pomozecie co spakowac do szpitala,zebym tylko nic nie zpaomniala, co mam zabrac?co Wy bralyscie na op? a i jeszcze jedno pytanko, podobno niemozna miec makijazu w tym dniu, a ja nie wyjde na ulice bez najmnieijszej warstwy puderku czy moze ktos mial makijaz i pozniej zmyl czy lepiej odpuscic i straszyc na ulicy hihi
O proszę daj znać koniecznie po jak było Ja mam operacje na 23 lipca i troszkę się denerwuje Co do kwestii co ze sobą zabrać sama chętnie poslucham rad innych dziewczyn chociaz dużo tego brać nie będe bo w klinice spędze jedną dobę o ile nie bedzie nic sie działo

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:11   #5222
Trzy_metry_nad_niebem
Raczkowanie

Moja koleżanka miała operacją i mówiła, żeby brać : piżamkę z rozpinaną na guziki górą, jakieś luźniejsze ciuchy, żeby nie haczyć ubierając się o gips, jasiek pod głowę, słomki do picia, płyn do płukania jamy ustnej, bo z myciem ząbków może być ciężko, balsam do ust, wazelinę, wodę mineralną z "dziubkiem" jak mi się coś jeszcze przypomni to dopisze Powodzonka
Trzy_metry_nad_niebem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:45   #5223
Ilonaa
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa dr Wilgus???

Cytat:
Napisane przez kaasiek1 Pokaż wiadomość
Na twoim miejscu poszukałabym opinii na jego temat. Chyba nie spotkalam zadnej przychylnej. Uwierz, lepiej dowiedz sie jak najwiecej o lekarzu przed operacja bo potem bedziesz sobie plula w brode.
Wiesz ja szukałam i znalazłam zdecydowanie więcej opinii tych pozytywnych , owszem czytałam też te złe...dało się zauważyć, że na kilku forach wypowiadała się niezadowolona z efektu operacji ta sama osoba...Pewnie jeszcze kilka innych tez, ale uwierz mi, że nie znalazłam lekarza, który miałby same pozytywne opinie. Zaufałam i mam nadzieję, ze się nie zawiodę!

ps: Dziewczyny założyłam wątek o Euroklinice dr. Wilgus JEŚLI JESTEŚCIE "PRZED i PO" operacji to wklejajcie tam swoje zdjęcia i wszystko co się z tym wiąże proszę!!!

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
7 minut ? Bardzo krotka konsultacja. Ile sie czeka od konsultacji do operacji?
Ja konsultację miałam ok 21.5.2013r.
Dr Wilgus zrobił mi dwie fotki powiedział, że pracy nie jest za wiele, na wywołanym zdjęciu narysował jak to będzie wyglądać-delikatnie skróci nos, zwęzi i pozbędę się małego, ale jednak garbka Dowiedziałam się, ze nie może mi zrobić maleńkiego noska bo taki mi nie pasuje itp. Ja powiedziałam, chcę by mój profil był ładny i tyle Był miły, spokojny, uśmiechnięty, opowiedział jak będzie wyglądać operacja itp - wrażenie pozytywne i liczę, że takie pozostanie
Operację mam zaplanowaną na 11.9.2013 na 8:00. wrrrr
Stary 2013-07-01, 16:05   #5224
kennedy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa dr Wilgus???

Cytat:
Napisane przez Ilonaa Pokaż wiadomość
Wiesz ja szukałam i znalazłam zdecydowanie więcej opinii tych pozytywnych , owszem czytałam też te złe...dało się zauważyć, że na kilku forach wypowiadała się niezadowolona z efektu operacji ta sama osoba...Pewnie jeszcze kilka innych tez, ale uwierz mi, że nie znalazłam lekarza, który miałby same pozytywne opinie. Zaufałam i mam nadzieję, ze się nie zawiodę!

ps: Dziewczyny założyłam wątek o Euroklinice dr. Wilgus JEŚLI JESTEŚCIE "PRZED i PO" operacji to wklejajcie tam swoje zdjęcia i wszystko co się z tym wiąże proszę!!!

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Dr Wilgus zrobił mi dwie fotki powiedział, że pracy nie jest za wiele, na wywołanym zdjęciu narysował jak to będzie wyglądać-delikatnie skróci nos, zwęzi i pozbędę się małego, ale jednak garbka Dowiedziałam się, ze nie może mi zrobić maleńkiego noska bo taki mi nie pasuje itp. Ja powiedziałam, chcę by mój profil był ładny i tyle Był miły, spokojny, uśmiechnięty, opowiedział jak będzie wyglądać operacja itp - wrażenie pozytywne i liczę, że takie pozostanie
Trzymam kciuki za powodzenie. 4 miechy czekania to nienajgorzej.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 17:20   #5225
201607181007
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Trzy_metry_nad_niebem Pokaż wiadomość
Moja koleżanka miała operacją i mówiła, żeby brać : piżamkę z rozpinaną na guziki górą, jakieś luźniejsze ciuchy, żeby nie haczyć ubierając się o gips, jasiek pod głowę, słomki do picia, płyn do płukania jamy ustnej, bo z myciem ząbków może być ciężko, balsam do ust, wazelinę, wodę mineralną z "dziubkiem" jak mi się coś jeszcze przypomni to dopisze Powodzonka
Dzieki kochana a wazelina do czego? pozdrawiam
201607181007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:37   #5226
Trzy_metry_nad_niebem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misiaczekk2005 Pokaż wiadomość
Dzieki kochana a wazelina do czego? pozdrawiam
Do ust, nie wiem co lepsze czy wazelina czy balsam, ale na pewno będą bardzo wysuszone I można zabrać jeszcze jakąś maść na opuchliznę
Stary 2013-07-01, 21:33   #5227
kaasiek1
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa dr Wilgus???

Cytat:

to trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze ja po prostu mowie z mojego punktu widzenia, bo akurat ja zle trafilam i teraz czeka mnie poprawka a ze czytalam troche opinii na temat lekarza ktorego wybralas, dlatego tak nasunelam swoja mysl
kaasiek1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 22:52   #5228
JWP_BC
Raczkowanie

Czy ktoś ma może jakieś opinie na temat dr Węgrzyna z Wrocławia? Czy któraś z Was operowała u niego nos? Baaardzo bym prosiła o informacje, czy to dobry doktor...
JWP_BC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:52   #5229
zlotadorota
Przyczajenie

Doktor Wilgus jest bardzo dobrym specjalistą jeżeli chodzi o operacje plastyczne nosa. Ma duże, wieloletnie doświadczenie i świetnie zgrany zespół. Wogóle mam wrażenie, że EUROKLINIKA jako jedna z nielicznych już klinik w Polsce wykonuje bardzo solidną robotę w stosunku do jakości i cen. Tam trzeba czekać na zabieg, a to często świadczy o renomie i dużym zaufaniu pacjentów. A propos zdjęć - najlepiej poproś doktora aby pokazał ci efekty swojej pracy, ja też chciałam aby przesłali mi mailem ale dostałam odpowiedź, że szanują prywatność swoich pacjentów i nie udostępniają zdjęć - w sumie jak się głębiej zastanowić to bardzo słuszne podejście. Polecam dr Wilgusa i EUROKLINIKĘ, nie miałam wątpliwosci gdzie realizować swoje zabiegi (nos, liposukcja).
zlotadorota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:04   #5230
kasia8008
BAN stały

[QUOTE=kupiak;41545631]
Cytat:
Napisane przez kasia8008 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem, lepiej trochę się wstrzymać i odłożyć trochę większą sumę niż iść do najtańszego specjalisty. Ja specjalnie wybrałam doktora Łątkowskiego, żeby potem uniknąć kolejnych poprawek. Nie ma sensu szukać takich pozornych oszczędności, lepiej jest zrobić raz a dobrze![/QUOTE
mam rozumieć, że 13tyś to jeszcze za mała sumka, bo właśnie tyle zapłaciłam za swój zabieg?! Czeka mnie reoperacja!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem, co mam Ci odpisać. Ja jestem bardzo zadowolona z operacji u doktora Łątkowskiego i raczej nie narzekam na efekty jego pracy. Być może źle wybrałaś lekarza, ale na to Ci nic nie poradzę. Warto czytać opinie w interenecie.
kasia8008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:45   #5231
Ilonaa
Raczkowanie

A tak przy okazji jak myślicie...skoro operację mam zaplanowaną na 11.9 na 8:00 to dzień wcześniej będę musiała przyjechać czy rano i po chwili na stół? yyyyy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 14:22   #5232
piranja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marciaslawek Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! Czytam to forum i czytam..zastanawiam się nad operacją nosa. Usunięcie garba i skrócenie czubka. I nie mam pojęcia jakiemu chirurgowi zaufać Jak już się zdecyduję to wynajduję negatywne opinie i załamuję się! Zastanawiałam się nad Warszawą-ale przerażają mnie fundusze i terminy! Czy któraś z Was ma doświadczenie lub kogoś kto miał styczność ze śląskimi lub krakowskimi chirurgami? Mam ma myśli dr Mazana, dr Wilgusa i dr Olender, dr Zawisza ?
Witaj,
osobiście nie mam doświadczenia z chirurgii plastycznej noska ale moja przyjaciółka miała podobny problem jak Ty z noskiem i robiła operacje u dr Marty Raczkowskiej-Muraszko. Z tego co się orientuje to Pani doktor przyjmuje w SCM w Krakowie.
piranja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:59   #5233
mroznykasztan
Raczkowanie

Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
A tak przy okazji jak myślicie...skoro operację mam zaplanowaną na 11.9 na 8:00 to dzień wcześniej będę musiała przyjechać czy rano i po chwili na stół? yyyyy
Ja miałam operacje o 9:00, i o 7:00 musiałam być w klinice tego samego dnia, ale przygotowanie do operacji, czekanie aż głupi jaś zacznie działać, przyjęcie na sale zabrało więcej czasu bo operacja zaczęła się chyba koło południa (dokładnie nie pamiętam bo głupi jaś zrobił swoje i zamiast isc na sale operacyjna gdy mnie wolali, wolalam się śmiać do lustra w łazience)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Do ust, nie wiem co lepsze czy wazelina czy balsam, ale na pewno będą bardzo wysuszone I można zabrać jeszcze jakąś maść na opuchliznę
Co za bzdury, w żadnym wypadku nie bierz żadnej maści na opuchlizne, wszystko zapewnia klinika która wie co stosować po operacji a po drugie przy wyjściu z kliniki dostaje się receptę na antybiotyki a nie smaruje zwykła mascia na opuchlizne ! Co do pomadki, lezalam dwa dni po operacji w klinice i uwierz, nawet nie miałam kiedy pomyśleć o smarowaniu ust pomadka mając siniaki i spuchnieta twarz...

Edytowane przez mroznykasztan
Czas edycji: 2013-07-03 o 21:04
mroznykasztan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:00   #5234
kupiak
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez mroznykasztan Pokaż wiadomość
Ja miałam operacje o 9:00, i o 7:00 musiałam być w klinice tego samego dnia, ale przygotowanie do operacji, czekanie aż głupi jaś zacznie działać, przyjęcie na sale zabrało więcej czasu bo operacja zaczęła się chyba koło południa (dokładnie nie pamiętam bo głupi jaś zrobił swoje i zamiast isc na sale operacyjna gdy mnie wolali, wolalam się śmiać do lustra w łazience)

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Co za bzdury, w żadnym wypadku nie bierz żadnej maści na opuchlizne, wszystko zapewnia klinika która wie co stosować po operacji a po drugie przy wyjściu z kliniki dostaje się receptę na antybiotyki a nie smaruje zwykła mascia na opuchlizne ! Co do pomadki, lezalam dwa dni po operacji w klinice i uwierz, nawet nie miałam kiedy pomyśleć o smarowaniu ust pomadka mając siniaki i spuchnieta twarz...

Mnie też śmieszą te wpisy z pomadkami, kremami itp. Człowiek po operacji jest tak obolały, że nie myśli o niczym innym tylko o tabletkach przeciwbólowych. Ja nie dostałam antybiotyku przy wypisie, a czy to standard?
kupiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:11   #5235
mroznykasztan
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez kupiak Pokaż wiadomość
Mnie też śmieszą te wpisy z pomadkami, kremami itp. Człowiek po operacji jest tak obolały, że nie myśli o niczym innym tylko o tabletkach przeciwbólowych. Ja nie dostałam antybiotyku przy wypisie, a czy to standard?
Ja też nie mogę wprost tego czytać... Może jeszcze tusz do rzes powinno sie brać i prostownice do wlosow?? ja przy wyjsciu dostałam receptę na masc, i krople do oczu w takim zoltym opakowaniu.
Stary 2013-07-04, 15:14   #5236
nemenzis
Przyczajenie

Talking Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:

Ale pierdzielisz widać ,że znowu wróciłaś na forum wylewać swoje psychiczne żale????????? Nie masz niczego innego do roboty?

Pomadka jest bardzo ważna bo usta są tak wyschnięte ,że nie da się usnąć !!!!!!!!Miałam operację to wiem i w przeciwieństwie od Ciebie operował mnie chirurg ,a nie weterynarz!!! Bólu ZERO!!!!! Moją koleżankę także nic nie bolało!! Jak szew pęknie w nosie w środku to wtedy jest ból i krwawi z nosa! Jak tak czytam niektórych posty to się mocno zastanawiam czy weterynarz w lecznicy ich nie operował!!! Aż się nóż w kieszeni otwiera jak widzę jak opowiadają krwawe swoje przeżycia, jak się wybrało ch....owego dr to się może i ma takie przeżycia. Mnie operował dr który jest członkiem Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej, Rekonstrukcyjnej i Estetycznej. A nie jakiś zwykły marny chirurg. A TY KUPIAK radzę wybrać psychiatrę dobrego ,ale wątpie ,że i On coś pomoże
nemenzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:14   #5237
Trzy_metry_nad_niebem
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

No ja tam nie mam zamiaru mieć wyschniętych na wiór ust, ale jak kto woli
Stary 2013-07-04, 15:19   #5238
nemenzis
Przyczajenie

Cytat:
Ja też nie mogę wprost tego czytać... Może jeszcze tusz do rzes powinno sie brać i prostownice do wlosow?? ja przy wyjsciu dostałam receptę na masc, i krople do oczu w takim zoltym opakowaniu.
Pomadka jest po to aby nawilżyć usta ,a nie je upiększyć, więc się zastanów. Aha dostałaś krople i maść "w żółtym opakowaniu" ??hmmm bardzo dużo nam mówi to "żółte opakowanie" jak się czyta takich głąbów to aż się nóż w kieszeni otwiera!!! bez kitu. taką to tylko

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:

Bzdury to Ty wypisujesz!!! spuchnięta twarz i siniaki nie bolą ,a ja wręcz pragnęłam ukoić swoje usta! Więc nie chrzań głupot bo czytając twoje wypociny o jakiś żółtych opakowaniach to od razu można powiedzieć ,że jakiś głąb to pisze.
nemenzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:24   #5239
mroznykasztan
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez nemenzis Pokaż wiadomość
Pomadka jest po to aby nawilżyć usta ,a nie je upiększyć, więc się zastanów. Aha dostałaś krople i maść "w żółtym opakowaniu" ??hmmm bardzo dużo nam mówi to "żółte opakowanie" jak się czyta takich głąbów to aż się nóż w kieszeni otwiera!!! bez kitu. taką to tylko

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Bzdury to Ty wypisujesz!!! spuchnięta twarz i siniaki nie bolą ,a ja wręcz pragnęłam ukoić swoje usta! Więc nie chrzań głupot bo czytając twoje wypociny o jakiś żółtych opakowaniach to od razu można powiedzieć ,że jakiś głąb to pisze.
Glabem to bym nazwała osobę która nie potrafi czytać ze zrozumieniem ja nigdzie nie napisalam że siniaki i opuchlizna mnie bolała... radzę do nauczania podstawowego się cofnąć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 16:08   #5240
kupiak
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez nemenzis Pokaż wiadomość
Ale pierdzielisz widać ,że znowu wróciłaś na forum wylewać swoje psychiczne żale????????? Nie masz niczego innego do roboty?

Pomadka jest bardzo ważna bo usta są tak wyschnięte ,że nie da się usnąć !!!!!!!!Miałam operację to wiem i w przeciwieństwie od Ciebie operował mnie chirurg ,a nie weterynarz!!! Bólu ZERO!!!!! Moją koleżankę także nic nie bolało!! Jak szew pęknie w nosie w środku to wtedy jest ból i krwawi z nosa! Jak tak czytam niektórych posty to się mocno zastanawiam czy weterynarz w lecznicy ich nie operował!!! Aż się nóż w kieszeni otwiera jak widzę jak opowiadają krwawe swoje przeżycia, jak się wybrało ch....owego dr to się może i ma takie przeżycia. Mnie operował dr który jest członkiem Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej, Rekonstrukcyjnej i Estetycznej. A nie jakiś zwykły marny chirurg. A TY KUPIAK radzę wybrać psychiatrę dobrego ,ale wątpie ,że i On coś pomoże
Wyobraź sobie, że mnie też operował ktoś z ptchpir. Mnie się jednak wydaje, że ty operację miałaś, ale we śnie, kobieto, pomadki, tusze i co jeszcze? Człowiek nie może głową ruszyć a ty chcesz sięgać po pomadki, pielęgniarka podaje wodę do picia, weź kobieto nie pisz bzdur.
Ból jest sprawą indywidualną, czasami organizm źle znosi narkozę i mogą dziać się różne rzeczy. Sam nos może i nie boli, jeśli nie ma komplikacji.
kupiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 16:12   #5241
Trzy_metry_nad_niebem
Raczkowanie

Fatalna atmosfera w tym wątku :/
Stary 2013-07-04, 18:06   #5242
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Fatalna atmosfera w tym wątku :/
zawsze się musi trafić ktoś kto zepsuje miłą atmosferę i zamiast normalnej wymiany doświadczeń i porad to czytamy kłótnie i wyzwiska
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 12:12   #5243
kennedy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Wyobraź sobie, że mnie też operował ktoś z ptchpir. Mnie się jednak wydaje, że ty operację miałaś, ale we śnie, kobieto, pomadki, tusze i co jeszcze? Człowiek nie może głową ruszyć a ty chcesz sięgać po pomadki, pielęgniarka podaje wodę do picia, weź kobieto nie pisz bzdur.
Ból jest sprawą indywidualną, czasami organizm źle znosi narkozę i mogą dziać się różne rzeczy. Sam nos może i nie boli, jeśli nie ma komplikacji.
Widac zle bardzo znioslas opeeacje.
Ale nie kazdy tak ma.
I rady sa bardzo dobre i potrzebne. Wazelina do ust zlagodzi pekanie i zniweluje bol prawda?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 13:14   #5244
Wiild Girl
Raczkowanie

GG do Wiild Girl

Witajcie dziewczynki
Miałam wczoraj operacje nosa i chciałabym sie z wami podzielić moimi wrażeniami. Z decyzja o operacji zbieralam sie dlugo bo tak naprawde to pare lat. A teraz wiem ze sama operacja to nic strasznego Operował mnie dr Artur Zawisz. Z operacji nic nie pamietam bo po podaniu znieczulenia obudzilam sie juz w sali pooperacyjnej Nic mnie nie bolało. Cieżko mi sie było przyzwyczaić do oddychania ustami i noc prawie nie przespana bo co usnelam to sie budzilam bo miałam tak sucho w buzi. Dzisiaj rano wyjęto mi setony i to była jedyna nieprzyjemna rzecz jaka przeszłam jest to strasznie nieprzyjemne uczucie. Teraz jestem juz w domku oddycham przez mój nowy nosek. Czekam cierpliwie na zdjęcie gipsu. Juz sie nie mogę doczekać kiedy zobaczę mój nowy nos

Na razie jestem pełna optymizmu
Wiild Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 14:20   #5245
Ilonaa
Raczkowanie

Moje gratulacje Wiild Girl ! Z pewnością wszystko będzie po twojej myśli - przynajmniej JA trzymam kciuki
Mnie czeka operacja nosa 11.9 u dr Wilgusa...zaczynam to przeżywać coraz bardziej...mało osób wypowiada się na jego temat...ale wierzę, że u mnie też będzie OK
A masz dużo siniakó?? spuchniętą buzię? czy akurat należysz do tych szczęśliwców którym nic nie dolega?
Stary 2013-07-16, 14:29   #5246
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez Wiild Girl Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
Miałam wczoraj operacje nosa i chciałabym sie z wami podzielić moimi wrażeniami. Z decyzja o operacji zbieralam sie dlugo bo tak naprawde to pare lat. A teraz wiem ze sama operacja to nic strasznego Operował mnie dr Artur Zawisz. Z operacji nic nie pamietam bo po podaniu znieczulenia obudzilam sie juz w sali pooperacyjnej Nic mnie nie bolało. Cieżko mi sie było przyzwyczaić do oddychania ustami i noc prawie nie przespana bo co usnelam to sie budzilam bo miałam tak sucho w buzi. Dzisiaj rano wyjęto mi setony i to była jedyna nieprzyjemna rzecz jaka przeszłam jest to strasznie nieprzyjemne uczucie. Teraz jestem juz w domku oddycham przez mój nowy nosek. Czekam cierpliwie na zdjęcie gipsu. Juz sie nie mogę doczekać kiedy zobaczę mój nowy nos

Na razie jestem pełna optymizmu
Gratuluje Dobrze, ze po wyjęciu setonów można oddychać już noskiem, buzią też nie lubie oddychać

Niestety moja operacja zaplanowana na 23 lipca bedzie przelozona.. wszystko przez ząb Biorę jeszcze antybiotyk, dzis bylam u dentystki i jeszcze mam stan zapalny. Za chwilę zadzwonie do kliniki i zapytam o inny termin szkoda no ale jakos wytrzymam

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:54   #5247
Wiild Girl
Raczkowanie

GG do Wiild Girl

Cytat:
Moje gratulacje Wiild Girl ! Z pewnością wszystko będzie po twojej myśli - przynajmniej JA trzymam kciuki
Mnie czeka operacja nosa 11.9 u dr Wilgusa...zaczynam to przeżywać coraz bardziej...mało osób wypowiada się na jego temat...ale wierzę, że u mnie też będzie OK
A masz dużo siniakó?? spuchniętą buzię? czy akurat należysz do tych szczęśliwców którym nic nie dolega?
Dzięki Ilonaa nie ma sie czym stresowac sama operacja to nic strasznego i mnie nic nie boli teraz dopiero pojawiły mi sie pod oczami since ale nie jakies straszne z daleka nie widać zobaczymy co będzie jutro
Stary 2013-07-17, 07:56   #5248
marciaslawek
Przyczajenie

Wild Girl:
ja też zdecydowałam się na Dr Zawisza.Jak już będziesz po zdjęciu gipsu napisz jaki efekt Bardzo mi na tym zależy
Pozdrawiam i wracaj szybko do zdrowia
marciaslawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:21   #5249
Wiild Girl
Raczkowanie

GG do Wiild Girl

Na pewno napiszę jakie pierwsze wrażenia po zdjęciu gipsu. W piątek ide na konsultacje jest szansa ze podglądnę moj nowy nosek jesli dr bedzie zmieniał mi gips Po operacji nos jest trochę opuchnięty wiec po paru dniach moze wystapic konieczność zmiany gipsu, który nie bedzie już tak mocno przylegać do noska gdy opuchlizna zejdzie - tak mi powiedziala pielęgniarka, która zajmowała się mną w pierwsza dobę po operacji. Przy okazji personel jest świetny - podnosi na duchu , wszyscy sa bardzo życzliwi

Edytowane przez Wiild Girl
Czas edycji: 2013-07-17 o 12:22
Stary 2013-07-17, 12:34   #5250
Ilonaa
Raczkowanie

Dziewczyny mi już drugą noc z rzędu śni się, że mam operowany nos! Masakra!! Mało tego dziś śniło mi się jak dr mi go łamał...a znieczulenie miałam miejscowe i na samą myśl o tym czułam taki ból, że kazałam mu przestać! :P hehe

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości