M jak Miłość:) - Strona 176 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-07, 12:03   #5251
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2
Dot.: M jak Miłość:)

Cytat:
Napisane przez kasia20a Pokaż wiadomość
A podobał wam się makijaż Kingi? bo wg mnie wyglądała jak klaun
no na japonke to mi to nie wyglądało hehehehe
Stary 2007-02-07, 12:04   #5252
Karolynka
Zakorzenienie

Oj, a ja wczoraj nie oglądałam, ale z tego co piszecie to nic szczególnego nie straciłam Ale i tak pewnie zobaczę dziś powtórkę
A Teresa chyba już niedługo nie będzie grać w tym serialu Bo podobno zdradzi Pawła i się rozstaną Któraś z dziewczyn kiedys pisała takiego newsa
Stary 2007-02-07, 12:11   #5253
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

fajnie że Paweł będzie mial nową dzieczyne
Stary 2007-02-07, 12:18   #5254
kasia20a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natina2 Pokaż wiadomość
no jak był z Madzią to jakoś wesoło było, a z Tereską ciągle ma jakieś problemy, nawet jak ich nie było to ona ciągle marudziła i niezadowolona było rany co za postać, niech sobie Paweł znajdzie młodszą wesołą dziewczyne a nie taką marude
Stary 2007-02-07, 12:23   #5255
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

nie dość że stara to nudziara ale jej tyłek obrabiamy jak na nią patrzę to aż mnie odrzuca:
ale Paweł, Agusiu, Agnieszko, aleeeee Paaaaweeeeeł, Pawełku, NIE MUSISZ MNIE OKŁAMYWAĆ yyyyy iii tak wiem.... bla bla bla
Stary 2007-02-07, 12:48   #5256
tea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia20a Pokaż wiadomość
A podobał wam się makijaż Kingi? bo wg mnie wyglądała jak klaun
faktycznie

a kreacja Małgosi mnie dobiła. Wyglądała jak z lat 80- tych. Może to było stylizowane na vintage, ale zalatywało tanizną a nie ekskluzywnym ciuchem na wielką galę. Mogła się bardziej wystroić. W końcu to wielki biznes
tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 13:06   #5257
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Cytat:
Napisane przez Karolynka Pokaż wiadomość
Oj, a ja wczoraj nie oglądałam, ale z tego co piszecie to nic szczególnego nie straciłam Ale i tak pewnie zobaczę dziś powtórkę
A Teresa chyba już niedługo nie będzie grać w tym serialu Bo podobno zdradzi Pawła i się rozstaną Któraś z dziewczyn kiedys pisała takiego newsa

Tak! Czytałam , że boska Tereska w sanatorium zdradzi Pawła. To mogę juz patrzeć na jej wieczne niezadwololenie i gderanie. W ogóle do Pawła nie pasowała.
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 16:03   #5258
anuleńka
Rozeznanie

Cytat:
Przecież nie było powiedziane, że będzie miał...Tylko, że jakas się pojawi i będzie startować do Pawła..
anuleńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 16:23   #5259
201804200947
Konto usunięte

Nie obejrzałam ani wczoraj-byłam u lekarza-ani dziś-zaczytałam się
Ktora się zlituje nade mną biedną i powie mi po kolei co było,c się działo?
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 17:01   #5260
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

anuleńka! nie odbieraj mi resztek nadziei że rzuci terese
Stary 2007-02-07, 17:16   #5261
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez tea Pokaż wiadomość
faktycznie

a kreacja Małgosi mnie dobiła. Wyglądała jak z lat 80- tych. Może to było stylizowane na vintage, ale zalatywało tanizną a nie ekskluzywnym ciuchem na wielką galę. Mogła się bardziej wystroić. W końcu to wielki biznes
żart chyba .
Małgośka pierwszy raz od dawna była świetnie wystylizowana, super elegancja, zgodnie z kanonami mody na dzień dzisiejszy, więc zupełnie nie jak na M jak miłośc przystało Kinia za to jak klaun wyglądała. Dla mnie to nie nowość.
Małgosia super! Wystarczy popatrzeć na ulicę, by zobaczyć co teraz modne, a ona wyglądała ekstra.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 18:42   #5262
anuleńka
Rozeznanie

Cytat:
anuleńka! nie odbieraj mi resztek nadziei że rzuci terese
przepraszam
Stary 2007-02-07, 18:56   #5263
Ines1985
Zakorzenienie

Warszawianko, po kolei nie powiem bo nie pamiętam. Ale:
Małgosia robila impreze zwiazana z tym kosmetykami. Poszli na nia Piotrek i Kinga. Pawel nie chcial isc, bo byl zbyt zalamany stanem zdrowia Teresy (pogorszyl się). Tak wiec Kinga wystroila sie na Japonkę i pojechali na ten bankiet czy jak to tam można nazwac. Gosia odniosla sukces. Po powrocie do domu zadzwonila do Grzegorza i nagrywajac sie na jego poczte glosowa, wyzalila mu sie ze nawet nie ma z kim sie tym sukcesem podzielić.
Marcin spedzil caly dzien z Marzeną. Ona wpadla w jakas histerię, że to nie moze tak być, że on przez nią nie ma wlasnego życia itd. W koncu wyznali sobie siostrzano-braterska milosc i w zgodzie spedzili reszte wieczoru ogladajac komedie romantyczne.
W przychodni rodzinnej "dla odmiany" tez byla mala imprezka... Swietowali otwarcie laboratorium. Marysia wyraznie byla zazdrosna o Artura i jego kolezanke z dawnych lat. Z reszta nie dziwne, bo bylo widac ze Dorota jest doktorem Rogowskim powaznie zainteresowana.
Kiedy Marysia wrocila do domu, na schodach czekal na nią Paweł. Przyjechal sie wyzalic ze jest nieszczesliwy i zycie ogolnie rzecz biorąc jest niesprawiedliwe..

hmm. Chyba nie pominelam zadnego wątku.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 19:04   #5264
201804200947
Konto usunięte

Kurcze....chciałam obejrzeć imprezę Jumiko
Albo Yumiko?
Albo Jumico?Yumico?

Ines,masz zdolnosci do pisania recenzji,wiesz?
Stary 2007-02-07, 19:06   #5265
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

tej impry tam prawie nie było ale klimat sie udzielił przy wejściu fotoreporterzy i szczena Kingi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 19:11   #5266
natalka2
Zakorzenienie

Tą dziewczyne która bedzie startowała do Pawła będzie grała Anna Gryza [nigdzie nie moge znaleźć jej fotek ;/]

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 19:53   #5267
201804200947
Konto usunięte

Natina,czyli nic nie straciłam?
Stary 2007-02-07, 20:15   #5268
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Natina,czyli nic nie straciłam?
absolutnie nic
Stary 2007-02-07, 20:29   #5269
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze....chciałam obejrzeć imprezę Jumiko
Albo Yumiko?
Albo Jumico?Yumico?

Ines,masz zdolnosci do pisania recenzji,wiesz?
jjjasne

"impreza zwiazana z tymi kosmetykami", "czy jak to tam można nazwać", "wpadła w jakąś histerię, że to tak nie może być"

Coż za wspaniała polszczyzna

No ale ciesze sie, że ci się podoba

a co do nazwy tych kosmetykow... Gdzies ostatnio ją widzialam... Ale teraz nie mogę znaleźć. To chyba było Yumico.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 21:03   #5270
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość

a co do nazwy tych kosmetykow... Gdzies ostatnio ją widzialam... Ale teraz nie mogę znaleźć. To chyba było Yumico.
Youmiko

Mam nowe ploty(chociaż wczesniej się część przewijała)
Stefan i Elka odwiedzają Grabinę. Julka mści się na Piotrku. Gosia mdleje w pracy.

Marek przegrywa pierwszą rundę walki z Peterem. Kontrolerzy nie zostają wpuszczeni na teren przetwórni pod pretekstem nieobecności szefa. Marek jednak nie zamierza ustąpić. Część pracowników zakładu zapowiada bojkot pubu, a Kaśka jest zła, bo Peter podejrzewa, że to Sebastian doniósł sołtysowi o podejrzanym towarze w magazynach. Gdy więc Marek zapowiada kolejną kontrolę, Kaśka uprzedza męża, a ten idzie z tym do Petera. Toksyczne substancje zostają przeniesione w inne miejsce. Dziwnym zbiegiem okoliczności, dokładnie w czasie tej operacji na drugim końcu wsi wybucha pożar...

Dylemat Jolki

Do Grabiny niespodziewanie przyjeżdża Jolka. Jest w ciąży ze swoim żonatym szefem., który zmusza ją do aborcji. Umówiła się już na zabieg, ale przedtem musi porozmawiać z przyjaciółką. Hanka usiłuje ją przekonać, żeby tego nie robiła. Odwozi wciąż niezdecydowaną Jolkę do Warszawy... Oddycha z ulgą dopiero po telefonie przyjaciółki. Jolka urodzi dziecko! A szef, którego okłamała, żę ciążę usunęła, tak się ucieszył, że dał jej podwyżkę.
Pojawienie się w przychodni Doroty skutecznie psuje panujące tam dotychczas stosunki. Rogowski próbuje porozmawiać z Marysią o swojej znajomości z laborantką, ale ona traktuje go lodowato. Zazdrosna o Artura Dorota z lekceważeniem odnosi się do Marysi, starając się ją upokorzyć na każdym kroku. Głośno, tak, by dotarło do uszu Marysi, zaprasza lekarza na wieczór do siebie do domu... Atmosfery w przychodni nie poprawia nastrój Janeczki, zrozpaczonej z powodu depresji Ewy i jej decyzji o rozwodzie z Leszkiem.

Oskarżenie o gwałt

Przed świętami Bożego Narodzenia do Grabiny zjeżdżają Elka i Stefan. Wszyscy wypytują młoda parę, kiedy powiększy się im rodzina. Stefan zwierza się Markowi, że Elka po ślubie zmieniła się na gorsze i całkowicie wzięła go po pantofel. W dodatku on marzy o dziecku, a ona najwyraźniej do macierzyństwa się nie pali. Dlaczego? Na razie dowiaduje się tego jedynie Kaśka. Kla ukryła przed Stefanem, że nie może mieć dzieci. Badania, które zrobiła w Niemczech, potwierdziły jej bezpłodność. Jest załamana, nie wie, co robić...
Piotrek z trudem wytrzymuje lekcje z Julką, choć Honorata daje mu podwyżkę. Dziewczyna nie rezygnuje z prób uwiedzenia swego korepetytora, znów rzuca się do całowania. Po kolejnym starciu Piotr się poddaje. Niestety, dłużej Julki uczyć nie będzie! Honorata nie wierzy, że jej grzeczna córeczka prowokowała korepetytora. Na pewno było tak, jak twierdzi Julka – Piotrek ją zgwałcił!
W kancelarii wybucha skandal. Obie strony przedstawiają mecenasowi Leszczyńskiemu swoje wersje wydarzeń. Kinga usiłuje nakłonić dziewczynę do wyznania prawdy, ale ta obstaje przy swoim...
Małgosia mdleje w pracy. Lekarz pogotowia stwierdza skrajne wyczerpanie i zaleca badania. Zaniepokojony Marcin zjawia się w jej mieszkaniu. Dziewczyna pozwala się objąć i pocałować, ale gdy on wyznaje, co do niej czuje, Małgosia zrywa ich znajomość. Zatroskanej o brata Marzenie opowiada o swoich nieszczęśliwych związkach... Tymczasem Marcin ogląda wyniki badań Gosi. Jeden z nich musi skonsultować ze swoim profesorem...

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 21:21   #5271
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
żart chyba .
Małgośka pierwszy raz od dawna była świetnie wystylizowana, super elegancja, zgodnie z kanonami mody na dzień dzisiejszy, więc zupełnie nie jak na M jak miłośc przystało Kinia za to jak klaun wyglądała. Dla mnie to nie nowość.
Małgosia super! Wystarczy popatrzeć na ulicę, by zobaczyć co teraz modne, a ona wyglądała ekstra.
o nie, mnie się toto nie podobało
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 22:09   #5272
spray
KWC

20:05 M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 474 (26.02)

Serial obyczajowy, 44 min, Polska, 2007
Aktorzy: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Małgorzata Pieńkowska, Kacper Kuszewski, Marcin Mroczek, Rafał Mroczek, Małgorzata Kożuchowska

Piotrek, Julka i Honorata spotykają się u mecenasa. Leszczyński pokazuje im raport z agencji detektywistycznej - raport podważa prawdomówność Julki.
Teresa dochodzi w sanatorium do zdrowia. Tadeusz proponuje, żeby Agnieszka została u niego aż do końca roku szkolnego. Planuje ślub i chce, aby córka lepiej poznała jego narzeczoną. Poza tym Teresa, po zakończeniu leczenia, będzie potrzebowała spokoju i odpoczynku.
W klubie Paweł opiekuje się nową pracownicę - Sylwią. Dziewczyna jest tak niezdarna, że szef chce ją od razu wyrzucić. Zduński staje w jej obronie. Po pracy Sylwia odwiedza zaskoczonego Pawła w domu i w ramach podziękowań zaczyna go całować.
Marek wraca z kontroli magazynów - wszystko jest składowane zgodnie z prawem. Tymczasem Peter spotyka się z jednym z kontrahentów, który jest mu winien pieniądze. Chce, żeby zamiast spłaty długu wyświadczył mu przysługę. Okazuje się, że mężczyzna jest właścicielem hurtowni, w której
zaopatruje się Marek.
Sebastian traci w pubie przytomność. Zabiera go pogotowie.
Barbara dostaje list ze Stanów: Marta chce przyjechać na święta razem z Norbertem i dziećmi.
DC. 475 (27.02)

Serial obyczajowy, 45 min, Polska, 2007
Aktorzy: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Małgorzata Pieńkowska, Kacper Kuszewski, Marcin Mroczek, Rafał Mroczek, Małgorzata Kożuchowska

Marek przywozi alkohol z hurtowni. Simona nie zauważa, że na butelkach nie ma banderoli i podaje nielegalną wódkę gościom. Okazuje się, że klientami są "tajniacy". Policjanci zamykają i przeszukują pub, a Marka zatrzymują. Zjawiają się też z nakazem rewizji w domu Mostowiaków. Na ich widok Lucjan chwyta się za serce i ciężko osuwa
na krzesło.
Piotrek mówi Kindze, że chce zrezygnować z pracy w kancelarii - woli uniknąć dalszych kontaktów z Honoratą.
Kuba zdradza Marcinowi, że Sławek jest podejrzany o dokonanie napadu na kantor i zabójstwo: kasjerka, którą bandyci postrzelili, zmarła w szpitalu.
Zduńska spotyka przypadkiem Filarską. Odkrywa, że Krystyna wyprowadziła się z domu i z trudem wiąże koniec z końcem. Filarski płaci jej tak niskie alimenty, że stać ją tylko na wynajęcie małego pokoiku.
Peter mówi Grażynie, że planuje zbudowanie kolejnego magazynu, tym razem w starym spichlerzu za Gródkiem. Później wzywa do siebie Kaśkę. Wręcza dziewczynie pieniądze na leczenie Sebastiana.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 22:18   #5273
Karolynka
Zakorzenienie

Piewszy raz ktoś powiedział prawdę o Marysi że "jest tak słodka że aż przesłodzona" Już lubię to Danutę za to że ją tak podsumowała A Kinga faktycznie wyglądała jakby się z cyrku urwała
Stary 2007-02-07, 23:50   #5274
anuleńka
Rozeznanie

spray dzięki za streszczenia Ale sie bedzie działo
Stary 2007-02-08, 10:05   #5275
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dobrze, że się koło Pawła nowa dziewczyna zakręci. Bo on przez tą Teresę to się taka ciapa zrobił. Taaaaakie ciepłe kluchy. Okrrropność.
Stary 2007-02-08, 13:32   #5276
JagaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
żart chyba .
Zgadzam sie że Małgośka wyglądała nawet fajnie, wkońcu jakas odmiana od wiecznych bojówek . Tylko mogłaby chociaz raz zaszaleć z fryzurą i nie związywać włosów jak zawsze. Zaraz po serialu była reklama szmponu Pantin z nią i miała sliczne delikatne fale.
JagaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 14:44   #5277
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

no to sie będzie działo...
Stary 2007-02-08, 15:09   #5278
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
no to sie będzie działo...
no własnie, ciekawe jak będzie wygladała ta dziewczyna Pawła

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 15:59   #5279
201804200947
Konto usunięte

\Ines,oj tam,takie szczególy...-dobrze jest

No i jednak źle,ze nie obejrzałam,bo bym chociaż Gośkę zobaczyła normalnie ubraną
Może jakieś zdjęcie

I w ogóle to powinno lecieć 3 razy w tygodniu a nie 2!!
Stary 2007-02-08, 16:07   #5280
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
\Ines,oj tam,takie szczególy...-dobrze jest

No i jednak źle,ze nie obejrzałam,bo bym chociaż Gośkę zobaczyła normalnie ubraną
Może jakieś zdjęcie

I w ogóle to powinno lecieć 3 razy w tygodniu a nie 2!!
Będzie 3 razy, za tydzień
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości