![]() |
#5341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Niki u nas niestety w nocy padał snieg i coprawda juz go nie ma ale jest mglisto i pochmurno
![]() ![]() Ja Wice myje głowke co drugi dzień,juz od bardzo dawna ![]() Niki to widze ze Ty tez zapalona fanka "M jak Miłośc" ![]() ![]() Ale to prawda ze pracujac w domu tez sie tworzy majątek rodzinny,mimo ze nikt nam za to nie płaci,ale przecież sprzatamy,pierzemy,gotuje my,prasujemy i dużo by jeszcze wymieniać,a to łatwa robota nie jest ![]() Wika wstała przed chwilą musze dac jej zupke i ugotować obiad....no właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5342 |
Zakorzenienie
|
Moja Nikolka nawet lubi myć główkę, nie lubi za to wychodzenia z wody i wtedy jest wrzask
![]() Jastin tak fanka M jak Miłość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5343 |
Zadomowienie
|
Ja tez lubię "M jak miłość" i szkoda ze leci tylko dwa razy w tygodniu, i regularnie oglądam też "na wspólnej". Tż-ta te ciągnęłam w oglądanie tych seriali
![]() Kiedyś oglądałam Rubi a tż jak to widział to dostawał białej gorączki , on nie nawidzi wenezuelskich i brazyliskich seriali,a ja wręcz odwrotnie ![]()
#5344 |
Zakorzenienie
|
He he... no to rzeczywiście z Was kochane serialo maniaczki
![]() ![]() ![]() A ostatnio obejrzałam sobie "Świadka koronnego" i mimo złych komentarzy na temat tego filmu mi sie nawet podobał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5345 |
Zadomowienie
|
Ja oglądałam "świadka koronnego" w niedzielę film niezły ale przyznam że liczyłam na coś lepszego
![]() U nas powoli robi się szpital ![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze że przez to karmienie piersią nie mogę brać wielu lekarstw więc jak narazie wit c, wapno i mleko z miodem ale poprawa rzadna ![]()
#5346 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za komentarze co do Szymusia
![]() Ja mu myje glowe co 2 dzien czasem jak sie spoci pod czapka to codzinnie...tez sie nie zastanawialam nad tym kiedy i ile trzeba myc.... Co do seriali to ja namietnie ogladam M jak Milosc i Na Wspolnej..Tz tez oglada ale nie kazdy odcinek, potem sie pyta co bylo...heh...Piszecie o siedzeniu w domu i robieniu "nic".. to samo slysze a nawet to ze mam dziekowac mu bo dzieki niemu mam co jesc i gdzie mieszkac ![]() Jastin jutro kupie sobie te nasionka.. ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-07 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#5347 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Ale mamy dziś piękny dzień,az życ sie chce ![]() Słonce świeci i dziś postanowiłam ze jestesmy cały dzien z Wika poza domem,oczywiście z przerwami na jedzonko ![]() Kasiu napisz jak tam noc minęła ![]() Moni@ narazie zapikuje tylko a reszte to Ci powiem juz jak bedziesz przesadzać ![]() ![]() ![]() Ide sie szykować do spacerku,buziaki dla Was i miłego dnia życze ![]() Alienku,Katesiu odezwijcie sie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5348 |
Zakorzenienie
|
Widzisz Jastinku słonko z Krakowa doszło i do Ciebie
![]() My też zaraz się wybieramy na spacerek, bo zapowiada się piękny dzien ![]() Kasiu mam nadzieję, że nocka Wam minęła w miarę spokojnie ![]() Jastin Ty byłaś z tż i Wikunią w Zakopanem, prawda??? Tak mi się kojarzy ![]() Gdzie wynajmowałaś domek/pokój i ile płaciłaś??? Pytam tak, bo jak w weekend będzie tak cieplutko i słonecznie to chyba się wybierzemy. Myślimy o tym http://www.gubalowka.z-ne.pl/opis.html bo w sumie nie drogo 20-25 zł ![]() Czytałyście??? -----> http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/n...ki,879633,2943 ![]()
![]() |
#5349 |
Rozeznanie
|
Witam kobietki
![]() ![]() ![]() Ja myje Lili włoski co 3 - 4 - 5 dni. Kasiu dużo zdrówka dla Was ![]() Tyle się opisałyście że nie pamiętam już co miałam pisać. Ale uwielbiam jak wchodze na wąteczek a tu tyle czytania jest ![]() Ja w tym roku nie będe chyba zakładać skrzynek balkonowych. Jak sie przebrowadzimy na dobre to wtedy. Wywiozłam wczoraj pare takich mniejszych kwiatków a Tż dzisiaj wziął 2 większe, ale oczywiście wcale się miejsca nie zrobiło więcej na parapetach ![]() Iwonko rozaliła mnie twoja teoria na temat facetów. Świetnie to ujełaś ![]() Moni@ Szymuś super przystojniaczek ![]()
#5350 |
Zadomowienie
|
Noc mieliśmy straszną , ja nie mogłam spać przez katar , mała chyba tez bo całą noc płakała i wierciła się az w końcu z łóżka spadła
![]() ![]() Na szczęście Julia przez noc "ozdrowiała" jedynie jeszcze katarek lekki ma, ale poszła do przedszkola. Jak ja wam zazdroszczę kwiatków na balkonach , ja nie mam balkonu więc nie mam co sadzić ![]()
#5351 |
Zadomowienie
|
A ja dziś od rana w pracy robię porządki wiosenne. Przesadzałam kwiatki, a teraz sprzątałam całe biuro.
Kasia wczoraj była na spacerku na pieszo, pierwszy raz po chorobie, więc tylko pół godziny, zaczepiała podobno wszystkie psy i dzieci. Mój TŻ pomył mi wczoraj okna, więc ja tylko wyprałam, wyprasowałam i powiesiłam firanki. Jak okna czyste to od razu w całym domu fajniej. Kasia dziś przespała całą noc, bez żadnego płaczu i kaszlu. Nareszcie. Kasiu życzę zdrówka dla Waszej rodzinki. To fakt, że jak tak się ciepło robi i dłużej widno to żyć się chce i robić też się chce. Przychodze teraz do domu i mnie nosi, żeby coś ciągle robić, a jeszcze niedawno nie chciało mi się ruszyć palcem. Mi komputer padł, ale informatyk wczoraj siedział cały dzień i go wyleczył. Na szczęście jeszcze dał się uratować. Biorę się dalej do roboty. Wpadnę później. |
![]() ![]() |
![]() |
#5352 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Jak tam minął dzionek? U nas super,macie racje ze jak słońce świecie to życ sie chce ![]() My od rana do prawie 14-stej z Wika na powietrzu,łazilismy po sklepach,oczywiście ogrodniczy koniecznie ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu szkoda ze nie masz balkonu ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogóle to szybko wracajcie do zdrowia ![]() Humbaczku fajnie ze juz dostałas kwiatuszka na dzień kobiet,ciekawe co nam tż jutro sprezentuje ![]() Niestety nie jedziemy na te szkolenie ale i tak zapowiada sie fajny dzień,jak bedzie tak pieknie jak dziś to znów z Wikunia sie wybierzemy na dłuuugi spacer ![]() Iwonko to Ty kochana masz bardzo pracowitego mężulka,sam sie domyślił z tymi oknami czy mu kazałaś? ![]() uciekam cos pokombinowac na obiad,chyba zamówie pizze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A pracowity to on nie jest wogóle, leser taki, że szok. O wszystko trzeba się dopraszać. Właśnie popsuła mi się spłuczka w WC. Prosiłam już od jakiegoś czasu, żeby coś z tym zrobił, to czekał, aż woda będzie leciała ciurkiem, dopiero się wziął. Tak samo z suszarką w łazience. Urwała się ponad rok temu i mam tylko połowę i do dziś jeszcze nie zrobił, a pranie mi się nie mieści, a też nie mam balkonu, żeby powiesić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5354 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Humbaczku
![]() ![]() ![]() ....no musi go jeszcze ktoras tesciowa zechciec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny dajecie swoim dzieciom jeszcze Vigantol i CebionMulti???/ Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-08 o 07:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5356 | |
Zadomowienie
|
Mojemu tż-towi też trzeba kilka razy powtarzac żeby coś zrobił
![]() ![]() ![]() Moni@ ja nadal podaję vigantol i cebion multi, mamy podawać do 2 lat, jedynie na vigantol zrobimy przerwę w lecie a od września znowu. Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() chciałam siedziec dziś w domu ale jak zobaczyłam że taka piękna pogoda to aż grzech było nie wyjść. W sumie mała nie miała gorączki więc poszłyśmy na 3 godzinny spacer i przy okazji podjechałyśmy do hipermarketu po pampersy i kaszki ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-08 o 07:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5357 |
Rozeznanie
|
WszYsTkiego najlepszEgo Laski!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5359 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś znowu pieknie wiec wypije kawke i idziemy z Wika na plaże
![]() A Wy kochane jakie plany na dzisiaj,ja to wsumie nic nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5360 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet!
Ja jak już wiecie kwiatka dostałam i życzenia też. A chłopa to zobacze dopiero wieczorem. Wczoraj było u nas tak pięknie że po prostu szok. Dzisiaj też jest ciepło nawet ale słońca jeszcze nie ma takiego jak wczoraj. Mówie Wam kochane co ta mała wariatka wyprawiał wczoraj na dworze. Prawie cały czas jaki byłam z nią na podwórku musiałam przestać w drzwiach stajni bo Lili jak zaczarowana gapiła się na świnki i byki ![]() ![]() Chyba w sobote zaczniemy kłaśc płytki na budowie. Miał to robić tż wujek ale się na nas wypioł, i będzie kładł mój tata. Boże jakbym chciała żeby już było po tym kładzeniu. Lece, Lilianka właśnie się obódziła i kweka w łóżeczku ![]()
#5361 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Daria i wzajemnie
![]() ![]() Jastin u nas dzis leje jak diabli nie planuje dzis spacerku i smutna jestem z tego powodu.. A poza tym to moj TZ dzis wyjechał na tydzien do swojej rodzinki...i zostawil nas samych...nawet nie zaproponowal wyjazdu razem, tylko powiedział ze jedzie bo musi odpoczac ![]() Kochane kobiety z Okazji naszego swieta zyczonka składam ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5362 |
Zakorzenienie
|
Kochane kobietki (małe i duże) wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
![]() ![]() ![]() ja od mężulka dostałam kwiatuszka, Nikolka też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do Zakopanego chyba jednak nie pojedziemy bo pogoda się popsuła, zaczekamy jak zrobi się całkiem cieplutko Moni@ ja daję Nikusi Devikap i Kinder Biovital w żelu. Przykro mi że tż Cię zostawił ![]() ![]() Mojemu tż też trzeba kilka razy powtarzać zeby coś zrobił, kiedyś okna mi mył, ale tak umył, że poprawiałam ![]() ![]() ![]() Tż poszedł na popołudnie do pracy, wróci po 22, więc do wieczora siedzę sama z dzieciakami, jutro w swoje (tzn. w jego) 25 urodziny też ma na popołudnie, zawsze jak jest jakieś święto (Walentynki, urodziny, rocznica ślubu itp, to on ma popołudniówki ![]() Macie już jakieś palny na wakacje??? My chyba w tym roku nigdzie nie pojedziemy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5363 |
Zadomowienie
|
I ja się przyłączam do życzeń z okazji dzisiejszego święta, dla tych dużych kobiet i dla tych malutkich wszystkiego najlepszego
![]() Moni@ ale tż zrobił ci "prezent" ![]() ![]() Niki my na wakacje nigdzie nie będziemy jechać , z resztą jak od kilku lat. Ja dzisiaj nic nie dostałam jedynie życzenia od jakiegoś nieznajomego pana na ulicy , zaczepił mnie, złożył życzenia i sobie poszedł ![]() JA z Oliwką już troszeczkę lepiej się czujemy.
#5364 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że tak późno, ale też składam Wam życzenia dziewczynki.
![]() No i ja z Kasią też bardzo dziękujemy. Kasiu no to ładnie Twój chłop się doprawił, nie ma co... Ja dostałam dziś kilka kwiatów w pracy, od kolegów, od dyrektora i od jednego dostawcy. A od męża też tulipanka i taką skromną srebrną kolię, a Kasia lalki bliźniaczki z akcesoriami. A dostał dziś premię za wyniki w pracy i się postarał. Milutkie to bardzo. Na wakacje wstępnie wybieraliśmy się nad morze, potem stwierdziłam, że może jednak w góry, bo co ja ttyle czasu nad morzem będę robić, jak mi się już po 2 dniach nudzi. A może się jeszcze tak okazać, że nigdzie nie pojedziemy jak się weźmiemy za remont, bo już kasy nie starczy. Niki podziwiam Cię za to, że potrafisz odkładać pieniążki, mnie się one wogóle nie trzymają. Ile bym nie dostała tyle wydam, albo i więcej. Monia ten Twój TŻ to ostatnio Ci nieźle załazi za skórę co? Ja za coś takiego powiesiłabym za przyrodzenie, bez wahania. A jak by mi przeszło to może bym tylko walnęła. Ty to masz cierpliwość. Podziwiam. Wyrazy szacunku. |
![]() ![]() |
![]() |
#5365 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślałam że już zupełnie zapomni i mi nawet życzen nie złozy, ale przyjechał wieczorem i dał mi ślicznego tulipanka , Julia i Oliwia też dostały ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5366 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() U nas pogoda sie zepsóła ![]() ![]() Musze załatwic kika spraw na mieście ale z Wika to wiadomo nic nie załatwie ![]() Wczoraj poszłyśmy po tż do pracy i troche na niego musiałyśmy poczekac bo miał klienta wiec ja żeby nie przeszkadzać wyszłam z Wika na zewnątrz,a ona mnie kompletnie olała i zczęla odemnie uciekać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha... na dzien kobiet dostałam od tż herbatke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5367 |
Zakorzenienie
|
Widze ze potepiacie mnie za to co napisałam..kurcze mogłam nie pisac nic.
![]() Tak mi sie przykro zrobilo...muslałam ze jak jest moja mama i mamy mozliwosc zostawienia jej Szymusia to zabierze mnie na kolacje gdzies do restauracji ![]() Moj Szymek je paluszki, sam bierze sobie i gryzie, mam stracha jak nie wiem co, ale widze ze sobie swietnie radzi... Od kilku dni mowi "sisi" ale nocnika boi sie i nie da sie go nawet mu przystawic... |
![]() ![]() |
![]() |
#5368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Moni@ bardzo mi przykro ![]() Ja tez uważam ze ty silna kobieta jestes bo ja to juz pewnie bym zostawiła to w cholere,nerwy by mi puściły napewno ![]() Ale nie bede juz nic pisać,poprostu pamietaj ze masz nas ![]() A moze u Was dziś swieci słoneczko? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moni@ no co Ty? Nikt Ci kochana nei potepia ![]() ![]() Ja to jak pisałam wyżej Cię podziwaim ze masz siłe żeby to znosić,wiem ze Ci jest przykro,bo komu by nie było ![]() ![]() A my tu po to jesteśmy tez zeby sie żalić,piszesz "szczęśliwe"kazdy to szczęscie interpretuje w inny spsób wiec to pojecie względne. "Wiedziały gały co brały" to sie tak tylko mówi ![]() Nie martw sie prosze i uwież ze ja i tak samo dziewczyny sa po Twojej stronie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze ci zapału planu jaki sobie postanowilas..ja po 3 tyg przestalam cwiczyc bo u mnie to tak jest ze jak mam problemy i nie dogaduje sie z tz to nie mam na nic ochoty tylko polozyc sie i plakac...wiec cwiczenia poszły w las ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.