Dzieciaczki styczeń 06 - Strona 179 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-06, 13:24   #5341
jastin83
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06

Niki u nas niestety w nocy padał snieg i coprawda juz go nie ma ale jest mglisto i pochmurno mam nadzieje ze szybko ta wiosna przyjdzie
Ja Wice myje głowke co drugi dzień,juz od bardzo dawna

Niki to widze ze Ty tez zapalona fanka "M jak Miłośc",ja tez ogladam i nawet tż w to wciagnęłam,czasem jak zapomne ze właśnei sie zaczął serial to sam mi przypomina i przełacza na dwójke
Ale to prawda ze pracujac w domu tez sie tworzy majątek rodzinny,mimo ze nikt nam za to nie płaci,ale przecież sprzatamy,pierzemy,gotuje my,prasujemy i dużo by jeszcze wymieniać,a to łatwa robota nie jest
Wika wstała przed chwilą musze dac jej zupke i ugotować obiad....no właśnie ,obiad...

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 15:37   #5342
*Niki*
Zakorzenienie

Moja Nikolka nawet lubi myć główkę, nie lubi za to wychodzenia z wody i wtedy jest wrzask .

Jastin tak fanka M jak Miłość , zaczęłam oglądać powtórki- te co szły dawniej rano o 11, potem tamte odcinki dogoniły te co idą teraz o 20 no i wciągnęłm się . Oglądałam też Rubi na tvn ciekawy serial . Tż sie śmiał że oglądam wenezuelskie telenowele, a potem sam się wciągnął i oglądał i dopytywał się o szczegóły . M jak Miłość też ze mną ogląda jak tylko jest w domu . A gdzie on by dawniej takie filmy oglądał
Stary 2007-03-06, 17:31   #5343
kkasiaaa
Zadomowienie

Ja tez lubię "M jak miłość" i szkoda ze leci tylko dwa razy w tygodniu, i regularnie oglądam też "na wspólnej". Tż-ta te ciągnęłam w oglądanie tych seriali
Kiedyś oglądałam Rubi a tż jak to widział to dostawał białej gorączki , on nie nawidzi wenezuelskich i brazyliskich seriali,a ja wręcz odwrotnie
Lena 5 lat
kkasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 17:48   #5344
jastin83
Zakorzenienie

He he... no to rzeczywiście z Was kochane serialo maniaczki,ja za wenezuelskimi i tym podobnymi tasiemcami nie przepadam,"M jak miłość" i "Magda M" tylko oglądam
A ostatnio obejrzałam sobie "Świadka koronnego" i mimo złych komentarzy na temat tego filmu mi sie nawet podobał,teraz maja puszczac serial na podstawie tego filmu wiec może tez sie wciągne

Stary 2007-03-06, 21:22   #5345
kkasiaaa
Zadomowienie

Ja oglądałam "świadka koronnego" w niedzielę film niezły ale przyznam że liczyłam na coś lepszego

U nas powoli robi się szpital JA ledwo siedze tż tez źle się czuje , Oliwia co chwilę kwiczy bo ma zapchany nos. No i Julka do tego , zasnęła przed 18 , po 19 chciałam ją obudzić aby się umyła ale ona spała jak zabita wiec ją przęłożyliśmy do łóżeczka a ta wstała o 21.30 z płaczem że ją gardło boli , ma katar i wogóle ledwo mówi Zapowiada się ciekawa noc bo w dzięń jako tako nie jest najgorzej ale pod wieczór jesteśmy wszyscy nie do życia
Najgorsze że przez to karmienie piersią nie mogę brać wielu lekarstw więc jak narazie wit c, wapno i mleko z miodem ale poprawa rzadna
Lena 5 lat
Stary 2007-03-06, 21:38   #5346
Moni@
Zakorzenienie

Dziekuje za komentarze co do Szymusia

Ja mu myje glowe co 2 dzien czasem jak sie spoci pod czapka to codzinnie...tez sie nie zastanawialam nad tym kiedy i ile trzeba myc....

Co do seriali to ja namietnie ogladam M jak Milosc i Na Wspolnej..Tz tez oglada ale nie kazdy odcinek, potem sie pyta co bylo...heh...Piszecie o siedzeniu w domu i robieniu "nic".. to samo slysze a nawet to ze mam dziekowac mu bo dzieki niemu mam co jesc i gdzie mieszkac to jest dopiero przykre...siedze w domu wychowuje Szymusia, wszystkie nocki od kiedy sie urodzil sama wstawalam zabki sama przetrwałam, choroby i goraczki tez...a ten ci powie ze nic nie robie...po prostu rece opadaja....Ale widze ze nie tylko ja mam kolorowo (w cudzysłowiu)...

Jastin jutro kupie sobie te nasionka.. dziekuje za pomoc..tylko potem mi napisz jak gesto mam je wsadzic do doniczki tej na balkon juz...jak daleko od siebie maja byc wsadzone????

Edytowane przez Mariqa
Czas edycji: 2007-03-07 o 16:31
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-07, 08:32   #5347
jastin83
Zakorzenienie

Dzien dobry!
Ale mamy dziś piękny dzień,az życ sie chce
Słonce świeci i dziś postanowiłam ze jestesmy cały dzien z Wika poza domem,oczywiście z przerwami na jedzonko

Kasiu napisz jak tam noc minęła jak sie czujecie?
Moni@ narazie zapikuje tylko a reszte to Ci powiem juz jak bedziesz przesadzać tylko mi przypomnij,zreszta ja i tak to wszystko robie na "oko"jak mam skrzynke o długości ok. 30 cm to wsadzam zazwyczja 7,8 róznie
Ide sie szykować do spacerku,buziaki dla Was i miłego dnia życze

Alienku,Katesiu odezwijcie sie,Humbaczka tez cos nie widac ,a Iwonka to pewnie zapracowana,ciekawe jak tam zdrówko Kasi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif słońce.gif (3,5 KB, 37 załadowań)

Stary 2007-03-07, 08:45   #5348
*Niki*
Zakorzenienie

Widzisz Jastinku słonko z Krakowa doszło i do Ciebie

My też zaraz się wybieramy na spacerek, bo zapowiada się piękny dzien

Kasiu mam nadzieję, że nocka Wam minęła w miarę spokojnie

Jastin Ty byłaś z tż i Wikunią w Zakopanem, prawda??? Tak mi się kojarzy
Gdzie wynajmowałaś domek/pokój i ile płaciłaś??? Pytam tak, bo jak w weekend będzie tak cieplutko i słonecznie to chyba się wybierzemy. Myślimy o tym http://www.gubalowka.z-ne.pl/opis.html bo w sumie nie drogo 20-25 zł . Znajoma mi mówiła że płaciła od 30 zł w górę, więc 20 zł to mi się wydaje tanio.

Czytałyście??? -----> http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/n...ki,879633,2943
Stary 2007-03-07, 09:11   #5349
humbak
Rozeznanie

Witam kobietki. Wczoraj nie było mnie cały dzień w domu. Jastinku miło że o mnie pamiętasz, co do kwiatków to mnie ten różowy nie kwitnie bo to dopiero zaszczepka mi rośnie, ale kwitnie mi biały i żółty. A dzisiaj dostałam od męża ma dzień kobiet , różowe kalanchoe, moja mama też dostała różowe tylko inny odcień i dla teściowej kupił żółtego o pełnych kwiatach, oczywiście od razu ukradłam zaszczepke. Nawet nie wyobrażacie sobie ile mi taki kwiatuszek sprawia radości .

Ja myje Lili włoski co 3 - 4 - 5 dni.

Kasiu dużo zdrówka dla Was.

Tyle się opisałyście że nie pamiętam już co miałam pisać. Ale uwielbiam jak wchodze na wąteczek a tu tyle czytania jest .

Ja w tym roku nie będe chyba zakładać skrzynek balkonowych. Jak sie przebrowadzimy na dobre to wtedy. Wywiozłam wczoraj pare takich mniejszych kwiatków a Tż dzisiaj wziął 2 większe, ale oczywiście wcale się miejsca nie zrobiło więcej na parapetach.

Iwonko rozaliła mnie twoja teoria na temat facetów. Świetnie to ujełaś .

Moni@ Szymuś super przystojniaczek .
humbak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-07, 09:50   #5350
kkasiaaa
Zadomowienie

Noc mieliśmy straszną , ja nie mogłam spać przez katar , mała chyba tez bo całą noc płakała i wierciła się az w końcu z łóżka spadła bo tak łaziła po całym. Tż tez pół nocy nie przespał, a dzisiaj nawet wolne z pracy dostał ale nie dlatego ze chciał , tylko szef mu dał A tż-ta szefem jest teść i on bardzo martwi się o jego zdrowie.
Na szczęście Julia przez noc "ozdrowiała" jedynie jeszcze katarek lekki ma, ale poszła do przedszkola.

Jak ja wam zazdroszczę kwiatków na balkonach , ja nie mam balkonu więc nie mam co sadzić
Lena 5 lat
Stary 2007-03-07, 10:12   #5351
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

A ja dziś od rana w pracy robię porządki wiosenne. Przesadzałam kwiatki, a teraz sprzątałam całe biuro.
Kasia wczoraj była na spacerku na pieszo, pierwszy raz po chorobie, więc tylko pół godziny, zaczepiała podobno wszystkie psy i dzieci.
Mój TŻ pomył mi wczoraj okna, więc ja tylko wyprałam, wyprasowałam i powiesiłam firanki. Jak okna czyste to od razu w całym domu fajniej.
Kasia dziś przespała całą noc, bez żadnego płaczu i kaszlu. Nareszcie.
Kasiu życzę zdrówka dla Waszej rodzinki.
To fakt, że jak tak się ciepło robi i dłużej widno to żyć się chce i robić też się chce. Przychodze teraz do domu i mnie nosi, żeby coś ciągle robić, a jeszcze niedawno nie chciało mi się ruszyć palcem.
Mi komputer padł, ale informatyk wczoraj siedział cały dzień i go wyleczył. Na szczęście jeszcze dał się uratować.
Biorę się dalej do roboty. Wpadnę później.

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-07, 16:17   #5352
jastin83
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki!
Jak tam minął dzionek?
U nas super,macie racje ze jak słońce świecie to życ sie chce
My od rana do prawie 14-stej z Wika na powietrzu,łazilismy po sklepach,oczywiście ogrodniczy koniecznie ,kupiłam pare doniczek i inne pierdoły bede przesadzać jutro kwiatuszki poza tym wypucowałam okna i chałupe,Wika dopiero teraz jest w domu bo wczesniej siedziała na balkonie ze mna,wiec tez na powietrzu i na każdego i na wszystko padało pytanie cyt,"a cio to?"

Kasiu szkoda ze nie masz balkonu ja w tym roku musze koniecznie posadzić kwiaty zeby miec na nowe mieszkanie,my kupiliśmy na parterze wiec czymś trzeba bedzie troszke zakryć balkon,a żadnych krat ani oszkolonych szyb nie chce zamierzamy kupić rolety antywłamaniowe tak jak teraz mamy w mieszkanku ,może nawet bedzie kawałek ogródka to posadzimy z tż jakiegoś świerka
A tak wogóle to szybko wracajcie do zdrowia

Humbaczku
fajnie ze juz dostałas kwiatuszka na dzień kobiet,ciekawe co nam tż jutro sprezentuje
Niestety nie jedziemy na te szkolenie ale i tak zapowiada sie fajny dzień,jak bedzie tak pieknie jak dziś to znów z Wikunia sie wybierzemy na dłuuugi spacer

Iwonko to Ty kochana masz bardzo pracowitego mężulka,sam sie domyślił z tymi oknami czy mu kazałaś?

uciekam cos pokombinowac na obiad,chyba zamówie pizze

Stary 2007-03-07, 16:41   #5353
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
Iwonko to Ty kochana masz bardzo pracowitego mężulka,sam sie domyślił z tymi oknami czy mu kazałaś?
No pewnie, że mu kazałam. Jeszcze kilka razy powtórzyłam, że jest to priorytet i nie interesują mnie żadne wymówki. No i się jakoś udało.
A pracowity to on nie jest wogóle, leser taki, że szok. O wszystko trzeba się dopraszać. Właśnie popsuła mi się spłuczka w WC. Prosiłam już od jakiegoś czasu, żeby coś z tym zrobił, to czekał, aż woda będzie leciała ciurkiem, dopiero się wziął. Tak samo z suszarką w łazience. Urwała się ponad rok temu i mam tylko połowę i do dziś jeszcze nie zrobił, a pranie mi się nie mieści, a też nie mam balkonu, żeby powiesić.

Stary 2007-03-07, 19:04   #5354
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humbak Pokaż wiadomość

Moni@ Szymuś super przystojniaczek .
Dziekuje Humbaczku ale ja chciałam cos sprostować..przystojniacz ek to okey ale jakie bedzie miał super kolezanki ojej bedzie miał problem z wyborem dziewczyny bo co jedna to ładniejsza :P
....no musi go jeszcze ktoras tesciowa zechciec
Stary 2007-03-07, 19:09   #5355
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
Mój TŻ pomył mi wczoraj okna, więc ja tylko wyprałam, wyprasowałam i powiesiłam firanki. Jak okna czyste to od razu w całym domu fajniej.
Oj Iwonko masz cudownego TZ-ta.... dla tego Pana

Dziewczyny dajecie swoim dzieciom jeszcze Vigantol i CebionMulti???/

Edytowane przez Mariqa
Czas edycji: 2007-03-08 o 07:17
Stary 2007-03-07, 21:31   #5356
kkasiaaa
Zadomowienie

Mojemu tż-towi też trzeba kilka razy powtarzac żeby coś zrobił ale okien nigdy jeszcze nie umył, może dlatego ze nawet nie prosze go o to bo wiem że ja zrobię to lepiej wogóle jeżeli chodzi o jakiekolwiek sprzątanie to nalezy to do mnie , jego nie prosze bo wiem ze jakby zrobił to byle jak a ja sprzątam dokłądnie i napewno lepiej od niego

Moni@ ja nadal podaję vigantol i cebion multi, mamy podawać do 2 lat, jedynie na vigantol zrobimy przerwę w lecie a od września znowu.

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
Dziekuje Humbaczku ale ja chciałam cos sprostować..przystojniacz ek to okey ale jakie bedzie miał super kolezanki ojej bedzie miał problem z wyborem dziewczyny bo co jedna to ładniejsza :P
....no musi go jeszcze ktoras tesciowa zechciec
oj zechce i to nie jedna

Cytat:
A tak wogóle to szybko wracajcie do zdrowia
dziękuję od tego holernego kataru mam cały czerwony nos , wyglądam jakby ktoś mi przywalił
chciałam siedziec dziś w domu ale jak zobaczyłam że taka piękna pogoda to aż grzech było nie wyjść. W sumie mała nie miała gorączki więc poszłyśmy na 3 godzinny spacer i przy okazji podjechałyśmy do hipermarketu po pampersy i kaszki
Lena 5 lat

Edytowane przez Mariqa
Czas edycji: 2007-03-08 o 07:17
Stary 2007-03-08, 07:56   #5357
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

WszYsTkiego najlepszEgo Laski!!!
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-08, 08:20   #5358
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
WszYsTkiego najlepszEgo Laski!!!
Dziekuje lasko i wzajemnie
Oczywiśce dołączam sie do życzonek !

Stary 2007-03-08, 08:24   #5359
jastin83
Zakorzenienie

U nas dziś znowu pieknie wiec wypije kawke i idziemy z Wika na plaże
A Wy kochane jakie plany na dzisiaj,ja to wsumie nic nie wiem,tż nawet mi sam życzeń nie złozył bo zpomniał dopiero w "Pytaniu na śniadanie "na dwójce mu przypomnieli,ciekawe czy cos nam sprezentuje,ale na co ja licze jak nawet życzeń zapomniał złoźyć

Stary 2007-03-08, 08:48   #5360
humbak
Rozeznanie

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet!

Ja jak już wiecie kwiatka dostałam i życzenia też. A chłopa to zobacze dopiero wieczorem.

Wczoraj było u nas tak pięknie że po prostu szok. Dzisiaj też jest ciepło nawet ale słońca jeszcze nie ma takiego jak wczoraj. Mówie Wam kochane co ta mała wariatka wyprawiał wczoraj na dworze. Prawie cały czas jaki byłam z nią na podwórku musiałam przestać w drzwiach stajni bo Lili jak zaczarowana gapiła się na świnki i byki . A powiem Wam że do najciekawszych zajęć to nie należy. Tak się wczoraj wyszalała na podwórku, że usneła przed 20. Za to rano wstała o 6. Ale teraz znowy śpi. Jak wstanie to idziemy do miasta zapłacić za ubranka które babcia zakupiła na allegro .

Chyba w sobote zaczniemy kłaśc płytki na budowie. Miał to robić tż wujek ale się na nas wypioł, i będzie kładł mój tata. Boże jakbym chciała żeby już było po tym kładzeniu.

Lece, Lilianka właśnie się obódziła i kweka w łóżeczku .
humbak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-08, 11:39   #5361
Moni@
Zakorzenienie

Dzieki Daria i wzajemnie

Jastin u nas dzis leje jak diabli nie planuje dzis spacerku i smutna jestem z tego powodu..
A poza tym to moj TZ dzis wyjechał na tydzien do swojej rodzinki...i zostawil nas samych...nawet nie zaproponowal wyjazdu razem, tylko powiedział ze jedzie bo musi odpoczac

Kochane kobiety z Okazji naszego swieta zyczonka składam ja

Kwiatuszki od Szymusia dla Was Kobietki małe i te duze...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiaty_bukiety_008d.jpg (49,0 KB, 0 załadowań)
Stary 2007-03-08, 13:29   #5362
*Niki*
Zakorzenienie

Kochane kobietki (małe i duże) wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

ja od mężulka dostałam kwiatuszka, Nikolka też , życzenia mi składał w nocy po północy, ale spałam i rano tego nie pamietałam . Jeszcze podobno mu dziękowałam za te życzenia , nic nie pamiętam . Acha no i z okazji Dnia Kobiet tż funduje mi fryzjera, tylko jeszcze nie wiem kiedy się tam wybiorę

Do Zakopanego chyba jednak nie pojedziemy bo pogoda się popsuła, zaczekamy jak zrobi się całkiem cieplutko

Moni@ ja daję Nikusi Devikap i Kinder Biovital w żelu.
Przykro mi że tż Cię zostawił Dobrze, że chociaż masz Szymonka

Mojemu tż też trzeba kilka razy powtarzać zeby coś zrobił, kiedyś okna mi mył, ale tak umył, że poprawiałam . Moja mama zawsze mi mówi, że facetowi nie można nigdy mówić, że cos źle umył itp. bo na drugi raz tego nie zrobi- jak z dzieckiem . A ostatnio nawet pierogi ze mną robił, ciasto robił pierwszy raz i super mu wyszło

Tż poszedł na popołudnie do pracy, wróci po 22, więc do wieczora siedzę sama z dzieciakami, jutro w swoje (tzn. w jego) 25 urodziny też ma na popołudnie, zawsze jak jest jakieś święto (Walentynki, urodziny, rocznica ślubu itp, to on ma popołudniówki

Macie już jakieś palny na wakacje??? My chyba w tym roku nigdzie nie pojedziemy . Ale po kryjomu przed tż zbieram kaskę i za rok lub dwa chcę mu zrobić niespodziankę (może urodziową, lub z okazji 5 rocznicy ślubu) i wykupić wczasy w Grecji (nasze marzenie od lat ), moze się uda. Już poł kaski mam uzbierane a do przyszłych wakacji jeszcze daleko
Stary 2007-03-08, 16:47   #5363
kkasiaaa
Zadomowienie

I ja się przyłączam do życzeń z okazji dzisiejszego święta, dla tych dużych kobiet i dla tych malutkich wszystkiego najlepszego

Moni@ ale tż zrobił ci "prezent" , pojechał zeby odpocząć a tobie odpoczynek sie nie należy czy jak

Niki my na wakacje nigdzie nie będziemy jechać , z resztą jak od kilku lat.

Ja dzisiaj nic nie dostałam jedynie życzenia od jakiegoś nieznajomego pana na ulicy , zaczepił mnie, złożył życzenia i sobie poszedł Z tż-tem się rano pokłóciłam , ppotem wyszedł do pracy , a niedawno zadzwonił że był u lekarza i ma zapalenie płuc. Zaraz przyjeżdża z teściem i teść będzie mu stawiał bańki.
JA z Oliwką już troszeczkę lepiej się czujemy.
Lena 5 lat
Stary 2007-03-08, 21:06   #5364
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Przepraszam, że tak późno, ale też składam Wam życzenia dziewczynki.
No i ja z Kasią też bardzo dziękujemy.
Kasiu no to ładnie Twój chłop się doprawił, nie ma co...

Ja dostałam dziś kilka kwiatów w pracy, od kolegów, od dyrektora i od jednego dostawcy. A od męża też tulipanka i taką skromną srebrną kolię, a Kasia lalki bliźniaczki z akcesoriami. A dostał dziś premię za wyniki w pracy i się postarał. Milutkie to bardzo.

Na wakacje wstępnie wybieraliśmy się nad morze, potem stwierdziłam, że może jednak w góry, bo co ja ttyle czasu nad morzem będę robić, jak mi się już po 2 dniach nudzi. A może się jeszcze tak okazać, że nigdzie nie pojedziemy jak się weźmiemy za remont, bo już kasy nie starczy.

Niki podziwiam Cię za to, że potrafisz odkładać pieniążki, mnie się one wogóle nie trzymają. Ile bym nie dostała tyle wydam, albo i więcej.

Monia ten Twój TŻ to ostatnio Ci nieźle załazi za skórę co? Ja za coś takiego powiesiłabym za przyrodzenie, bez wahania. A jak by mi przeszło to może bym tylko walnęła. Ty to masz cierpliwość. Podziwiam. Wyrazy szacunku.

Stary 2007-03-08, 22:29   #5365
kkasiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Przepraszam, że tak późno, ale też składam Wam życzenia dziewczynki.
No i ja z Kasią też bardzo dziękujemy.
Kasiu no to ładnie Twój chłop się doprawił, nie ma co...
Doprawil się na całego, bańki miał postawione i teraz musi 3 dni leżeć, więc mam troje dzieci przy których musze latać i wcale mnie to nie cieszy O północy musi wziąśc antybiotyk więc specjalnie jeszcze się nie kładę aby nie przegapić , a on sam się nie obudzi aby wziąść lekarstwo .... gorzej niż z dzieckiem
Myślałam że już zupełnie zapomni i mi nawet życzen nie złozy, ale przyjechał wieczorem i dał mi ślicznego tulipanka , Julia i Oliwia też dostały
Cytat:
Niki podziwiam Cię za to, że potrafisz odkładać pieniążki, mnie się one wogóle nie trzymają. Ile bym nie dostała tyle wydam, albo i więcej.
ja to mam już we krwi że kase musze miec odłożoną bo inaczej źle się czuję w rodzinie tż-ta wszyscy mnie podziwiają że zawsze coś oszczędzę bo u niego nikt nie potrafi (poza teściem).
Lena 5 lat
Stary 2007-03-09, 09:00   #5366
jastin83
Zakorzenienie

Hej dziewczynki!

U nas pogoda sie zepsółanie pada,ale pochmurno i tak jakby właśnie zaraz miało padać,także ze spacerku pewnie nici
Musze załatwic kika spraw na mieście ale z Wika to wiadomo nic nie załatwie bo ciągle musze za nia chodzić i jej pilnować.
Wczoraj poszłyśmy po tż do pracy i troche na niego musiałyśmy poczekac bo miał klienta wiec ja żeby nie przeszkadzać wyszłam z Wika na zewnątrz,a ona mnie kompletnie olała i zczęla odemnie uciekać wogóle sie mnie nie słucha ,chodzi sobie wszedzie i nic sobie nie robi z tego ze ja jestem obok i jej mówie ze "nie wolno!"Kompletna olewka,niczego sie nie boi ludzi wczoraj pełno na mieście a ona sobie na luzie podąrza chodnikiem i mame ma gdzieś juz zaczynam sie martwić co bedzie za kilka miesiecy

Aha... na dzien kobiet dostałam od tż herbatke zamówił mi przez allegro,taka specjalnaBo nie wiem czy Wam pisałam ale porzadnie wziełam sie za odchudzanie,ćwicze nadal i latem chce założyć strój dwuczęściowy,to takie moje postanowienie:d

Stary 2007-03-09, 09:05   #5367
Moni@
Zakorzenienie

Widze ze potepiacie mnie za to co napisałam..kurcze mogłam nie pisac nic.

Tak mi sie przykro zrobilo...muslałam ze jak jest moja mama i mamy mozliwosc zostawienia jej Szymusia to zabierze mnie na kolacje gdzies do restauracji ale niestety..pomarzyc fajna rzecz....Zadko tu zagladam bo nie mam nawet co pisac, Wy jestescie szczesliwe, macie plany na przyszłosc...wiec co ja bede sie ciagle zaliła..."widziały gały co brały" jak to sie mowi....

Moj Szymek je paluszki, sam bierze sobie i gryzie, mam stracha jak nie wiem co, ale widze ze sobie swietnie radzi...
Od kilku dni mowi "sisi" ale nocnika boi sie i nie da sie go nawet mu przystawic...
Stary 2007-03-09, 09:09   #5368
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Macie już jakieś palny na wakacje??? My chyba w tym roku nigdzie nie pojedziemy . Ale po kryjomu przed tż zbieram kaskę i za rok lub dwa chcę mu zrobić niespodziankę (może urodziową, lub z okazji 5 rocznicy ślubu) i wykupić wczasy w Grecji (nasze marzenie od lat ), moze się uda. Już poł kaski mam uzbierane a do przyszłych wakacji jeszcze daleko
Niki u nas wszystko uzależnione jest od mieszkania jak ida nam sie zrobić kuchnie,łazienke i troche w pokojach to w tym roku jedziemy nad morze,ale chyba sami tzn. ja i tż Ale to jeszcze nic pewnego Rok temu byliśmy w Zakopanem to w tym roku morze,choć góry lubie bardziej 1

Cytat:

A poza tym to moj TZ dzis wyjechał na tydzien do swojej rodzinki...i zostawil nas samych...nawet nie zaproponowal wyjazdu razem, tylko powiedział ze jedzie bo musi odpoczac

Moni@ bardzo mi przykro
Ja tez uważam ze ty silna kobieta jestes bo ja to juz pewnie bym zostawiła to w cholere,nerwy by mi puściły napewno
Ale nie bede juz nic pisać,poprostu pamietaj ze masz nas
A moze u Was dziś swieci słoneczko?

Stary 2007-03-09, 09:16   #5369
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Widze ze potepiacie mnie za to co napisałam..kurcze mogłam nie pisac nic.

Tak mi sie przykro zrobilo...muslałam ze jak jest moja mama i mamy mozliwosc zostawienia jej Szymusia to zabierze mnie na kolacje gdzies do restauracji ale niestety..pomarzyc fajna rzecz....Zadko tu zagladam bo nie mam nawet co pisac, Wy jestescie szczesliwe, macie plany na przyszłosc...wiec co ja bede sie ciagle zaliła..."widziały gały co brały" jak to sie mowi...

Moni@ no co Ty? Nikt Ci kochana nei potepia ,dobrze ze piszesz co Cie boli .
Ja to jak pisałam wyżej Cię podziwaim ze masz siłe żeby to znosić,wiem ze Ci jest przykro,bo komu by nie było Ale nie morzna pozwalać komuś na takie traktowanie,zreszta nie bede juz nic pisać publicznie
A my tu po to jesteśmy tez zeby sie żalić,piszesz "szczęśliwe"kazdy to szczęscie interpretuje w inny spsób wiec to pojecie względne.
"Wiedziały gały co brały" to sie tak tylko mówi
Nie martw sie prosze i uwież ze ja i tak samo dziewczyny sa po Twojej stronie

Stary 2007-03-09, 09:20   #5370
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Moni@ bardzo mi przykro
Ja tez uważam ze ty silna kobieta jestes bo ja to juz pewnie bym zostawiła to w cholere,nerwy by mi puściły napewno
Ale nie bede juz nic pisać,poprostu pamietaj ze masz nas
A moze u Was dziś swieci słoneczko?
Jastinku u mnie sie rozpogadza i chyba bedzie ładnie...Jest wiaterek ale da sie wytrzymac
Zazdroszcze ci zapału planu jaki sobie postanowilas..ja po 3 tyg przestalam cwiczyc bo u mnie to tak jest ze jak mam problemy i nie dogaduje sie z tz to nie mam na nic ochoty tylko polozyc sie i plakac...wiec cwiczenia poszły w las zla jestem na siebie i to bardzo...a zdradzisz mi ta magiczna herbatke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości