![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
anielec - ale to na pewno okres?
![]() ![]() składałam pranie i też zaczęło mnie ciągnąć w podbrzuszu, tak bardzo chyba pierwszy raz.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam 5 tydzień, czy Was też tak boli podbrzusze? Czytałam ze to normalne, ale zaczynam się zastanawiać czy wszystko jest w porządku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
ANIELEC bardzo mi przykro
#515 |
Przyczajenie
|
Anielec, przykro mi
![]() Kurczak, mnie bardzo dziś wieczorem bolało, tzn.to takie trochę okresowo- rozciągające bóle. Ponadto podnoszę 16kg synka wkładając i wyciagajac go z fotelika, także pewnie i to mogło się przyczynić do słabszej kondycji - totalnie opadlam z sił |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Raczkowanie
|
ANIELEC trzymaj się, następnym razem musi sie udać
![]() Cytat:
Przeszukałam przepastne czeluście internetów w poszukiwaniu sposobu na te moje "niby nie mdłości" i wyczytałam, że pomaga napar z rumianku z miodem i cytryną. Wprawdzie miód z powodu jego braku zastąpiłam odrobiną cukru ale muszę powiedzieć, że czuję sie lepiej. Zobaczymy jak będzie rano. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Mamusie wrześniowe 2017
.
Edytowane przez Isabelle_ Czas edycji: 2017-01-23 o 21:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
Tak dziewczynki,to samoistne poronienie
![]() Bardzo boli mnie brzuch od wczoraj i w krzyżu,krwawienia póki co nie mam wielkiego tylko jak korzystam z toalety... Niech to juz sie skończy...rycze jak durna... Przepraszam ,nie chce Was dołować ![]() Pierwszy raz mi sie to przytrafiło i mam nadzieję,że ostatni... Dziekuję dziewczyny za miłe słowa ![]() Trzymajcie się kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jedziesz na IP? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |||
Magda ;)
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ta moja taka nie będzie. Cytat:
Teraz byłam 19 stycznia i zapłaciłam 100 zł za usg z serduszkiem, kolejna wizyta miałaby być 16 lutego i do wtedy mam zwolnienie, bo później moja gin ma tydzień urlopu. Ogólnie to miało się tak odbywać mniej więcej co miesiąc, a na koniec ciąży częściej. Kazała mi się jeszcze zapisć do innego gabinetu na to usg 12 tygodnia. Wychodzi mi to mniej więcej po połowie lutego. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Wtajemniczenie
|
Anielec trzymaj sie..Kolejna ciaza napewno będzie zdrowa.Ja mam schizy bo drugi dzień nie mam mdłości.Ale za to w nocy obudziłam sie z bolu piersi..Okropnie bolały i teraz tez bardziej bola jakos.Siedze w pracy i jestem taka rozmemlana.Ale ten brak mdlosci troche mnie martw.Chyba wolałabym rzygac jak kot ale wtedy wiedziałabym ze jest ok.Chociaz moja mama i siostra w ogole nie wymiotowaly wiec pewnie i ja nie bede.Boje sie ze cala ciążę bedzie mi towarzyszył strach..Niestety jestem z tych co martwią sie o wszystko na zapas..
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
Tzn ja od poczatku caly czas jadlam normalnie.Odrzuca mnie tylko od kawy ktora uwielbiałam.Chce mi się strasznie mleka a do tej pory zawsze uzywalam tylko do kawy i platkow.Wczoraj nawet pizze mlekiem popiłam.Teraz pije mleko tak jak wode.Mdlosci fakt nie miałam codziennie.Srednio co drugi trzeci dzien i tylko jak bylam glodna potem nie.Mąż mowi ze ja się martwię jak mam objawy i jak ich nie mam.On inaczej do tego podchodzi.Cieszy sie i mówi ze na pewno bedzie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
anielec, jestem z Tobą, ja krwawię od wczoraj i też mi bardzo źle :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Usagisama dostałaś pw ode mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Wtajemniczenie
|
Godzinę po napisaniu tamtego postu mdłości sie pojawily po moim kochanym jablku haha..A ja w pracy sama.Dobrze ze klientów nie bylo.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Usagisama, Anielec - dojdziecie do siebie - pamiętajcie, że nic nie dzieje się bez przyczyny - mówi Wam to też niedoszła 'mamusia wrześniowa 2017' p.s. podczytuję Was troszkę bo jestem ciekawa, co tam u Was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
teściowa i moi rodzice już wiedzą. Siostra tż też. wszyscy płaczą że szczęścia - tak po krótce. dzień babci uważam za udany
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#532 |
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Cześć mamusie
![]() Można dołączyć do Waszego grona? W zeszłym tygodniu zrobiłam test i pokazał II kreski ![]() Byłam już w ubiegłą środę u gin. potwierdzić i jest zarodek, ale na serduszko jeszcze było za wcześnie (5 tydz. 5 dz.). Kolejna wizyta za 3 tyg. i wtedy będę mieć założoną kartę ciąży. Mam też zrobić badania typu morfologia, glukoza, tsh oraz mocz. Jest to moja 2 ciąża ![]() ![]() W poprzedniej ciąży byłam na pierwszej wizycie pod koniec 7 tyg. i serduszko pięknie już biło ![]() ![]() Poród natomiast wspominam bardzo dobrze ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Hej Neocleo
![]() Powiem wam że dopiero teraz jak wrócił tż to czuję prawdziwą radość. Chyba potrzebne mi było żeby zobaczyć jak on się cieszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#534 |
Zadomowienie
|
Dolaczam
![]() 2 kreski na tescie zobaczylam ok. tydzien temu, teraz chyba 7 tydzien bedzie. Nie mam pojecia, co to beta. Mieszkam w Holandii i tu na wizyte do wykwalifikowanej poloznej idzie sie dopiero po 8 tygodniu- mam wizyte 2 lutego. Bedzie cos widac? W ciaze zaszlam szczesliwie bez problemu, po 3 miesiacach staran. Staram sie myslec optymistycznie, choc pewnie odetchne dopiero po 12 tygodniu i po testach nifty. Kilka grzechow: dopiero zaczelam brac kwas foliowy- troche pozno, ale trudno. Caly czas myslalam o tym, zeby kupic, bo trzeba lykac juz w trakcie staran, i ciagle zapominalam. Nastawialam sie na dluzsze starania, wlasciwie grudniowy cykl wykluczylam (swieta spedzilismy oddzielnie, a wydawalo mi sie, ze wlasnie wtedy wypadala owulacja), sylwestra swietowalam szampanem ( ![]() Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Witam kolejne nowe Mamusie
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Do ginekologa do którego chodzę też można dzwonić, daje prywatny numer na komórkę- wizyty prywatnie.
Kiedyś mojej siostrze jak dawał powiedział byleby nie dzwoniła w środku nocy pytać czy einogrona może jeść, bo zdarzały mu się takie panie, które w takich sprawach dzwonią o takich porach
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#539 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ja wczoraj wylądowałam na IP bo miałam plamienie. Lekarz powiedział ze wszystko ok ale ze jeszcze serduszka nie widzi, za wcześnie. Muszę iść do mojej gin w tygodniu i znów zrobić betę.
#540 | |
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.