![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
to jeszcze jedna sztuka- pierwza kapiel Agaci w jeziorku
![]()
#512 |
Zakorzenienie
|
Katesia fajna z Was rodzinka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. jestes oczarowana Agacią czy kaczuszką ![]() ![]()
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zadomowienie
|
Katesiu rzeczywiscie cudowna z Was rodzinka! Ale mieliście fajnie, ze mogliście sobie pojechać nad jezioro.
Ja niestety musiałam siedzieć w domu z małą, bo była chora. Dzis idziemy na kontrolę i zobaczymy czy już wszystko dobrze. Chociaż katar ciagle jest, ale już chociaż jak śpi to nie oddycha jak traktor. Mam nadzieje, ze bede mogla pojsc jutro do pracy, bo naprawde nie usmiecha mi się zwolnienie wcale. W ostatecznosci wezmę ją ze sobą, dyrektor na urlopie, to jakoś byśmy dały radę. Zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
Katesiu, ja też jestem pełna podziwu dla twojej rodzinki!Fajnie czytać, że planujecie już kolejne dziecko. My szczerze mówiąc tez zastanwaimy sie juz nad drugim. cchę zmienić pracę i tak sobie pomysłałam, ze jeśli nie uda mi sie to do połowy września, to chyba zadbamy o rodzeństwo dla Filipka. Oczywiscie na razie to mgliste plany, ale kto wie. Oboje z tż chcemy mieć drugie szybko, bo znając siebie nawzajem, po dłuższej pzrerwi po prostu nam sie odechce...i tak prawie sie pzryzwyczaiłam do niespania w nocy
![]() Trzymam kciuki, zeby szybciutko Wam sie udało! To jaką byś wtedy była mamusią? CZerwcową? Buziaczki! ![]()
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Nel ![]() Moni@ również dołączam sie do gratulacji z powodu ząbka Szymusia. Alienku bardzo sie ciesze ze nie było przerwy z netem,bo bym sie zaryczała jakby której z was miało nie być dłuższy czas,tak sie z wam zżyłam bardzo ![]() Katesia zdjęcia słodkie ![]() ![]() ![]() ![]() Katesia,ja też myśle o drugim dzidziusiu,bo później pójde do pracy i moge już sie wcale nie zdecydować,najpierw dzieci,rodzinka,później moge zając sie pracą,bardzo bym chciała zeby Wikunia miała rodzeństwo,nie wyobrażam sobie zeby była sama ![]() U nas dzis kolejny upalny dzień,dopiero wieczorkiem na spacerek,bo teraz to nawet mowy nie ma. W sobote mam wesele mojej koleżanki,juz nie moge sie doczekać nie wiem tylko jak moja mama poradzi sobie z Wiką,pierwszy raz zostaną tylko we dwie,no i nie wiem jak to bedzie z pokarmem,bo ja to odciągać juz teraz nie mam co,i tak starcza go tylko tyle zeby mała sie najadła,a tego sztucznego nie znosi raz go dostała i teraz jak widzi butelke to zaraz marudzi,musze przy podawaniu soczku kilka kropli jej wycisnąć bo myśli chyba ze to mleko i sie krzywi.Może jest poprostu dla niej nie dobre,sama nie wiem ![]() Widać drogie nie znaczy dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co,kobietki?Wczoraj powiedziałam teściowej ze jeszcze miesiąc i przestaje karmić,chciałam do roku ale to strasznie mnie ogranicza wielu spraw nie moge załatwić,poza tym chciałabym schudnąć bo jakoś źle sie czuje z nadwagą,no i Wikunia zaczyna mnie gryźć,a to mało przyjemne
![]() ![]() Szukałam wiadomości tego typu na necie ale jakos nic nie znalazłam,może wy cos wiecie,no bo teraz to juz sama nie wiem. Chyba wątek założe...może inne mamuśki mi coś doradzą? |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze ja
![]() Zapomniałam wam powiedzieć,3 dni temu dostałam okres,po ponad roku,wkońcu nadszedł,ale dziwnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
Jastin kochana- piszesz że chcesz przestać karmić bo chcesz między innymi schudnąc. hmmm wg mnie karmienie piersia pomaga wrócocić do sylwetki sprzed ciąży, to tak moim skromnym zdaniem, przecież mAelństwo "wyjada" z Ciewbie kalorie,
![]() ![]()
#522 |
Rozeznanie
|
aha być może chodiz Ci o to że chcesz przejść na jakąś restrykcyjną dietę, co jest niemożliwe podczas karmienia,
![]() ![]() ![]()
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
Humbak i Jastin83 ładne z was dziewczyny
![]() Katesia fajne zdjęcia, a tak jeszcze chciałam zapytać, gdzie byliście nad tą wodą ? Buzka ![]()
#525 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Dziewczynki wreszcie się doczekałam - mamy cyfruweczke! Jestem nia tak podniecona, że nie mam czasu na nic innego ![]() ![]() Alienku kochany dziękuję za komplemencik i chciałabym w końcu powiedzieć to samo o tobie ![]()
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
Kurteczka - Chyba Przypadkiem Udało Mi Się Załączyć Jedno Zdjęcie, Nie Wiem Czy Będe Umiała To Powtórzyć
![]() ![]()
Liliana - 11 lat Michał - 9 lat Julian - 6 lata Edytowane przez humbak Czas edycji: 2006-06-27 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Rozeznanie
|
Udało sie, jeszcze dwa!!!
![]() Dziewczynki przepraszam że Wam tak ględze o tym aparacie, ale jestem nim strasznie zaapsorbowana, a że jestem w domu praktycznie sama z Lili nie mam komu o nim opowiadać i o jego funkcjach. Lili niewiele jeszcze z tego rozumie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak my długo jeszcze wytrzymamy ten upał ![]()
Liliana - 11 lat Michał - 9 lat Julian - 6 lata Edytowane przez humbak Czas edycji: 2006-06-27 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Śliczna dziewczynka
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Humbak na tych zdjęciach widać doskonale jaka Lili jest ładna,no i jakie duże oczy
![]() ![]() Buziaczki dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my dziś z Wiktorką na szczepienie, ciekawa jestem ile waży ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kaszki to daje mu tylko ryzowa z nestle, bo owocowe mu nie podpasiły...ale i tak budzi sie w nocy ok.02.00-04.00 i daje mu mleczko... W dzien podobnie..tylko deserki, obiadek-zupka i soczki(herbatki) litrami pije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Katesiu kochana - rewelacyjny odpoczynek...ZAZDROSZCZE. ..
Mała jest słodka, bardzo sie ciesze ze masz synka i coreczke, tez bym tak kiedys chciala...boje sie ze bede miała samych chlopców (tak jak u mojego TZ jest w rodzinie)..a fajnie miec małą przytulanke... ![]() GRATULUJE szczescia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Rozeznanie
|
Lilianka diękuje za komplementy
![]() ![]()
#537 |
Rozeznanie
|
I jeszcze jedno
![]()
#538 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki my juz po szczepieniu,jak ja tego nie lubie
![]() ![]() ![]() Wiktorka waży 7750 ![]() ![]() ![]() A może wasze bobaski tez tak sie zachowują,mają ochote cały czas siedzieć,trą rączkami buźke,napinają sie i robią czerwone,może nie potrzebnie panikuje,sama nie wiem,ale łapie doła już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
jastin83 nie denerwuj sie. TYm badziej ze córcia jest w okresie ząbkowania. Poobserwuj ją tak jak dr doradziła. Wierze, że będzie wszystko ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
Lilianka ślicznie rośnie
![]() Humbak zamieść wiecej zdjęc córci i swoich tez oczywiscie ![]() Jak to macie aparat cyfrowy ? Jastin ja sie zgadzam z tym co napisałam Martusia. Najłatwiej schudnąc jak sie karmi piersią, ja na początku w to nie wierzyłam, ochote mam na słodkie i obzeram sie strasznie łakociami i nie tylko łakociami a wszystkim co mi w rece wpadnie. Ostatnio miałam okzaje stanąć na wagę, troche sie obawiałam tego co zobacze ale...odwazyłam sie i stanelam a tutaj o dziwo zaskoczenie 51 kg ![]() Pamietam jeszcze niedawno jak pisałaś, że karmienie piersią jest najlepsze i że chcesz karmic do roku, że byłas zła na tesciową za to, że ci kazała małej na wieczór sztuczne mleko podawac, a tu teraz czytam....taka zmiana. No ale to twoja decyzja i twoj wybór. I nie rozumiem dlaczego nie mozna jesc czekolady czy pic kawy ? Przeciez wszystko mozna jesc, no gazowane pic nie mozna jedynie. A co do mleka sztucznego, to musisz kilka razy próbować. Wiktorka odrazu go nie zaakceptuje, bo w końcu teraz była tyle na samym cycu wiec takie mleko to dla niej nowość. Jak ja musiałam wprowadzic butelkę to najpierw zmieniałam dziesięc razy smoczki, bo moja nie chciała jej ruszyć nawet a potem trzy razy mleko i dopiero zaakceptowala. Chyba z miesiąc się uczylismy na butelke i sztuczne mleko. I jeszcze jedna rada dla ciebie kupujesz teraz Bebilon wiec zachowaj puszke, bo te są najlepsze. Ja wyrzuciłam z Bebilonu i potem jak kupiłam Nan to on w takim papierowym opakowaniu i niewygodnie jest tam mleko trzymac i je wyjmować i szkoda mi, że sobie puszki z Bebilonu nie zostawilam, bo do przechowywania mleka jest naprawde najlepsza. Cenowo tez nie duza róznica, bo wydawało mi sie, że Bebilon droższy ale jego jest wiecej puszce i własnie jest w puszcze a nie w kartonowym pudełku wiec pewno za to sie wiecej płaci. Opisz mi dokladnie to napinanie się Wiktorii ?? Bo moja tez sie napina robiąc jakby taki łuk i lekarka powiedziała, że to normalne zupełnie i tak dzieci mają w swoim rozwoju ale ja nie wiem czy to to samo co u ciebie. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.