![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Witam z samego rana
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć Milka
![]() A tak poza tym, tutaj też nastawię na herbatkę, bo kawkę już Ty zrobiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() --------------- Już nad ranem usłyszałam jak padało. Mam nadzieję, że przejdzie, bo trochę za dużo tego deszczu. Mamy piąteczek ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-02-23 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja się dołączam do kawki, herbatki. Dzięki Milka ![]() Emmi ![]() ----------- U mnie nie pada, ale strasznie wieje. Piąteczek ![]() ![]() Pozdrawiam całą klasę pracowniczą ![]() Niech każdy ma przyjemność z dnia w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
![]() ![]() ![]() ----------- Tu też napiszę. Mnie się zacina z zapisem komentarza. Wywala mi, że nie ma połączenia, a mimo to odpowiedź weszła. Dobrze sobie na wszelki wypadek skopiować przed wysłaniem. Miłego dnia ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-02-23 o 06:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko w porządku. Działa jak należy.
A to, że wywala, podejrzewam, że jak kilka osób naraz wysyła wiadomość. Rozmawiałyście wczoraj wieczorkiem, dopiero zauważyłam ![]() ------ Pa Emmi , potem termosik podrzucę. ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Wszystkiego dobrego dla Twojego M dużo zdrowia i 100 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Cyferko, ja już na dzisiaj pracę skończyłam
![]() Miłego dnia wszystkim! Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Milka masz weekend?
Super, przyjemności ![]() -------------- Adusia nie możesz się tu dostać? U mnie wszystko działa. |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
O tak, wczoraj miałam napisać życzenia dla męża Emmi, ale coś mi się poklikało, wysłało mi tylko początek wiadomości, nie wiem coś kliknęłam i potem zablokowałam jakoś komputer ![]() Więc Emmi, wszystkiego dobrego dla męża, dużo zdrówka, miłości i czego mu tam jeszcze potrzeba ![]() Milka, czyli już jesteś w domku i pewnie zmykasz do łóżka zaraz. U nas też od wczoraj bardzo wietrznie. A jeszcze dzisiaj zaczęło do tego wiatru padać. O |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Cześć Ania
![]() Ada pisze mi na priv ,że od wczoraj nie może się tu dostać. U mnie raz działało, a raz nie, także to nie wina sprzętów, tylko jeszcze nie do końca forum sprawne. |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Oj, no to niedobrze. Ja wczoraj miałam problemy, ale od wczorajszego wieczora już ok u mnie jak na razie z dostaniem się na forum.
Oby to chwilowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie!!
Rety, rety, rety... od wczoraj wejść tu do nas nie mogłam. Cyferka mówi, że działa, a mnie wpuścić nie chcą. Już nawet myślałam, że bana dostałam. Ale za co...?! A tu okazało się, że dziwnym trafem przestało u mnie działać zaznaczenie "wersja na komputer". Kliknęłam, zaznaczyłam i wszystko wróciło do normy. Jejuś... jaka ulga... ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Emmi, serdeczności moc i dobrego zdrówka dla TM. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Teraz ja nie mogę wejść za pierwszym razem
![]() ------ Dobrze Adusia, że się udało ![]() To kawa już nie potrzebna, adrenalinka skoczyła. ------------- Jeździłam do sklepu, pada, wieje fuj z taką pogodą. Wolałabym zaspy śnieżne. |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
taaa... kawy to chyba przez tydzień nie będę musiała... ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- U nas też pogoda marna. Mokro i ponuro. MM-ek mówi, że pada od połowy nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Adusia nie przejmuj się
![]() Mamy jeszcze miejsca gdzie możemy się sklikać ![]() W takich przypadkach, spokój i cierpliwość. --------- Dzisiaj rybkę mam na obiad, kupiłam mirunę. Zupa grochówka z wczoraj dla Emka, dla mnie ryba wystarczy i dużo surówki. ------ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Termosik dla Emmi pamięć mi trenuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
no niby mamy, ale tu nam najlepiej jest. ![]() U Ciebie mirunka i dla TM grochówka. A u nas wczorajsze zupy. To znaczy krupnik i kapuśniak. Jeszcze troszkę posiedzę tu sobie i pomaszeruję do pobliskich sklepików. Na weekend chcę zrobić rosół, klopsikową i jarzynówke bez śmietany. Zaraz napiszę listę potrzebnych składników......... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj kilka słoików zawekowałam, weekend nie będę gotowała.
Dzieci nie przyjadą, także mam luzik. Zapowiadają trzydniowe opady deszczu, ale ma być ciepło. Zajmę się porządkami w domu. Niby nie brudzimy, bo na górę tylko do spania, ale wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
To prawda Adusia, tu nam najlepiej. ❤
Cyferki, czyli czeka Cię weekend gdzie nic nie musisz a tylko możesz. Super 👏 Adusia, zakupy zrobione? Pojechałam i ja po zakupy. Warzywa i banany. U nas teraz to najbardziej idzie 🤣 banany codziennie do koktajlu plus dzieci po 1 biorą do szkoły. Więc 7 dziennie nam idzie. Muszę mieć zapas. Kupiłam też dzieciom winogrona dzisiaj. Były w biedronce na promocji bezpestkowe. Dawno im nie KUPOWAŁAM. Dzisiaj też pomidory pakowane 1 plus 1 gratis. Więc zrobiłam zapas. Nie duży. Bo już prawie nie było nic. Ale po 2 paczuszki sliwkowych, malinowych, koktajlowych i koralików udało mi się kupić 😁 Młodsza skarżyła sie w przedszkolu na ból brzuszka, więc zabrałam ją do domu. Bo akurat wracałam do domu. Teraz już jest ok. Dostała w domu ulubiony kocyk, swój termofor króliczka. Herbatę rumiankową i bajeczkę na polepszenie humoru i już jest dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Ania Biedronka z
Lidlem teraz prześcigają się w promocjach ![]() Moją ulubioną kawę kupiłam za 18 zł, a nie na 30 zł. Mamie kupiłam dzisiaj w B cukier po 3,25, ale trzeba było 5 kg. kupić. ------- |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Babeczki,
tak... tu nam najlepiej... Zakupy zrobione, jarzywnówka i rosół też już są. Tylko klopskowej jeszcze nie zrobiłam. Wyobraźcie sobie, że zapomniałam kupić jajka, a one wszak do klopsików potrzebne. Teraz z MM-kiem kawkę popijamy. Gdy skończę zejdę do pani Oleńki po te jajeczka. Skleroza nie boli, tylko trzeba się nachodzić. ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Aniu, dobrze, że córeńkę z przedszkola zabrałaś. Ukochany domek, zdrowy rumianek, ulubiony termofor i matczyne dobre serce cuda czynią. ❤️ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że córcia lepiej się poczuła
![]() Wiadomo, przytulny domek i mamcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cicho i pusto tu u nas... czyżby dalej kłopoty z dostaniem się...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dobry wieczór
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Chyba działa dobrze. Po pracy MM mnie zgarnął i załatwialiśmy różne sprawy. Śpieszyliśmy się aby zdążyć przed wyjazdem Słoików z Warszawy. Udało się. ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Dziękuję Wam bardzo w imieniu MM ![]() Czytam co napisałyście. U mnie cały dzień padało. |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Wtajemniczenie
|
Oglądamy film o Tomku Komendzie
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Milka ja jeszcze nie mam odwagi obejrzeć. Okrutne życie zgotował mu los. Bardzo szkoda człowieka, jego śmierć poruszyła pewnie wszystkich, którzy znali jego historię. Żadne pieniądze nie są w stanie zrekompensować dramatu osoby niesłusznie skazanej na 25 lat więzienia : ( : ( Może tam gdzie odszedł teraz zazna spokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dzień dobry
![]() dobrze zacząć dzień od herbaty ![]() Witaj Cyferko ![]() U mnie wietrznie, nadal zielonawo, raczej na plusie i zero zimowych widoczków . Ptaki mają raj. Mnóstwo kałuż kąpielowych. Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-02-24 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Hej Emmi
![]() U mnie pochmurnie, wietrznie. Zaliczyłam kawkę, ale nadal przymulona jestem. Wokół cisza, moje miasto jeszcze śpi ![]() Oznak zimy nie widzę, ale wiosny też nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Witam ❤
Przeszłam tylko na chwilę na telefon. Nie wiem jak. Ale ciągle coś klikam na laptopie. I jak napisze wiadomość. To albo ją skasuje, albo laptop zawieszę albo wyłączę. No... Jeszcze nie doszłam do tego jakim klawiszem to robię 🤣 ale dojdę. Na razie tylko pokazuje się że żyje i że jestem. Może potem napisze więcej. Bo moje wypociny poszły w niebyt mojego laptopa już 3 razy dzisiaj 🤣 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Hej Ania
![]() No widzę Cię tu od jakiegoś czasu, ale czekałam cierpliwie i nie zagadywałam ![]() Szkoda, że w sobotę też jesteś zabiegana. To prawda, że macie wiosnę? A, miałam nie zatrzymywać ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Widzę światełko u naszego śpioszka ![]() Adusia wchodź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Kawa, kaweczka, kawusia... mocno jej pragnę... ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Znowu powtórzyła się u mnie taka sprawa... spać poszłam po pierwszej w nocy... obudziłam się trochę po szóstej rano... stwierdziłam, że nie jestem jeszcze wyspana... myk na drugi bok i dalej lulu... wstałam teraz... oto piękne strony bycia emerytką... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
4 pory roku i ja piąta
|
Annorl
![]() Adi ![]() ---------------- MM dopiero piec uruchamia, słabo schnie podłoga w kuchni. Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-02-24 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.