![]() |
#512 |
Przyczajenie
|
Dot.: Oddam, szukam- artykuły dziecięce!
witam wszystkich
![]() Ja rowniez mam na zbyciu troszke ubranek w roznych rozmiarach najchetniej na sprzedaz aczkolwiek nie wykluczam wymiany na kosmetyki, ubrania, buty, torebki ![]() rozmiar obuwia 35/36 rozmiar ubran s/m w zalczniku tylko niektore fotki mozna sie ze mna komunikowac w celu ustalenia szczegolow zapraszam i pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#513 |
Rozeznanie
|
tu się nie sprzedaje...
![]() |
#514 |
Przyczajenie
|
napisalam, ze nie wykluczam wymiany
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Poszukuje rzeczy ktore chetnie przyjme badz wymienie : A mianowicie poszukuje ciuszkow dla chlopca na poczatek dla noworodka i niemowlaka - dosłownie wszystko. Poszukuje rowniez poscieli na wymiar kolderka 100x135 podusia 40x60 Karuzeli do lozeczka, ochraniacza ![]()
![]() |
#516 |
Wtajemniczenie
|
ODDAM / ZAMIENIĘ RZECZY Z TEGO POSTA
NAJCHĘTNIEJ ALE NIEKONIECZNIE NA PIELUCHY PAMPERS ROZMIAR 6 lub na CHUSTECZKI NAWILŻANE DLA DZIECKA lub na MLEKO NESTLE NAN PRO 3 ![]() ![]() ew. na coś z kosmetyków/rzeczy do domu 1. Wkładki Laktacyjne Johnson's Baby (40 szt. z 50) 2. Woreczki/Torebeczki na pokarm Tufi (13 szt. z 25) termin ważności 01/2014 3. Majtki Poporodowe Jednorazowe Akuku rozm.42 (ale sugeruję na 40) (5 szt. z 6 ) termin ważności 08/2015 4. Prenatal Classic 15 szt= 1 blister, 30/10/2013 brak 5. Pieluszki Pampers rozm.1 newborn ( 2 szt. zapakowane hermetycznie) termin ważności 10/2013 6. Sudocream - był użyty zaledwie kilka razy, więc jest go 90% termin ważności 26/07/2016 7. Mleczko pielęgnacyjne Johnson's Baby 50ml nowy brak 8. Łagodny płyn do mycia ciała i włosów Johnson's Baby 50ml nowy brak Mogę dorzucić jeśli ktoś chce (również na zdjęciach) : Ochronny krem przeciw odparzeniom Johnson's Baby 2x15ml termin ważności 04/2013 Witamina K+D dla niemowląt - krople wyciskane z kapsułki (23 szt.) najlepiej spożyć przed końcem 04/2013 Krem pielęgnacyjny Johnson's Baby 1x15ml termin ważności 03/2013 Mam też torbę NOWĄ NIVEA BABY granatową oraz dodatkowe 4 próbeczki kremów na odparzenia po 15ml każda (oddzielne foto) Również smoczki TOMMEE TIPPEE 0+ NOWE ![]() Proszę o wiadomość na priv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
witaj, mam bodziaki - wymienię na chusteczki suche i wilgotne (te lepsze gatunkowo), szczoteczki do zębów dla dzieci, emolium, nowe skarpetki dla chłopców w rozm. 18-23 lub proponuj co masz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
torbę ubranek 0-3miesiace -chlopiec (ok 60szt) na cokolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
szukam ciuchow dla niemowlaka dziewczynki lub unisex
preferowane rozmiary 56 62 68 ![]() w zamian oddam wszystko co znajduje sie w moim watku wymiankowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
- kwas foliowy więcej niż połowa opakowania chyba, nie każcie mi liczyć
![]() - sól fizjologiczna - do 12-2014, - kwas omega 3 - brakuje 3 sztuk, 60 tabletek ale trzeba 2 dziennie, do 07-2013, - Larimax do gardła dla dzieci +2 i dla dorosłych też - brak 2 pisknieć - do 10-2015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
witam
wymienię: żyrafa z piłeczkami FP chodzik-pchacz z pianinkiem FP grająca rybka z klockami sensorycznymi FP słonik Playskool zawieszka na łóżeczko Chicco - grająca zawieszka nad łóżeczko rybki - Ikea zawieszka do łóżeczka lub wózka pająk Lamaze grzechotka Bright Star mam ponadto 3 fabrycznie zapakowane puszki mleko Nutramigen 2 wymienię najchętniej na zabawki lub ubrania dla dziewczynek 2 i 5 letniej niektóre z zabawek są przykurzone oczywiście gwarantuję wyczyszczenie i wypranie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Iwa_iw Czas edycji: 2013-06-22 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
- krem Maltan na poranione sutki - do 08.2013 (na jednej próbce tylko utrzymała się data, reszta się starła), to duuuże saszetki, dużo kremu jest w środku. Polecam, mnie uratowały karmienie piersią!!!
![]() - oddam za drobiaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Odp: Oddam, szukam- artykuły dziecięce!
Seona to mają być buty i ubrania letnie czy na zimę też? Jakiś rozmiar orientacyjny? Po dziewczynach może bym coś wyszukala jeszcze.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#525 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Oddam, szukam- artykuły dziecięce!
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2013-06-27 o 08:27 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Odp: Oddam, szukam- artykuły dziecięce!
A to będzie ciężko bo myślałam,że raczej coś mniejszego bo sama mam 2 i 5 latke
![]()
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
Seona mam parę rzeczy, ale czy to na wymianę, odkupienie czy jako dar poszukujesz?
Pisz na meila jjzmj@op.pl MAM DO SPRZEDANIA 3 FUNKCYJNY REWELACYJNY WÓZEK CHICCO TRÓJKOŁOWY Z REGULOWANA RĄCZKĄ ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
SZUKAM UBRANEK NIEMOWLECYCH DLA CHLOPCA, ROZMIAR 56 - 62, KOMBINEZONU NA ZIME.
Na wymiane mam to co w watku plus poza watkiem ubranka dla dziewczynki rozmiary od 68 do 86 nawet. ![]() ![]()
![]() |
#531 |
BAN stały
|
Heja
![]() jestem Agnieszka, mam 24 lata ![]() Mam dwójkę dzieci, córkę z lipca 2 latka, synek z lutego tego roky, wiec dopiero 4,5 miesiąca ![]() Prowadzę małą działalność gospradczą zajmującą się sprzedażą rzeczy nowych i używanych ![]() Zapraszam na mój fanpaig na facebooku ![]() https://www.facebook.com/pages/Secon...89813884484085 Ubranka dla dzieci i dla dorosłych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Rozeznanie
|
wymienie ciuszki do roz. 74 dla chłopca lub unisex
![]() |
#533 |
Wtajemniczenie
|
Mam bardzo dużo ubranek dla noworodka (dziewczynka oraz unisex),rozmiary od 56 wzwyż(kombinezony zimowe unisex,dla chłopca oraz różowy dla dziewczynki/pajace,body,spodnie,czape czki.
Oddam bez większego marudzenia bo chcę się ich pozbyć/najchętniej wyśle w jednej paczce. Wymienie się najchętniej za kosmetyki(pudry,kredki do oczu,lakiery,szampony...
![]() |
#534 |
BAN stały
|
Kupię od mam zWarszawy/Wołomina i okolic:
- ubranka dla chłopaka pow 1 roku - krzesełko do karmienia - jakieś fajne zabawki edukacyjne (też klocki ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Zadomowienie
|
Witam, w prawdzie nie jestem z okolic W-wy, ale mam na sprzedaż zabawki edukacyjne: klocki sensoryczne, ślimaka fisher price, misia uczniaczka i inne...
Mój meil: jjzmj@op.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Przyczajenie
|
Nutramigen 2
Mam 4 nieotwarte puszki nutramigenu 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nutramigen 2
-Mleko nan pro 2, 350 g - nowe.
- osłonki na sutki do karmienia avent rozm. s (uzyte kilka razy,wyparzone) -AVENT Airflex smoczek silikonowy na butelke 1szt, 3+ (nowy) -materac do łóżeczka NOWY DANPOL GRYKA PIANKA wymienię na jakąś zabawkę dla półrocznej dziewczynki lub cos innego ![]()
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nutramigen 2
Drogie mamy,
razem z kilkoma koleżankami z Sekcji Kobiet RN, organizujemy właśnie zbiórkę rzeczy dla domu samotnej matki. Zbieramy wszystko co potrzebne dla dzieci i mam: ubranka, zabawki, akcesoria, kosmetyki, pieluszki itp. Oczywiście w dobrym stanie lub nowe. Na terenie Warszawy i Piaseczna mogę podjechać i odebrać rzeczy osobiście. WYMIANA ZA DOBRE SŁOWO ![]() Będziemy bardzo wdzięczne za pomoc! Kontakt ze mną: iburnat@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pisz na a_sawicka14@wp.pl chetnie podesle fotki
![]() |
![]() |
#540 |
BAN stały
|
Do jutra do 22:00 WYPRZEDAŻ
Wszystko - 50%% (wiecej informacji na stronie) https://www.facebook.com/SecondHandShopUK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.