![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
oliwko mowisz o tym sklepie kolo kosiola wlasnie? tylko o tym nowy, naprzeciwko zakladu fryzjerskiego ?
Jesli tak to tez nie polecam zakupow tam zauwazylam ze ciuchy sprawdzane nawet z anglii, poznalam po metkach, gdzie na wyprzedazasz kupowane sa pewnie nawet za 1F...;/ Isis witamy ![]() ![]() atuś meluduj co u Cienbie? jak sie podoba ? ![]() mam nadzieje, ze woda ci ne naorbiła takich szkód na twarzy, co mi ? :/ i ze jedzenie ci smakuje ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Nie nie o tym koło Top Girl mówie
![]() Ta kobieta ma tam kosmiczne ceny ja rozumiem że każdy chce zarobić ale bez przesady jak też tak sobie od czasu do czasu zarobie pare zł bo np. ktoś coś chce to jadę kupuję ale u mnie max przepibtka to 10 zł ale to i tak na taniej rzeczy a zazywczaj wychodze na tym jak zabłocki na mydle bo jak wiem że ktoś nie ma kasy to nie biore więcej aniżeli zapłaciłam na giełdzie i tyle ![]() Rozumiem że ona musi płacić podatek zus itp. itd ale by kupiła więcej towaru niższe ceny i na to samo wyjdzie a tak pewnie niedługo sklep zamknie ![]() ![]() ![]() A w tym naprzeciwko fryzjera hmm nei wiem wiem że tam jakiś był ale czy teraz tam jest jeszcze jakiś nowy to nie wiem dawno w sulechowie nie byłam tz teraz byłam w Strudni to z koleżanka na pogaduchach i w piatek z samego rana jechalam więc nawet nie miałam czasu przejść się po sklepach ![]() Co do tych bluzeczek co mam do sprzedania to mówie bo widziałam po sklepach po 39 zł ![]() ![]() Tak samo te kolorowe spodnie co są teraz modne ostatnio na giełdzie widziałam od 49 do 73-75 zł na allegro hm 89,99 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=atka83;6767505]O Isis,mieszkasz blisko mnie,czyli zadupia Sulechowskiego.
![]() Hmm czyli 5 km od Sulechowa co to za zadupie :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
BAN stały
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6768688]
Hmmm.... Błyszczyk się rozlewa, podkład za ciemny... nie mam zastrzeżeń co do paska jedynie ![]() ![]() No to dobrze,że jednak zakupy uważasz za udane,pomimo tego że błyszczyk się rozlewa i podkład jest za ciemny. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Isis,ma tak pisze o Sulku,bo nic ciekawego nie ma,ciągle to samo. ![]() Własnie dzwoniłam do domu i mama mi powiedziała,że jakiś chłopak z naszego Sulechowa zginał w Afganistanie i był niedawno pogrzeb. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
oliwko aa, tez zauwazylam, ze w TopGirl ma duuuza przebitke ! :/
ja nie mam niestety tej wesjciowki an ta gielde w Poznaniu, ale kolezanka zalatwia od kolezanki wiec sie wybierzemy jak bedzie cieplej ![]() a Ty masz sklepik swoj ? mozna u Ciebie kupiC? ![]() ![]() atko to ciesze sie ze ci sie podoba !! ![]() tak, zginał chlopak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Ta ponać wczoraj był pogrzeb chłopak mieszkał na Nadodrzańskim jak dobrze mi wiadmomo ponać blok nr 13 lat 27, widziałam zdjęcie ale nie kojarzyłam tymbardziej że to nie moje okolice bo jak dla mnie to drugi koniec sulka :P jakies 10 lat temu jeszcze bywałam na nadodrzańskim
![]() Więc w sumie Sulechów to nie aż taka mała dziura i ja lubie wracać do niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
biiibiii nie nie kiedyś prowadziłam ale miałam zadrogo (chociaż przebitki były małe) i mało towaru z racji tego że ubranka były z wyższej półki obecnie jeżdzę na giełde i jak znajduję coś w super cenach bo wiadomo że też sa droższe rzeczy ale jak coś jest neidrogiego i fajnego kupuję więcej sztuk zawsze się rozchodzi po kolożankach itp. Więc jakbyście coś chciały o piszcie, już pisałam w jednym wąku że dla wizażanek nie robię narzutów :P więc ciuszki są tanie
![]() Podaj meila to wyślę ci co sobie ostatnio kupiłam bo jednej osóbce już wysyłałam ![]() A w tym tygodniu jadę dla jednej wziażanki po spodnie i ogólnie pop jakieś koszulki bluzeczki itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Oliwko ojej! super !
![]() to podaje meila : bibiskrzyna@wp.pl z gory dzieki ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Płaszczyk w rzeczywistości ładniej wygląda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
BAN stały
|
No z tego co wiem,to własnie to że miał 27 lat,z osiedla naodrzańskiego.Noi że to był syn znajomego mojego taty. :/ Rodzice powiedzieli mi jego nazwisko,ale nie znam/znałam takiego faceta,czy rodziny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
oliwko serdecznie dziekuje za fotki
![]() Płaszyczk suuuper i jaki tani ! swetereki tez sliczneee i naprawde jak za darmo !! ![]() ojj ja to sie do ciebie kiedys zgłosze napewno !!! jesli bede mogła ![]() i moze ew nawet udaloby sie zrobic nam odbior osobisty jakbys byla w Sulu? ![]() ![]() Atko tez go nie znalam, ale to dobry kolega mojego Tzta. moj byl akuratw trasie jak uslyszal o wypadku i jak uslyszal nazwisko to do niego nie doszlo. dopiero po kilku minutach...zadzownil do kolegow, w sul juz wiedzieli wszyscy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
biiibiii no w Sulku jestem czesto ale bardzo krótko więc odbiór napewno odrazu by mógł być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
BAN stały
|
No Biiibiii,przykra sprawa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
oliwko to super
![]() ![]() ![]() atuś masz racje ![]() jaka pogoda w Anglii? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa i dzieki za powitanie ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
BAN stały
|
Biiibuś a wporządku.
![]() A w Chicago mieszkasz Isis,no no no. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Isis koło dużego kościoła, jest zakład fryzjerski, od samego chyba ppwstania Sul. on tam jest :P i naprzeciwko niedawno wybudowali nowy budynek, tam jest jakis sklep tylpu 5 zł czy jakos tak, nie wiem bo nie bylam, ale tak wyglada
![]() Chociaz nie powiem, ze kilku rzeczy tam nie mierzyłam ![]() Atko no tam tak jest, chwile swieci slonce a za chwile deszcz i wiatr. Nigdy nie wiedziałam jak sie ubrać, bo wychozilam z domu to ubieralam sie ciepl bo bylo zimno a wracalam to upał i cała zgrzana ![]() a deszcze to standard... ;/ hehe niemniej jednak zazdraszczam Ci sklepóóóóóóóóów !!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Rozeznanie
|
Dołączam się !!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
moorfina cześć
![]() No no jeszcze troszku tomoże i do jakiego spotkanka wkońcu dojdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
A tak wogule mogę się spytać o przedział wiekowy jaki mamy tutaj na naszym wątku :P
I proponuję spotkanko ![]() To ja zacznę :P Do wtorku jeszcze 23 latka :P |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
biiibiii a to juz wiem o który chodzi.. nie było mnie tam jeszcze
![]() moorfina witamy ![]() a co do wieku.. przecież dziewczyn sie o wiek nie pyta ![]() ![]()
#533 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie jakieś informacje o Focus Parku który powstaje w ZG? Konkretniej interesuje mnie lista sklepów, a ma być ich około 100
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Rozeznanie
|
a dziękuje za przywitanie
![]() ![]()
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niestety nie wiem nic na ten temat ![]()
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Lista sklepów kiedyś była ogólnie będzie NY H&M House ponać miała być Zara pożyjemy zobaczymy jakiś multiplex chyba jak mnie pamięć nie myli poszukaj na gazeta.pl w archiwum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 21 lat
![]() co do spotkanka to jestem za ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Cos mi sie nie chce wierzyc zeby NY bylo w Zg
![]() Dzisiaj w wiadomosciach podawali ze otwarcie planuja juz we wrzesniu ![]()
#539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
odnośnie NY i H&M w Focusie http://zg24.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.