![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy
O to moze probka jakiegos oleju. Zreszta to zależy od tego ile lha Cie interesuje
ogolnie szukam Polysorbate 80, lecytyna hlb4, kwas felurowy,ekstensyna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Rozeznanie
|
Jeden gram zadowoliłby mnie w zupełności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
Agaku popatrz czy cos jeszcze u mnie Cie interesuje bo wysylka samego 1gr lha nie bardzo sie oplaca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Rozeznanie
|
Bezcielesna, a co powiesz na 2 g lha i odlewkę hydromanilu w zamian za kwas askorb., wit. E i wersenian? Mogłabym ci dorzucić jeszcze próbkę alantoiny (ZSK) i jakś olej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Rozeznanie
|
Pewnie, chetnie oddam 2gr lha i hydromanil (ile?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
Może być 10 ml hydromanilu?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Rozeznanie
|
Ok więc ja wyslę Ci 2gr LHA i 10ml hydromanilu a ty mi 1gr wersenianu, po 2gr wit c i e i probke jakiegos oleju (byle nie orzech laskowy bo mam go juz duzo
![]() pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
chętnie podzielę się:
ECOspa oleje: * jojoba złoty * pestki moreli * ryż - do 5ml * rycyna * kokos frakcjonowany * pestki granatu - odlewka * skwalan - do 5ml masło karite peeling algowy BU olej tamanu - odlewka puder bambusowy masło mango masło kawowe [ale 02/2009] Mazidła olej z żurawiny - odlewka koenzym Q10 witamina B3 konserwant Optiphen Plus [nieotwierany] gliceryna jedwab w proszku - odsypka ZySK oleje: * kiełki pszenicy [nieotwierany] - odlewka * pachnotka [nieotwierany] - odlewka * śliwka * malina czerwona * żurawina [1-2 ml 05/2009] * makadamia [nieotwarty 15ml] * złoty jojoba [nieotwarty 15ml 06/2009] * soja [nieotwarty 15ml] emulgatory: GSC; al. cetylowy; MGS; SLP mocznik glukonolakton 10g kwas kojowy 5g sorbitol ponadto minerały KLIK puder sypki PUPA kolor nr 03 - około pół opakowania korektor Lancome w pędzelku nr 02 pędzel do podkładu mineralnego IsaDora - kilka razy użyty, wyprany tak w zasadzie to niczego konkretnego nie szukam ![]() można mnie kusić minerałami - różami, cieniami, primerami, pudrami wykończeniowymi... jestem otwarta na propozycje ![]() ......................... ......................... ............ Legenda: rezerwacja wymienione Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-04-17 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zadomowienie
|
mogę się podzielić (większość półproduktów pochodzi z mazideł, ekstrakty w większości od Thanatosa):
(dołożyłam conieco) ekstrakty roślinne: - soja - spirulina - niewielkie ilości: pine bark, amla, z truskawki, z granatu, zielona herbata, piperyna nawilżacze: - NMF - hydromanil (od Thanatosa) - aloe vera 200x - glikol propylenowy - gliceryna - kwas hialuronowy - 1,5% roztwór - wielko i małocząsteczkowego HA witaminy: - niacynamid - niewiekie ilości: kwas askorbinowy, panthenol 75% kwasy: - kwas migdałowy - niewielkie ilości: kwas salicylowy (Thanatos), kwas mlekowy oleje i masła: - masło Tucuma - olej czereśniowy - odlewka do 5ml - oleje Oleofarmu - lniany i z pestek dyni - mogę odlać sporo - olej rycynowy - apteka - niewielkie ilości: masło kakaowe, skwalan, olej z nasion malin, olej z czarnej maliny emulgatory: - structure XL - biobaza - imwitor - niewielkie ilości: glyceryl cocoate, polysorbate 80, polysorbate 85, lipodermina inne składniki kosmetyczne (aktywne): - keratyna - kwas ferulowy - bromelaina - Silol 350F - silikon Dimethiconum - trikenol - niewielkie ilości: telocapil, niezmydlana frakcja oleju sojowego, algi-bioferment inne składniki kosmetyczne (pomocnicze): - wersenian - guma ksantanowa - BHT inne: - dry-flo z jedwabiem - błoto termalne z oligoelementami - niewielka ilość: kompleks do paznokci hydrolaty - mogę odlać raczej na spróbowanie (i jesli mam aktualnie pojemniczki na odlewki ![]() - różany - z głogu - z róży damasceńskiej - z kocanki minerały: KLIK! poszukuje: - minerałów: KLIK! - peptydów z naturalis - liposomow do cery dojrzałej ZSK - hydrolatow (rozanego, neroli, aloesowego, z kocanki, oczarowego i innych) - niektórych olejów - czerwona malina, czarna malina, truskawkowy, jeżynowy, żurawinowy, z róży piżmowej, śliwkowy - alg-biofermentu - glinki białej i różowej - ekstraktów owocowych - indygo z mazidel - kofeiny - pudru perłowego - jedwabiu-proszku - ekstraktów do włosów - eclipty, z pokrzywy, ze skrzypu polnego - i pewnie czegoś jeszcze ![]() zapraszam ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-07-14 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
Hej,
pozbędę się chętnie serum granat i lemon z BU (ubytek max 5 ml), mogę dołożyć odlewkę 3rose.. tylko, że nie chce nic mazidlowego.. ![]() poszukuje glinki zielonej - w kazdych ilosciach, blotka do oczyszczania twarzy..
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2009-04-15 o 22:50 Powód: precyzja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2011-08-09 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() zaczepiajcie na PW, tutaj rzadko bywam
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2009-04-15 o 23:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Konto usunięte
|
Wymienię:
masło karite z olejem z pestek malin (Naturado) olej jojoba water clear olej jojoba złoty macerat herbaciany olej z szałwii koncentrat z aloesu zatężony 10x (ZSK) guma ksantowa ekstrakt z korzenia lukrecji All in one emulgator Tego Soft P-4C spirulina bromelaina mocznik alantoina kwas ferulowy kwas askorbinowy (wit.C) kwas kojowy plus to co w wątku... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320373 szukam głównie telocapilu (zawsze chętnie przyjmę też kwasy PHA, L.H.A.) inne propozycje rozważę Edytowane przez 513900e90b83d91c2e26787f916d5639aed43c42 Czas edycji: 2009-04-22 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnę nawet małe ilości wit. C i niacynamidu
![]() Do wymianki mam to co w wątku (odsypka - pełna łyżka Dry Flo z odrobiną jedwabiu!) i 5 próbek kremu Vichy Normaderm ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-04-16 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
niacynamid za dry-flo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nicaynamid - mogę dać 10 gramów maksymalnie. Wit. C - niestety nie, bo widzę, że zostało mi z 3 gramy na oko. Ja chętna jestem na dry flo, jedwab, puder bambusowy. Ale najbardziej zależy mi na polysorbat!!! Bo chciałam sobie tonik zrobić ![]() Co mam do oddania? W sumie to nic ![]() - BHT - spirulina - macerat z alg - hydromanil - kwas hialuronowy małocząsteczkowy - D3 Aaaa! Mam Lysanel Avtive na wymianę! Aaa i mogę odsypać pudru ryżowego Kryolan Anti-shine!
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2009-04-16 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Ile mogłabyś oddać niacynamidu?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio jakoś go nie używam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | ||
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mogę dorzucić 2 gramy All in one z ZSK ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Tak dużo nie potrzebuję ![]() Niestety nie mam nic czego Ty szukasz ![]()
![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Mam na wymianę:
![]() Całość: Amla extract - Thanatos 06/2010 Eclipta alba - Thanatos 06/2010 skrzyp polny - Thanatos 12/2009 pokrzywa - Thanatos 08/2009 kwas salicylowy - Mazidła 01/2010 wit. C - Mazidła 02/20010 wersenian dwusodowy - Mazidła 09/2009 Odsypki, mogę oddać sporo: żeń-szeń 80% - Thanatos 04/2010 chmiel - Thanatos nie pamiętam daty, ale też długa odsypka colostrum 12/2009 niacynamide - Mazidła 08/2009 Olejek Amla Litte 200 ml, cały Poszukuję olej z pestek moreli macerat z brzozy mleczka od Thanatosa/z Mazideł kompleks ceramidowy skwalan karagenian z gotowców Nivea balsam do skóry suchej z gingko-biloba (najlepiej cały) takie małe 5ml perfumetki jakiś ładnych perfum pudry mineralne, ale odcienie tylko transcluent lub nie dające żadnego koloru inne dobre balsamy do ciała seria seboradin z żen-szeniem: mgiełka,szampon odżywka nano effect do regenerująca/do wypadających włosów
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Konto usunięte
|
Mario - czy zainteresowałoby Cię coś ode mnie w zamian za kwas salicylowy?
(popatrz kilka postów wyżej) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Wtajemniczenie
|
Psychodelia, no niestety chyba raczej nie
![]() ![]()
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.