|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
dziewczyny snil mi sie zakrwawiony ząb
moze wiecie co oznacza nie to zebym wierzyla w sny, jestem zwyczajnie ciakawa
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
choroba albo smierc ,oczywiscie nie dotyczy to osoby sniacej
grechuta umarl wiec bezpieczniej sobie wyltumaczyc ze to o tą wiadomosc chodzilo |
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubie takich snow
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
podobno malowanie tez sie sni na smierc,chociaz mnie raz sie snilo i nikt nie umarl
![]() no i np mojej mamie jak sie sni ze kogos bije to pozniej goscie przyjezdzaja albo odzywa sie daleka rodzina
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
w roznych sennikch symbol oznacza co innego...w jednym smierc, w drugim dajmy na to radosc
najlepiej nie wierzyc w takie cus ![]() ooo no ja nie zauwazam jakis wiekszych powiazan senno- realnych
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
a mi pare dni temu snilo sie, ze... jestem w ciazy
niby bylam szczesliwa, ale byl to dla mnie klopot. W sumie, gdybym zeczywiscie byla w ciazy to bylabym szczesliwa, ale bylby to dla mnie tez klopot Jak na razie mozliwosc zajsca w ciaze przez najblizszedwa miechy jest wykluczozne, tak samo wykluczone to, ze moglabym byc w ciazy
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj mialam taaki słodki sen.
krótko: tż |
|
|
|
|
#518 |
|
BAN stały
|
Ostatnio śnił mi się nasz ślub.Byłam nasali,gadałam z gośmi i potem tak się okręciłam,że wywinełam orła na sali :lol Póżniej z moim w śnie mężem(a obecnym narzeczonym) staliśmy przed moim blokiem i ktoś nam prezenty wystawiał na dwór,było tam m.in zestaw talerzy
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio dreczyły sny, że przed kims uciekam ...staram sie biec jak najszybciej ale nie moge cos mnie powstrzymuje, matko jakie to okropne uczucie i ile przy tym stresu można sie najeść. Albo kilka dni temu śniło mi sie, że ktoś dzowni do drzwi, otwieram i widze jakiegoś starego faceta,jego widok strasznie mnie przeraża, próbuje zamknąc drzwi przed jego nosem, ale on próbuje na chama wleźć do mojego mieszkania i dbywa sie mała przepychanka, juz prawie drzwi mam domkniete wystarczy przekręcic zamek ale ten gość nie daje za wygraną ...matko to przeciez sa koszmary
, z miłą chęcia posniłabym sobie cos bardzo przyjemnego , ale ostatnio nie mam czasu kłade sie po 24.00 i wstaje o 5.00 ...
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie snilo ze na alekino mieli dawac serie fimów z bollywood,ja to mam sny
|
|
|
|
|
#521 |
|
Rozeznanie
|
Przedostatniej nocy miałam sen, że dostałam sms-a od kolegi o treści: "Kocham Cię
|
|
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnio sni mi sie teściowa
, ślub , TŻ :rollleyes:a szczegółw nie powiem, bo nie pamietam ![]() na ogół buze sie ze strahem lub podnieceniem ... generanie, zawsze toważyszą temu silne emoje
|
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj sniło mi się jakieś jezioro pośrodku lasu a ja siedziłam sobie na pomoście i patrzyłam na taflę wody i w pewnym momencie przyszła moja kumpelka i spacerowałyśmy wokól. hmmm... Chyba po takim śnie trzeba wybrać się na spacerek.
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio ma tylko zle sny
. jakies koszmary . i najgorsze jest to, ze pozniej w realnym zyciu zawsze cos jest nie tak (po takich dziwnych snach).
|
|
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś, dawno temu czesto powtarzał mi się jeden sen: leżałam na łóżku i widziałam na ścianie cień pochylajacego się nade mną faceta z nożem, jakby chcial mnie zaszlachtować. Samego faceta nie widziałam tylko jego cień na ścianie
brrrrr.......
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi się dzisiaj śniło, że mój boxerek wpadł pod samochód mam andzieje, że nie bedzie proroczy !! |
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
Polecam fajna strone o snach
symbolika i interpretacja snów: http://www.sny.net.pl/
|
|
#528 |
|
Zadomowienie
|
ja mam od dawna same paskudne sny..
ostatnio np. śnił mi się ogromny wąż w brązowo-różowe paski, pełzał złowieszczo w różnych zakamarkach |
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się,że widziałam w lustrze odbicie rzeczy,których tak naprawdę nie było.
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku dni sni mi się , że jestem w ciązy
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miewam bardzo dziwaczne sny
Ostatnio śniło mi się, że walczyłam z diabłem . I że piłam krew z osoby która była na plakacie, zawieszonym w moim pokoju . Ale bardzo często śni mi się jakiś chłopiec. I to za każdym razem inny
|
|
|
#532 |
|
Konto usunięte
|
Mi się śnią okropne rzeczy z osobami które są wokł mnie
Dzisiaj mi się śniło, że jegcałam jako pasażer z siostrą i jej TŻ i ona jechałą za kierownicą do domu TŻ. I wjechała na ulicę grzie była remontowana. Miałą położone płytki I ona wjechała na nie a auto wpadło w poślizg i zapadło sie pod ziemię . Byliśmy pod ziemią i tam jakis stwór podobny do kret wyciągnął nad ziemię ![]() Co ten sen może oznaczać ? |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mi sie snilo ze Paris Hilton jest moja kolezanka. Koszmar.
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Sama założyłam ten wątek ale coś na nim nie bywam, bo nie pamiętam moich snów
heheh
|
|
#535 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się niedawno śniło, że brałam ślub, ale czułam, że nie jestem do niego gotowa, bo miałam czarne rajstopy...
Kilka dni później na weselu dopadł mnie welon... |
|
|
|
|
#536 |
|
KWC
|
a mnie się sniło, że oglądałam jakiś nowy teledysk hiphopowy i główny raper był martwy! Umarł kilka miesęcy wcześniej, ale go ekshumowali dla potrzeb nagrania. Miał obrzydliwe, nabrzmiałe ciało, ropa mu się sączyła z oczu, które zakryli mu okularami słonecznymi, a zamiast dłoni miał dwa kikuty
I pomimo tego, że był trupem- śpiewał, tzn poruszał ustami, a ja byłam tym faktem mocno zdziwiona i trochę wstrząśnięta |
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam takiego wątku, ale nie znalazłam. Po tym co mi się dzisiaj przyśniło pomyślałam, że warto takimi historiami się dzielić
.Tak więc przyśniło mi się. że moja koleżanka (w realu znajdująca się w Londynie) była gdzieś u kosmitów ( ) i mnie zaprosiła żebym przyjechała ją odwiedzić. Przyleciał po mnie statek, wyszedł z niego kosmita w takiej długiej kiecy i pokiwał głową, machną ręką na nie żebym przyszła. Spędziłam tam dwa tygodnie (nie wiem co tam robiłam ), ale w każdym razie chyba musiało mi się podobać, bo chciałam polecieć tam jeszcze raz i przy okazji zabrać ze sobą jedną koleżankę jeszcze. Poszłyśmy przed dom tak jak ja za pierwszym razem, spodek przyleciał i wyszedł ten sam ufol, ale tym razem niestety pokręcił głową, schował się i odlecieli! Okazało się, że to dlatego, że miałam ipoda na szyiOd razu zaznaczam, że nieczego o kosmitach nie oglądałam ani nie czytałam przed snem .No to czekam na Wasze sny .
|
|
|
|
|
#538 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: Sny-dziwne, śmieszne, prorocze :))
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Cattt mój ulubiony awatar wrócił!
|
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

w sny, jestem zwyczajnie ciakawa

niby bylam szczesliwa, ale byl to dla mnie klopot. W sumie, gdybym zeczywiscie byla w ciazy to bylabym szczesliwa, ale bylby to dla mnie tez klopot

, ślub 
. i najgorsze jest to, ze pozniej w realnym zyciu zawsze cos jest nie tak (po takich dziwnych snach).