![]() |
#511 |
Joanna d'Moder
|
Dot.: Gratisy
ja za zamówienie na ok.60 zł dostałam różowe,drobne koraliki tak na oko około 200 sztuk (wartosć ok.0,5-1,0 zł)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Też brałaś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
a z 'czekam...' jest osobna historia
![]() ![]()
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Z Artfanu gratisy, zamówienie powyżej stówy.
4 naturalne perełki w żółtym, słonecznym kolorze oraz 1 para bigli posrebrzanych ze sprężynką i kulką. Zdjęcia ze sklepu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Ja dostałam z Beadshopu 12 kulek Fossil: 6 turkusowych i 6 brązowych przy zamówieniu na 60 zł, a z Astari złotą smycz do komórki, zieloną linkę i 6 przekładek Bali przy zamówieniu za 30 zł.
Fotki ze sklepów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
Zamówienie z kamyczki.pl za 40,44 i zero gratisów, nawet programu lojalnościowego nie mają... Ale czekam jescze na paczkę z beadshopu!!!
![]()
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Ale kamyczki mają przesyłkę gratis od 100 zł. Wiecie ile szkło weneckie identyko jak w kamyczkach kosztuje w kikami? kamyczki.pl - 1,40, Kikami - 3,70
![]() ![]() Gratisy z astari, zamówienie za 119,13 ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item198468509_kora...mm_jx0481.html
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
ja jak zamawiałam ostatnio na beadshopie to dostałam kuuupe ślicznych gratisów
![]() Law, lampworki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaplaciłam za beadshop i czekam... Pewnie po weekendzie dostanę dopiero bo w czwartek wyjeżdżam, chyba że dojdzie na środę
![]() A w Jasperze ostatnio za labradoryty zapłaciłam 4 zł zamiast 6. Pan się chyba przęjął moimi westchnieniami że wypłaty jeszcze nie widać i nie można poszaleć ![]()
Life's a riot a lover a friend, Pity the day that it has to end Friday come speed me home again, I've nothing but you on my mind http://www.youtube.com/watch?v=ui2mKtzsY0o Edytowane przez lawenda99 Czas edycji: 2007-06-04 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
Wczoraj otrzymałam przesyłkę z Beadshopu. Jak zawsze wszystko w całkowitym porządku, no i wspaniałe gratisy...
Ich wartość przy zamówieniu 67,90 to 7,38! ![]()
Edytowane przez paulina.t11 Czas edycji: 2007-09-17 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj doszła paczuszka z beadshop
![]()
![]() |
#525 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
U mnie, oczywiście mój ulubiony BeadShop
![]() Zamówienie ok 100zł, gratisy: 4 szt. fossil turkusowy 10mm (od razu użyty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj robiłam zakupy w diamicart - ale w realnym sklepie w Chorzowie
![]() ![]() Ach, co za rozkosz, kiedy tak samej można grzebać w koralikach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
<Zielona z zazdrości, ma ochotę rozwalić wszystkie beznadziejne Kikami w Warszawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
A ja do Chorzowa niedługi się z lubym wybieram właśnie tam...
![]() Już widzę jego minę po godzinnym grzebaniu w maciupkich koralikach, hihii taki mały offtop ; P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
bizu...zamowienie na ok. 200zl. Zamawialam do siebie przyslke zagraniczna, wiec musialam troche poszalec
![]() -2 pary krysztalowych przekladek kolor fioletowy i turkusowy...ale cos ich nie moge na ich stronce znalezc. Podobne jak te na fotce pierwszej, ale okragle, -ok. 1,5 metra jasnorozowej linki jubilerksiej, -zapiecie magnesowe posrebrzane, -dwie lapaczki gladkie, -2 zaciski 4mm posrebrzane, -2 ochronki (tylko kto mi powie jak tego sie uzywa ![]() ![]() Zdjecia z bizu.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
jak nie używasz łapaczki, tylko petelkę robisz z linki, to żeby linka była w tym miejscy gdzie do niej ogniwko przymocujesz, czy w tej pętelce, mocniejsza i ładniej wygladała :d tak jak na foto
![]()
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
yyyyy...ja chyba jakas ciemna jestem
![]() ktos juz keidys tego uzywal i ma moze fotke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
ale czego nie wiesz?? jak zamontowac w srodku linke czy co??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
nie...no to to wiem...wazniejsze jest pytanie: po co? jaki to ma cel?
![]() cos dzisiaj za kumata to nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Zadomowienie
|
BeadShop:
2 kulki nocy kairu (zamawiałam dynie) 2 kryształki celestial (zamawiałam większe) 2 kulki jaspisu obrazkowego (zamawiałam rzeźbione monetki) 2 swarovskie jety (mam ich całe pudełeczko, ale szybko się kończą ![]() i nie wiem czy nie dostałam przypadkiem trochę więcedj drutu posrebranego ![]() zamówienie za blisko 70zł gratisy za 5,25 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Kiedy masz w naszyjniku, bransoletce czy nawet kolczykach taka pętelke z linki zamiast łapaczek (ja zawsze tak zakanczam naszyjniki i bransoletki) To istnieje ryzyko ze linka sie przetrze. więc montujesz taki ochraniacz jak dostalas i wygląda to estetyczniej i linka sie nie przeciera..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
Lady Eileen
![]() hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Nie ma za co..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio zamawiałam w Beadshop za około 40 zł (i dowiedziałam się, że oni są z Katowic :P)
Gratisy: -4 tygrysie oka 4 mm -4 kule fossil bordowe -2 szpilki Artfan - 40 zł Gratisy: -para bigli -dwie czarne kostki -dwie przezroczyste kostki -dwa hematyty ![]()
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
A wlasnie, Beadshop przyszedl. W zamowieniu za 50zl takie gratisiki:
- 2 porcelanki - 4 kule pozlacane 5mm - 2 katedrale Gratis za 5zl. W poprzenim zamowieniu dostalam gratiska za 8zl, zamowienie tez za 50zl. A w nim: - 2 kule szkla weneckiego - pozlacane gruszki gladkie - cos jeszcze rownie fajnego ![]() EDIT: Foty oczywiscie zapozyczone ze stronki beadshopu. Mam nadzieje ze wlasciciele sie nie obraza.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.