![]() |
#511 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]() ...ach cos nie moge znalęść to zdjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Wtajemniczenie
|
spoko nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wszystkich już namówiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i mam pytanko-orientujecie się do kiegy można składać zamówienie żeby załapać się na odbiór osobisty 08.01? nie wiem jak to sprawdzić a znając życie avon nie będzie się spieszył z odpisaniem na maila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3368224] Wiecie co....jutro zapłacę dopiero fakturę, która była na 28.12...Wszystko ldatego, że nie widziałam koleżanki, bo tylko w szkole sie widzimy a ma mi dać 120zł[/quote]
A ja dopiero dziś zapłaciłam fakturę z 21.12. i z 29.12 :P [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3368566]Łoo, fajnie masz ![]() ![]() Ja podobnie w K02- 25% ale na następny katalog to już pewnie nie... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a jaki jest cool heather? I serio coś on chłodzi czy to tylko taka fajna nazwa ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Konto usunięte
|
Moja siostra ma taki cały plik cieni to sobie używam i jeszcze mi sie nie pali, żeby kupowac nowe a tym bardziej nie wiem czy w Avonie, bo jeszcze na bubla trafię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny życzę wam wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Mam pytanie odnośnie naszyjnika Clustericious zamieszczonego w k2/07 na str.22 - czy któraś z Was go ma???Jeżlei tak to bardzo proszę o zdjecie a jeżeli nie to napiszcie czy ktoras go widziala i jaki jest???Bardzo mi sie podoba i chche go zmowic ale boje sie zeby na zywo nie okazal sie gorszy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Napisałam maila do vonu w sprawie dostępności perełek rozświetlających.... oto odpowiedź
Szanowna Konsultantko, Obecnie Perełki rozświetlające nie są dostępne w naszym magazynie. Produkt zostanie wycofany ze sprzedaży regularnej. Nie będzie dostępny w ofercie. Z pozdrowieniami, Agnieszka Morawińska Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska W imieniu wszystkich pracowników Avon Cosmetics, pragniemy życzyć dużo szczęścia, zdrowia i wszelkiej pomyślności, niech Nowy Rok przyniesie wiele sukcesów oraz samych zadowolonych Klientów. super..... |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Konto usunięte
|
na pewno nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Nie ma, ostatni raz były w 01.
Ja ostatnio wybrałam sie na zakupy i znalazłam dla nich tańsza alternatywe, może troche jaśniejsze, ale zawsze coś. Bo je zamówiłam i nie dostałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam te perełki w kat.1 i miałam w brakach, ( doślemy w jedym z kolejnych zamówień), pytałam o to , czy dostanę wraz z zam. z 2/2007
A teraz zastanawiam się , czy nie zamówić ich na Allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3369338]na pewno nie ma[/quote]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
ano nie ma tych perełek - pisałam o tym jakoś tydzień temu, że to samo mi pani powiedziała na infolinii, że nie ma i w sprzedaży już nie bedzie i żeby patrzeć jedynie na oferte netto i internetową....
spytałam sie tez pani na infolinii co mam w taki,m razie powiedziec klientka, ktore czekaja na perelki i ktorym powiedziałam, ze beda po nowym roku, bo jak 21.12 rozmawialam na infolinii to pani mnie zapewniala, ze perelki są dostepne i wlasniei paczka jutro bedzie z nimi spakowana, to sie ucieszyla, a tu 27.12 przychodzi mi paczka z ...cieniem pinky peach ![]() ![]() ![]() ![]() bez komenatrza |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
co do kosmetyków z Avonu to kiedyś byłam bardzo zadowolona z cynamonowego balsamu do stóp, niestety już go nie ma ![]() Teraz kupiłam sobie rozgrzewający scrub do stóp z kofeiną i odżywczy krem do stóp z kofeiną, rewelacja jak ktoś ma wiecznie zmarznięte stopy ![]() Niestety tłusze do rzęs mi nie podpasowały. Bardzo dobry jest natomiast płyn do demakijażu z serii perfect wear koleżanka mi podpowiedziała, żeby nie nakładać go na wacika tylko na palec wtedy na dłużej wystarcza. |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#529 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#532 |
Przyczajenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3369616]
![]() a dokładniej o co Ci chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Wtajemniczenie
|
PAULINKOSIA cień nie chłodzi.... nie wiem skąd nazwa...wiadomo ze jak kładziesz na oko to jest zimny bo jest i mokry ale to normalne...jak smarujesz twarz kremem to gdy go przykładasz to też jest zimny...to dziala na tej samej zasadzie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z katalogu 02 zamawiam: - szampon XXL AT do włosów farbowanych - odżywke AT do włosów farbowanych - serum na zniszczone końcówki ( na temat tego produktu naczytałam sie na forum, bardzo go chwaliłyście i przez was go kupuje ![]() - zamiękczający krem do pięt lub krem intensywnie zmiekczający stopy FW - krem do stóp z kofeiną - Głęboko oczyszczajacy żel myjacy z mikrodrobinkami CLEARSKIN - szminka walentynka kolor Soul Mate CT ![]() zamówienie składam 9 stycznia i może 12 lub 15 będe miała paczuszke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |||||
Raczkowanie
|
![]()
witam Wizażanki w Nowym Roku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do serum jest rewelacyjne - moja fryzjerka bardzo je sobie chwali i mówi ze to jeden z lepszych produktów do włosów a co do Głęboko oczyszczajacego żeul myjacego z mikrodrobinkami CLEARSKIN- czy Wasze klientki albo Wy same po uzyciu nie dostały - ście uczulenia - bo moja kumpela zwróciła mi go bo ja wysypało.... a zamówienie już zlozyłam, odbiór mam 6 stycznia w cok -u zamówiłam: z netto: odżywke AT do włosów farbowanych maseczkę do włosów farbowanych szampon do włosów farbowanych z katalogu: serum na zniszczone końcówki chłodzący żel Blue Rush - miala może któraś z was - dobry jest??bo wiem że zapach ładny żel pro Ice dla mojego TŻ grzebień drewniany chcialabym zobaczyć te poduszeczki żelowe - ciekawe czy sa warte zamowienia i internetowej: pur Blance srebrne kolczyki naszyjnik ten za 9,9 błyszczyk no i atomizer - moze wreszcie przyjdzie oj duzo tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oferta netto to jest oferta spacjalna dla konsultantek, w której są do kupienia produkty po niższej (czasami znacznieeee niższej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.