![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Szczecin
dziewczyny wiecie może coś na temat p.Ernesta, jak ścina włosy? może któraś z was ma jakieś doświadczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Ja już pytałam o Ernesta ale chyba nikt nie ma doświadczeń na innym portalu średnie oponie o nim czytałam...
Zdecydowałam na Panią Agnieszkę z salonu escad'a, zobaczymy... początkowo chciałam iść do Dawida ale zrezygnowałam. Dam znać co z tego wyszło. jeśli macie jakies oponie o Pani Agnieszce - podzielcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Przyczajenie
|
No więc tak;p Przez ostatni rok chodziłam do P Ewy ze studia Okey. Zawsze byłam zadowolona ale powiem szczerze z dzięki Waszym komentarzom spojrzałam na nią z zupełnie innej strony. Uświadomiłam sobie że fryzury były tak naprawdę przeciętne a jedyne co mnie tak zachwycało to komplementy P. Ewy. Postanowiłam więc spróbować u P. Magdy z imperium wizażu którą sporo osób tu zachwycało. Wróciłam od niej 15 minut temu i naprawdę jestem zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Przyczajenie
|
A tu też się zgodzę z przedmówczynią - Magda jest super dziewczyną i z moich obserwacji gdy chodziłam do Imperium W. robi fajne fryzurki. Ładnie ścina, czesze i farbuje bez udziwnień. Wprawdzie ja nie byłam jej klientką ale widziałam jak czesze inne klientki.
Jakoś mało o niej na tym forum a w sumie szkoda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
Dziś spotkałam moją koleżankę, miała świetnie ścięte włosy, spytałam u kogo była. Zachwalała p.Marcina , który pracuje w Strefie piękna, kiedyś pracował w Masumii na Bogusława. Może wybiore się do niego, ale wacham się jeszcze, może któraś z was ma jakieś miłe doświadczenia i może coś doradzic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez widzialas rezultat pracy tej osoby na glowie znajomej ![]()
![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Jedna pozytywna opinia nie oznacza, że dany fryzjer jest rewelacyjny, nawet jeśli mówi to znajoma osoba. Zależy mi na opinii innych dziewczyn , gdyż naprawdę chcę zmienić fryzurę, a to się wiąże ze sporym cięciem włosów. Z resztą chyba od tego jest to forum , żeby dzielic się doświadczeniami. Kto pyta nie błądzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer w szczecinie
[QUOTE=tola150;12167508]Widzę że dużo tu klientek Imperium Wizażu. Mi ten salon poleciła koleżanka. Zachwalała cudowny masaż głowy i ogólnie fajne cięcie.Przetestowałam więc 3 imperiowo-wizażowych fryzjerów. Na pierwszy ogień poszłam do p. Wioli. Poprosiłam ją (jako że stylistka) żeby cos do mnie dopasowała. Ogólnie byłam zadowolona. Dopiero później zaczęły się pokazywać jakieś nieoczekiwane krzywizny w cięciu, ale mało widoczne. W 10 stopniowej skali dałabym tej Pani 8,5/10
Następnym razem poszłam do (chyba bo nie pamiętam dokładnie) p. Teresy. Pani teresa miała problem ze suchem i zrozumieniem bo zamiast krótkieg tyłu i długiego przodu ścieła zupełnie prosto. Miałam w końcu po porawkach mniej więcej tak jak chciałam, ale w wersji dużo krótszej niż planowałam. Podsumowując: 5/10 Kolejnym i najgorszym doświadczeniem z tego salonu była wizyta u p. Marka. Poza tym, że walił teksty typu "murzyni śmierdzą, murzyni to nieroby" itp., to spieprzył mi włosy tak że teraz, już niespełna 4,5 miesiąca po wizycie nadal cierpię. Przyszłam do niego ze zdjęciem. Niestety ten Pan miał problem ze wzrokiem i zrobił mi zupełnie nie to co chciałam, do tego krzywo. Z jednej strony miałam 2,5 cm włosy krótsze niż z drugiej. Do tego jego cieniowania nie można nazwać cieniowaniem, sama bym sobie lepiej tempymi nożyczkami włosy poszarpała. Nawet na początku tego nie zauważyłam bo tak to ułożył że dopiero w domu zobaczyłam tą tragedię.Ocena p. Marka: 0/10. Więcej moja noga w tym salonie nie postanie właśnie dzięki temu panu. Odechciało się eksperymentów z Imperium. W przyszłym tygodniu chcę się wybrać na cięcie no i mam dylemat. Kilka koleżanek chodzi do Studia Alexander na Królowej Jadwigi. Słyszałyście coś o tym salonie? Kogo możecie polecić do fryzurki do ramion, raczej symetryczne, proste cięcie. Może znacie jakieś inne, pewne salony w których mnie nie skrzywdzą?[/QUOTE Zdecydowalam sie na Imperium Wizazu poniewaz bardzo zachwalayscie ten salon. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, ja tego watku wogole nie biore na powaznie, bo to jedyny watek jaki znam, gdzie tyle osob z liczba postow ponizej 5ciu sie wypowiada.
Niektorzy specjalnie sie zalogowali, zeby tu napisac swoja opinie i na pewno niektorzy w dobrej wierze, ale tez na pewno sporo osob zeby zrobic sobie marketing. Ja tego nie kupuje ![]()
![]() |
#520 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Wybralam Magde bo bardzo byla zachwalana.Obciala mnie nawet ladnie ale kolor skopala niestety totalnie. Porażka.Inaczej mialam pofarbowany odrost a inacezj koncowki :-( Potwierdzam wiec opinie czytane wczesniej ,ze w Imperium Wizazu nie warto robic koloru.Teraz wpisalam sie do Dawida bo zawsze w tym salonie dopoki tam pracowal on robil mi kolor i zawsze bylam zadowolona. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Nic na to nie poradze, ze zachwalalyscie ten salon i przymknelam oko na negatywne opinie.Wyrazam swoja podobna do tych powyzej i mam chyba do tego prawo.Moje wlosy sa dwukolorowe po wyjsciu od niby profesjonalistow.Nie polecam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich i radzę, jeśli będziecie zadowolone z wizyty u jakiegoś fryzjera, nie skaczcie dalej z kwiatka na kwiatek w poszukiwaniu nie wiadomo czego. kiss kiss ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
Hej niestety nie doczekałam się odpowiedzi o Medestatic i nawet żadna z Pań nie przenosła mojego posta w "odpowiednie miejsce".
Wracając jednak do wątku to mam pytanko czy ktoś chodzi do Enjoy (na pl. Żołnierza koła trasy Zamkowej) do pani Anny Graf? Miała któraś do czynienia z tym salonem? (Ja go zauważyłam przechodząc koło Sądu) A tak jak większość z Was planuję wizytę u fryzjerka i nie wiem gdzie pójść?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Szczecin ***fryzjer***
Cytat:
Kiedyś był tam salon Trico. Kolega tam pracował i mówi, że stali klienci przenieśli sie do Trico w carrefourze, fryzjerzy się pozwalniali, atmosfera w salonie zrobiła się nieprzyjemna. Fryzjerzy obcinają kiepsko za duże pieniadze bo dla Niemców i tak to tanio jest... ale to tylko opinia osoby która tam pracowała :P
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Przyczajenie
|
wiecie gdzie mogę sie ładnie uczesać w szczeinie? konkretnie chodzi mi o fryzjera, który potrafi zrobić dobieranego dookoła głowy.
wie ktoś moze?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Przyczajenie
|
Czesc co do tego forum. Wlasciwie ja znam jedna dobra(P. Bogusie) fryzjerke, ktora sobie chwale, bo wiem jak strzyze nie tylko damskie strzyzenia ale i meskie. Farbuje, modeluje itp. Wyszla z rak Izydora- ktory ma tytul mistrza. Tylko wlasnie, problem polega na tym, ze nie wiem gdzie P. Bogusia sie teraz podziewa. Wczesciej pracowala wlasnie u P. Izydora za Wilcza kolo bylego juz skarabeusza, pozniej przeniosla sie na kladne na Komuny Paruskiej. Problem polega na tym, ze potrzebuje strzyzenia, a tylko jej moge powierzyc swoje wlosy. Moze ktos u niej tez sie strzygl? Taka z grzywka, postawna... swoja droga polecam tez salon Izydora wochny, ktory miesci sie na Chopina 22. Polecam,bo tez wiem jak strzyze i jakie ma podejscie, do kazdego podchodzi indywidualnie, najpierw sprawdza stan wlosa i rozmawia z klientka. Wiem, poniewaz odbywalam u P. Wochny praktyki. Mam nadzieje, ze rowniez mi pomozecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile za koloryzację? ![]() Ile ile czekałaś na wizytę? ![]() Bo chcę zadzwonić w poniedziałek i zapisać się jeszcze na przyszły tydzień ![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Właśnie umówiłam się na wizytę u p.Ewy z O'Key. Trochę się denerwuję,bo jeszcze nigdy żaden fryzjer mnie dobrze nie ściął. Myślicie,że to dobry wybór? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Przyczajenie
|
Ostatnio byłam w zakładzie fryzjerskim na Pomorzanach w Studio Fryzur Aneta Soroka,robiłam sobie pasemka, ścinałam i układałam włoski. Fryzjerka jest z Ukrainy, bardzo fajnie mnie ścięła i ułożyła włoski, ceny są umiarkowane. Ona nie tylko zajmuje się fryzjerstwem damsko/męskim ale robi też makijaże. Mi się podobało, będę do Niej chodzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
czy ktoś wie gdzie pracuje teraz p. Ania z Okeya?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Przyczajenie
|
a więc byłam u pani Ewy! prześwietna kobietka,prawdziwa czarodziejka! robi cuda z włosami.jest bardzo miła,potrafi wysłuchać klientki i doradzić. moje włosy mają tendencję do falowania,a po cięciu u pani Ewy wyszłam z barankiem na głowie,co bardzo mnie ucieszyło
![]() bardzo serdecznie polecam p.Ewę z salonu O'Key! na pewno nie będziecie zawiedzione,jeżeli lubicie klasyczne cięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Chodzę do Pani Ewy od pół roku, byłam tam 3 razy. Schodziłyśmy z czerni pasemkami. Jestem z efektu tego wielomiesięcznego zabiegu baaaaardzo zadowolona. Moje włosy nie są już czarne, nie są popalone, nie są pomarańczowe, nie są żółte i nie są wielokolorowe. A dodam, że mam włosy daleko za łopatki, więc jest co robić... Obecnie mam ładny brąz z poziomu 6. Pani Ewa jest owszem gadatliwa i może trochę "przesłodzona" , ale na pewno nie można odmówić jej umiejętności. Z moich uwag: jest jednak trochę zachowawcza, tzn. ja chcę iść jeszcze jaśniej, a Pani Ewa się boi ![]() Co do pochlebstw pracowników salonu i słodzenia sobie nawzajem... hmmm... też to zauważyłam, ale to po prostu żarty i przez to nie jest sztywno. Nie rozumiem, co w tym złego. Za moje długie włosy - prawie 60 cm - płacę zawsze 140 zł (jaśniejsze pasemka + baza + końcówki + modelowanie). |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Zwariowałam...na tym forum jest taki metlik..jedni są zachwyceni, inni wręcz rpzeciwnie
![]() To ja dodam opinie od siebie Jeśli chodzi o strzyżenie to fajnie stryzgą na Jagiellońskiej w Imperium Wizażu, jeśli chodzi o kolor...zapłaciłam kupę kasy a kolor wyszedł mi beznadziejny, nie taki jak chciałam ![]() Salon Lorena będę omijac szerokim łukiem. Fryzjer spieprzył mi grzywkę. Pokazywałam mu dużą fotografię, grzywka nie była jakaś skomplikowana a to co mi zrobił... ![]() W Kupcu jest niezły fryzjer. Gdy zobaczyłam transformację mojej znajomej i chłopaka, byłam w pozytywnym szoku (obydwoje strzygli się u facetów). Ja robiłam tam sobie grzywkę. Ładnie wyszła, ale coś mi się zdaje, ze fryzjerce strasznie się gdzieś spieszyło bo obsłużyła mnie bez gadania w 5 minut ![]() Szerokim łukiem omijać będę salon przy kinie kosmos . Moja matka wyszła z białymi włosami od fryzjerki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc nigdy nie byłam wniebowzięta po wyjsciu do fryzjera. Teraz chciałabym uzyskać na swojej głowie jakiś ładny, dosyć naturalny blond. Niestety mam duże ciemne odrosty, reszta włosów jest farbowana i nie wiem co z tym fantem zrobić. Boję się rozjaśniania, bo jak mi zniszcza włosy to się pochlastam. Szukam jakiegoś eksperta od blond włosów żeby zobaczył co da się zrobić z moimi kłakami ![]()
![]() Edytowane przez 00karolina00 Czas edycji: 2010-11-22 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I czytajac niektore zenujace i zgryzliwe wypowiedzi osob ktore w ogole nie powinny wypowiadac sie mysle sobie " ze polacy potrafia super obrabiac innych szczegolnie anonimowo. Przeciez zadna z nas nie jest idealna. Mysle ,byloby weslolo gdyby teraz fryzjerzy zaczeli na tym forum pisac o swoich klientkach...ich zachowaniach, gburowatosci albo gadulstwie.... Ja wiem jedno , ze po przeczytaniu tu kilku zlosliwych opini bardzo uwazam o czym rozmawiam z moja fryzjerka i czy nie za glosno- bo moze jakas znudzona i zlosliwa panna siedzi obok z farba na glowie i ,obserwuje, podsluchuje .A potem przeczytam tutaj ciekawostki o mojej fryzjerce,o naszej rozmowie ( nadgadatliwosci) o zle zrobionych wlosach( i nie wazne , ze ja tak chcialam i mi sie podobaja) I to dzieki innym klientkom a nie fryzjerom nie moge byc na luzie... A swoja droga salon Okey jest O.K Polecam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.Gdzie mogę jakoś fajnie podciąć grzywkę bo nie mam pojęcia gdzie iść a grzywka już mnie wkurza bo jest stanowczo za długa ..ile kosztuje podcięcie grzywki ? mam nadzieję ,że mnie poratujecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Przyczajenie
|
witajcie,
czy któraś z Was wie, gdzie teraz pracuje PAN DAREK, pracował najpierw w LORENIE, a ostatnio we FRYSORRII, czy cos w tym stylu [na wojska polskiego,koło poczty]?? prosze o pomoc jeśli wiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Przyczajenie
|
![]()
Słuchajcie dziewczyny mam do was prośbę powiedzcie mi ile ten P. Darek ma lat?czy to jest fryzjer damsko-meski?pytam sie dlatego ze pewien fryzjer takze Darek okradł zakład fryzjerski ze sprzetu, albo moze znacie nazwisko?ciekawa jestem czy to ten
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
Z racji wymieszania tych opinii, w których już się pogubiłam, może ktoś mnie rozjaśni pani Ewa i pan Dawid pracują w O'key na Stoisława ? Wiecie ile trzeba czekać mniej więcej na strzyżenie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a widzisz.. ja też byłam u Pani Eweliny w tym salonie (zapamiętałam, bo moja imienniczka) i absolutnie nie byłam zadowolona.Szczerze, to była moja najgorsza przygoda z fryzjerką. ![]() ![]() Ale to tylko moje skromne zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
hej,dziewczyny!
Ja od ponad roku jestem stałą klientką Dawida ze studia O'Key. Powiem tak,zawsze jak mnie ściął byłam mega zadowolona, ostatnio skusiłam się na koloryzację u niego....jak wróciłam do domu doszłam do wniosku,że kolor który wyszedł jest jednak zbyt ciemny i myślę,że Dawid nie popełnił tu absolutnie żadnego błędu tylko ja po prostu nie umiem się przyzwyczaić do nowego koloru bo wyszedł dość odważnie...mam teraz dylemat co z tym fantem zrobić,jednak mimo tej sytuacji polecam wszystkim go!!! To naprawdę świetny profesjonalista znający się na rzeczy,a do tego mega miły człowiek,całość dopełnia wprost rewelacyjna atmosfera w studiu! Dodam,że korzystam tam również z usług Pani Sabriny i robi mi paznokcie,jest w tym najlepsza!!!! ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Do Dawida czeka się od 2 do 4 tyg około...ale czasem ma gdzieś okienko i uda się wcisnąć wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.