Fryzjer Szczecin - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 14:41   #511
delikatna blondyneczka
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer Szczecin

dziewczyny wiecie może coś na temat p.Ernesta, jak ścina włosy? może któraś z was ma jakieś doświadczenia?
delikatna blondyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-08, 08:37   #512
onlyou
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to onlyou

Ja już pytałam o Ernesta ale chyba nikt nie ma doświadczeń na innym portalu średnie oponie o nim czytałam...
Zdecydowałam na Panią Agnieszkę z salonu escad'a, zobaczymy...
początkowo chciałam iść do Dawida ale zrezygnowałam.
Dam znać co z tego wyszło.
jeśli macie jakies oponie o Pani Agnieszce - podzielcie się
onlyou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-08, 12:35   #513
aidaan
Przyczajenie

No więc tak;p Przez ostatni rok chodziłam do P Ewy ze studia Okey. Zawsze byłam zadowolona ale powiem szczerze z dzięki Waszym komentarzom spojrzałam na nią z zupełnie innej strony. Uświadomiłam sobie że fryzury były tak naprawdę przeciętne a jedyne co mnie tak zachwycało to komplementy P. Ewy. Postanowiłam więc spróbować u P. Magdy z imperium wizażu którą sporo osób tu zachwycało. Wróciłam od niej 15 minut temu i naprawdę jestem zadowolona Prosta klasyczna fryzura jednak ma w sobie to coś. Magda jest fajną dziewczyną nie słodzi szczerze mówi co jest fajne a co idzie do poprawki. Cena wizyty to 50zł, czyli standard. Jednym słowem polecam gorąco
aidaan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-08, 23:41   #514
Joasiajo
Przyczajenie

A tu też się zgodzę z przedmówczynią - Magda jest super dziewczyną i z moich obserwacji gdy chodziłam do Imperium W. robi fajne fryzurki. Ładnie ścina, czesze i farbuje bez udziwnień. Wprawdzie ja nie byłam jej klientką ale widziałam jak czesze inne klientki.
Jakoś mało o niej na tym forum a w sumie szkoda.
Joasiajo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-09, 15:44   #515
delikatna blondyneczka
Raczkowanie

Dziś spotkałam moją koleżankę, miała świetnie ścięte włosy, spytałam u kogo była. Zachwalała p.Marcina , który pracuje w Strefie piękna, kiedyś pracował w Masumii na Bogusława. Może wybiore się do niego, ale wacham się jeszcze, może któraś z was ma jakieś miłe doświadczenia i może coś doradzic?
Stary 2010-10-09, 17:05   #516
natalalala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delikatna blondyneczka Pokaż wiadomość
Dziś spotkałam moją koleżankę, miała świetnie ścięte włosy, spytałam u kogo była. Zachwalała p.Marcina , który pracuje w Strefie piękna, kiedyś pracował w Masumii na Bogusława. Może wybiore się do niego, ale wacham się jeszcze, może któraś z was ma jakieś miłe doświadczenia i może coś doradzic?
opinia obcych osob na forum jest dla Ciebie wazniejsza niz opinia kolezanki
przeciez widzialas rezultat pracy tej osoby na glowie znajomej
Stary 2010-10-10, 09:35   #517
delikatna blondyneczka
Raczkowanie

Jedna pozytywna opinia nie oznacza, że dany fryzjer jest rewelacyjny, nawet jeśli mówi to znajoma osoba. Zależy mi na opinii innych dziewczyn , gdyż naprawdę chcę zmienić fryzurę, a to się wiąże ze sporym cięciem włosów. Z resztą chyba od tego jest to forum , żeby dzielic się doświadczeniami. Kto pyta nie błądzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-14, 12:43   #518
kalina000
Przyczajenie

Dot.: fryzjer w szczecinie

[QUOTE=tola150;12167508]Widzę że dużo tu klientek Imperium Wizażu. Mi ten salon poleciła koleżanka. Zachwalała cudowny masaż głowy i ogólnie fajne cięcie.Przetestowałam więc 3 imperiowo-wizażowych fryzjerów. Na pierwszy ogień poszłam do p. Wioli. Poprosiłam ją (jako że stylistka) żeby cos do mnie dopasowała. Ogólnie byłam zadowolona. Dopiero później zaczęły się pokazywać jakieś nieoczekiwane krzywizny w cięciu, ale mało widoczne. W 10 stopniowej skali dałabym tej Pani 8,5/10
Następnym razem poszłam do (chyba bo nie pamiętam dokładnie) p. Teresy. Pani teresa miała problem ze suchem i zrozumieniem bo zamiast krótkieg tyłu i długiego przodu ścieła zupełnie prosto. Miałam w końcu po porawkach mniej więcej tak jak chciałam, ale w wersji dużo krótszej niż planowałam. Podsumowując: 5/10
Kolejnym i najgorszym doświadczeniem z tego salonu była wizyta u p. Marka. Poza tym, że walił teksty typu "murzyni śmierdzą, murzyni to nieroby" itp., to spieprzył mi włosy tak że teraz, już niespełna 4,5 miesiąca po wizycie nadal cierpię. Przyszłam do niego ze zdjęciem. Niestety ten Pan miał problem ze wzrokiem i zrobił mi zupełnie nie to co chciałam, do tego krzywo. Z jednej strony miałam 2,5 cm włosy krótsze niż z drugiej. Do tego jego cieniowania nie można nazwać cieniowaniem, sama bym sobie lepiej tempymi nożyczkami włosy poszarpała. Nawet na początku tego nie zauważyłam bo tak to ułożył że dopiero w domu zobaczyłam tą tragedię.Ocena p. Marka: 0/10. Więcej moja noga w tym salonie nie postanie właśnie dzięki temu panu. Odechciało się eksperymentów z Imperium.
W przyszłym tygodniu chcę się wybrać na cięcie no i mam dylemat. Kilka koleżanek chodzi do Studia Alexander na Królowej Jadwigi. Słyszałyście coś o tym salonie? Kogo możecie polecić do fryzurki do ramion, raczej symetryczne, proste cięcie. Może znacie jakieś inne, pewne salony w których mnie nie skrzywdzą?[/QUOTE

Zdecydowalam sie na Imperium Wizazu poniewaz bardzo zachwalayscie ten salon.
kalina000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-14, 13:01   #519
natalalala
Zakorzenienie

nie wiem, ja tego watku wogole nie biore na powaznie, bo to jedyny watek jaki znam, gdzie tyle osob z liczba postow ponizej 5ciu sie wypowiada.
Niektorzy specjalnie sie zalogowali, zeby tu napisac swoja opinie i na pewno niektorzy w dobrej wierze, ale tez na pewno sporo osob zeby zrobic sobie marketing.
Ja tego nie kupuje
Stary 2010-10-14, 13:29   #520
kalina000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cristal66 Pokaż wiadomość
nie polecam pani magdy z imperium wizażu-robila mi wlosy kilka razy i nie bylam zadowolona z efektu farbowania oraz pana piotra k. z salonu modern design.czesze sie u niego moja znajoma.wychodzi z coraz krotszym grzybem na glowie lub garnkiem,kolor fatalny,odrosty coraz ciemniejsze zamiast jasniejsze,zle dobrany odcien farby,kazdy sie z niej smieje,a placi bajonska kwote,a wyglada fatalnie jak za taka kase.szkoda mi jej,bo jest ladna,a on ja tam tylko oszpeca coraz gorszym cieciem i farbowaniem.to zdanie nie tylko moje,ale i jej znajomych-niestety.
za to polecam salon o pospolitej nazwie jolanta na boh.wa-wy. mile panie,dobra i fachowa obsluga,ceny atrakcyjne,dobra jakosc farb i robia ladne fryzury okolicznosciowe za rozsadna cene.salon godny uwagi i polecenia.
\

Wybralam Magde bo bardzo byla zachwalana.Obciala mnie nawet ladnie ale kolor skopala niestety totalnie.
Porażka.Inaczej mialam pofarbowany odrost a inacezj koncowki :-(
Potwierdzam wiec opinie czytane wczesniej ,ze w Imperium Wizazu nie warto robic koloru.Teraz wpisalam sie do Dawida bo zawsze w tym salonie dopoki tam pracowal on robil mi kolor i zawsze bylam zadowolona.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez seniorita667 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!wiele razy sie zastanawialam do jakiego fryzjera sie udac by miec piekna fryzure.nieraz pytalam was o rade wiec i teraz ja wam cos poradze.
Zdecydowalam sie na pojscie do Imperium Wizazu do Wioli hm.... musze przyznac ,ze poczatkowo bylam zachwycona efektem jednak z kazdym dniem coraz bardziej dostrzegam defekty mojej fryzury.wczesniej nie przygladalam sie jej az tak dokladnie gdyz bylam przekonana,ze wybralam super fryzjerke i nie spodziewalam sie,ze jedna strone mam bardziej scieniowana druga zas mniej.Efekt bez prostowania jest taki,ze robi mi sie fala z tylu glowy z tym ,ze nie idzie ona po lini prostej tylko na ukos gdyz jedna strona jest krotsza od drugiej.poza tym z tego co pisaly inne dziewczyny mialy masaz glowy przy myciu...... ,ktory jest podobno boski,pisze podobno gdyz ja go nie mialam,fryzjerka najwidoczniej zapomniala go wykonac.
Na koniec chcialabym dodac iz fryzjerka jest bardzo mila i mozliwe,ze po prostu jej nie poszlo,kazdy ma czasem te gorsze dni.Natomiast mam zastrzezenia co do rudowlosej dziewczyny w dlugich wlosach,ktora tam pracuje jednak nie jako fryzjerka,bardzo niesympatyczna dziewczyna z bardzo natretnie wpatrujacym sie wzrokiem.Bez przerwy mierzaca ludzi od dolu do gory.

Nic na to nie poradze, ze zachwalalyscie ten salon i przymknelam oko na negatywne opinie.Wyrazam swoja podobna do tych powyzej i mam chyba do tego prawo.Moje wlosy sa dwukolorowe po wyjsciu od niby profesjonalistow.Nie polecam
kalina000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-14, 16:18   #521
Sweet Baby
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez natalalala Pokaż wiadomość
nie wiem, ja tego watku wogole nie biore na powaznie, bo to jedyny watek jaki znam, gdzie tyle osob z liczba postow ponizej 5ciu sie wypowiada.
Niektorzy specjalnie sie zalogowali, zeby tu napisac swoja opinie i na pewno niektorzy w dobrej wierze, ale tez na pewno sporo osob zeby zrobic sobie marketing.
Ja tego nie kupuje
Popieram koleżankę powyżej. Ja też nie kupuję tu wielu wątków, od razu widać nowo zalogowanych i to głównie oni zwalczają konkurencję krytykując dobre salony i próbując zrobić marketing mniej znanym miejscom. Dla mnie to forum jest mało wiarygodne. Bywałam w salonach wychwalanych i kończyło się to 'katastrofą', a zdarzało się, że z tych krytykowanych byłam super zadowolona. Dlatego chyba warto iść tam, gdzie trafia się dzięki fajnie zrobionym włosom kogoś bliskiego czy zaczepionej na ulicy dziewczyny. Ja już nalazłam swój salon. Może kiedyś znów poszukam świeżej krwi...
Pozdrawiam wszystkich i radzę, jeśli będziecie zadowolone z wizyty u jakiegoś fryzjera, nie skaczcie dalej z kwiatka na kwiatek w poszukiwaniu nie wiadomo czego. kiss kiss
Sweet Baby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-14, 19:52   #522
IvonaMM
Raczkowanie

Hej niestety nie doczekałam się odpowiedzi o Medestatic i nawet żadna z Pań nie przenosła mojego posta w "odpowiednie miejsce".

Wracając jednak do wątku to mam pytanko czy ktoś chodzi do Enjoy (na pl. Żołnierza koła trasy Zamkowej) do pani Anny Graf? Miała któraś do czynienia z tym salonem? (Ja go zauważyłam przechodząc koło Sądu) A tak jak większość z Was planuję wizytę u fryzjerka i nie wiem gdzie pójść??
IvonaMM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-14, 22:15   #523
aaniolekk
Zadomowienie

Dot.: Szczecin ***fryzjer***

Cytat:
Napisane przez aaaniulkaaa Pokaż wiadomość
Hej! a co sądzicie o Studiu Frzyjerskim (nie pamiętam jak się nazywa) w CH Ster??
przechodze tam prawie codziennie i zawsze pustki :P
Kiedyś był tam salon Trico. Kolega tam pracował i mówi, że stali klienci przenieśli sie do Trico w carrefourze, fryzjerzy się pozwalniali, atmosfera w salonie zrobiła się nieprzyjemna. Fryzjerzy obcinają kiepsko za duże pieniadze bo dla Niemców i tak to tanio jest... ale to tylko opinia osoby która tam pracowała :P

'Ironia kiedy płacząc przez niego,
tylko do Niego chciałabym się przytulić...'

`Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu.
Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?`
27.12.10 <3
aaniolekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-24, 14:29   #524
zoldiar
Przyczajenie

wiecie gdzie mogę sie ładnie uczesać w szczeinie? konkretnie chodzi mi o fryzjera, który potrafi zrobić dobieranego dookoła głowy.
wie ktoś moze??
zoldiar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 20:16   #525
kredka4112
Przyczajenie

Czesc co do tego forum. Wlasciwie ja znam jedna dobra(P. Bogusie) fryzjerke, ktora sobie chwale, bo wiem jak strzyze nie tylko damskie strzyzenia ale i meskie. Farbuje, modeluje itp. Wyszla z rak Izydora- ktory ma tytul mistrza. Tylko wlasnie, problem polega na tym, ze nie wiem gdzie P. Bogusia sie teraz podziewa. Wczesciej pracowala wlasnie u P. Izydora za Wilcza kolo bylego juz skarabeusza, pozniej przeniosla sie na kladne na Komuny Paruskiej. Problem polega na tym, ze potrzebuje strzyzenia, a tylko jej moge powierzyc swoje wlosy. Moze ktos u niej tez sie strzygl? Taka z grzywka, postawna... swoja droga polecam tez salon Izydora wochny, ktory miesci sie na Chopina 22. Polecam,bo tez wiem jak strzyze i jakie ma podejscie, do kazdego podchodzi indywidualnie, najpierw sprawdza stan wlosa i rozmawia z klientka. Wiem, poniewaz odbywalam u P. Wochny praktyki. Mam nadzieje, ze rowniez mi pomozecie
kredka4112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 18:43   #526
edytawossss
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
Dobre pytanie
Właśnie kupiłam kupon i nie wiem czy dobrze zrobiłam ;P
hej dziewczyny dobry zakup Ja byłam w Hair factory L'oreal i jestem zadowolona.Voucher zrealizowałam u pani Eweliny i powiem szczerze, że byłam miło zaskoczona z mojego zakupu Fryzurka bardzo ładna- włosy super obcięte!!! oraz profesionalna porada. Dziewczyna mówiła, że od 5 lat jest fryzjerką czyli doświadczenie jednak robi swoje Na koloryzacje zapisałam się do pana Josefa bo siedząc obok i patrząc jaki zrobił kolor babce zgrzeszyłabym nie zapisując się! Podobało mi się, że fryzjerzy w tym salonie współpracują ze sobą i 3 osoby doradzały mi kolor co sprawiło, że poczułam się pewniej co do mojej zmiany kolorupoza tym salon ma ciekawy wystrój bardzo nowoczesny i nietypowy Polecam w 100% wam ten salon i dam znać jak moja koloryzacja buziaki
edytawossss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 18:49   #527
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez edytawossss Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dobry zakup Ja byłam w Hair factory L'oreal i jestem zadowolona.Voucher zrealizowałam u pani Eweliny i powiem szczerze, że byłam miło zaskoczona z mojego zakupu Fryzurka bardzo ładna- włosy super obcięte!!! oraz profesionalna porada. Dziewczyna mówiła, że od 5 lat jest fryzjerką czyli doświadczenie jednak robi swoje Na koloryzacje zapisałam się do pana Josefa bo siedząc obok i patrząc jaki zrobił kolor babce zgrzeszyłabym nie zapisując się! Podobało mi się, że fryzjerzy w tym salonie współpracują ze sobą i 3 osoby doradzały mi kolor co sprawiło, że poczułam się pewniej co do mojej zmiany kolorupoza tym salon ma ciekawy wystrój bardzo nowoczesny i nietypowy Polecam w 100% wam ten salon i dam znać jak moja koloryzacja buziaki

A ile za koloryzację?
Ile ile czekałaś na wizytę?
Bo chcę zadzwonić w poniedziałek i zapisać się jeszcze na przyszły tydzień

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-18, 14:43   #528
marciaa1994
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!
Właśnie umówiłam się na wizytę u p.Ewy z O'Key. Trochę się denerwuję,bo jeszcze nigdy żaden fryzjer mnie dobrze nie ściął. Myślicie,że to dobry wybór?
marciaa1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-19, 22:07   #529
Ancia2
Przyczajenie

Ostatnio byłam w zakładzie fryzjerskim na Pomorzanach w Studio Fryzur Aneta Soroka,robiłam sobie pasemka, ścinałam i układałam włoski. Fryzjerka jest z Ukrainy, bardzo fajnie mnie ścięła i ułożyła włoski, ceny są umiarkowane. Ona nie tylko zajmuje się fryzjerstwem damsko/męskim ale robi też makijaże. Mi się podobało, będę do Niej chodzić.
Ancia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 10:10   #530
Karidan
Raczkowanie

czy ktoś wie gdzie pracuje teraz p. Ania z Okeya?
Karidan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-20, 18:41   #531
marciaa1994
Przyczajenie

a więc byłam u pani Ewy! prześwietna kobietka,prawdziwa czarodziejka! robi cuda z włosami.jest bardzo miła,potrafi wysłuchać klientki i doradzić. moje włosy mają tendencję do falowania,a po cięciu u pani Ewy wyszłam z barankiem na głowie,co bardzo mnie ucieszyło

bardzo serdecznie polecam p.Ewę z salonu O'Key! na pewno nie będziecie zawiedzione,jeżeli lubicie klasyczne cięcia
marciaa1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 09:31   #532
malaika7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tallq Pokaż wiadomość
Niestety troszkę zepsuję opinię p.Ewie, która była moją wielką nadzieją, a skończyło się małym zawodem. Ogólnie jest to osoba bardzo miła, niestety jednak nie zrozumiałyśmy się do końca co do tego co chciałabym zrobić z włosami. Cięcie takie sobie, bez rewelacji, chociaż p. Ewa sprawiała wrażenie, że wie o co mi chodzi (a okazało się, że to tylko moje odczucia...). Z salonu wyszłam z całą masą produktów do stylizacji na włosach, które wyglądały jak słoma, były suche, posklejane i ogólnie byle jakie - pierwszy raz zdarzyło mi się to po wizycie u fryzjera, bo zazwyczaj nie mogłam się nacieszyć gładkimi, miękkimi włosami. Ogólnie miało być naturalnie, w wyszło niesamowicie sztucznie i krótko mówiąc - brzydko. Obok mnie siedziała dziewczyna, która miała robione (ale przez jakiegoś faceta) podobne "cudo" na włosach i po jej minie stwierdzam, że też jej się średni podobało Plusem jest to, że p.Ewa nie szaleje z długością - poprosiłam o jak najmniejsze zejście z długości i tak też było.

Średnio podobała mi się też sama atmosfera w salonie - parę razy myślałam, że pracownicy popękają z samozachwytu na sobą...
Cytat:
Napisane przez aaniolekk Pokaż wiadomość
ojej.. a ja się zapisałam do Grzegorza. przez tel wydał mi się bardzo sympatyczny zawsze chodziłam do Dawida ale za długo bym musiała czekać, a już sobie nie radze z włosami teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam..

co do pani Ewy to niestety ale zgadzam się z wami..ja u niej nie byłam ale ostatnio czekałam na mame jak Dawid robił jej balejaż. trochę to trwało, a Ewa ma stanowisko obok niego i widziałam jak obcieła 2 klientki...szczerze? ich fryzura nie różniła się od tej z jaką przyszły, a modelowała i układała najdłużej. co jeszcze zauważyłam to bardzo dużo mówi. chwali włosy klientki, jakie to one piękne i grube, jeszcze takich nie widziała..ok bardzo to miłe ale następnej osobie powiedziała to samo więc to zwykłe podlizywanie, już śmiać mi sie chciało jak słyszałam to drugi raz :P
jest taka "przesadnie sympatyczna, aż mdli:P" - jak to moja mama powiedziała :P
Cytat:
Napisane przez mnizka Pokaż wiadomość
Witam
chcialam opisac swoje doswidczenia o slynnej panie Ewie z Okeya
Mnie rowniez dziwia wasze przychylne komentarze. Bylam juz u pani Ewy 2 razy i niestety oba nieudane. Myslalam ze pierwszy raz to byla jednorazowa wpadka ale gdy poszlam niedawno drugi raz to juz sie we mnie zagotowalo!
Z wlosow pani Ewa zrobila mi jakas masakre. Jestem obcieta na 2 warstwy i kolor przy skorze rozni sie o 2 tony z kolorem na koncowkach!
Mysle ze pani Ewa sama sobie wystawia te dobre opinie na wizazu (w salonie ma komputer z ktorego jak zauwazylam dosc czesto korzysta) bo innego wytlumaczenia nie widze.
To jest pseudo fryzjerka ktora sama reklamuje sie tutaj aby zdobyc jak najwiecej klientow ( nikt by sam z ulicy do niej tam nie trafil:P)
Jedyne plusy to niskie ceny i mila osluga (p. Ewa jest mila osoba ale umiejetnosci fryzjerskich niestety nie posiada)
zdecydowanie odradzam!
Wypowiem się i ja na temat Pani Ewy z OK Na wstępie oświadczam, że nie jestem pracownikiem tego salonu, nikt mi nie zapłacił za reklamę, mam ponad 300 postów i jestem na wizażu od 2005 roku
Chodzę do Pani Ewy od pół roku, byłam tam 3 razy. Schodziłyśmy z czerni pasemkami. Jestem z efektu tego wielomiesięcznego zabiegu baaaaardzo zadowolona. Moje włosy nie są już czarne, nie są popalone, nie są pomarańczowe, nie są żółte i nie są wielokolorowe. A dodam, że mam włosy daleko za łopatki, więc jest co robić... Obecnie mam ładny brąz z poziomu 6. Pani Ewa jest owszem gadatliwa i może trochę "przesłodzona" , ale na pewno nie można odmówić jej umiejętności. Z moich uwag: jest jednak trochę zachowawcza, tzn. ja chcę iść jeszcze jaśniej, a Pani Ewa się boi Podcina końcówki zawsze tyle, ile chcę, a nie 10 cm więcej.
Co do pochlebstw pracowników salonu i słodzenia sobie nawzajem... hmmm... też to zauważyłam, ale to po prostu żarty i przez to nie jest sztywno. Nie rozumiem, co w tym złego.
Za moje długie włosy - prawie 60 cm - płacę zawsze 140 zł (jaśniejsze pasemka + baza + końcówki + modelowanie).
Stary 2010-11-22, 19:17   #533
00karolina00
Raczkowanie

Zwariowałam...na tym forum jest taki metlik..jedni są zachwyceni, inni wręcz rpzeciwnie

To ja dodam opinie od siebie

Jeśli chodzi o strzyżenie to fajnie stryzgą na Jagiellońskiej w Imperium Wizażu, jeśli chodzi o kolor...zapłaciłam kupę kasy a kolor wyszedł mi beznadziejny, nie taki jak chciałam

Salon Lorena będę omijac szerokim łukiem. Fryzjer spieprzył mi grzywkę. Pokazywałam mu dużą fotografię, grzywka nie była jakaś skomplikowana a to co mi zrobił... zupłnie inna, wstyd mi było z tym wyjść do ludzi.

W Kupcu jest niezły fryzjer. Gdy zobaczyłam transformację mojej znajomej i chłopaka, byłam w pozytywnym szoku (obydwoje strzygli się u facetów). Ja robiłam tam sobie grzywkę. Ładnie wyszła, ale coś mi się zdaje, ze fryzjerce strasznie się gdzieś spieszyło bo obsłużyła mnie bez gadania w 5 minut

Szerokim łukiem omijać będę salon przy kinie kosmos . Moja matka wyszła z białymi włosami od fryzjerki a chciała jakiś fajny blond. Nie wiem czy fryzjerka pierwszy raz farbowała czy była pijana...ale jak mama przyszła do domu to przed sobą ujrzałam albinosa tragikomedia! mama aż się poryczała bo tyle kasy wydała a fryzjerkanie dość że spaliła jej włosy i jeszcze ten "kolor" ...biały.... . koleżanka robiła sobie włosy na brąz a wyszły jej fioletowe byłą tak wkurzona że skzoda gadać a ja sama jak to zobaczyłam, byłam w szoku. no tylkotrzeba wziąć pod uwagę ze to było z 3-4 lata temu, teraz nie wiem co tam sie dzieje, ale nie ryzykuję

Szczerze mówiąc nigdy nie byłam wniebowzięta po wyjsciu do fryzjera. Teraz chciałabym uzyskać na swojej głowie jakiś ładny, dosyć naturalny blond. Niestety mam duże ciemne odrosty, reszta włosów jest farbowana i nie wiem co z tym fantem zrobić. Boję się rozjaśniania, bo jak mi zniszcza włosy to się pochlastam. Szukam jakiegoś eksperta od blond włosów żeby zobaczył co da się zrobić z moimi kłakami do tego podcięcie i jakieś porady jak układać takie długie, nudne włosy. Może jakas grzywka? Ehh, poradźcie jeśli znacie jakiegoś eksperta od farbowania

Edytowane przez 00karolina00
Czas edycji: 2010-11-22 o 19:21
00karolina00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 14:13   #534
Sweet Baby
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Zizione Pokaż wiadomość
Ja w tym salonie chodzę do Pani Ewy. Dla mnie najlepsza fryzjerka jaką miałam do tej pory, a zlatałam pół szczecina i ćwierć stargardu :P
Jestem bardzo zadowolona, robiłam pasemka i cięcie na włosach do pach I uwaga, zapłaciłam oszałałamiajacą cenę 130zł!!! Biorąc pod uwagę obsługę (kawka, herbatka, cukiereczek, gazetka i świetna atmosfera), produkty na których pracują i to że nie trzeba podawać folii (zawsze tego nienawidziłam ) to cena jest niebotycznie niska!

Dodatkowo Pani Ewa ma swoje wizje i propozycje, ale zawsze je ze mna uzgadnia. Jak mówię, że tniemy 3cm, to faktycznie tyle tniemy, a nie 10cm co tez mi sie zdarzało.
Tak więc dziewczyny-POLECAM!

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u Pani Ewy z okey. I jestem bardzo zadowolona! Kolor zrobiła mi idealnie. Tak, jak przez ostatnie 4 farbowania fryzjer nie mógł mi dać! Dodatkowo po Waszych opiniach zdecydowałam, że ona mnie zetnie. Miałam włosy długie, do połowy pleców a wyszłam z przedłużanym z przodu bobem, gdzie z tyłu mam włosy do połowy karku!
Świetne ścięcie. I poza tym Pani Ewa to przemiła osoba. Już nie będę skakać po fryzjerach to tu to tam Zawsze będę dzwonić do Pani Ewy
Aha i zapłąciłam 150zł (mam b.dużo włosów więc sporo roboty przy balejażu) a mimo to cena w sumie zachęca

Cytat:
Napisane przez madziara278 Pokaż wiadomość
Witam
widzę,że jakaś nagonka się tu zrobiła na salon O`key i na jego pracowników. Spokojnie ludzie każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrażać. Jednemu się tam nie podoba innemu tak.
Ja korzystałam z usług Imperium Wizażu a konkretnie p.Marka,ale byłam tam 2 razy i zrezygnowałam ponieważ nie byłam zadowolona m.in z jakości usługi oraz z cen. Nie podobało mi się w jaki sposób mnie ścina tzn nie słuchał mnie tylko robił tak jak on chciał;/ innym klientkom fryzjerzy proponowali coś do picia lub gazetę do poczytania ,a mnie p.Marek "olał" i zostawił na jakieś 1,5h (dodam że ściągałam kolor i dłuuuugo siedziałam w salonie). Takim podejściem niestety mnie zraził;/
Potem ścinałam się u p.Sylwii na Ku Słońcu- bardzo fajna babka i dobrze ścina.
Obecnie jestem pare dni po wizycie u p.Ewy w salonie O`key,która jest tu teraz widzę tematem nr 1 Powiem tak-> jestem mile zaskoczona atmosferą w tym salonie - tam personel jest naprawdę miły i nie zostawia nikogo samopas-tak jak wcześniej tego doświadczyłam. Co do umiejętności p.Ewy to uważam,że to miła i profesjonalna fryzjerka,która ma ZA dużo klasy,żeby tu się bronić wypisując same pochlebstwa na swój temat.
Dodam,że miałam naprawdę długie włosy i nie zaufałabym byle komu w obcięciu ich,ale p.Ewę poleciła mi koleżanka która była zadowolona z tego jak ją obcięła na krótko. Długo się zastanawiałam gdzie i do kogo pójść.
Ostatecznie ciesze się,że zaufałam p.Ewie bo ścięła mnie fajnie i nie uważam,że jest "miła aż mdli"- po prostu dba o klientkę. Następnym razem też się do niej umówię
A do osoby która pisze,że p.Ewa ponoć często korzysta z komputera w salonie -> a skąd to niby wiesz? Co przerywała kiedy cię strzygła i leciała do komputera?
Wyluzujcie

Cytat:
Napisane przez karineczka88 Pokaż wiadomość
mialam zdac relacje, ale dopiero teraz znalazl sie czas... musze powiedziec, ze na wlasnej skorze sama sie przekonalam, ze pani Ewa to naprawde przemila osoba, bardzo sympatyczna i mila. i ja zaliczam sie do grupy tych, ktorzy z jej uslug sa zadowoleni. wlosy obciete sa rewelacyjnie, po umyciu glowy praktycznie same nabieraja ksztaltu pozadanego, bez ukladania czymkolwiek, a sa to wlosy problematyczne kolor, ktory zostal polozony tez mi sie bardzo podoba. dodatkowo zostalam poinformowana, ze z racji wczesniej rozjasnianych wlosow, kolor moze sie z nich latwiej zmywac, czego sie domyslalam wczesniej, ale podobalo mi sie, ze ktos informuje mnie o tym, co moze byc pozniej nieporzadane. ciecie skonsultowane, dobrane do moich wizji, za moja zgoda podciete krocej, za co tez plus.

generalnie bardzo polecam ja jak narazie bede sie bardzo trzymac tego zakladu i p. Ewy i juz nie moge sie doczekac kolejnej wizyty...
Ja mam rowniez bardzo dobre doswiadczenia z wizyt u pani Ewy-jak juz zreszta pisalam
I czytajac niektore zenujace i zgryzliwe wypowiedzi osob ktore w ogole nie powinny wypowiadac sie mysle sobie " ze polacy potrafia super obrabiac innych szczegolnie anonimowo.

Przeciez zadna z nas nie jest idealna. Mysle ,byloby weslolo gdyby teraz fryzjerzy zaczeli na tym forum pisac o swoich klientkach...ich zachowaniach, gburowatosci albo gadulstwie....
Ja wiem jedno , ze po przeczytaniu tu kilku zlosliwych opini bardzo uwazam o czym rozmawiam z moja fryzjerka i czy nie za glosno- bo moze jakas znudzona i zlosliwa panna siedzi obok z farba na glowie i ,obserwuje, podsluchuje .A potem przeczytam tutaj ciekawostki o mojej fryzjerce,o naszej rozmowie ( nadgadatliwosci) o zle zrobionych wlosach( i nie wazne , ze ja tak chcialam i mi sie podobaja)
I to dzieki innym klientkom a nie fryzjerom nie moge byc na luzie...
A swoja droga salon Okey jest O.K
Polecam
Sweet Baby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 19:44   #535
Trinu08
Raczkowanie

Hej dziewczyny.Gdzie mogę jakoś fajnie podciąć grzywkę bo nie mam pojęcia gdzie iść a grzywka już mnie wkurza bo jest stanowczo za długa ..ile kosztuje podcięcie grzywki ? mam nadzieję ,że mnie poratujecie
Trinu08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-25, 14:33   #536
an_ulka
Przyczajenie

witajcie,

czy któraś z Was wie, gdzie teraz pracuje PAN DAREK, pracował najpierw w LORENIE, a ostatnio we FRYSORRII, czy cos w tym stylu [na wojska polskiego,koło poczty]??

prosze o pomoc jeśli wiecie
an_ulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-26, 23:11   #537
Ancia2
Przyczajenie

Talking Dot.: Fryzjer Szczecin

Słuchajcie dziewczyny mam do was prośbę powiedzcie mi ile ten P. Darek ma lat?czy to jest fryzjer damsko-meski?pytam sie dlatego ze pewien fryzjer takze Darek okradł zakład fryzjerski ze sprzetu, albo moze znacie nazwisko?ciekawa jestem czy to ten
Ancia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-09, 21:05   #538
Zeila
Raczkowanie

Z racji wymieszania tych opinii, w których już się pogubiłam, może ktoś mnie rozjaśni pani Ewa i pan Dawid pracują w O'key na Stoisława ? Wiecie ile trzeba czekać mniej więcej na strzyżenie ?
Zeila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 10:09   #539
eveline_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edytawossss Pokaż wiadomość

a widzisz.. ja też byłam u Pani Eweliny w tym salonie (zapamiętałam, bo moja imienniczka) i absolutnie nie byłam zadowolona.Szczerze, to była moja najgorsza przygoda z fryzjerką. Mówicie, że ona od niedawna fryzjerką jest, więc może trafiłam na czasy kiedy jeszcze nie była oszlifowanym diamentem..no nie wiem.Poszłam raz i więcej nie dam się namówić. Dodam, że była ze mną koleżanka, która podcinała końcówki i grzywkę- ona zastrzeżeń nie miała. Ja jednak jestem na nie.
Ale to tylko moje skromne zdanie
eveline_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-11, 00:27   #540
justa963
Raczkowanie

hej,dziewczyny!
Ja od ponad roku jestem stałą klientką Dawida ze studia O'Key.
Powiem tak,zawsze jak mnie ściął byłam mega zadowolona, ostatnio skusiłam się na koloryzację u niego....jak wróciłam do domu doszłam do wniosku,że kolor który wyszedł jest jednak zbyt ciemny i myślę,że Dawid nie popełnił tu absolutnie żadnego błędu tylko ja po prostu nie umiem się przyzwyczaić do nowego koloru bo wyszedł dość odważnie...mam teraz dylemat co z tym fantem zrobić,jednak mimo tej sytuacji polecam wszystkim go!!! To naprawdę świetny profesjonalista znający się na rzeczy,a do tego mega miły człowiek,całość dopełnia wprost rewelacyjna atmosfera w studiu!
Dodam,że korzystam tam również z usług Pani Sabriny i robi mi paznokcie,jest w tym najlepsza!!!!

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Do Dawida czeka się od 2 do 4 tyg około...ale czasem ma gdzieś okienko i uda się wcisnąć wcześniej
justa963 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości