![]() |
#511 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
PS. To kiedy idziemy na kawkę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaka kawka?? Ja chcę na kawkę!!! Łapię doła, muszę gdzieś się wyrwać...
![]() |
#513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co CI jest Lenka, obowiązki CIę przyduszają???? (przypominam sobie moja lekka panikę na ślubie u annabel, kiedy to nawet imie musiałam dedukowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zadomowienie
|
Też mam problem z wigila Podrzucilismy z moim mężem pomysł że może tak zrobimy jedną wigilie ale nie zostalo to przyjete entuzjastycznie wiec chyba nic tego. Pewnie najpierw pojedziemy do rodzicow mojego meza bo ich wigilia trwa ok 0,5 godziny a potem do moich bo u nas tradycyjnie 12 dań i koledy. Tylko że mojej mamie trzeba pomóc a w dwoch miejscach na raz nie moge być. Oj czarno to widze
![]() Co do sukni slubnej to nie mam serca jej sprzedac Od slubu minely juz 2 miesiace a ja bym w kolko ogladala plyte i zdjecia.W domu nie zajmuje duzo miejca bo rozprulam delikatnie kawalek podszewki w którą wciagnieta byla taśma usztywniająca wyciagnelam ja i teraz suknia zajmuje pudelko 30x30x20 Poza tym gorset moge swobodnie do czegos jszcze zalozyc. Niestety nie zamiesciam zdjec bo nadal nie mam internetu w omu tylko w pracydo ktorej chba powinnam wrócić ![]() Pozdarwiam |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lenka ktoś miał chyba wpaśc do nas na winko i film ze ślubu??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co, mnie ostatnio spodobały się mukluki, i tak trochę się zastanawiam czy sobie nie kupić, a drugiej strony wydaje mi się, że to głupia i niepraktyczna zachcianka...
generalnie czuję sie jak dziecko przed wystawą sklepu z zabawkami... hehehe ![]() ![]()
#518 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() martuko, obowiązków zbyt wielu nie mam, ale tak mi jakoś... nijako ![]() ![]() Cytat:
![]() A mówiąc o kawce miałam na myśli tylko babskie spotkanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#519 |
Wtajemniczenie
|
hihi, mukluki to chyba takie włochate buty, jak noga mamuta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
tak, tak, mukluki to takie włochate buty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenka - bierz szybciutko magnez - taki smutny nastrój może być m.in. spowodowany niedoborem magnezu - wiem co mówię ![]()
#521 |
Wtajemniczenie
|
Ty się masz odmładzać?? to co ja mam powiedzieć...
o magnezie nie pomyslałam, ale o świetle którego brak to owszem. ja już odruchowo szukam okna i staję blisko. Zawsze brakuje mi słońca zimą ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Beatko marzenia trzeba spełniać, a kotek spokojnie wytrzyma w domu sam kilka godzin- wiem z doświadczenia. Gdy mnie nie ma moja mała śpi, a gdy wracam aktywuje się i nie odstępuje mnie na krok. Ważny jest tez wybór rasy. Polecam Ci rasę brytyjską- to bardzo towarzyskie i zrównoważone koty. Jedynym ich minusem jest cena ( nie są tanie), ale myślę, że warto trochę odłożyć i mieć pewność, że nie przyjmiesz pod dach kota, którego ulubiioną zabawą będzie wspinaczka po firankach i ogólna demolka- nwet o 4 rano. Sama miałam takiego kota dachowca i wiem czym to grozi. Super z charakteru sa też persy, ale są mniej towarzyskie niż np brytysie i syjamy. No i persa trzeba czesac( moj np się nie dawał. bo tego nie lubił, wiec raz na jakiś czas zmuszona byłam go ogolić ( ale strasznie głupio wtedy wyglądał). Wersja dla leniwych wielbicieli persów to egzotyki, ale tutaj znów pozostaje broblem tych wiecznie zapłakanych persich oczu. Co do syjamów to super koty- przywiązują się jak psy i są mega inteligentne, ale bardzo ekspresywne- wieć według mnie niezbędny dom z ogrodem. ![]() Co do studiów- to świetny wybór według mnie- nawet jeśli miałabyś nie pracować poźniej w zawodzie. Przyda się dla Ciebie i dla Twoich dzieci. Fakt, że na pierwszym roku troche wieje nudą- ale to przez masę teorii, którą chcą nam wtłoczyć do głów. Później jest juz tylko lepiej. co do sukni to moja wisi w szafie u rodziców i co do nich idę to witają mnie pytaniem "kiedy ją zabierzesz?" - trochę miejsca jednak zajmuje. Szkoda mi jej jednak sprzedać za bezcen.. Mam nadzieje ze ktoś ją kupi za rozsadne pieniadze. A! Ruda jeśli chodzi o mukluksy to ja miałam- właściwie mam. Nie do konca takie wlochacze na calej linii. Moje sa skórzane a nie jak wiekszosc z zamszu a futro maja tylko na gorze i maja jeszcze pompony. Gdybym miela je jeszcze raz kupic to odpuscilabym sobie. Moze i sa bajeranckie, ale ten puszek, który tak ladnie na poczatku wyglada to szybko sie filcuje i wyglada jak brudny pies ![]()
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a ja dziś trochę zbolala po wyrwaniu ósemki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Oj biedaku
![]()
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym bardziej, że można go przyjmować również pod postacią czekolady - ale tak serio, to prędzej działają tabletki, koniecznie z wit B6
![]() |
#526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Wtajemniczenie
|
Moja suknia wisi na szafie i jak spojrze na nią to mam bardzo miłe wspomnienia a z drugiej strony szkoda mi ,że tak wisi samotnie...Jakbym miała juz swoj domek to by wisiała w garderobie.Niby chce ją sprzedać ale dałam tylko raz ogłoszenie do anonsów i tyle...MIałam dac na allegro i tak mi schodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#529 |
Raczkowanie
|
dziś mija roczek od kad sie poznaliśmy z A. i 22 dni od ślubu
![]() a druga sprawa to urodziny TŻza 10 dni i też nie mam pomysłu gdzie i co kupić u na prezent... to kiedy idziemy na kawę do plazy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#532 |
Wtajemniczenie
|
lalunia, i co zrobilas na kolacje??
jeśli chodzi o prezent to sama wiesz co Twój mężczyzna lubi najbardziej ![]() Ja ostatnio w ramach prezentu zakupiłam cos co do czego sama nie jestem przekonana ale wiem że on bardzo o tym marzył. Ale się cieszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
zrobiłam kurczaka faszerowanego z sałatka z pomidorków rzodkiewki ogórka i dwa rodzaje sałaty... do tego wino i było ok tylko troszkę nam piesek przeszkadzał
a co do prezentu to kompletnie nie iem on się cieszy ze wszystkiego co mu kupie ale wolałabym praktyczna rzecz wiec chyba postawie na coś z garderoby |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Mogę się dopisać jako lubelska (prawie) żonka 2004? Prawie, bo z Chełma jestem. Właśnie odkryłam ten wątek, a że synek mi nie daje tyle czasu, aby przeczytać wszystkie posty od początku (a próbowałam) to mam pytanie: jest jakaś żonka z Chełma? |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
lalunia może komplet jakichś kluczy? Sama miałam kupic, ale nie wiedziałam jakie i zrezygnowałam, jak będę miała pod ręką jakiegoś brata albo kolege to pomoże mi wybrac
![]() bebe97 ja byłam panną z okolic Chełma, ale od slubu mieszkam już w Lbn. Witamy! No to jak z tą kawą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, zaniedbałam sie wśród żonek- ja tak w połowie drogi między cywilnym, a koscielnym
![]() ![]()
#537 |
Raczkowanie
|
piękna sukienka. uwielbiam takie suknie z szerokim dołem. ładnie leży..... ale najważniejsze że ty sie dobrze czujesz.
szkoda ze ja już jestem po... juz nie ogladam bukietów ozdób.. hmmm... tak jakoś smutno bez tych przygotowań... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie kupiłaś jeśli mogę wiedzieć ![]()
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też w sobotę chodziłam po salonach - może nawet się gdzieś minęłyśmy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.