|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrołęka wita
ciesze sie bardzo, ze wam sie podobaja te grawerki
![]() za jakąs godzinkę ma TZ po mnie przyjechac i w drogę juz sie nie moge doczekac. jak cos zamówimy to wam pokaze
|
|
|
|
|
#513 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Saslycku
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Ale mi sie chce spac.... Byłam wczzoraj w kissie, bosz jaki spend tam był, palca nie można było wsadzić na parkiecie i prawie caly czas siedzielismy przy stoliku, tanczyłam może z pół godz...
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tak cienko? xD a ja słyszałam w ogóle coś, że kiss zamykają? i tą siłownie, co jest tam gdzie była enigma... dopiero co ją otworzyli, a właściwie to przenieśli z cnetrum... nie nadążam już ![]() Co nowego w WIELKIM ŚWIECIE? xD Edit: Eee Madzik ucieka znowu za granice... szybko zleciał ten urlop co? zdąrzyliście coś pozałatwiać?
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() oj tak juz jade do Holandii. wyjazd z TZ dzis o 2 w nocy Tym razem nie bedzie nas tylko 3,5 miesiaca bo w połowie maja juz wracamy ![]() czy cos załatwilismy? no pewnie ![]() przede wszytskim kupilismy swoj samochod, ja zamowiłam suknie slubną, wybralismy obraczki ale jeszcze ich nie zamówilismy bo w Aparcie w kwietniu wchodzi nowa kolekcja i babki w salonie radzily aby poczekac tym bardziej, ze czas oczekiwania na obraczki to max 4 tyg wiec napewno zdazymy. kupilismy sobie laptopa, nawigacje, konsole sony 3 z jakimis grami... Czyli wszytsko co chcielismy mamy pozałatwiane. ja tylko musze jeszcze wybrac makijarzystke jakąs dobrą, ale to juz telefonicznie nawet sie z nia umowie
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że będzie okazja je zobaczyć Nawigacje też mam Lapka sama bym sobie z chęcią kupiła ![]() Aaaaaaaale plejaka to bym Ci ukradła
|
|
|
#519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tam już nie nadążąm za to Ostrołęka.... a co w końcu z ta nasza galerią handlową? Otworzą ją w końcu czy nie... Otwieraja, otwierają i otworzyć nie mogą.... Chociaż teraz to slyszałam że w marcu mają ją otworzyc...
|
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj ja to tak myślałam własnie, że wcześniej jak w marcu to nici z tego będzie... oby do marca się wyrobili
|
|
|
#521 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Noo ja właśnie też nie wiem nawet kiedy to mineło
|
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
"Wakacje! znów bedą wakacje, napewno mam racje, wakacje bedą znów"...<------Pocieszam sie właśnie
![]()
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się tak nie pocieszała, bo w te wakacje będzie czas przygotowań na studia
|
|
|
#525 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee xD a Ty ? Masz wyniki matur? jak Ci poszły ?
|
|
|
#527 |
|
Rozeznanie
|
Ja palnuje iść a gospodarkę przestrzenna na sggw (ale tam za wysokie progi jak dla mnie
) albo do białegostoku na polibude, albo gdzies na logistyke![]() znam tylko z angola i mam 74% z podstawowego oczywiscie, z gegry nie znam jeszcze, a z polaka sa sprawdzone tylko babka nam ich nie chce pokazac, twierdzi ze nam pokaże za tydzień ![]() A Tobie jak poszło?
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z anglika mam 86%, z polaka i gegry wiem, że zdałam ale wyników jeszcze nie znam... nie licze na to, żeby były wysokie, bo napisałam je żeby napisać xD
|
|
|
#529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no własnie jak patrzyłam na gospodarke na sggw to był chyba w tamtym roku próg 140pkt czyli bym musiała miec po 70% z matmy roz i gegry roz, ale zdaje gegre podst czyli bym musiała napisać wyśmienicie gegre i matme bardzo dobrze, czyli moge sobie pomarzyc i liczyć że do Bialegostoku sie dostane ![]() ![]() Ja myśle z polaka to w miare dobrze napisałam, bo jakoś mi z polaka zawsze dobrze idzie, mimo tego że przez cale 3 klasy nie przeczytałam ani jednaj ksiazki, baa nawet mi sie streszczen czasami nie chciało czytać a z gegry to bedzie najgorzej z tych 3, ja to wiem![]() Spadam na m jak miłość
|
|
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam facetka z polaka powiedziała, że matura z polskiego poszła słabo w całej szkole A ja wszystko zdaje na podstawie... chciałam na roz gegre zdawać, ale pomyślałam sobie, że nie ide na dzienne studia i mi to nie potrzebne Zdajesz matme? na roz ?
|
|
|
#531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zadaje mat roz, a gegre, polak i angol podst u nas w klasie jedna osoba polaka teraz nie zdała, zabraklo jej 1 pkt a jak by tak na maturze w maju jeden punkt mi zabrakło do zdania to bym sie chyba ![]() za tydz mam studniówke, ciekawe jak na niej bedzie... ![]() Ty tez miałas studniówkę w Olimpii? pytam bo kilka szkól miało w tym roku tam studniówki, i tak sie zastanawiam jak to bedzie jak wejdzie tam 500 ![]() podejrzewam że troche ciasno bedzie Przetańczyłas w jednych butach całą noc? Czy miałaś jakieś na zmianę, czy moze potem boso tanczyłaś? Bo ja bym wzieła jakies buty na zmiane takie na plaskim obcasie, ale takich nie mam, a oczywiscie w oce tez takich nie widziałam (a jak widziałam i mi sie nawet podobały to byly dla mnie za duze)
|
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm ja też chciałam pisać roz gegre, ale tez jestem leń i nie piszę ;D i nadal nie wiem jakie mam wyniki bo nie mogłam nauczycielek spotkac, może jutro ![]() Hmmm miałam studniówke w Hubusie (swoja droga okropne jest tam jedzenie!!!!! nie mówiąc już o ilości :/ zupełnie nie polecam tam żadnych imprez... jedyny plus to,to że sale są duże i ładne... i nic więcej!!!) i tam pomieściliśmy 600 osob... a w Olimpii byłam kiedyś na 100dniówce, ale szczerze nie pamiętam na ile osób była impreza Ja na swojej studniówce miałam buty 11 cm obcas xD tańczyłam w nich od 19 do 3, potem zmieniłam na płaskie
|
|
|
#533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam sukienke, mam buty, mam partnera, mam podwiazke,reszty nie mam tzn zostało mi do kupienia czerwone majtki i ponczochy no i jakies pierdoły w sensie ze kosmetyki, bo sama sie bede malowac (chociaz zbytnio nie umiem, tzn umiem tak normalnie sie pomalowac, a nie jakieś tam super ekstra makijaże ) i brakuje mi kilku rzeczy hm...ide do fryzjera, ale nie wiem co zrobic z wlosami bo mam je takie do ramion, to troche krotkie sa![]() To my zapewne bedziemy miec rownie okropne jedzenie, bo organizatorki imprezy stwierdziły że my schabowe i frytki albo takie inne podobne dania to mamy na codzien, a ze to studniówka wiec i jedzenie musi być inne, to bedziemy miec kotlety meksykanskie (szzcerze nigdy nie jadłam), roladki serowe ( ) i przystwaki z owocami morza, super Moj brat sie smieje z nas, ze jak zjemy salatke z krabow i wypijmy wodki to wszyscy beda tak zygac ze hohooooo ![]() |
|
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmm pochwal się co za sukienkę masz i tak dalej Włosy to pewnie będziesz miała upięte? a makijaż może siostra pomoże Ci zrobić? jak nie to podpatrz na MM
|
|
|
#535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hm, nie mam siostry, co najwyzej bratowa (przyszła) moze mi pomóc,a MM oczywiscie ze przeglądam, nawet jakiś makijażyk sobie do ulubionych dodałam, taki ładny i nawet prosty ![]() dzis chodziłam po sklepach i szukałam czerwonych majtek i musze powiedziec że nic nie ma!! a jak sa to taaaaaki brzydkie, poprzebierane i albo jakies wielkie albo takie malutkie chyba musze sie jednak z ryniaczem przeprosić albo ew wezme moje białe z czerwonymi słoniami oddali nam matury z gegry miałam 58% (z tego jestem nawet zadowolona, pisałam ją tak bez uczenia sie wiec jest ok, a gdyby nie moje głupie błedy by było troszke wiecej jeszcze) a z polaka jestem zawiedziona bo miałam tylko 38pkt, szczerze mowiac liczyłam na coś wiecej, z pierwszej czesci miałam tylko 6pkt ![]() A to moja sukienka
|
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aa to sukienkę już gdzies widziałam pokazywałaś ją hmmm mam nadzieje, że pokażesz się przed albo po 100dniówce Ja czerwone majtki kupiłam sobie w Croppie A maturami się nie przejmuj, ważne że zdałaś
|
|
|
#537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
maturami sie nie przejmuje bo po pierwsze to próbne a po drugie z polaka nie jest mi ona do niczego potrzebna![]() heh, prezentacja...miałam ja napisać w ferie, a tu ferie mineły a prezentacji ani widu ani słychu nawet ksiązek nie mam jeszcze do niej wybranych....ale po studniówce zabieram sie za nią a gegry tez sie zamierzam juz zacząć uczyć (od wrzesnia tak powtarzam )
|
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#539 |
|
Rozeznanie
|
Zeby mi sie tak chciało uczyć, jak mi sie nie chce....
![]() Ide znów z TZ do kina na Idealny facet dla mojej dziwczyny, czy cos takiego, ciekawe jaki bedzie ten film? Ogladałaś może, bo coś czuje że nie bedzie mi sie podobać...
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno, jest w nim sporo scen takich lekko erotycznych i podobno film jest do kitu :P ale idę na niego z Tżtem do kina w walentynki ![]() A to widziałaś? 3 dziewuchy z konkursu Miss Ostrołęka, filmiki są z ich sesji... powiedziałabym nawet ze TROCHE jak do Playboy'a... http://www.youtube.com/watch?v=J2YqKUTRyWM http://www.youtube.com/watch?v=UdO98...eature=re lated http://www.youtube.com/watch?v=5LQ3o...eature=re lated Yhhhhhhhhhhh.
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2009-02-07 o 23:20 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Byłam wczzoraj w kissie, bosz jaki spend tam był,
palca nie można było wsadzić na parkiecie i prawie caly czas siedzielismy przy stoliku, tanczyłam może z pół godz...

ja tam już nie nadążąm za to Ostrołęka....
Otwieraja, otwierają i otworzyć nie mogą....

) i brakuje mi kilku rzeczy
chyba musze sie jednak z ryniaczem przeprosić