|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Gizelciu sliczna z Ciebie była panna młoda
Oczywiście napewno dalej jesteś sliczna ale już mężatka ![]() Wiecie co jest dobre na poprawe humoru? Wizyta u Teściowej Ja dzisiaj byłam i oznajmiłam mężowi że jak chce to niech sobie sam jezdzi do mamusi ja się wypisuje wrrrr...... Tak mnie podminowała że ryczałam w domu z nerwów buuuu................. Wiem że to jego rodzice ale chwilami poprostu wymiękam oooooooo ![]() To tyle, spadam. Pa
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
ooooo..widze ze nieciekawie dzis bylo u tesciowej..no niestety tak to juz jest..ale wiesz co?Najlepiej sie nie odzywac..swoje pomyslec a ona niech sobie pogada |
|
|
|
|
#513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jutro jade na pogrzeb kolegi z klasy mama zmarła przy porodzie pekła jej macica wykrwawiła sie i umarła córeczka tez... a wszystko przez lekarza kazał jej rodzic normalnie...
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze u mnie bedzie wszystko ok
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie wiem jak albo dziecko za duze albo za małe rozwarcie miała... ponoc jakis młody gin ja z tamtad tylko jednego młedego pamietam takze nie wiem kto... |
|
|
|
|
#516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to fest..powinni mu odebrac tyutul moim zdaniem.. ![]() wiesz jeszcze nie wiem ile ma moja dzidzia bo usg dopero gdzies za dwa tygodnie bede miec.. hmm..w sumie 37 lat to juz jakies ryzyko..to bardzo przykre co sie stalo Mam nadzieje ze twoj kolega jakos sie trzyma
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolinko nie stresuj sie przez tesciowa,na szczescie nie musisz jej ogladac codziennie wiec niech sobie gada a Ty poprostu jednych uchem wpusc a drugim wypusc Nie placz bo Twoja dzidzia bedzie smutna A wlasnie Karolinus powiedz mi czy wybraliscie juz imionka dla dzidzi bo nie pamietam zebys pisala albo poprostu gdzies nie doczytalam |
|
|
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie na zapas wszystko pójdzie dobrze słyszałam nawet ze młodym mama zawsze sie lepiej rodzi, łatwiej ja nie miałam problemów oprócz ze nie miałam skórczy i rozwarcia ale mi wywołali i sie wszystko szczesliwie skonczyło, ty tez nie bedziesz miec problemów |
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
No Gizelciu to teraz niestety trzeba dzielic sie komputerkiem z Mezusiem ale za to masz go teraz juz przy sobie i sa tez tego dobre strony a nawet dobrych stron jest wiecej a komputerek moze zaczekac i wcale sie nie pogniewamy jak nie bedziesz juz tak czesto z nami na wizazyku bo my rozumiemy ze juz jestes Mezatka i masz nowe obowiazki
A ze mam Was na wizazyku to bardzo sie ciesze bo co ja bym bez Was zrobila?chyba bym sie w domu zanudzila a tak to jest zawsze z kim poklikac i pogadac sobie |
|
|
|
#521 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tak mozna matki nie szanowac Mma nadzieje ze teraz sumienie go ostro gryzie ..ale i tak mu wspolczuje bo sama nie wiedzialabym co mam robic gdybym stracila teraz mamusie ![]() Cytat:
Taki drugi domek
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
ide sie dziewczynki kapciac
|
|
|
|
#524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
emi nikt nie jest idealem ja nie mowie ze jestem swieta bo tez nie raz krzyczalam na mamusie ale dopiero teraz czuje jak bardzo ja kocham i jak mi jej brakuje Ty tez to poczujesz kiedy bedziesz juz zona pana P |
|
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i przy okazji krzywdzi małego i Piotrka...
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi kochana mam nadzieje ze jak juz sie od rodzicow wyprowadzisz to rodzice uzmyslowia sobie ze wyrzadzili Ci krzywde i zrozumieja swoj blad i juz bedzie wszystko dobrze,trzymam kciukaski za ocieplenie Twoich stosunkow z rodzicami kochana |
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelus milego plumkania w nowej łazieneczce
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem u tesxiow i juz odechcialo mi sie tego wyjazdu.... czuje sie jak intruz dobrze ze nie usnelam na kanapie bo i tak nic do powiedzenia nie mialam a poza tym czuje sie tragicznie samotna.... niby moj maz dba o mnie ale od pewnego czasu zero uczuc do mnie, ani slowa .... myslalam ze chodziasz ten wyjazd jakos pospacerujemy i bedzie jak za dawnych czasow ale chyba nie szkoda....
w dodatku widzialam jego byla milosc.... i jakos tak mi sie przykro zrobilo.. przypomnialo mi sie wsio i chcialam troche czulosci uczucia a jednak dzien jak co dzien jutro chyba sama pojade gdzies sobie we wroclawiu
|
#530 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mykam sie kapac i spac bo zaspie na autobus i na pogrzeb nie dojade... dobranoc kochane, papa ![]() |
||
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
moj wylwewny nie jest to fakt... ale wiem ze potrafi sie zdobyc na jakies wyznania czy odrobine czulosci ( nie mowa o sexie) ale poki sie nie domagam sam na to nie wpadnie wiem ze moze bo na poczatku w kolko cos mi pisal mowil itp... jestem tylko kobieta i czasem podreslam czasem nie wymagam dzien w dzien takich wlasnie wyznan i zapewnien ze jestem ta naj takich prosto z serc a anie wyuczonego " kocham cie" tym bardziej ze popadam po malu w depresje wiem bo ja kiedys mialam i popadam znow te same objawy, walcze z tym sama jak moge ale ciezko mi to idzie stracilam juz apetyt, moglabym jesc jeden posilek dziennie ale wmuszam w siebie sniadanie kolacje dla dziecka ... czuje sie zupelnie samotna i odosobniona we wszystkim ach szkoda slow
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porozmawiaj szczerze z mezem,powiedz mu co Cie boli a wtedy napewno bedzi lepiej,moze on poprostu jest tak zaganiany (bo jak sama piszesz to bardzo duzo pracuje)ze wydaje mu sie ze o tym wiesz doskonale ze cie kocha i ze nie musi ci tego caly czas powtarzac,wiesz jak to czlowiek zaganiany A zreszta powiem Tobie ze to tez moze tak masz bo w ciazy jestes,wiadomo hormony szaleja,zmiana nastrojow itp wiec moze kiedys mowil ci to tak jak teraz ale teraz tobie moze poprostu potrzeba tego bardziej niz kiedykolwiek wiej jak juz mowilam wczesniej porozmawiaj z nim i bedzie wszystko dobrze Ale sie rozpisalam i troche nakrecilam ale mam nadzieje ze weisz co chcialam powiedziec i glowa do gory Justynko |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
I nie wpadaj w depresje bo to niezdrowe,za to zacznij porzadnie jesc bo normalnie nastrzelamy ci po tylku!!!musisz jesc dla siebie i dziecka zeby dzidzia byla zdrowa i dobrze dozywiona a nie na sile wmuszac,zrob sobie smieszne kanapeczki z usmiechnietymi buziami i jedz z apetytem a nie z przymusu
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jednak jestem szczesliwa bo moj A napisal mi eska wlasnie ze bedzie jednak jutro tylko musze go z granicy odebrac,juz po nocy nawet dzwonilam do siosrty(na szczescie jeszcze nie spala)czy ze mna pojedzie i pojedzie!!!fajna ta moja siostra hehe
Boshe a ja jutro znowu do dentysty sadysty-trzymajcie kciuki juz sie boje bo jutro najgosze bedzie mi robic i juz najbardziej chory zabek bedzie naprawiony a pozniej nastepne |
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki mykam spaciu,jutro zajrze ale pewnie dopiero z wieczorka wiec papatki
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
kachula wiem... wiem ze depresja juz jest nie wiem ile winy hormonow w tym ale wiem ze ja mam mam te same objawy i utrzymauje sie to juz dlugo... kiedys tez tak bylo stracilam apetyt, w nocy mecza mnie koszmary, nie odzywam sie do nikogo, zamknelam sie zupelnie w sobie, nie rozmawiam nawet o tym z mezem bo on mi nie pomoze, nachodza mnie czesto jakies mysli o pogrzebach... jest coraz gorzej staram sie walczyc z tym dla dziecka ale jest mi ciezko... potrafie plakac od tak bez powodu... jest coraz gorzej
a moj maz hmmm... czuje sie od mc jak po 40 latach malzenstwa, sniadanie, praca, sex i spac dzien jak co dzien brakuje mi duzo rzeczy, jest zalatany to fakt ale to nie zmienia jak sie czuje a przeciez tak nie wiele trzeba tylko trzeba chciec w tym problem..
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez poprosze o info na PWA dzisiaj wraca moje małe szczęście w poniedziałek ide z nim do szkoły na 11 wyspimy sie chociaż, książki juz wszystkie mam zeszyty itp tez wiec gotowi jestesmy iść do Szkoły
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki! witam Was z rana! mam nadzieje, ze Wam humorki dopisuja, ja juz ciesze sie na weekend
Kachula zakupki takie sobie, TZ kupil buty do garnituru, a ja dostalam lakocie do jedzonka |
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Ray mam andzieje, ze przejdzie ci ten "dol", trzymam kciuki, bo wiem co znacza takie stany.
A ja tez mialam zla noc, cos mi odpalilo i troche sie wyladowalam na mezu, choc on bogu ducha winien...ehh nie wiem skad czasem biora sie te fochy ale nienawidze tych sytuacji. Oboje nie spalismy w nocy, a dzis czeka nas podroz. Jedziemy na weekend do tesciow, to dopiero bedzie ciekawe. Wieziemy zaproszenia na wesele, ostatnio jak bylismy to troche glupio mi bylo, bo jakies glupie teksty tesciu puszczal...teraz jade juz jako zona jego syna...ciekawe jak bedzie I jak mnie potraktuja...oni sa troszke z innego swiata, ale ogolnie nie powinnam narzekac, choc tak naprawde nie wiem nawet co o mnie mysla. Czasem czuje sie jak Polka kosmitka, co spadla im znikad i jeszcze szybko znalazla sie w rodzinie Jak juz siedzimy razem przy stole, co zdarza sie niezmiernie rzadko, bo sa wiecznie zaganiani (nawet jak tam 2 miesiace mieszkalam to nie bylo okazji normalnie usiasc do obiadu czy kawy) to maz z nimi rozmawia a niektorych rzeczy nie chce nawet tlumaczyc, domyslam sie, ze to nic milego .... ehh mowie Wam, z jednej strony sa mili a z drugiej nie mam nawet pojecia co oni o tym wszystkim mysla, no i zobacze czy tesciowa przyjedzie wogole na wesele, bo ostatnio stwierdzila, ze nie. Zal mi mojego misia, bo przykro mu napewno...wesele bez mamy to dla mnie niepojete. zycze wszystkim milego weekendu |
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz, jak poduczysz sie troche jezyka, to na pewno bedzie lepiej . szkoda tylko, ze matka Twojego M nie chce byc na weselu, ale moze jeszcze zmieni zdanie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

ja nie mowie ze jestem swieta bo tez nie raz krzyczalam na mamusie ale dopiero teraz czuje jak bardzo ja kocham i jak mi jej brakuje 

wyspimy sie chociaż, książki juz wszystkie mam zeszyty itp tez wiec gotowi jestesmy iść do Szkoły