|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
Jak znajdę "swoje wcielenie" to już nie zmienie, obiecuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mamo, ale masz włosów na głowie, przecudownie wyglądasz, prześlicznie
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
yyy.. no wlasnie nie
![]() Cytat:
![]() dam Ci tę noc za bialego misia Fryzura SUUUUPER!! zmiana uwazam, ze duza no i ta cera ehh pięłknie Cytat:
![]() ja tez dlugo szukalam tego jedynego no i chyba znalazłam ![]() ale ladna pogoda u mnie!! ![]() mialam isc na silownie.. ale nie wiem czy mi sie chce
|
||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si, mnie też się bardzo podoba
![]() Ale słoneczko pieknie dziś świeci . A mnie sms-ami obudził szef bo zapomnial o roznicy czasu. I w ogole chyba zapomnial że dziś sobota . Navi, a ty mi się śniłaś! Ale to było jakoś tak realistyczne, że rano się zastanawiałam czy to przypadkiem nie była jawa
|
#514 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia świetna fryzurka, ładnie wyglądasz.
Ja jutro znowu do Krakowa oglądać mieszkania. Mam nadzieję, że już ostatni raz...
|
#515 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TENKJU! aaaaaa no jak chora to tylko wyrko i ciepła herbatka z miodem.Cytat:
![]() uuu mnie o dziwo tez sie wypogodziło, a juz myslalam że nici z miłego weekendu, do pracy ide dopiero na 17, wiec mam duuuuzo czasu ![]() idz na siłownię, nie poddawaj sie !!!!!!!!! Cytat:
a to niedobry szef! pracoholik ![]() Cytat:
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie hihi mogla to by byc jawa swoja drogą ![]() a mi sie snilo, ze mam dziecko ![]() Cytat:
edit: ka.si ja bym poszla.. ale mam taki glupi problem ![]() po nocy moje wlosy wygladaja jak siansko i musialabym je umyc, a takie spocone po silowni nie dotrwalyby do wieczora i przed slubem znowu bym musiala myc.. nie lubie myc wlosow 2x dziennie no i nie powinnam. ale problemy,co? ![]() myslalam zeby dzis zrobic to w domku: http://www.sfd.pl/%C4%86wiczenia_na_...2-t336884.html obawiam sie jednak ze jestem za malo rozciagnieta... moze jednak pojsc na silownie...
|
||
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
ello
![]() szamam sniadanko i mykam sprzatac, slonko sie pokazuje u mnie
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie swieci jak oszalałe
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudne masz te włoski!!!mam do Ciebie pytanko jaki jest Twój naturalny kolor? ale fajnie choć u mnie też dzis nie najgorzej nie wiem co w te góry za ciuchy zabrać niby jedna nocka, ale pewnie się nazbiera bo pewnie same grube rzeczy
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Kochane! właśnie się szykuję do wyjścia dopraszać gości bo troszkę nam odpadło.
Widziałam ten samochód i powiem tak ![]() PIĘKNY!!!kremowo-bordowy, kabriolet z chromowanymi częściami. Zarezerwowaliśmy tylko jest jedno małe ale drużbowie muszę jechać oddzielnie ale chyba się nie obrażą![]() Dobra zmykam!
|
#521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehehheeeee dziewuchy kupilam prezent dla koleżanki na dzisiejsze urodziny, nie wiem czy moge zamieścić zdjęcie tego prezentu bo jest to wibrator, różowy z kaczuszką. wiec jeśli chcecie go zobaczyć to poprosze o mejle
|
|
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
Dajesz
aneczka_1984@o2.pl
|
#523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zabierz ciepłe iuchy, najcieplejsze jakie się da bo w górach baaardzo zimno jest Miłego wyjazdu! Cytat:
![]() Fotki poproszę też ![]() Isana2@gazeta.pl 4 godziny spacerowałam i nogi mi do p*** włażą ![]() Ale cieplej jest
|
|
#524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aniu poszlo
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny male sprostowanie.
jutro wysle foty z imprezy, dzis rozesle dokladnie takiego samego ze sronki allegro, tylko ten urodzinowy ma kaczuche a nie kroliczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: bo obecnie jestem w mieszkaniu TZ-ta a tu zapomnialam skopiowc fotek. mam aparat ale bez kabla usb-wybaczcie. jutro nadrobie
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-09-08 o 14:20 Powód: dopisek |
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam zamiar sobie dzisiaj małe SPA w domu zrobić bo się zapuściłam, w tygodniu na nic nie mam czasu więc dziś się pilinguję, balsamuję i kremuję
![]() Jeszcze w domu powinnam zrobić porządki, wyprać, wytrzeć kurze, poodkurzać... Czemu to wszystko tyle czasu zabiera?
|
#527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
vibesko zdjecie wyslane. ja tez niecierpie soboty, bo zawsze staram sie sprzatac, ja ogolnie musze sprzatac, raz dziennie - bo mam dwa psy i duzo siersci. hi. ja jutro wieczorem robie sobie peeling kawowy, maseczke z ogorków. balsam wyszczuplajacy, swieczki i pachnidelka hihihihii
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś koszmar ostatnio z tym wizażem...
![]() Ja byłam na zakupach. Kupiłam ciepły sweterek rozpinany (turkusowy) i brązowy sztruksowy żakiet Kupilam tez takie cieple skarpety zakolanówki śmieszne są, ale będa świetne na zime .No i jeszcze dwa udane zakupy, tyle że już nie moje... TŻ kupil sobie dwie kurtki jesienno-wiosenne A teraz kupił aż dwie ![]()
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
też byłam na zakupach...mam słabość do ładnej bielizny
Dziś kupiłam 2 komplety [czarno-czerwony i czarno-turkusowy] i do tego czarno-czerwony gorset ze stringami [mama twierdzi,że taki burdelowy,a 'la Moulin Rouge]. Też jestem szczęśliwa...tyle,że mam prawie pusty portfel ...:PNo i przytyłam do 46 Tyle,że wiem,że to tylko tłuszcz [z tych słoi nutelli, z pizz, z zapiekanek...ciastek...i sporo by tego wymieniać], bo od tygodnia nie ćwiczę
|
|
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny poszalałyście... ale gdzie zdjęcia?!?! Nieładnie
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, widzę że poszalałyście zakupowo
![]() Ja dziś też kupiłam bluzeczkę w Defekcie, taką bawełnianą, różową ![]() Miała to być bluzka ''po domu", zapłaciłam całe 7 zł ![]() A w domu okazało się że jest tak śliczna że będę w niej chodzić do pracy ![]() Ines, też muszę się w ciepluchne skarpety zaopatrzyć. Ja straszny zmarzluch jestem, normalnie największy na świecie brrr.... Ale wizaz muli dziś :/ Edit: melduję że to już ostatnia zmiana avatarka
|
#532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe ze ostatnia moja proba dodania wiadomości zakonczyla sie sukcesem... A pojawiło się wtedy to "database error"
. Ja zdjęcia mogę zrobić dopiero jutro. Mnie też martwi, że sporo w tym miesiącu wydałam, ale cóż, musiałam . Teraz koniec zakupów, az do października . We wrześniu czeka mnie jeszcze wizyta u mechanika a to na pewno pochłonie mi dużo kasy (denerwuję się na samą myśl ). Poza tym pojde jeszcze do fryzjera, kilka razy wyskocze gdzies ze znajomymi. No i na benzyne musze mieć... Poza tym
Mocno przekroczylam swoj miesieczny limit "kieszonkowego", które sama sobie wyznaczam . Najbardziej mnie przeraża jednak ta wizyta u mechanika... Bo tak naprawde nie wiem jak duży wydatek mnie czeka . Ale znając życie to niemały - taki urok posiadania japończyka . Edit: Vibeska, to widze, że bardzo udany zakup Ci się trafił
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wrocilam i paaadam,wiec zmykam do cieplego lozeczka
papa |
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uciekam z ciepłego łóżeczka i jade na grzyby (których podobno nie ma, ale to nieistotny szczegół
)
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Ines podziwiam, ja bym się wyrwać nie dała
![]() Ja dopiero co zwlokłam się z łóżka. i znów deszczowo :/ Idę na śniadanie ![]() Edit, już po ![]() Był ser wiejski z pomidorami i świeżą bazylią ![]() Czy zna ktoś dobry eyeliner? Widziałam wczoraj fajne w Inglocie, poleććcie cosik
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wczoraj w nocy wróciłam z nad morza Przez trzy dni lerzałam plackiem na plaży i sie opalałam, raz nawet zaliczyłam kompiel w morzu Jak pozmiejszam to wrzuce jakies fotki
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Kama to nad morzem było słońce?
Aż się zdziwiłam ![]() Fajnie że wypoczęłaś i czekamy na fotki. U mnie leje i jest strasznie zimno... A miała się pogoda poprawić :|
|
#538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wstawiam trzy fotki, żeby zrobiło Wam sie cieplej ![]() Poszalałam na wakacjach jeśli chodzi o jedzenie, codziennie była słodka bułka, na kolacje kiełbasa z grilla, ale smakowało tak cudnie, prawie wszystkie posiłki jedliśmy na ganku przed domkiem A domek, marzenie Z okna sypialni widziałam morze ![]() Już nie wspomne o gofrach z bitą śmietaną
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() ale mam humorcia...
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
hejj o widze, ze kama wrocila
a ja wlasnie wstalam ![]() lece cos zjesc i wroce spamy nadrobic! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

no i ta cera ehh 
. A mnie sms-ami obudził szef bo zapomnial o roznicy czasu. I w ogole chyba zapomnial że dziś sobota
.

moje wypocinki 

PIĘKNY!!!
drużbowie muszę jechać oddzielnie ale chyba się nie obrażą
...:P