![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Weronika ma 9lat a Bartosz 4!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
U nas święta przebiegały spokojnie, tylko wcale nie odpoczęłam, bo przed świętami było dużo roboty, sprzątanie po remoncie, (który się jeszcze nie zakończył zresztą) gotowanie-wiadomo jak dla pułku wojska i nawet połowa nie zjedzona. W przyszłym roku na pewno tyle nie spędzę w kuchni, szkoda czau
![]() ![]() ![]() ![]()
#513 |
Zakorzenienie
|
Rania ale Nadia juz duuuuuza
![]() ![]() Alabama moj dzidek tez ostatnio nerwos jakis zlosnij Ja tez juz tyle nie szykuje na swieta bo po pierwsze dalej tego duzo jest a pozatym ja to sie objadlam tragicznie ![]() Wogule to zazdrosna jestem totalnie ma bzika na punkcie mojego tz-ta ![]() ![]() Mysmy tez dzis wstali pozno ale to chyba moja wina Maly obudzil sie po 6 dalam smoka i poszlismy spac A potem o 9.30 tz mnie budzi mowi ze dzidek placze HAHA a ja spalam i mialam sen w tym momencie taki ze kumpela siedziala ktos jej robil makijaz a ona ryczala haha Okazalo sie ze to dzidek placze Juz chyba jego placz na mnie nie dziala i wkrecam sobie poklad pod sen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
Monika to fajnie masz Weronika pewnie niezle juz ci pomoze a Bartek juz potrafi zajac sie soba!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Swieta, Swieta i po Swietach
![]() Monka to maly ma z Ciebie niewielki pozytek, jak Ty Jego placzu nawet nie slyszysz ![]() Djamelka to nie tylko Tobie nic sie nie chce, mi tez. Jeszcze tylko jutro do pracy i weekend ![]() Musze sie pochwalic prezentem od meza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja mala przeziebiona jest, katar ma okropny i od czasu do czasu kaszle, ale juz syrop jej podalam i kropelki do noska, mam nadzieje, ze cos pomoze ![]() ![]() Ide po ciacho... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
To widze ze fochowanie dzieciaczkow sie zaczyna hehe moj tez jak cos chce a nie dostanie to ryk ziemia
![]() Sniezynka jak narazie to dzis taki wyskok byl hehe Super z ta sesja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Djamelka pomoze,pomoze...:confused :ale Bartosz owszem z nim to mam juz spokoj,zajmuje sie sam soba tylko go karmie i myje i spac klade i ubieram itd...
![]() ![]() ![]() Sniezynka no to wrzucisz focie po sesji ![]() Doridee nie podgladaj tylko pisz!!!! ![]() ![]() A ja dzis caly dzien siedze w Naszej klasie ale cos powoli sie laduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222972 Siezynka moze cie zmobilizuje haha u mnie jako tako dzis dzial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka super prezenty
![]() ![]() ![]() ![]() Monia nie podglądam tylko poszłam drina sobie zrobić ![]() ![]() Monka haha, ja już zastanawiałam sie czy iść po czipsy ale po pzajrzeniu do linku odpuściłam ![]() ![]() Co do złości to u nas identycznie, najbardziej Ala sie denerwuje jak coś jej nie wychodzi, np. zamyka sie ksiażka którą ogląda albo kocia jej przeszkadza. Wczoraj dostwała wścieklizny gdy nie mogła nałozyć rękawiczek, rzuca wtedy tymi przedmiotami, krzyczy a w skrajnych przypadkach sama rzuca sie na podłogę ![]() ![]()
#520 |
Zakorzenienie
|
Ma juz ktos ta druga czesc hoggan Bunt dwulatka czy jakos tak? ja sobie musze kupic i przeczytac pierwsza czesc mi duzo pomogla wiec ta pewnie tez bedzie dobra.
Doridee hehe chipsy dobre ![]() ![]() ![]() Ja tz-towi tlumaczylam ze jak maly w taka zlosc wpada zeby go zostawil bo tylko klopotow narobi Bo zawsze go na rece bral Ale zakumal o co chodzi i sie piluje Niechce zeby dzidek sie nauczyl tak ze placzem i klekaniem wymusi wszystko Za nozem przewaznie mi tak ryczy jak w kuchni zobaczy.Ja mowie nie i ide do pokoju i go wolam i czekam az przyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Monka ja od przeszło roku mam tą ksiażkę Hogg, "Język dwulatka" ale jeszcze do niej nie zajrzałam...
Właśnie po nia poszłam, przejrzę szybciutko i napiszę czy warto sie zaopatrzyć ![]() EDIT: Przejrzałam i myślę że jest ciekawa, równie jak :Język niemowląt", widzę też ze nie ma co czekać do 2 lat, dużo aspektów poruszanych w tej książce juz jest aktualnych ![]() Monka a ja bym chciała żeby Ala więcej chciała do tatusia... dla niej liczę sie przede wszystkim ja, nawet do toalety nie mogę pójść zeby nie wyła pod drzwiami.. córusia mamusi ![]()
#522 |
Zakorzenienie
|
Doridee no wlasnie o ta ksiazke mi chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Czedoberek
![]() My juz wstali . ![]() ![]() Sniezynka jak Oliwka? leki pomogly? |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Cześć, Babeczki.
Dzięki za świąteczne życzenia. U nas święta pod znakiem choroby. Już od soboty nękały nas wiruchy. Dzieciaki załapały po kolei, a ja od nich. Siedzę dziś w pracy i smarkam. Nic więcej nie piszę. Jestem z Wami, ale mam takie doły ![]() Buziaki dla śłicznych Bączków i ich mam na Nowy Rok. Życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowia, samych radości w życiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Czesc Babki.
U nas swieta minely szybko, ale zdecydowanie za duzo ludzi wszedzie bylo, na szczescie juz po ![]() Wczoraj bylismy na imprezie - nikogo nie znalam, robilam troche zdjec... i oczywiscie nie sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzis siostra ma urodziny i znowu impreza... ![]() Daria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Czesc i czolem
![]() Olivia w zasadzie lepiej, ale nadal ma katar i czasami kaszle, ale juz mniej.... Daria czy Ty jeszcze nie wiesz,ze nam sie wszystko powinno pisac ??? Mow (pisz) co sie stalo, moze pomozemy ![]() Monka jak wyszly Ci uszka ???? ![]() Doridee Ty zapewne na spacerku z Aluska jestes, co ?? ![]() Monika jak beda w miare ciekawe te foty, to napewno wrzuce ![]() Jade zaraz do pracy, a tak mi sie nie chce.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Daria duzo zdrowia dla was
![]() ![]() Edycia ale sie wybawiliscie hehe pokaz fotki ![]() Sniezynka uszka? hehe dobre byly ale zrobilam wieksze i mniej a pol farszu lyzeczka zjadlam haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Rozeznanie
|
Daria a co sie stalo?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Amelka hehe ale agent z malego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eee A wy gdzie???? hehe ja otworzylam szampana i pije nawet dobry Jutro musze nowy na sylwka kupic Dzidek spi ze smokiem oczywiscie ale widze ze jak spal bez to roznie bywalo . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2007-12-28 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Ale pustki...
Moja mala nadal przeziebiona, ale na szczescie nic sie nie pogorsza. Monka czytalam teraz troszke o parach : polka- turek, chcialam wiedziec jak to jest ![]() ![]() A ja okresu nadal nie mam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
No wszyscy spia chyba hehe Siezynka moje bonsaji umarlo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Monka mojemu bonsai codziennie spadaly setki lisci, wygladal fatalnie, ale dziewczyny mi doradzily spryskiwac liscie i robilam to codziennie i odzyl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam od kumpeli, u nas nadal ciche dni.. nie jedziemy na Sylwestra
![]() Śnieżynka dużo zdrówka dla małej ![]() ![]() ![]() Amelka niezły agent z Kevinka, haha ![]() ![]() Monka ja wypiłam dwa driny z whiskacza i jest mi dobrze ![]() ![]()
#534 |
Zakorzenienie
|
Doridee jakie ciche dni ????? Chyba nie doczytalam.... Cos sie stalo ?? A zdjecia chetnie obejrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Siezynka no wlasnie wlasnie wyczytalam na jakims forum ze przyczyna usychania lisci moze byc nadmierne podlewanie Ale dlamnie to dziwne jest ale wiem ze to prawda Kozwa zero lisci na nima bylo takie piekne
![]() Doridee siedz z nami pijemy dalej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Monka nic sie nie martw pryskaj go codziennie, ale raz na tydzien podlewaj, a listki urosna nowe
![]() ![]() Doridee Monka ma racje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka pojde jutro kupie spryskiwacz bo kupilam jeden a sie okazalo ze w nim jedna dziura ehhh chyba ze igla dorobie i moze styknie Gorzej bo w niedziele za tydz jade na tydzien a tz na bank zapomni go spryskiwac Bede musiala dzwonic Poraszka bedzie jak na studia wroce
![]() ![]() Sniezynka to co od stycznia serio dieta? ![]() ![]() Doridee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Monka masz rację, ze fajne chwile mijają ale nie popuszczę bo chodzi tu o moje życie i to jak je spędzę.. trudno, odpuszczę tego Sylwestra. U nas kłótnie są głównie o to że muszę wszystko Andrzejowi mówić co ma robić, no i szlag mnie trafia. W konsekwencji jestem niemiła a on sie obraża że sie do niego tak odzywam i kółko zamknięte. Wiem, facetom trzeba wszystko mówić ale ja mam już dość... Nie wiem jak Wy sobie radzicie z tym, ja albo zacznę wszystko sama robić albo nie wiem co
![]() ![]() ![]() Pozmniejszałam fotki ![]()
#539 |
Zakorzenienie
|
Monka, ja jak nie mialam spryskiwacza to wzielam butelke od plynu do szyb, dokladnie umylam i heja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Doridee moj TZ domysli sie ale tylko czasami, tez musze mu wszystko mowic, albo jak wychodze do pracy to zostawiam mu kartke co ma zrobic i jak wracam to wszystko mam gotowe. Powiedz mu poprostu co i jak, szkoda czasu na klotnie, niech wie, ze tez musi cos zrobic. A facet chcac czy nie chcac jest kolejnym dzieckiem w domu
![]() ![]() Edit : Moglam edytowac, ale calkiem zapomnialam- przepraszam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.